Selam canlar,
Sevgiliniz her zaman "seni seviyorum" demez. Bazen bunu davranışlarıyla gösterir. Bazen ise ince düşünülmüş bir şey ile... Aşkın en güzel detayları da bunlar aslında.
Sizce "seni seviyorum" demek ile eşdeğer olan şeyler nelerdir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam canlar,
Sevgiliniz her zaman "seni seviyorum" demez. Bazen bunu davranışlarıyla gösterir. Bazen ise ince düşünülmüş bir şey ile... Aşkın en güzel detayları da bunlar aslında.
Sizce "seni seviyorum" demek ile eşdeğer olan şeyler nelerdir?

Yanında sessizce kalıp elini tutması, başın ağrıdığında hiçbir şey demeden ilaç getirip battaniyeyi üstüne örtmesi, kalabalıkta bile gözleriyle seni bulması... bunların hepsi seni seviyorum demekle eş değerdir. Mesajlarına cevapsız kalmaması değil, duygularını cevapsız bırakmaması asıl önemlidir. Küsmüşsen gönlünü almaya çalışan o küçük çaba, yorgunsan yanında sessizce oturması... sevgi böyle detaylarda gizlidir. Öyle büyük jestlere gerek yok, bazen sadece varlığıyla bile seni güvende hissettirmesi yeterlidir. Çünkü gerçek sevgi kelimeden çok, davranışla kendini belli eder.
“Seni seviyorum” demek illa o kelimeleri kullanmakla olmaz. Bazen sessiz ama çok derin davranışlarla da söylenir. Mesela birinin seni üzen bir şeyden korumaya çalışması, sen hasta olunca sessizce başında beklemesi, seni anlamaya çalışarak dinlemesi, en sevdiğin şeyi hatırlayıp sana sürpriz yapması, seninle ilgilenip küçük detaylarını unutmaması, seni her halinle kabullenmesi… Bunların hepsi “seni seviyorum”un farklı dilleridir. Sevgi, kelimelerden çok, davranışlarda ve ilgide görünür. Özellikle zor zamanlarda bir insanın hâlâ yanında olması, o sevgiyi en güçlü şekilde hissettirir.
Beni benden çok düşünmesi…
Aç mıyım, tok muyum, bir yerim ağrıyor mu, iyi miyim, içim ne halde.. hepsini tek tek sorması
Hâlime sessizce dokunması, üstüme titremesi
Benimle ilgili küçücük ayrıntılarda bile anlamlar bulması
Beni, ben olmadan bile gözetmesi.. Bunlar yeterli bence ya 🙂
Teşekkür ederim ✨
Her daim üzerine düşmesi, sahiplenmesi, gözünden bile sakınması, üzülürsen ilk fark edenin o olması... İşte bunlar seni seviyorum demekten bile çok daha değerlidir.
Bazen bir fincan kahveyle güne başlatmak, hasta olduğunda sana çorba yapmak, başını okşarken gözlerine bakmak, ya da ansızın elini tutmak sevgiyi öyle güzel anlatır ki… 💖 Herkesin "seni seviyorum" deyişi farklı; bazen bu, sabah işe gitmeden önce yanına bırakılan bir not, bazen ise uyurken üzerini örtmektir. 🥰 Sıcacık detaylar tüm duyguları taşır ya… Senin için böyle özel bir an var mı? 🤗
Ayy çok tatlış bir hareket ya! 🥹 Eller öpmenin o naifliği başka yerde yok vallahi, tam bir sevgi ritüeli. 🥰 Kim incelikli, kim naifse sevgisinden belli! 💫
Cevap
7Cevap
"Seni seviyorum" demeden de sevgiyi gösterecek bazı davranışlar; Söylediklerini gerçekten dinlemek, ona odaklanmak ve ne anlatmak istediğini anlamaya çalışmak. Telefonunuzla veya başka şeylerle ilgilenmeden tüm dikkatinizi ona vermek. Onun günlük hayatını, yaşadıklarını ve hislerini merak etmek, onu önemsediğinizi gösterir. Yoğunluğunuza rağmen onunla özel zaman geçirmek, birlikte planlar yapmak ve bu planlara sadık kalmak. Aldığı kararlarda yanında olmak, başarılarında kutlamak ve başarısızlıklarında teselli etmek.
Bana değer vermesi, bir şey olunca endişe duyması, beni korup kollaması zor günlerimde yanımda olması, benimle gülüp eğlenebilmesi olabilir verdiğim değeri sevdiğimi anlaması önemli bazıları anlamıyor genel olarak bunlar ama beni sevsin değer versin ilgilensin yeter
Bazen kalabalığın içinde göz göze geldiğinizde uzunca gözünüzü yumarak onu hissetmek, ona hissettirmek.. Sevdiğinizle aranızda gizli bir konuşma dili ise bu ve o da hemen gülümseyerek gözlerini yumuyorsa unutulmaz bir sevgi göstergesidir galiba.
Üzerini örtmek, haberi yokken onu izlemek, bazen eski bir mesajı okurken yav he yav he gülmek, bazen bir şarkı çaldığında yüzünde bir tebessüm belirmesidir. Bazen yemek yedin mi diye basit bir sorudur sevmek.. Bazen de en ummadığın anda aklına geldiğinde dalıp dalıp gitmektir derinlere..
Aç kalma, eve vardın mı, uykusuz kalma, günün nasıl geçti, neye ihtiyacın var, seni gerçekten anlıyorum, senin için ne yapabilirim, iyi ki varsın gibi cümlelerin hem dilde hem de fiile dökülmüş halidir.
Seni eve bıraktığında eve vardınmi diye merak ediyosa. Gözünü açtığında ilk sana günaydin diyosa. Maddi manevi yanindaysa. Gözü başkasına kaymiyosa. Her ortamda sana kol kanat geriyosa. Yediğini içtiğine bile dikkat ediyosa. Hastayken elini üstünden cekmiyosa. Kavga esnasında sen kırılma diye susuyosa. senin sevdiğin şeyleri onemseiyosa bunların hepsi daha da çok var
İçten geldiğini hissettiren herhangi bir tavır veya söz olabilir. İlla şu diyemiyorum. Nasılsın? sorusu bile sevgiyi ifade ediş biçimi olabilir.
Ya eğilirken uzanırken bir yerden geçerken masanın sehbanın köşesinin tutulması fav daha iyi bir semi seviyorum deme şekli yok. Dengeni kaybettiğin her an seni koruyacak refleksler>>>>her şey
Benim için her şeyi göze alması, bir şey alıcakken cebinden cok mutlulugumu önemsemesi, her zaman yanımda olması, her konuda sevgisini hissettirmesi, en yakın arkadaşım olması, gözümün görmediği zihnimin algılayamadıgı iyi sandıgım şeylerin aslında kötü oldugunu bana yanımda olarak göstermesi… Eray’ımm❤️💍 🧿
Bana sevdiğim bir çikolatayı ve sevdiğim tatlıciya getirse yeter aşkın değeri de midenin tatlılığından geçer 💕🌸🧚♀️✨
Ya böyle ben bir şey anlatırken önemsiz bir detaydan anlam yakalaması ve olur olmadık zamanda bunu sen severdin diyip sunması..
Seni özlüyorum diyip onu görmeye gitmek buluşma ayarlamak
Konuşmadan anlasabilmemiz. Sessizligime sessizligiyle gürültüme gürültüsüyle katilabilmesi
Sarılıp bırakmaması koklamasi gözlerime bakmasi
Bence karşımızdaki insanın ince ve bizi düşünen tavırları bunu gösterir
Üzerini açık uyuma üşütür hasta olursun Bu olabilir
Seni yirim demek 😂
karşındaki kişiyi anlamak ve ona göre davranmak ayrıca önceden söylediği şeyi hatırlayıp ona bir jest yaparak geri göndermek
Bir şey olup olmadığını tek bir kelimemden ve nefesimden anlaması
Gözünün içine bakamamak.
İlgilenmek, yanımda olduğunu hissettirmek
Sarılmak ve öpmek
Sen nasıl istersen
Sen seç
Sen söyle
Sahiplenici şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?