+1 yılFotoğrafın güzelliği der susarım 😄 iyi bir seçim.
Hep yanımda olacağını söyleyen insanın bu sözüne değil yanımda olup olmadığına bakarım.
Bazı insanlar vardır ki seni bir sözüyle senet imzalamış gibi inandırır ve güvendirir.
Sanırım bu konuda da kadınlar biraz daha yetenekli ve biz erkekler de çok çabuk kanıyoruz.
Kadınlara göre bu durum tam tersi de olabilir ancak sözlere değil eylemlere göre hareket etmeyi tercih ederim..15 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah senin güzelliğin der konuşmaya devam ederim😅
Çok güzel yazmışsın valla ellerine yüreğine sağlık kesinlikle katılıyorum! Ne demişler 😅Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı 😅
"Bazı insanlar vardır ki seni bir sözüyle senet imzalamış gibi inandırır ve güvendirir." Süper - +1 yıl
Teşekkürler 😄
- +1 yıl
O kadar şey yazdım ok der gibi oldu 😂
- +1 yıl
Haha yok daha uzun yazardım ama başka sorularda 😂
- +1 yıl
Tamam tamam 😅Görüşmek üzere hoşçakal
En İyi Cevaplar
inanirdim.
inandim.
guvenirdim
guvendim.
sagolsunlar hepsi de yuzumu kara cikardi.
hani derler ya sozler degil hareketler gosterir diye.. ikisi de hikaye bence.
insanoglu çiğ süt emmis.
onu bilir onu soylerim. 🤗215 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. Daha önce yorumuma dönmedin diye dönüş yapmadım. Fakat şimdi yazıyorum. Dönüş yapmazsan bir daha yazmam. Katılıyorum fakat şu var herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı...
- +1 yıl
Kesinlikle bardak kırık diye su içmekten vazgeçmeyiz😊Çok şükür 😊Evet yapmadin genel olarak yapmayanlara yazasım gelmiyor 😅Canın sağolsun 😊
- +1 yıl
Amin inşaAllah cümlemizi😊
- +1 yıl
EyvAllah amin inşaAllah abi 😊
Ben almıyorum abi 😊 - +1 yıl
Hehehe hayırlısı abi bende de aynen her şey hazır borçlar var 😅şey abi be çıkar çıkmaz bilmiyorum dini boyutundan dolayı
- +1 yıl
anladim kardesim😌
hayirlisi valla, Allah saglik sihhat versin, borc harc illa ki bitiyor.
ben bu ay bitirdim butun borclarimi. eskiden bankalar mesaj atar arardi borcunuz var vs diye, simdi efenim iyi gunler krediniz hazir verelim mi diye ariyorlar.
arkadas banka aksam 5te kapaniyor, 5 bucukta musteri temsilcisi ariyor ek hesabinizi arttiralim mi felan diye.
cok fenalar var ya. - +1 yıl
Amin inşaAllah abi cümlemize versin Rabb'im sağlık sıhhat huzur mutluluk hayırlısı. Ne güzel bir daha olmaz inşaAllah. Bana da abi sürekli su kadar kredi kredi canı cehenneme.
- +1 yıl
valla su devirde de malesef borc sahibi olunmadan mal sahibi olunmuyor.
asgari ucret daha yeni yeni iyilesmeye basliyor ama hayat pahaliligi almis basini gitmis onden zaten.
kredibilite onemli ama sabit bir gelir olmadiktan sonra elini verip kolunu kaptirmamak icten bile degil.
video oyunlarinda ki hardcore zorluk seviyesi turkiye de yasamak yeminlen.😐🤷♂️ - +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum abi hayırlısı benim gözler gitti kaçıyorum hayırlı geceler dilerim
- +1 yıl
Amin inşaAllah cümlemize abi
+1 yılAyhh bir de bunun senin icin olurumculeri var😂😂😂😂 ama kimse kimse icin olmuyor ve kimse her kosulda yanimizda olmuyor... Oyle birini bulmaktan ziyade oyle olabilmek de lazim yapabilir miyim bilmiyorum cok sevmem lazim herhalde🙈🙈🙈🙈
17 Yorumla- +1 yıl
Hehehe bilmem mi aşkım sensiz nefes alamam yaşamayam sensiz yaşamak bana haram ölürüm ulan senin için derler 😅Öyle bir yaşarlar ki başkaları ile nefes nefese 😪
Ben yapabilirim. Çok sevmek zararlı dikkat et. Herkes kaldıramaz çok sevgiyi... - +1 yıl
Ben kaldiririm da karsidaki bunye cok sevilmeyi kaldirabilir mi ondan emin degilim🙈🙈🙈 gunaydin bu arada😊
- +1 yıl
Yani tek taraflı olmuyor iki tarafında kaldırması gerekiyor hayırlısı 😊 Tünaydın napıyorsun nasılsın 🤔 En güzeli doğru insanı bulmak ve her geçen saniye daha çok sevmek😅Bulana kadar aramayak 😅Sahte kalabalıktan uzak durmak gerek
- +1 yıl
Aramiyorum ben nasipte varsa kendi gelir nasilsa🙈🙈🙈
- +1 yıl
Ben arıyorum. Nasip sensin. Kader kulun çabasına bağlıdır. Ben bir şey yapmazsam o beni nasıl bulacak benden nasıl haberi olacak
- +1 yıl
Erkekler yapsin iste hanimlar otursun🙈🙈🙈🙈
- +1 yıl
Oturan hanımı nasıl bulacağım ben çabalasın o da beni arasın karşılıklı olacak 😅
+1 yılEğer gerçekten çok büyük bir içtenlikle söylediyse, kalbimde bir anda sevgi hissi doğduysa o anki durumuma bağlı olarak inanabilirim. Ama net olarak çok büyük bir güvenle yaklaşmam.❤️😊
39 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar oscarlık oyuncu dikkat et! Neler var neler! Hayırlısı 😊
- +1 yıl
Dikkat etmeme gerek yok aslında😂 canımı yakarsa canını yakarım her şekilde eşitleniriz😊
- +1 yıl
Canın yanmasın kardeşim! Can yaksan ne olacak ki? Eline ne geçecek?
- +1 yıl
Sinirimi bilgisayar oyunları bile kaldıramaz öyle bir durum olursa😂 sinirim geçmiş olacak😊
- +1 yıl
Heheeh ne oynuyorsun? Multiplayer coop oynar mısın? Karşılıklı ilerleme? Oyun oynamak iyidir oyna
- +1 yıl
😂 fazlası zarar yaa Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynuyorum ben.
- +1 yıl
Hımm biliyorum onu bende birkaç versiyonu serisi var😅Güzel kaliteli oyundur grafik oynayış olarak
- +1 yıl
En iyi seçmişsin! Teşekkürler!😊
- +1 yıl
Rica ederim 😅Başka varsa gel onlara da vereyim😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Hayır şu an olduğu gibi olacaktır. Sonuçta yapan sölüyordur.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum hayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Neden inanılmasın? Sonucu hüsran olucak diye korkuyorsak başlamıyalım o ilişkiye. He ilişki anlayışım benim farklı ben sonuna gidebileceğim kişi ile ilişki kurarım. O kişiye de aynı şekilde destek olmak isterim. Gerekirse aynı desteğide isterim.
21 Yorumla- +1 yıl
Başla diyen oldu mu? Bence de başlamamalı güven yoksa! Hayırlısı Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah tek taraflı bir buka yaramıyor
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Bazen aşk gider...
Ve hayat da gider onun pesinden.
Terk edildiğin yerde öylece kala kalırsın.
Bir sabah uyanırsın ki gözünü açtığın ömür senin ömrün değildir...
Aynada tek parça görünen bedenin, aslında lime limedir.
Nefes diye içine çektiğin ciğerlerinde parçalanmış aşkının cam kırıklarıdır.
Her sabah ölmeyip neden uyandığına lanet edersin...10 Yorumla
+1 yılHer durumda yanımda olacağına inandığım insanlar var
51 Yorumla- +1 yıl
Benim de var! Kardeşlerim, ailem!
+1 yılBunu söyleyenler em hızlı terkedenler.. kesim arkandan dolap çeviriyordur senide elde tutmak için duymak istediklerini söylüyordur
33 Yorumla- +1 yıl
olabilir kardeşim katılıyorum yani her gelen Bak ben kimseye benzemem ben onlar gibi değilim ben hiç gitmem ben söyleyeyim ben böyleyim Ooo ooo plus plus plus 😂
- +1 yıl
Onları söyleyenler yalan gerçekçi olalım lisede değiliz artık :))
- +1 yıl
Katılıyorum kardeşim hayırlısı zaten inanmıyorum anasını satayım 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes öyle diyor ama gerçekten zor durumda o sözler havada kalıyor. Gerçekten zor zamanda bir insanın yanında olmak büyük fedakarlık. Böyle bir insana ömrümü adarım. Pek kalmadı ama maalesef gönülden seven değer veren.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
- +1 yıl
Amin cümlemizin
+1 yılBen sadece mfö grubunun yalnızlık ömür boyu namelerine inanırım kardeşime, sevdiklerin yanındayken bile pek bir şey farketmez bu doğanın kendi başınasın kanunu sanırsam müthiş bir durum 😅
17 Yorumla- +1 yıl
Yalnızlık Allah'a mahsustur. Hayırlısı. Bana göre berbat
- +1 yıl
Orası hiç şüphesiz zaten kardeşim benim bahsettiğim şey daha farklı, insan kendini bazen hayat arkadaşı tam yanındayken bile düşüncelerde yalnız hisseder bizler şu an o kişinin olmayaşından yakınıyoruz hayatta ilahi olarak muazzam bir denge var ekonomide olduğu gibi insan yaşantısında da.
- +1 yıl
Yanında biri varken yalnız hissediyorsan yanındaki kişi yanlıştır
- +1 yıl
Hayır kardeşim bu genelgeçer bir durum kişiye özel değil, hiç kimse tam anlaşılmıyor bu imkansız bir durum.
- +1 yıl
Bana göre böyle 😊Kişiden kişiye göre değişir eyvAllah
- +1 yıl
Saygı duyarım kardeşim ben kendimi ifade etmeye çalıştım sadece, kırıcı olduysakta affola.
- +1 yıl
Yok estağfurullah sen kendini bende kendimi ifade ettim 😊
Bende inanmam, bu kadar kesin konuşmak doğru değil hayatın ne göstereceğini bilemeyiz, bir günde neler değişiyor yarın ölmeyeceğimiz ne malum
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın hayırlısı. Ben genel olarak inanmıyorum. İnandıran da olabilir.
+1 yılAilem dışındakilere inanmam.
71 Yorumla- +1 yıl
En güzeli
+1 yılSamimi olalım kimse kimsenin yanında olmuyo çıkarlar bitince, arkadaşlık, dostluk ya da sevgili ilişkisi de bitiyo gördük
23 Yorumla- +1 yıl
İyi hoş güzel yazmışsın fakat herkes herkes değildir herkes herkese benzese de hayırlısı
- +1 yıl
Bu benim düşüncemdir 😀
- +1 yıl
Tamam senin düşüncen Fakat bu benim düşüncem değil Yani doğru olan bir şey sen sensin yani ben de ben hiç kimse ben değil ben hiç kimse değilim onun gibi bir şey işte
Bir bakın arkadaşlar çevrenize hani o ben hiç gitmem diyenler varya , işte ilk fırsatta bırakıp gidenler onlardır
19 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın hep derim bunu gençlere çocuklara kesinlikle katılıyorum hayırlısı fakat herkes herkes değildir herkes herkese benzesede
- +1 yıl
İnsanlar farklıdır fakat herkes herkes gibi aynı sanki hep aynı şeyler. Yaptıklarımız farkımızı gösterir. Tavırlar derken! Yani sevgi fedakârlik ister bazı şeyler değişebilir değişmeli değişmesi gerekebilir ya da örnek verir misin😅
- +1 yıl
Eşimden beklentilerim olur. İnsanlar umrumda değiller. Hayırlısı
- +1 yıl
Çok beklentim yok. Ama çok param da yok. Kanaatkar fedakar sadık para göz olmayan aklı fikri cinsellikte olmayan sonsuzluğum olabilecek bir eş
- +1 yıl
Tabiki herkeste aranmaz bulunmaz. Hayırlısı. Ben sevmeyi severim daha çok kendi kendime sevmeyi uzaktan. Beklemeyi ve bekletmeyi sevmiyorum kimse beklesin istemiyorum ve kimseyi beklemek istemiyorum. Söz yüzük olur o başka😅 Amin inşaAllah cümlemiz gönlümüze göre eş buluruz
Yanında olacağım diyorsa baştan yalanı patlatmış demektir, yanında olacağım sözünü icraatla göstermeli.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum hayırlısı
+1 yılAsla güvenme hep yanındayım diyene... sen sadece yukarı baktığında göremediğine, birde aynaya baktığında gördüğüne inan seni asla bırakmayacağına ...
11 Yorumla- +1 yıl
Vay vay yakışır bunu hep söylerim gençlere çocuklara kesinlikle katılıyorum fakat herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılHayir... Ölçüsüz olan şeylerden korkarım. .. Ölçüsüz sevenlerden özellikle korkarım.. Sonunda hüzün olan herşeyin başı ölçüsüz davranmaktır..
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık. Kesinlikle katılıyorum. Hayırlısı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinanma ılk onlar kaçar benım hep senleyım senden basasıyla olmaz dıyen 6 yıllık sevgılım bır ay ıcınde benle berbaerken sırf zengın dıye bırısıyle benı sadece engelleyrek yıldırım nıkahı ıle evlndı kekonun bırıylee anla
310 Yorumla- +1 yıl
Vay anasını satiym çok var böyle pisliler karaktersizler Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılaynen hemde hıc bısye olmamsı gıbı konsumadan bır engel attı her yerden tamam dusun neysekı dogru adama yanlsı yaptı onun ıcın ınammayın ahır zman eksı kadınlar kalmadı birader
- +1 yıl
Ahir zaman abi nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık edep ahlak hayâ hayırlısı dikkatli olmalıyız insanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar
Cevap sahibi+1 yılmalesef olsun kahpelerede sevmeyı b. z ögrettık o yeter bize
- +1 yıl
EyvAllah abi
Cevap sahibi+1 yılkarakter meselesı neden çalısmadan yuklu parası olcak bankada calsımadan araba alcak kartekter meselsı alt tarafı aksamdan aksama vercek yani kareaktr meselesı
Cevap sahibi+1 yılvallaha abıcım benım sımdı yabancı bı kızla ılıskım var türk kızları daha beter emın ol yabancılar daha vıjdanlı daha dürüst ben bugune kadar hem türk kızlarından darbe yedım
- +1 yıl
Abi karakter meselesi. Çok insan tanıdım yerli yabancı. Çok iyi yabancı kızlar da tanıştım. İnsanlık önemli abi nereli olursa olsun. Para göz olan çok. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
Cevap sahibi+1 yılamın tabıkı ınsalaık önemlı ama az kaldı ıste
- +1 yıl
Katılıyorum abi Tabii ki az kaldı yok denecek kadar az Rabbim sayılarını arttırsın
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her zaman arkandayım veya yanındayım diyen insan bile tam anlamıyla olamıyor seninle. İllaki bir yerde yanında değil de tepende oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum
+1 yılİnandıgım kişi hayat arkadaşim olmuştur zaten
63 Yorumla- +1 yıl
Hayat arkadaşın var mı🤔
- +1 yıl
Hayır hep yaninda olacagim diyen birine inanirsam hayat arkadasim olmuş olur yani zaten hep yanimda olmak durumunda 😃
_niye gec kaldin nezaman geliyrsn
_tm 5dk ya evdeyim
Gibi 😂
- +1 yıl
Hımm ne güzel bende öyle isterim 😊Olur inşaAllah😊 İşten eve evden işe her şeyi eşimle isterim 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılHemen hayatta inanmam tabi bu zaman ile hareketlerine bağlı
14 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum tabiki hayırlısı fakat genel olarak inanmamakta fayda var 😅
- +1 yıl
aynen öyle hele 1-2 hafta içinde söylendiyse
- +1 yıl
Bazen tek bir şey ile güven verir zamanın önemi yok benim için maskesi varsa yıllar geçse nafile
- +1 yıl
tabiii
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum..
Güvenilir bir karektere sahipse inanabilirim.11 Yorumla- +1 yıl
Olabilirde güven vermesi önemli
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. inanmam bu tecrübeyle sabittir bana bunu demesinden çok hissettirmesi lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum hissettirmesi lazım!
Bu kolay söyleyeceğimiz bir söz olmamalı. Aksi takdirde gerçekçiliğini yitirecektir.
15 Yorumla- +1 yıl
Neden kolay olması! Her şey açık ve net değil mi! Söylemek gerçekliğini yitirmez! Bence
- +1 yıl
EyvAllah öyle olabilir bu da benim düşüncem hayırlısı 😊
- +1 yıl
Amin inşaAllah 😊
İnanırım, naiflik bunu gerektirir 😊 Olmuyorsa da cani sagolsun
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah canın sağolsun 😊
Aynen katiliyorum bunu henuz sevgiliyken soyluyorsa inanmam her seyi soylemeye gerek yok gosterelim
13 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah. Ne zaman söylediğinin bir önemi yok bence! Ve katılıyorum icraat lazım!
- +1 yıl
Hihi
Sadece hafta'da 5 gün mesaili yanımda olacak biri olsa bile ben yetinirdim ya.
16 Yorumla- +1 yıl
Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
- +1 yıl
Neden niye böyle düşünüyorsun? Senin gönlün ne ki? Nasıl bir gönlün var senin?
- +1 yıl
EyvAllah canın sağolsun
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Ölüm hastalık ve bir sürü engelin çıkabileceği dünyada farazi konuştuğunu zaten hemen anlarım
11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah abiciğim ben de anlıyorum
+1 yılAslında kişinin samimiyetine ve davranışına bakıp sonra bu konuyu değerlendirmek gerekir aksi takdirde yalan işlere bulaşırsın
11 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki katılıyorum
Yalan bunlar palavra etrafina bak bir hep seviyorum oluyorum hep ben varim diyenler gitmedimi bizi yokluklariyla yikmadilarmi
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum maalesef hayırlısı
- +1 yıl
EyvAllah teşekkür ederim hiç kimse vazgeçilmez değildir hayırlısı 😊
+1 yılİnanmam, çünkü bu sözler sakız gibi herkesin ağzında artık.
17 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle Bilge 😅 Hayırlısı peki kimseye inanmaz mısın 😅
- +1 yıl
İnanacak adam kendini gözlerinden belli eder. 😅 Bazı gevşeklerde vardır ki her şeyi ben yaparım, şöyle yaparım, böyle yaparım der onlara inanmam. İcraat göstermeyene inanmam kısacası. 😅
- +1 yıl
Hımm gözler de yalancı ama 😅 Valla benim elimden gelenler bellidir Bilge neyse o 😅 Bende inanmam icraat beklerim hayırlısı 😅
- +1 yıl
İsmim Yıldız bana ikide bir bilge diyip durma ya 😅😅
- +1 yıl
Kız ne bilem millet biliyor mu bilmiyor mu 😅Ben zaten biliyorum da sen bir şey demiyince Bilge diyorum bende tamam Yıldız 😅
- +1 yıl
Unutuyorsun falan sanıyorum bende 😅😅
- +1 yıl
Yok kiz hiç Bilge yazdım inboxta 😅Bilerek yapıyorum kızarsın diye belki gizliyorsun diye 😂
Bana bu lafları söyledi ve hiçbirşey yokken herşey iyi giderken başka birini sevdiğini ve ayrılma kararını aldığını söyledi. O yuzden bu laflar anca lafta kalıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim sözde herkes herşeyi yapar dikkat et. İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar...
- +1 yıl
Fakat herkes herkes değildir herkes herkese benzesede orası da var...
+1 yılHayır o yüzden kendime yetmeyi kendim savaşmayı öğrendim
11 Yorumla- +1 yıl
Keşke bende yapabilsem daha mutlu olurdum
+1 yılpeki yani. biz de üzüldük de
inancımızı kaybetmedik hiç.11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah. Bir gün güneş doğacak ve hiç batmayacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılInaniyordum iki sene boyunca inandım ama sonra yalan olduğunu gördümmmm her şeyden cok inanmıştım... bana sonsuza kadar beraber olacağız diyordu...
21 Yorumla- +1 yıl
Hep öyle derler kardeşim öyle şeyler derler ki inanasin gelir ama inanma artık insanlar oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller
+1 yılİnanmam. Kimse hep yanımızda olmaz , olamaz çünkü. Bu yüzden kimseye böyle bir söz vermem.
217 Yorumla- +1 yıl
İnanmazsan inanma Neslihan 😂 vermezsen de verme 😂😂
- +1 yıl
Inanmıyorum zaten 😂 Kimse de inandıramaz 😂
- +1 yıl
Tabii tabii Tamam tamam Yok ya 😂😂
- +1 yıl
Bir şey ima eder gibi mi yaptın? anlayamadım 😕😂
- +1 yıl
Şakasına ya takılıyorum 😂
- +1 yıl
He anladııım 🤔😂😂
- +1 yıl
Aferin kız 😂
- +1 yıl
Sana da aferin 😂
- +1 yıl
Tenk yuu 😂
- +1 yıl
You are welcome 😂
- +1 yıl
Yes yes 😅I'm hear 😂Hav ar yu Nesli 😂
- +1 yıl
Fine thanks and you? 🤔😂
- +1 yıl
Yes yes 😂fayn fayn tu tenk yu😅I'm siparisten geldim tu😂playing iş yes çalışıyor go ay yu 😂guud bay 😂😂
- +1 yıl
Ingilizcenin katli 😂 😂 ingilizceyi zirvede bırakıyorum 😂 Kolay gelsin sana bu arada 😂
- +1 yıl
Hehehe 😅okey okey😂Sağol Nesli 😂
- +1 yıl
Rica ederim 😂
- +1 yıl
Tamam ulan def out😂
+1 yılBöyle gibi kelimelerin bazen kıymeti yok beni hissettirmesi lazım yani eğer hissettirirse ve söylerse inanırım
Yoksa konuşmak kolaydır15 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum yine. Hissettirmesi lazım o da çok zor. Belki bende inanırım. Ama belki. Lafta her şey kolay gelir. Hayırlısı...
- +1 yıl
Aynen doğru dedin o halde inanmak mümkündür, hissetirmesi bence zor değil yeter ki her durumda her ne olursa yanında onu bulursun sorunlarına seninle bir çare bulmaya çalışır bu şekilde olur
Hayırlısı😄🙏🏻 - +1 yıl
Tabiki inanmak mümkündür inandırabilmek mesele samimiyet samimi olması 😊
Olur inşaAllah fakat ben sorunları halledince istiyorum 😅Şimdi olmasın sıkıntı içinde 😅 - +1 yıl
Tamam nasıl istersen öyle olsun 😅
- +1 yıl
EyvAllah hayırlısı 😅 Gönül ister ki hemen olsun ama korkular var işte
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki de çünkü ben hep senin yanındayım diyen insanlar yüzden hep bir hayal kırıklığına uğradım
12 Yorumla- +1 yıl
İnanma koçum 😅Hayırlısı 😊
- +1 yıl
Eyvallah abi 👍
+1 yılilk defa inanıyordum inandım ama olmadi yarı yolda bırakıldım
11 Yorumla- +1 yıl
Dikkatli ol inanma!
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBu söz anlamını yitirdi artık. Doğru mu yalan mı anlaşılmıyor
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah kesinlikle katılıyorum maalesef
+1 yılIlk onlar gidiyor gemiyi ilk fareler terk edermis soner
25 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak öyledir abi fakat herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı 😅
- +1 yıl
Eflatun gibi konuştun soner😁😁
- +1 yıl
Valla bir O kim tanımıyorum ama teşekkür ederim yani 😂 kendi sözümdür
- +1 yıl
Antik yunan filazafu 😂😂
- +1 yıl
Ooo yakışır abi 😂
Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Ben hep yanında oldum... Ama sonunda yanlız kaldım.. :(
11 Yorumla- +1 yıl
Bende abi hayırlısı 😪
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. En erken onlar kayboluyor yalancı pislikler 😆
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe katılıyorum 😅
Öyle diyorsa inanmam hissettirmesi lâzım.
210 Yorumla- +1 yıl
Hehehe peki nasıl olacak o iş 😅
- +1 yıl
Nasıl 😅
- +1 yıl
Hadi len 😂 gözlerde yalancı be bakışlarda sahte Zaten ikisi de aynı şey 😂
- +1 yıl
Olabiler 😅Olur inşaAllah
- +1 yıl
İnşaAllah 😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hep yanındayım diyenler şu an başkalarının koynunda...
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı 😪Malesef
Ben inanmıyorum hayatta ne olacağı belli olmuyor. Ayrıca kimsenin yanınızda olmasına ihtiyaciniz yok.
23 Yorumla- +1 yıl
Benim ihtiyacım var. Senin olmayabilir. Hayırlısı...
- +1 yıl
Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah. Benim ailemden daha önemli bir şey yok. Bana hiç sıra gelmedi! Genel olarak kimseye güvenmem. Fakat güvendiğim kişiler de var. Bak bunu hep derim hiç kimseyi kendin gibi sanma çünkü değil! Olmuyor kardeş olmuyor! Yaşamak için bir sebeb lazım. Hayatımı hayat yapacak biri lazım. Sonum değil de sonsuzluğum olacak helalim olacak biri lazım. Yoksa hiçbir anlamı yok yaşamanın...
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle diyen ilk terkeden
en son şerefsiz sevgilimde bunu diyordu baktı durumum kötüye gidiyor bahane bulup 10 gün sonra başkasıyla beraber13 Yorumla- +1 yıl
Vay anasını pislikler üzülme Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
Cevap sahibi+1 yılAmin dostum seninde
- +1 yıl
Amin inşaAllah
+1 yılO buna inanmak ve yapmak istiyor buna inanırım.. Ama hayat ne getirir bunu kimse bilemez hep yanımda olacağına inanamam bu mümkündeğil
17 Yorumla- +1 yıl
Ölüm Allah'ın emri elimizde olmayan bir şey ölüm kalım haricinde
- +1 yıl
Sadece ölüm değil.. mesela o an bunu gerçekten istiyor ben bunu istediğine inandım ama ilerde , herhangi bir olay olur kendini benden ali koymak zorunda olur ya da ali koyar ya da zorunda olmasa bile fikri değişir duyguları değişir bu duruma inanamam yani mümkündeğil
- +1 yıl
Yok kardeşim katılmıyorum. Yok öyle seviyorsan ölümüne ahiretten sonra da son değil sonsuzluk isterim çekip giden hiç sevmemiştir
- +1 yıl
Bulursun inşallah öylesini ama sende layık olmaya çalış
- +1 yıl
Ben layık olduğumu düşünüyorum kardeşim. Bana benim çeyreğim gelse kurban olurum ben ona...
- +1 yıl
Hadi inşllah helall.
- +1 yıl
EyvAllah 😊
+1 yılSu siteden sonra inanmam
33 Yorumla- +1 yıl
Bu sitede çok güzel insanlar var sen ne yaşadın ki?
- +1 yıl
Oo neler neler yasadim
- +1 yıl
Anlatırsan dinlerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılInanmam yanindayim diyen adam öldü 4 gun once 😢😢💔💔💔
31 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ölüm Allah'ın emri. Her nefis ölümü tadacaktır. Üzülme ölüm ebedi bir başlangıçtır. Kurtuluştur...
Yok inanmam, dünyanın binbirtürlü hali var..
31 Yorumla- +1 yıl
Abla dünyanın binbir türlü halı var onları boş ver 😅 Ben normalde de inanmam
+1 yılHayır, artık inanmıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
En güzeli emin ol
Evet inandırıcı değil😞
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim 😅
+1 yıl"Hep" dedigi icin yalandir...
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😅
+1 yılBence hiçte inandırıcı değil
23 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Öyle tabi
- +1 yıl
EyvAllah
İnanmam hep yalan dolan
21 Yorumla- +1 yıl
Bende bende 😅
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Söz değil yapsın, yapmalı ki zamanla görelim.
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen abi hayırlısı 😅
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum abi
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalannn söylüyorrrr
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede fakat genel olarak öyledir 😅
- +1 yıl
😂öyledir
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet öyle bir sslaklık yaptım
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı insanız yaparız normaldir dikkat etmek lazım her şey tecrübe olur
+1 yılLaf parayla değil ki nasıl olsa
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe ne güzel örnek😅
+1 yılSevdiğim, güvendiğim insana inanırım.
16 Yorumla- +1 yıl
Güvendiğim ve sevdiğime bende inanırım😀
- +1 yıl
Öyle olur zaten 😄bende inamam demek yerine ne zaman ve nasıl inanırım onu açıklayıp yazmış oldum😄
- +1 yıl
Hehehe 😅Oluyyy😅
Çok güzel yapmışsın 😅 Bende sana katılmak istedim😅 - +1 yıl
Katılabilirsin tabi 😄😄
- +1 yıl
Tabiki de 😅
- +1 yıl
🤗🤗🤗
Aileden başka 😊 inanmayacaksın
11 Yorumla- +1 yıl
Evlenince eşim ile bende bir aile olacağım evet ailemden başkasına inanmam 😊
Hep yanında olunca da boğuluyor insan ay !
12 Yorumla- +1 yıl
Rabbim sen ve senin gibilerini uzak eylesin!
- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat