Sürekli yemek yiyorum. Böyle giderse sanırım inanılmaz derecede kilo alacağım, bunu nasıl durdurabilirim?

Boyum 165, kilom bir hafta öncesine dek 42 idi. Bir hafta içerisinde hiçbir şekilde egzersiz yapmamış ve tıkanırcasına yemiş olduğumu varsayacak olursak bir hafta içerisinde müthiş bir kilo artışı olduğunu söyleyebilirim. Zaten müneccim olmaya gerek yok düm düz olan vücudumun aksine göbeğim fırlamaya başladı bile.

Arkadaşlar, sorun şu ki, kendimi inanılmaz derecede boşlukta hissediyorum, depresifize edilmiş gibiyim, aç olmama rağmen sürekli olarak tıkınma isteği var, hatta bazen öyle aşırıya kaçıyor ki, nefes bile alamıyorum, bu en son bir kaç gün önce oldu ve az kalsın hastahanelik oluyordum. En son hatırladığım annemin dizlerinde ağladığımdı, annemi telaşlandırmışım çünkü bayılmışım.

Hala net olarak hatırlayamıyorum, eskiden tartı bir gram fazla gösterseydi canımı acıtırdı, ama artık bu içimdeki boşluğu yemek ile kamufle etme arzusuyla savaşamıyorum. Yorgunum, ne kadar yersem yiyeyim enerjisiz hissediyorum. Tek düşündüğüm şey, tek iyi hissettiren şey yemek yemek. Böyle giderse sanırım inanılmaz derecede kilo alacağım, bunu nasıl durdurabilirim?
Sürekli yemek yiyorum. Böyle giderse sanırım inanılmaz derecede kilo alacağım, bunu nasıl durdurabilirim?