Saat sabahın yedisi ve ben bu saatte Boşnak böreği yaptım 😅 aşk böyle bir şey arkadaşlar 😂

Saat sabahın yedisi ve ben bu saatte Boşnak böreği yaptım 😅 aşk böyle bir şey arkadaşlar 😂

Ellerinize salık güzel olmuş..
Beni düşünmesi yeterlidir benim için. yani açıkçası illa seni seviyorum demesine gerek yok beni merak etmesi düşünmesi sürekli araması ya da merak etmesi yeterlidir benim için. özellikle yanımda olması beni mutlu etmeye çalışması ve bana sarılması seviyorum demesi için yeterlidir. Birlikte geçirilen kaliteli zaman, ilişkinin sağlıklı gelişimi için önemlidir. Sevgilinizle ilgilenmek, birlikte güzel anılar oluşturmak ve özel zamanlar ayırmak, sevginizi göstermenin etkili bir yoludur. Sevgilinizin ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak ve onlara cevap vermek, sevginizi göstermenin bir diğer yoludur. Onun duygusal, fiziksel ve zihinsel ihtiyaçlarını dikkate almak, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine katkıda bulunabilir. Bu davranışlar, sevgilinizin size "Seni seviyorum" demese de, sevginizi hissetmesi anlamına gelir.
Harika görünüyor, ellerine sağlıkk. 🌸
Bana seni seviyorum demese de;
"Sen eve varmadan uyumam, eve varınca haber et mutlaka"
"Görünce aklıma sen geldin"
"Kendine dikkat et, sıkı giyin, beslen"
Gibi cümleler vs kuruluyorsa illa ki anlaşılır. Bunların yanı sıra davranışlar da önemli bir unsurdur tabii ki. Sırf sen beğendin diye, begendigin şeyi senin için alması, senin onda begendigin bir kıyafeti daha sık giyer hale gelmesi, düşüncelerine ve fikirlerine önem verdiğini gösterircesine senden fikir alması, uygulaması... Say say bitmez de aslında şimdilik aklıma gelenler bunlar. 😄
Yaa evet☺️ siyah gömlek sana çok yakışıyor dediğimden beri en çok siyah gömlek giyiyor arada bir benim kombinin rengine göre beyaz lacivert vs de giyiyor ama nişanda vs bile full siyah giyinmişti, fotoğraf çekimlerinde de 🤭cidden çok güzel detaylar birinin sen eve gidene kadar seni merak etmesi vs. İnceliklerin hastasıyız 💖 teşekkür ederim bu arada🌸
Bir düşüneyim. Mesela kitap hediye etmek olabilir ya da bu hayatta en sevdiği şeyi benimle paylaşması olabilir. Mesela ben çiğ köfteye hayranım. Bunu paylaşıyorsam ona düşmüşümdür. Pek mümkün değil tabii o ayrı. Çiğ köfte ilk sevdam diyebiliri₥
Senin için çok mutluyum ben ya niye bilmiyorum. Eski hesabından tanıyorum samimiyetimiz yoktu arada görüyordum. Ne güzel bi ilişkin var hep mutlu ol 🌼
Aa çok teşekkür ederim ☺️💖💖
Cevap
12Cevap
Sadece görmek için bir sürü mesafe gitmek aramak sormak gurur yapmamak
Sen onu sevmezsin. Bunu seversin. Öyle yaparsın şöyle yaparsın 'a hafızaya tansiyon gibi cumburlop düşüyorum ben. Hiç seni seviyorum demesine gerek yok. Aylar önce söyledigim seyi soylesin ben iptal😂 doğrudan sevgi belirtisi mi asla değil sadece güçlü bir hafıza ma ben de boyleyim😂
İçinden geldiği gibi bana sarılıp öpmesi yeterli gelir o samimiyeti hissetsem yeter. Böreği birlikte yaparım onunla sorun değil. herkesin senin gibi sevmesi dileğimle
Akşam yemeğini o hazırladığı için sabah erken kalkıp kahvaltı hazırladım, teşekkürler :)

Karşımda halay çekmesi börekten daha iyi olur
Afiyet olsun. Zor bir zamanda bir anda ben buradayım demesini güven vermesini isterim. O zaman seviyorum demesi şart değil..
Bana hem jest yapsın hem de seviyorum desin yoksa olmaz
Bu ben😂
Ah ah böyle düşünceli kadınları üzüyorlar işte:) fena görünüyor börek
Yok ya ben üzülmedim en azından 🥲🧿 teşekkürler
Evet var.
Beni uyandırması.
İhtiyacım birşeyi ben almadan alması.
Adam akıllı ilgi gösteriyorsa seni seviyorum demese de olur
Aşık aşık baksa öpse uyurken üstünü örtse asıl senin gördüğün değil görmediğin anlarda sevgi gösterse (yani göstermelik değil gerçekten) seni seviyorum demese de sevgisini görür ve anlarsın
bende poğaça ile kısır yaptım aşk öyle bişey bence de eline sağlık bu arada
Aşk için değil de babama gelirken tatlı alır mısın dediğimde şerbetli mi istersin sütlü mü söylemedin o yüzden ikisini de aldım demesi
Yaa erkeklerin bu tarz incelikleri çok hoş oluyor benim babam da ikisini de seviyorsam ikisinden de alır 🥲
Çok kısa bir görüşme için bile uzun bi mesafeden gelmesi ve bunun kendini mutlu ettiğini hissettirmesi karşı tarafa
Aynen benimde krizim tutuyo bazen Arnavut böreği yapıyorum
En öfkeli anında bile kırmamak için çabalaması olabilir
Eline saglik el acmasi mi
Teşekkür ederim kahvaltıya hazırladığım için yufka ile yaptım daha geniş zamanda hazırladığımda kendim açıyorum 💖
Vaoov👍👍
Ben söylemeden beni düşünen bir şey yapması sırf içinden geliyor diye çiçek alması
Çiçek detayı evet🥲
Wow harika görünüyor ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌼
Her gün arasınn sorsun seviyorum demese de olur
Şemsiyeni yanına aldın mı demesi
İyi geceler desin yeter
En sevdigim yemegi yapmasi
Davranışlar söylentiden daha önemli benim için
Ne şanslı adamlar var
Anlayışlı ve ilgili olsun yeter bence.
Vaov çok güzel olmuş on tepsi sipariş ederim 😂