Konuştuğunuz bir erkek/kadın var. Sizi sevdiğini söylememiş. Bu durumda eğer sizi seviyorsa, sevdiğini nasıl ve nereden anlarsınız? Karşınızdaki kişinin "seni seviyorum" demesine gerek bırakmayan şeyler nelerdir?
"Seni seviyorum" demekle aynı kapıya çıkan davranış veya sözler nelerdir?
-İlk günki gibiyiz - Dikkat et kendine, aklım sende kalıyor sürekli -Dışarısı çok soğuk üstüne kalın birşeyler giy -İstediğin zaman yazıp, arayabilirsin saatin hiç önemi yok ( arkadaş, sevgili, eş dost gibi insanlara sevdiğini söylemenin başka bir yoludur) -Seni çok merak ettim Bu ve bunun gibi şeyler saymak ile bitmez ama tabi anlayabilene sevgi sözcüğüdür bunlar
gözler asla yalan söylemez diye bilirim ben ve zaman herşeyi anlatır kaçamak sözler ve cevap vermemeli insan. eğer ylan söylemişse sana bir zaman sonra söylediği yalanı unuturlar bahsettiği şeyi tekrar sorduğunda ise hatırlamaz. kısaca aklında şüphe varsa olmaz ben 4 5 6 kere her defasında denedim olmuyor geri gelmiyor ve güven vermiyorlar
Gecenin bir vakti kabus görüp korkarak onu aradığında hiç ses etmez. Ne zaman ihtiyacın olsa oradadır, bilirsin. Seni sen üzsen bile o üzmez. Üzebilir ama üzmez. Tercih hakkı pek çokken seni seçmiştir. Gayet bilinçli. Vücudundan önce yüreğine dokunmak ister. Gelişimine katkı sağlar. Açlığını tokluğunu, varlığını yokluğunu, iyiliğini kötülüğünü yani her bir şeyini düşünür.
Mesela bir ricasına hürmet göstermek. Kendisi için önemli olan bir şeyi sırf o istiyor diye onun isteğine uygun bir şekilde yapmak. Yani fedakarlık etmek. Kaldırımda yürürken araçlara yakın tarafa kendisi geçmek. Kadınını el üzerinde tutmak. Baştacı etmek. Bunlar varsa zaten seni seviyorum demeye gerek yoktur. Yaşattıkları ile sürekli sevdiğini haykırmaktadır zaten...
Bulmaca çözer gibi davranışlar da mana aratana kadar seven insanın seviyorum demesi çok zor bir şey değil. Beni sevdiğini söylemiyorsa sevmediğini düşünürüm..
Bazen seni seviyorum diyemez insan, onun yerine; • Dikkat et kendine, der • Fazla yorma kendini, der • Hava soğuk, sıkı giyin, der • Hız yapma dikkatli git, der • Gidince beni ara, der • Geç yatma erken kalkacaksın, der, . . der, der durur. .
bir şey söylemesi gerekmez ki.. hoşlanıyorsa hele ki seviyorsa gülüşü, seninle konuşurken tatlı tatlı telaşı jest mimikleri vs bir çok şey ele verir kendisini.. lütfen bu durumdaki insanlara fazla acı çektirmeyin belli ki açılamıyor ilk teklifi siz yapıverin incileriniz dökülmez.. bu işin kızı erkeği olmaz.. seven söylesin işte :)
Seni seviyorum demek sadece günlüklerin içinde içtenlik kazanır. Onun dışında sadece bi' benlik saygısının patlamasından ibarettir, hatta ağzında sakız edenlere bakınca bi' ehemmiyeti olmadığı anlaşılıyor.
Anlatmak istedikten sonra, vücut dili ve bakışlar bunu anlatır zaten. Ama arada söylemek te lazım. Bazen size hislerini anlatan bir şarkı dinletir, bu şarkının sözlerinin onu anlattığını söyleyebilir. Herşey olabilir, anlatmak ya da anlamak istedikten sonra yol bulunur😊
Ortamda olan sana bakışı her esprine gülüşü surekli sana ilgili davranması kıskançlık özellikle seni senden alır aşırı olmamak kaydıyla hasta olunca basında durup endiselenmesi sürekli birseyler yapmak istemesi seni seviyorum demekten daha üstün gibi Ha bide uzgunken senin derdinle dertlenip seni guldurmeye çalışması zaten bu insanlar senin damarini iyi bildiklerinden ilk çare bulur sonra dikkati dagitirlar
anlayamıyorsan sevmiyordur... bu kadar açık aşk sevgi varsa söylenmesine pek gerekte yok hissedersin söyleyince veya duyunca değil bilmek idrak etmek daha önemli
Senin yanında kendimi güvende hissediyorum, ailem gibisin, sen benim için çok özelsin biliyorsun, gözlerine saatlerce bakabilirim, kalbimin sahibisin VS bir çok söz olabilir
Valla ben senden nefret ediyorum derken bile seviyorum mesajı verebilirim. Beni tanıyanlar çok iyi bilir. Öyle güzel nefret ederim ki "ne olur hep nefret et" derler. ;)
Çok zor bir soru. Bunun üzerine oturulup saatlerce konuşulur. Yine de bir şey dersem kişinin sevgisini nasıl gösterdiğine bağlıdır. Ben sevdiğimi kızdırmayı seviyorum en basitinden.
Kişinin eli nazikçe tutulur, göz teması aralıksız sürdürülür, o elin içi tutkuyla öpülür. Zaten şu hareket nice düşünceye gebedir. Kaldı ki, seni seviyorum demek de onların içinden sadece biri.
ben hep seni düşünürüm olabilir, detaya gelince bakışlar ele verir seveni. gösterdiği ilgi olabilir kıskanma meselesi hakkında düşünceleri konuşma şekli gülmesi mesela içten mi gülüyor yanındayken gibi gibi
Elinin içi terliyor sa bunun tek bir açılımı var karşı tarafa karşı sevgisel bir boyuta ulaşmış demektir ben biraz anatomik yaklaşmak istedim bu duruma. 😊
Sen seversin diye yaptım, eve gidince haber ver mutlaka merak ederim, kalın giyin üşürsün gibi gibi yani ben değer verdiğim insana derim bunları öyledir herhalde onlar için de
Gece uyurken camı kapat usursun sabah kahvaltını yapmayı unutma ve birazda trip ilgilen binde ufak bı bakış gülüş sessizlikte bile haykirdigini zanneder karşındaki
Sevdiğime söylediğim tüm cümlelerde, tüm kelimelerde ve hatta tüm harflerde "seni seviyorum" vardır. Tüm seven erkekler ya da kadınlarda da böyle olmalıdır.
@Aybükem78 İnsanların söyleyememe durumlarını anlayamıyorum. Öznenin yanına bir sıfat eklemek bu kadar zor olmamalı. Söyleyemeyende aşk, meşk işlerine girişip insanların zamanını çalmasınlar... Sonra bahane ediyorlar; "ben sevgimi belli edemiyorum, böyle seviyorum" gibi.
Duygularıma çok güzel tercüman oldun bencede net olmak karşıdakini aptal yerine koymamak lazım.. Seviyorsun karşılığında sevilip sevilmediğini bilmemek insanın beynini kemiren bir durum..
En İyi Cevaplar