Sevgiliniz hangi davranışları sergilerse, " Seni seviyorum " sözünün yerine geçer?

Sevgiliniz hangi davranışları sergilerse, " Seni seviyorum " sözünün yerine geçer?
2018 de çok aşık olduğum biri vardı ama olmadı yani hiç sevgili olmadık o zaman onun hayatı çok karmaşık ve karanlıktı o yüzden beni üzmemek için hayatına almadı. Hiçbir zaman bana umutta vermedi o yüzden bana yapabileceği en büyük adamlığı yaptı. Her neyse bir Cafe de oturuyorduk o zaman ramazan bayramıydı. Arkadaşlarla cam kenarında oturuyorduk camda açıktı o da başka bir masada oturuyordu mahalle arasında bir cafeydi dışarıda çocuklar torpil patlattılar bende çok korkmuştum o zaman oturduğum yerden kalkmıştım o geldi yanıma iyimisin diye sordu sonra gitti çocukları dövmüştü karakolluk olmuştu. O zaman bana seni seviyorum demese de olurdu hissetmiştim 🙃🙃
Evet öyle 😂😂 bir şey olmadı sadece çok iyi dostuz arkadaşız şu an 😂
Aynen öyle. Onu tanımadan önce hayatımda hiçbir kimseyi istemiyordum ama onu tanıdıktan sonra bu fikrim değişmişti olursa onunla olur diyordum ama olmadı. O yüzdende kimseyi şu an hayatımda istemiyorum olursa onunla olurdu
Hava soğuduğunda ceketini vermek, dertlerine sorunlarına ortak olup kendi derdi gibi dinleyip çözüm üretebilmek, içten sarılmak, sürpriz yapmak vs vs daha manas destanı yazardım da sabah sabah üşendim.
Teşekkürler
Ricalar:)
Tam olarak gifte ki 😍😂😂
Birinin burnunu ısırıyorsaniz veyahut ısırmak istiyorsanız seni seviyorum demekten çok daha fazlasını anlatır insana
İlgidir, yanında olduğunu hissettirmektir, sadakattir.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😁
Cevap
7Cevap
İlaçlarını içmeyi unutma
Sana değer veriyorum iyi ki varsın seni tanıdığım için çok şanslıyım.. benim her şeyimsin gibi sözler olabilir
Alından öpüp sarılıp iyi ki benimlesin hep birlikde olalım demesi belki ola bilir kişye göre değişir kendi tarznda da ifade ede bilir bence
Merak ettim seni iyi misin?
Üstünü sıkı giy dikkat et.
Yemeğini ye aç kalma
Eve gidince haber ver
Geçmez... Ama güzel davranış sevgi sözcüklerini perçinler
Olmayacak durumlarda yapacağı en ufak hareket gösterir. Mesela bir işle uğraşırken o an..
Sevgiim yazmıştı nasılsın diye hastaneden çıkıyorum yazdım. Neyin var dedi boş ver dedim. Sinirlendi çabuk söyle diyorum dedi. ben tekrar yok bişey iyiyim dedim delirdi adamı deli etme diyorum söyleyeceksin diye bağırmıştı. O zaman hissettim sevdiğini 😊
Geçmiyor ya ağzından duymanın büyüsü her zaman farklı
Ya bence ince düşünmesidir laf arasında birden söylediğin şeye bile gün geldiğinde dikkat etmesi çokk güzel hissetirirrr
Üşüdüğünde ısıtmaya çalışmak.
Sende bir ben gördüm, benden öte
Ben seninle mutsuzluğa da varım.
Kafamın içinden çıkamıyorsun
Yanaktan öpmek veya sarılmak olabilir
Sarılıp hep yanımda olduğunu söylemesi
Kıyamam sana
Seviyor gibi yapmak
Stadyumun ordayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?