Oyun oynarken ona bilerek yenilmek!!! Fakat bu ustalik gerektiren birsey? kasitli yaptigini anlamamasi gerekiyor... o yendikcs gulmesi kahkaha atmasi havalara ziplamasi bir sevgili olarak olmeddn once tadilmasi gereken nadir seylerden biridir!!!
Fakat su da bir gercektir ki Seni Seviyorum!!! Demenin alternatifi yoktur... Diger ask kokan esdeger hareketlerin hepsi sevdigini gostermenin yoludur!!!
Avuç içlerini öperim ya da alnını öperim, uyumuşsa saçlarını öperim, parmak uçlarını öperim, saçlarını örmeyi ve taramayı da çok seviyorum, gülerken yüzüne dalıp gitmişsem de her anlamı çıkarabilir zaten çok sık söylemem o cümleyi genelde tavırlarımdan anlar :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Üşümeyeyim diye üstündeki ceketi buz gibi havada sırtıma koyması.
Yanımdaki erkek arkadaşlarıma bakarken kaşlarının çatılması.
Tuttuğu takımın maçı varken her şeyi bırakıp benimle olması.
bir erkek nasıl belli eder karşısındakini düşündüğünü? Üşümeyeyim diye ayağındaki çorabı düşünüyorsa. Hasta olmayayım diye saçlarımı kurutmam konusunda benimle münakaşa ediyorsa. Kendimi kötü hissettiğimde anlayıp beni rahatlatacak çözümleri düşünüyorsa. Koklayarak öpüp nasılsın günün nasılsın diye soruyorsa varsın seni seviyorum demesin be bunlar eş değer. 🌸
O konusurken iyice yaklasıp saçını yüzünü tenini konudan alakasız dikkatlice inceler , dikkati dağılmaya başlayıncada şurana ne oldu falan bahanesiyle ufak dokunus safhalarından sonra çokta çikin bişeymişsin derim ☺️
Mandalinanın tüm vitamini kaybolmuş ama☺️ Herseye bahane bulan kız tipi “Nedemek istiyorsun seni eksik mi seviyorum ben demek bu “ 😂😂 Buna bile bşr kulp bulunur zamane kızlarından
Beni düsünmesi ve nerdeyim nasilim diye merak etmesi aramasi.. seni seviyorum demek kalmaz ozaman çünkü bu hareketlerle sevgisini gösteriyo.. daha önemli ne var ki..
*İşi gücü her şeyi bırakıp hadi hayatım Galatasaray’ımızın maçı var demesi. *Benim sevmediğim şeyleri bilerek davranması. *Mutfağa girip en sevdiğim yemekleri yapması.
naptın gız, adam zaten savaşmış dışarda ölmek üzere... son canınıda sen mi alacan gladyatörün :) tut kaldır ayağa, da bir tas çorba içemeden gitmesin öbür dünyaya :)
Gerçekten. Tabi sadece çikolata ile sınırlı değil bu. Çikolatalı süt de var.😊 ya da bu gibi şeyler işte. Mesele yapılan ya da alınan şeylerin paha açısından değeri değil. Manevi değeridir. Ben sevdiğim kıza 2015 te çikolata almıştım. Ama sanırsın dünyaları almışım. Ona bir çikolata aldığım için öyle mutlu oldum ki anlatamam. Paketini de 1 yıl cüzdanımda saklamıştım. Umudum bittikten sonra attım o paketi. Belki çöpçünün yerden süpürdüğü bir çikolata paketi benim umudumdu. Yani ayrıntılar küçük şeylerde gizlidir. Sizi seven birinin size tek taş ya da pahalı bir hediye almasına gerek yok. Bir çikolata ile size dünyaları verdiğini sanan kalbi saf insanlar üzülmeyi değil sevilmeyi hak ediyor bence lan...
Ulan harbi efkanladım bende haa. Neden sevmedin lan beni nedeeennnnn. Diye bağırdım. Evde kimse olmadığından kimseden azar da işitmedim. Ulan ne kadar yalnız ne kadar yıkık bir insan oldum ben böyle yav. Recep ivedik'in; "komşular yetişin, tek başıma geberecem burda" repliğini yaşıyorum şu an. Beni bir silkin de kendime geliyim.
😂😂 kiyamam ya üzülme sen davul bile dengi denginedr be senin dengin deilmis kesin odun sevenlerdendr o sen romantizmden anlayan birini bul arkadaş kendine 😊😊
Kalmadı ki anasını satayım. Paraya, pula, ortamlara değilde yüreğe bakan kimse kalmadı. Kaldıysada bize denk gelmiyor. bir kız tarafından sevilmek istiyorsan o kızı iplemeyeceksin, köpek çekeceksin, hatta ayarında bir şekilde aşağılayacaksın. Unursamayacaksın. Ama ne yazık ki o karaktersizlik bizde mevcut değil. Naparsın.
Aynen 😊 ama bak benim de halim yıllar önce senin gibiydi lanetlenmis gibi her ask kapısi yuzume carpardi küçük yaştan mi diyim bilemem ama sonrasi önemli sonradan öyle bir kapı açılıyor ki acmayanlara ve yüzüne carpanlara iyi dileklerinde bulunup dua edersin umut iyidr yani kisaca kaybetme😊😊
En İyi Cevaplar