"Gökyüzünü öpmek isterdim Ömür hanım, gözlerimle değil
dudaklarımla. Yoruldum bulutları kirpiklerimde taşımaktan." -Şükrü Erbaş
dudaklarımla. Yoruldum bulutları kirpiklerimde taşımaktan." -Şükrü Erbaş
Evi '' EV '' yapan şeyin 4 duvar olmadığını, çok uzun zaman tasarım ve insanların istekleri ile farkettim...
* Kapıyı anahtar ile açmamaktır...
Bugün tüm dualarım seninle diyebilmektir...
* Aç mısın? diye sorduğunda, '' ruhum tükendi, iyi ki varsın '' diye sımsıkı sarılmaktır...
* Mevlaya emanet diyebilmektir... Bilir ki, ona olan sevgim de saygımda mevla dandır... İnsan ruhu da bedeni de sadece emanet bu dünyada ne de olsa...
Kişi seviyorum demese de olur yeter ki sevgisini hissettirebilsin. Söylediği bir söz veya düşünceli bir hareketi bazen hissetmeye sevildiğini bilmeye yetiyor.
Hiçbir şey demeden öylece baksın gözlerime. Bana dünyaları vaadetmesin ama ben buradayım, sonsuza kadar yanındayım, her zorluğu beraber aşacağız dedin gözleri.
Sadece baksın... öyle aşkla baksın. Baktıkça ısınsın içim. Diyeyim bu adam yalnızca benim için...
Umarım bir gün böylesine güzel seven bir kalp bulur her gönlü güzel insan🤍
'Hava soğuk, sıkı giyin', 'Eve varınca ara', 'Geç yatma, uykusuz kalma', 'Sana kendime güvendiğim gibi güveniyorum' diyorsa 'Seni seviyorum' demekten de ötedir. Bir de yüzümü iki elinin arasına alıp gözlerime bakıyorsa zaten anlarım ben onu.

Cevap
21Cevap
“Benimsin” desin Sahiplenici olsun. Seni Seviyorum’lardan daha etkili
Kendini yanımda kalmaya mecbur hissetmiyorsa
Gözlerine bakınca halini anlaması bence seni seviyorum dan çok daha anlamlı ve önemli. Keyifli akşamlar.
Beni sürekli düşünmesi ilgilenmesi ve önemsemesi veya sevdiğim şeylere karşı ilgi duyması merak etmesi
İlişkiyi değil de beni düşündüğünü gösteren tüm davranışları katabilirim buna.
Senle ilgili en kucuk detaylari aklinda tutmasi, dusuncelerine onem ve ozen gostermesi, davranislariyla seni sevdigini gostermesi ( opup koklamak, sarilmak gibi), anlatigin seyleri dinlemesi ve anlayisli olmasi...
Sevdigim seylere onem vermesi. Mesela cupcake almasi. Cicekli cactus bulmasi sirf ben seviyorum diye. Eve varinca haber et demesi. Usudun mu kabanimi al sirtina demesi ellerim usudugu zmn nefesiyle isitmasi.
Bana bir keresinde
'' seni her gun daha cok tanimaya ve keşfetmeye çalışıyorum o kadar iyi geliyorsun bana'' demişti.
Bir keresinde de
''her zaman yanındayım beraber bir yola çıktık''demisti
Bu sözlerine düştüm hsiakskr o zamanlar
Tıp çok zor ya sen nasıl dayanıon okumaya ben hiç alışamadım
1 konyadayımbu kadar info yeter şimdilik
1 kere mezuna kaldım 20 yaşına yeni girdin
Girdim
Mutsuz olduğumda merak edip sorması, ya da konuşmak istemediğim zaman benimle beraber sessiz durması, düşüncelerime önem vermesi...
Ben fiziksel şeylerden ziyade daha duygusal ve manevi şeylere daha çok önem veriyorum.
Sevgiden ziyade değer vermesini isterim. Her seven değer vermiyor veya her değer veren çok sevmiyor. İnsanı bir ilişkide aşktan ziyade huzurlu ve mutlu hissettiren "değer" kavramıdır.
Bakışları, içten sarılışı, beni herkesten çok farklı bir yere koyması "seni seviyorum" demesine fırsat bırakmaz. Zira kendisi bu davranışlarıyla sevgisini zaten belli eder...
Bence bunlar,
Kimsenin farkında olmadığı, dikkat etmediği detaylarımı görmesi. Seviyorum demesinden ise bunu her zaman tercih ederim, değerin en net hissedildiği anlar o detaylarda saklı bence.
Seni seviyorum lafini hissettirmedikten sonra soylemejin bir anlami yok ki. Bazen yatarken uzerini ort , ince giydin usuteceksin lafi bile bos bir srni seviyorumdan daha fazla anlam tasir.
Küçük, önemsiz gibi görünen detaylara sırf karşı taraf mutlu olsun diye dikkat edip, hassasiyet gösteriyorsa, ona özel olduğunu bir şekilde hissettiriyorsa "seni seviyorum" demese de olur. 🙂
İki kişi birbirini gerçekten severse bir şey demeden önce hissettirir zaten. Bir bakış, belki bir dokunuş, ufak bir tebessüm... En ufak bir detay bile yeterli olur.
Valla hersey boş. Başja müşteri lerine oldugu gibi cömert olsun. Bize gelince kutsal bakireyi oynamasın yeterli. Elime degmedi Bildigin kızlardan degilim güven yoksa ben yokum ayakları yetti yani
Yolda sarılarak yürürken o sıcak ve tebessümlü bakışlarıyla yanağıma sımsıcak bir öpücük kondurması, dünyalara değişmem
Uğraşş bir uğraşı olmalı benimle iligili,, basitcik, ufacık bir ayrıntıma takılsa😍 sureklı bana bunu hatrlatsa ahh kalbım😍😂
Pubgde bulduğu 3. seviye kask ve yelekleri, m24 kar98 i bana veriyor seni seviyorum demeesine gerek yok bence 😅
Sen delirmissin
Mesela bir şey alırken sen seversin diye aldım diyip ince düşünmesi yeterli. Seni seviyorum demesede olur.
Üşüdüğüm an montunu vermeye çalışması, hissettiğim acıya karşı aynı acıyı hissedip gözyaşımı silmesi...
Bana güveninin sonsuz olduğunu hissettirdiği her an, beni sevdiğini söylemesinden daha değerli daha ötedir benim için.
Bence hissettirmesi önemli. Davranış söylemesi değil
Böyle şeyler çok boş ve klişe ya of. Bana kedi alsın yeterli öyle anlarım
Yanımda masum olduğunu ve bana aşık olduğunu hissetiriyorsa
Tabiki davranışlarıyla bunu hissettirir.
Önce ben demeyen kişi zaten seviyordur..
Varınca hemen ara
Üzerini iyi ört
Yemegini ye aç kalma
Seviyorum demese de olur
Onu her andığımda fiziki olmasa bile bir şekilde yanımda hissediyorsam ve sadece saçlarımı okşasa yeter gözlerime bakarak onun gözlerinde aşkı görmeliyim
Ben bakışından hal ve tavırlarından anlarım sevip sevmediğini
Beni benden daha çok düşünüyorsa ve bunu samimiyetle bana hissettiriyorsa seviyorum demese de olur.
Bana yaklaşırken kullandığı üslup, şevkatli bir davranış, en önemlisi de düşünülmek.
Seni döverim, seni öldürürüm demesi beni sevdiğini anlatıyor ❤
İronidir insallah
Sarılıp uyumak nefes alacak araligi biraktigi muddetce severim
Hiçbir fikrim yok. Bir gün öyle bir şeye denk gelirsem fikir sahibi olabilirim belki ama şu an kimse gerçek aşk sevgi yaşamıyor. Her şey çıkar ilişkisine dönmüş. O yüzden zor yani benim için buna cevap vermek
Sizi her an dinleyip olaylara objektif bakarak tavsiyede bulunması, hem sevinci hem üzüntüyü paylaşmayı bilmesi ve sizi 1 an bile yalnız bırakmaması, size güvenip güven vermesi. En önemlisi de kaybetme korkusunu yaşatmaya kıyamaması.
Arzulu bir şekilde gelip cinsellik teklif etmesi. Çünkü kadınların çoğu duygusal bağı bulunmayan kişilerle buna yeltenmiyor.
İhtıyacım olduğunda yanımda olması ve sürekli araması bırlıkte plan yapmak seyahat cıkmak Ve yanlız bırakmaması deger vermesi onemsemısi seni seviyorum demese olur... Bunlar zaten anlatıyor Ama senı seviyorum kelimesi de cok güzel bir Duygu 🤍
Her ne olursa olsun sana arkanı yazlayacağın bir dağ misali gibi hissettirmesi (Bir sıkıntın olduğunda bir. İhtiyacın olsuğund ayarım etmesi VS) seni. Seviyorum demese de olur
kendine dikkat et eve varinca haber et telefonumu cuzdanimi cantana koyarmisin sen istedin diye vs.
Bakışı ile bile hissettirme yeter. Her zaman söylemesi şart değil.
Davranışlarıyla gösterse de olur.
Seversin diye düşündüm, görünce aklıma sen geldin, üzülürsün diye yapmadım gibi cümleler olabilir
Aramızda o kadar mesafe varken bile benim üzgün olduğumu hissedebiliyor daha ne isteyebilirim ki.
Yıllar da geçse yeri bende özel kalacak biri vardır elbet...
Bence attığın her adımda destekleyici olması, seni seviyorum demekten daha güzel ve özel hissettirir.
Beni benden çok düşünmesi
Hissettirmesi yeterli.
Lgisini gösteriyorsa sözcüklere gerek yok bence
İlgisini*
Hic sevgilim olmadi bilmiyorum
Davranışlarla hissettirmeli
Sana şiirler hitap etmesi
Bunu bile bilmiyorum.
İlgi, Kıskanması felan
Hissettirmesi ve abartılı olmayan ilgi
Benim yerime de üzülüyorsa
İlgi her şeyi belli eder