Nişanlım la aramda 13 yaş fark var benim yaşım 19 ama onu çok seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz sizce yaş farkı önemli mi?
Cevabın nedir?
+1 yılSen bu aşadaki insanlara bakma bunlara hayat toz pembe lay loy lom bunlar hepsini okudun kapsamlı düşünmemişler xper puan gelsin diye yazmışlar 32 yaşında bir erkegin tam yaşı olgun yeterince tam evlenme yaşı sen küçüksün aslında ona göre bazı bayanlat genc yaşında olgun olabiliyor erklerde bu yaşta olgunluk yok genelde zibidilik oluyor aşagıdaki bayanlar erken cöker demişler kusura bakmasınlar bir cocuk doguran kadın 5 yaş fazla gösteriyor bu aşağıdaki yorumcuların cogu evlenmekte niyeti yok adamın durumu iyise seviyorsanda evlen senin yaşındaki biri saten evlenemez çocuk olur 3 5 yaş büyük birini buldun boşanmama garantisi var mı kader diye bişey var kısmet diye bişey var benimde yaşım 32 ama ben 26 dan düşük biriyle evlenmem aşagıdaki 23 24 yaşında görünen 13 gibi çocuksu yorum yazan Kızlara gıcık oluyorum istesem 17 bile bulurum ama cocuk avutamam eşimi mutfakta yemek hazırlamış olarak görmek istiyorum gün boyu yatan biri degil
51 Yorumla- +1 yıl
Sana yorum yazanların Bir kac tanesinin profiline baktım yemin ediyorum gece rüyamda görsem sabah kalkar cilingir sofrası kurarım kederden kimsenin akıına girmesine izin verme önce kalbinin sonra mantıgının sesini dinle çok kişiye sorarsan aklın karışır kendi iradenle karar ver herşeye
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi anlaşiyorsan beyin yaşlarınız denk demektir. Flört işlerinde biraz sorun eden oluyor ama evliliğe bakıyorsa iki kişi sorun değil iyi bir denge demektir. Milleti kaale almayın. Onlar konuşur durur. Olumsuz konuşanlar sadece hasedinden konuşur. Bozmayin mutluluğunuzu asla.
10 Yorumla
Profiline baktım sürekli olumsuz sorular hep.. bu dönemde şeytan hep arada olur arayı bozmak için kalbinin sesini dinle sana ne dogruysa öyle devam et bir önceki sorun nişanlıyım mutsuzum bu sorunda cok seviyorum yaş farkı. Eğer seviyosan devaö et erkeğin büyük olması o kadar da sorun değil bence, görümce olayına da gelince eger vurdumduymaz olrsan mutlu olursun saygı olduktan sonra birşey olmaz Allahın izni ile. Birdr hayat böyle eşin iyi olsa ailesi iyi olmaz, ailesi iyi olsa eşin iyi olmaz o yüzden eşin iyiyse hepsinden iyi bence. Birde eşin annesi kuzusuysae o zaman çekilmez işte herkes ailesini sever sevsin de zaten bizde anne adaylarıyız sonucta ama ana kuzusu erkek gercekten çekilmez
10 Yorumla
+1 yılAnlaşmanız önemli ama 13 yaş bayağı büyük
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
53Cevap
+1 yılGercekten de cok büyük, en fazla yaş 10 olurdu yalnız sizde 13 inanki çokk çokk fazla hemde cok fazla, sen gençliginin baharında olacaksın yenilik istiyeceksin o ise daha olgun olup dinlenmek istiyecek hatta yanında baban gibi bile durabilir, 😂yaş tabikide önemli bu işler oyuncak degil ilerde cok büyük sıkıntılar dogurur
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşını göstermiyor babası berbat biri olmasına rağmen bana karşı çok merhamet li babasıyla annesi boşanmış aile içi şiddetten dolayı
Çok seviyorsan çok da iyi anlaşıyorsan e daha ben istiyosun gül gibi geçinir gidersiniz ama bir tek ileriki yaşlarda cinsel anlamda çok sıkıntı çekersiniz. 10 sene sonra o 42 yaşında olacak sen 29 yaşında olacak yani onun için bitik zamanlar başlangıcı senin için tam aksinden bir durum olacak
20 YorumlaFazla emin ol.. Tanıdığım kız arkadaşım vardı bir muddet sonra gitti terk etti, gençsin sen daha bir düşün, gerçekten çok zor olucak ve problemli yavaş yavaş herşeyine karışacak. Bak bunu iyi biliyorum çünkü kız gerçekten bıkmıştı ve ilerde biraz utanacaksın.. Ama sen bilirsin kolay gelsin. Karar değişmek istersen tam zamanı ama bilemiyorum ona da bağlı.. Mutluysan mutluluklar dilerim
10 Yorumla32 yaşında adam bana bile yaşlı geliyor sen ne yapacaksın bacım?
30 Yorumla
+1 yıl13 yaş farkının nesi çok? Millet 20-30 yaş fark ile evleniyor. Reşit olduktan sonra sıkıntı yok. Bahsettiğin adam da sanki 45 yaşında 32 gencecik bir erkek yaşı. Genelde 18 yaşındaki bebekler salak salak yorum yapmışlar. Otuza merdiven dayadım daha yeni yeni çocukça fikirlerden çıkıyorum. Erkekle kız bir değil o konularda
20 Yorumla
+1 yılNisanlandiktan sonra mı dusunuyorsun yaş farkını gerçekten ? Sence de biraz gec olmamış mı bunu düşünmek icin?
13 Yorumla- +1 yıl
Görsen bizi uzaktan hiç yaş farkına takılmazsın o kadar çok yüksek ki enerjimiz benim nişanlım yaşını göstermiyor ama 32 yi duyunca canım sıkıldı
- +1 yıl
Yeni mi ogrendin sen onun yaşını?
- +1 yıl
Evet yeni söyledi şaşırdım
+1 yılBunu 5 sene sonra neden evlendim diye kafana vurduğunda anlayacaksın. kucağında 2 çocuk ile.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok romantik ve tip olarak da çok yakışıklı yaşını da fazla göstermiyor eğlenceli falan çok seviyorum ama yaş kafama takıldı
- +1 yıl
Bak bu yaşta kimin ne olduğunu bile anlayamazsın anladın sanırısın.. reşit bile sayılmazsın bence..13 yaşın bence sübyancılıktan farkı yok bu yaşta... 40 olsan 53 olsa olur derimde.. saçma sapan bir durum.
Yaş farkı şöyle önemli 13 yaş diyorsun kendisi görünüş olarak çöktüğünde sen genç duracaksın ve aranizda çok tartışma başlayacak fikir farklılığı olacak huzursuzluk olacak hayatını biri ile birleştirmek çok basit ama ilerisini düşünmek te çok önemli herkesin fikri farklıdır bunları yaşayarak göreceksin sana derler berbat olacak ama bakmışsın herşey süper sana derler herşey süper olacak bir bakmışsın hayatının en berbat dönemleri Allahtan her zaman hayırlısını iste
30 Yorumla
+1 yılhemde nasıl sorunlar yaşarsın allah rahmet eylesin aldatılıp öleceksin hazırlan
11 Yorumla- +1 yıl
Benim kendime güvenim sonsuz aldatamaz😃
Helal olsun sana ya gerçekten aranızda bayağı bir fark varmış yani 3/5 de değil 13 yani şu an Bir sıkıntı olmaz ama ileriki yıllarda Yani bu ileriki Yıllar dedim Yani nasip olursa o yılları görmek 15 20 yıl sonra Aranız da bayağı bir fark olacak yani
10 YorumlaAranızdaki yas farkı devam ederseniz 8-9 sene sonra önemli mi önemsiz mi göreceksin..
Şimdi Burda kim ne derse desin, sonuçta nişanlın ve yakında evleneceksiniz ,
Bir arada yaşayarak , fedakarlıklar ile hayat güzel öğretir neyin ne olduğunu10 YorumlaEşim benden 10 yaş büyük bu konu hakkında hep açıklama yaparım. Çocukluk aşkım yeni evliyiz ama 7 senedir tanıyprız birbimiizi. Asla ama asla bir ezmek söz geçirmek yok. Çok mmutluyuz. Onun olgun görüşleri tavırları beni aydınlatıyor. Benim çocuksu tavrım eğlenceli kişiliğimle oda çok mutlu :) diyeceğim karşınızdaki erkeğe bağlı bu durum çok iyi tanımanız gerekiyor.
23 Yorumla
+1 yılHahaaa 30 yaşlarda olsan neyse ama 19 yaşındasın hayatını yaşa. Herif zengin diye evlenme. 1 yıl olmadan boşanırsın.
32 Yorumla- +1 yıl
Müneccim boku yedin galiba zaman bile veriyor herkes senin gibi boş beleş degil evde kalmış kız kuruları yazıyor işte
- +1 yıl
Bu dediklerini inşallah kizlarinda yaşarsın. Amin.
Çokta önemli değil ama işte bunu aile ilginc karsılayabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Onun ailesiyle bizimkiler çok seviyor lar ikimizide
Şimdi bu olay ciddi bir hastalık şuanda anlayamazsın belki fakat sonuçları iyi olmayan bir durum sağlıklı bir ilişkide maksimum yaş aralığı 6 dır bil istedim
#Hükümdar30 Yorumla
+1 yılmutluysan sorun olmaz yas oraniniz da iyi ne olacak ki ya cok falan diyenlere kulak asma enazindan seviyorsunuz degilmi ali aga oglu gibi kızı yasinda olan biri ile evlenmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılSen 19 yaşında mısın😃 yaşın hiçbir zaman önemi yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılEyvah eyvah...
Bnimde öyleydi ve bitti.
İnş. sninki öyle olmz canım20 Yorumla
+1 yılYaş farkı önemli tabii, belirli bir süreden sonra ikinizin hayat beklentisi bile farklı olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Kac kere evlendinde nasiyat veriyorsun kızın aklını bulandırıyorsun
- +1 yıl
Dedi 32 yaşındaki birisi
- +1 yıl
Adamın yaşı normal canım kızın yaşı kücük bayan dan bayana fark var kız kendini hazır hissediyorsa olgun hissediyorsa istiyorsa olmayacak bişey degil iki gelecegide kimse bilemez bizim bir tanış var karısıyla arasında 20 yaş var adamı beyenmesi beyenmedi adam şimdi 60 yaşında kadını bir gör adamın anası sanarsın adam kiloluydu kiloları kadına verdi kadında patates cuvalı gibi duruyor
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Önemli değil ama ilerde erkeklerde cinsel iateksizlik olacaktır bil istedim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi burdan insanlar çıkıp sana bir sürü şey diyip aklını karıştıracak. bence 13, yaş çokta büyük değil. mutluysan seviyorsan problem etme
22 Yorumla- +1 yıl
Yaş sorun değil mi
+1 yılSeviyorsan hiçbir engel yok.. Sadece ilerde fikir ayrıcalığı vs doğabilir ona göre hareket et..
10 YorumlaLan biz mi evlenecez sanki sen bileceksin burda sorsan ne değişecek 😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
Öylesine soruyorum fikir edinmek amaç lı
- +1 yıl
Tamam sen haklısın hiç uğraşamam 😅😅
+1 yılönemli senin güldüğün şeyler ona malca gelecek sen lunaparkta eğlenmek istiyceksin o evden çıkmak istemiycek yaşıtlarınla daha mutlu olursun
10 Yorumla
+1 yılDüşünebilsen vazgeçerdin , muhabbet küçük çocuğun kendinden büyüklere özenmesi gibi küçük çocuk büyüyünce anlar aslında çok bir bk olmadığını. Kızlarda psikolojik bir durum büyük kişilere ilgi duyma ilk önce güzel durur ama sonra acısı çıkar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsun, iyi anlaşıyorsun ee bizim görüşümüzü öğrenince bişey yapacak mısın yoksa tam gaz devam mı?
10 Yorumla Yengem ile dayım arasında 15 yaş fark var fakat onlar aynı köylü oldugundan zihniyetli aynı olabilir , şunu diyebilirim 3 çocoukları var 1 jip leri var dayım mali müşavir karısı ev hanımı iyi anlaşıyorlar..
10 Yorumla
+1 yılYahu nişanlanmışsın level atlamışsın anlaşıyorsan önemi var yok
10 Yorumla13 yaş farkı değildir.. kadınalar daha çabuk yaşlanır.. rahat ol
14 Yorumla- +1 yıl
Yanlış biliyorsun tamtersi o kadınlarda östrojen olduğundan menopoz olmadıkça yaşlılık belirtileri görülmez fazla
- +1 yıl
40 yaşlarından sonrası oluyor ve 40 yaşından sonra yaşlanmaya başlamak normal değilmi aynı hesap çok çocuk yapmadıkça yaşlılık geç oluyor kilolar olmuyor fazla ozaman
+1 yılOlsun bişey olmaz o yaşlanır sende onu aldatırsın , çünkü bir süre sonra onunki kalkmaz sende istersin ve aldatırsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılyaş farkı önemsiz.
ama 19 yaşındaki sen ile 25 yaşındaki sen arasında fark çok olacaktir. bunu ilerde anlarsın10 Yorumla Şimdi olmasada ileride sorunlar yaşayabilirsin bence. bazende daha iyi olabiliyor. iyi düşün zaten çok küçüksün daha ne bu acelen kız
15 Yorumla- +1 yıl
SENce nasıl
- +1 yıl
Peki senden genç biri olsa genç erkek. Seni istese? Sevgilim olsn dese
- +1 yıl
NEDen. Ön yargı?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılönemli. muhtemelen sözünü geçirebileceği ve ezebileceği birini arıyor seni bulmuş. hayırlı işler.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİleride sorun olabilir bu durum. Sen de anlarsın zaten durumu
10 Yorumla
+1 yılZenginse normal fakirse sübyancı.
24 Yorumla- +1 yıl
Yok zengin değil ama çok iyi anlaşıyoruz eğlenceli benim gibi ve benim canım sıkılsa çiçek alıyor bir şekilde gönlümü alıyor
- +1 yıl
Bir kaç sene sonra görüşlerin değişirse onun içinde sıkıntı olur. İyi düşün
- +1 yıl
Normal de yaşa çok takılırım önem veririm ama onu gördük den sonra herşey değişti hep onun yanında gülüyor um canım sıkılsa bana bir dost gibi oluyor ama yaş kafama takıldı
- +1 yıl
Benim dedem babannemden 15 yaş büyük. Zaten nişanlım diyorsun tercihini yapmışsın.
+1 yılKuşaklar çatışması dediğimiz bir durum var. Aradaki yaş farkı arttıkça bu durum artar ve anlaşmazlıklar olur
00 YorumlaSen sevdiysen anlaştıyosan kimse bisey diyemez ki erkek biraz büyük olmalı kadından
21 Yorumla- +1 yıl
İşte tam bir ev hanımı olama yetişen bir bayan helen kızım sana bu dünceden sakın dönme adam gibi adam bul yeterki yıkılmassın
+1 yılMutlu isen gerisi yalan keşke 20 li YaşlRd bir eşim ah
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu nişanlandıkdan sonramı sorgulamaya başladın. Var tabi Yaş ilerleyince dede gibi gelicek sana
10 Yorumla
+1 yılAllah akil fikir versin
20 Yorumla
+1 yılSonunuz belli %70 boşanmak
12 Yorumla- +1 yıl
Normalde gülmem ama onun yanında gülüyor um mutlu oluyorum
- +1 yıl
Klasik aynı şeyler bunlar önceside sonrasıda aynı kendini kandırıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılVay güzel kardeşim sübyancı 😄😂
10 Yorumla
+1 yılBen 5 yaş var diye homurdanıyorum sen 13 yaş diyorsun ama seviyorsan...
10 Yorumla
+1 yılBildiğin amca o sana göre
15 Yorumla- +1 yıl
32 yaşındaki bir erkek amca ise sende o yaşta hala brkarsan teyzesin
- +1 yıl
@Ozancimbenim evet 32 yaş teyze oluyor zaten ama kalmam o yaşa ben :D
- +1 yıl
32 yaş değil erkek 32de amca ise kadın 22 de teyzedir.
- +1 yıl
@Ozancimbenim tamam abicim
- +1 yıl
Aferin :)
+1 yılOnu, o yaşlanınca da seveceksen sorun değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen anlaşıyorsan sıkıntı yokki zaten
10 Yorumla
+1 yılNişanlanırken sorun değildi şimdi mi oldu?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an bir sorun yaratmaz daha çok o senden önce yaşlanmaya başlayacağı için sorun yaratmaya başlar ama ben onu seviyorum her türlü çekerim diyorsan neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBenim 8 yaş farkı var mutluyum seninki biraz fazla olmuş ama ilişkiniz nezamandır varki?
00 YorumlaSorun olucak evet 13 cok
10 Yorumla
+1 yılonemli tabiki kizim sen salakmisin
21 Yorumla- +1 yıl
ayril gitsun
+1 yılbence önemli değil ilişkilerde yaş falan
10 Yorumlaçok yaş farkı var ilerde sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılYatakta sana sikinti olur
10 Yorumla
+1 yılbanada çıtır bir hatun ayarlasana 😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Fazla ilerde sıkıntı cekerisn
10 Yorumla
+1 yılBence önemli ben istemezdim
01 Yorumla- +1 yıl
Bu çirkinlerin özgüveni baya yüksek oluyor
Bence kafalarınız uyuşuyosa sikinti yoktur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin yaşı büyük olsun sıkıntı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılon yıl sonra sana yetmez
11 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda sevgili m çok oldu ama niyetlerini öğrenince ayrıldım cinselliği de fazla önem vermem
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem