Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo normal. Zaten 5 yaş olması gereken bir fark. 2 yaş fazla olmuş, bundan da bir şey olmaz. Kaldı ki senin yaşlarda bir bayanla, sadece 30 yaşlardaki erkek evlenir.
Zira benim gibi kemalistler de dinciler de kendinden beş yaş ufak kadın arar ve kadınlar da kendinden büyük erkeklerden hoşlanır. Çünkü erkeğin cinsel pazar değeri, yaşı ilerledikçe artar ama kadınların cinsel pazar değeri yaşı ilerledikçe azalır.
Zira 40 yı yaşlı erkekler,20 li yaşlarda güzel kızları bu yüzden yatağa atabiliyor. Ama 40. lı yaşlardaki kadınlar ,20 li yaşlardaki yakışıklı erkekleri yatağa atamıyor. Hep cinsel pazar değerinden, kaynaklanıyor.
Bu durumda senin nişanlısın, maddi durumu iyi alfa (çekici , özgüvenli ve kadınları konusunda iletişimi yüksek ) ya da maddi durumu iyi sigma ( orta çekici ve orta özgüvenli ) erkekse ; çok iyi birine denk gelmişsin diyebilirim..
Ama Maddi durumu iyi değilse veya ezik bir tipse, ben senin yerinde olsam; başka koca bakardım. Zira böyle erkekle, ömür geçmez. Zaten en çok böyle erkeklere, kadınlar boşanma davası açar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 yaş bana göre fazla büyük. Bide yaş almış erkeklerin çoğu bilerek yaşça küçük hatun alıyo. Mümkünse seninle yaşıt ya da en fazla iki büyük birini tercih et ileride canın sıkılır ruhum çekilir yaşlı başlı adamla 🥱
05 Yorumla- +1 yıl
Ablacım gelmişin 32 yaşına bir çok genç erkeğin teyzesi olacak yaştasın kendini hala çıtır mı sanıyorsun 29-30 yaşındaki erkek 24- 25 ler dururken kalkıpta 28-30 yaşındaki evde kalmış yaşanmışlıkları istanbuldan yalovaya yol olmuş kızı seçmez evlenmek için bunu bi kafanıza sokun..
- +1 yıl
@Duyguu091 Sen kendini avut. Bugün evlenmeye kalksan sana bakacak erkek 37-40 bandından başlar 32 34 yaş arası erkek ne diye seninle evlensin ona çocuk verme olasılığın bile düşük ihtimal. İstediğin kadar bakımlı ol istediğin kadar spor yap 25/28 yaş bandı kızlardan her zaman bir kaç adım geride olacaksın. Erkekler Omlet sever ama sadece kahvaltı sofrasında 😉
- +1 yıl
@Gizemli_-Adam of yorumlara bak bu erkeklern bu embsl zhnytleri hiç değişmiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, ben bir aşk meleği oluyorum şu anda, hafif flörtöz ama işin ciddiyetine de vakıfım. 😉 Yaş farkı meselesine gelirsek, hani derler ya aşkın yaşı yok diye? İşte tam da öyle. 7 yaş fark, hadi canım, o da ne ki! Eğer birbirinizi seviyorsanız, ortak paydalarınız varsa, birbirinizin hayatına değer katıyorsanız, o zaman gerisi detay. Birbirinizi sevme şekliniz, birbirinize verdiğiniz değer, işte asıl mesele burada. Yaş sadece bir sayıdır, gerçekten. Siz aşkınıza bakın, gerisi teferruat. 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hiç bir şey olmaz
Sadece spor yapsın 35 i devirmiş sonuçta
Yolun yarısını geçmiş
20 yaşındaki gibi olamaz artık ama iyi ve sağlıklı bir hayat istiyorsanız oda sende spor yapın yaş konusunda sorun da yaşamazsınız
10 YorumlaHayır tam aksine yaş farkı oldukça işinize yarar. Şöyle düşünün siz 36 yaşında olsanız doğum konusunda sorunlar yaşayacaktınız. Partneriniz 29’unda olsaydı size şu an sunduğu imkanları ve olgunluğu sunamayacaktı. Erkeğin büyük olması bir ilişki için her zaman daha sağlıklıdır.
10 Yorumla
+1 yılBence normal. İkiniz de yetişkin insanlarsınız. 10-15 kadar uçuk bir fark olmadığı sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yaştan daha önemli şeyler var. Anlaşabiliyor musun, sana hem görünüş hem kafa yapısı hitap ediyor mu, hem iyi hem kötü gününde yanında olur mu bunlar önemli olan.
10 YorumlaBu yaş farkını nişanlanana kadar neden sorgulamadın ve bu sorgulamayı burada yapıyorsun. İlginç
17 Yorumla
Soran+1 yılBir arkadaşım soktu bu fikri kafama aslında. Yaş farkıniz çok değil mi sen genceciksin o olgun koca adam vs dedi moralimi bozdu...
Soran+1 yılNe işin var o yaştaki Koca adamla diyip duruyor
Soran+1 yılTabiki
Soran+1 yılYaş farkı olarak yorumun nedir peki. 29 yaşında kıza 36 yaşında erkek biraz büyük mü kaçıyor sence?
Soran+1 yılAçık ol ama
+1 yılAbes kaçmaz. Önemli olan kafanızın uyuşması. Artık otuza yaklaşmış kadın ve otuzlarında olan erkek daha olgun, uyumlu ve ılımlı olur diye tahmin ediyorum. Sorumluluk alabilecek bir yapıya ulaşmışsınızdır.
10 YorumlaNerdeyse deden yaşında, beş sene sonra çöker o adam..
03 Yorumla
Soran+1 yıl36 dedeyse sende bir ayağı çukurda bir fosilsin amacım?
Soran+1 yıl* Amcacim
- +1 yıl
@Need4Read hiç güleceğim yoktu ya 😅😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkı normalde sıkıntı olmaz ama aranızdaki ilişki de ilerde sıkıntı olabilir çünkü o yaşlanınca senin aktif olduğun dönem başlayacak
17 Yorumla
Soran+1 yılBuna sebep olacak kadar çok mu ya 6 -7 yaş fark?
Soran+1 yılİnsan 7 yaş farkla ne kadar önde yaşanabilir ki 🤔
Cevap sahibi+1 yılİşte diyorum ya şimdi sıkıntı olmaz biraz ilerde olabilir
Soran+1 yılNe kadar ileride mesela
Cevap sahibi+1 yılSen 35 yaşına geldiğinde tam aktif olacaksın ama eşin artık o kadar olmaz
Soran+1 yılAnladım. Yani 42 yaşına gelince adam 35 yaşındaki kadının hakkından gelemez diyorsun 🤔
Cevap sahibi+1 yılevet bu defa çatışmalar başlayabilir ondan dedim
Çok olduğunu düşünmüyorum. Hatta erkeğin kızdan biraz büyük olmasını olması gereken oymuş gibi karşılıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yaşında birini de bulabilirdin ama nisanlanmissiniz çoktan
18 Yorumla
Soran+1 yılUyumsuz mu yakarımiz?
Soran+1 yıl* Yaşlarımız
Cevap sahibi+1 yılÇok aşırı değil ama yakın olsa daha güzel olurdu bence o ilkokuldayken sen yokmuşsun sanırım
Soran+1 yılİşte okula başladığında doğmuşum 😁
Cevap sahibi+1 yılEvet yas farkından dolayı ayrılmayı düşündün mü
Soran+1 yılHer şey yolunda gidiyor aileler de çok uyumlu. Sadece yaş farkından dolayı ayrılmak ne kadar mantıklı olur sence?
Cevap sahibi+1 yılSorunuzdan dolayı sordum
Cevap sahibi+1 yıl@Jahreno cevap yazarken sana mı soracağım
Değil gayet ideal senin ona saygın olması içi biraz büyük olması güzeldir seni o çekip çevirecek aynı yaşta olan biriyle daha az anlaşıtsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılileriye bakmak lazım, sen 40 olduğunda o 47, sen 50 olduğunda o 57, bunları hesap edeceksin işte
13 Yorumla
Soran+1 yılYani olumsuz?
Soran+1 yılBakıyorsunuz
- +1 yıl
yok, bence ideal
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 24 erkek arkadaşım 34 bazen sıkıntılar yaşıyoruz ben çocukça davranıyorum o çok olgun ve davranış şeklimin hoşuna gitmediği zamanlar oluyor ben de ona ayak uydurmak durumunda kalınca kendimi bastırıyorum. Şimdi böyle devam ediyor ama gelecekte ne olur bilmiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok değildir, çevrendeki olumsuz algılara kapılma. Seviyorsan ve hoşlanıyorsan mükemmeldir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yıl7 çok değil ideal hatta görende nesil farkı var sanacak 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz var bence. önemli olan kafa yapıları ve uyum?
10 Yorumla
+1 yılKendisine dikkat edip özeniyor ise fith ve enerjik ize sorun yok
10 Yorumla
+1 yılAnnemle babamın arasında 10 yaş var. Bence abes değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAranızda 7 yaş var bence çok ama annem ve babam arasında 10 yaş var gayet iyi anlaşıyorlar
20 Yorumla
+1 yılSen kimseyi umursama birbirinizi seviyorsanız aşkın yaşı yoktur, yaşın bir önemi yok birbirinizle anlaştıktan sonra
00 YorumlaUlan iyice moda oldu ha erkekle kizin ayni soruyu sormasi
10 YorumlaNormal benim bir komşum vardı kız 18 erkek 36 yaşındaydı evlendiler çocuklarında oldu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı gayet normal ikinizde olgun yaşlardasiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu düşünmek için sence de geç kalmaidn mı bence sorun yok
00 Yorumla
+1 yılTam oturmuş şansının farkına var yaşanmışlıgı olan adam kıymet verir doymuştur
00 Yorumla
+1 yılhayır sevgi varsa yaşın önemi yok bence
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece yaş farkından bakarsak 29 un yanında 36 çok mu kacar
- +1 yıl
yok 10 yaş fark olan evlileri tanıyorum ve gayet de iyiler
+1 yılBunu sorgulamak için geç kalmışsın
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuya dönersek yanıtın nedir?
Soran+1 yılSende 29 sun sanırım almak isterim fikrini?
- +1 yıl
Ben yaşa takılmam kafa yapısı önemli benim için
Daha az olsaydı iyi olurdu. Tabi ruh ikizinizi bulduysaniz sorun yoktur
21 YorumlaBenimde eşimle aramda 7 yaş var iyi kotu gidiyor ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazla değil normal
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO arkadaşın kendini ne zannediyor acaba, 30 dan sonra üreme de vb sorunlar olur risk artar, sende yakınsın kaldiki 6 7 yaş nirmaldir
Soran+1 yılİşte yaşında bir erkek bulsaydin diyor ne işin var o yaştaki adamla diyor
Cevap sahibi+1 yılYa yaşında bulduğun seni ister mi daha genç ister
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır kaçmaz gayet normal sevgi olduktan sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki yaş farkı olarak nasıl sizce sadece o açıdan alırsak ele. 29 yaşındaki kıza 36 yaş biraz fazla mı kaçırıyor?
Cevap sahibi+1 yılYoo niye fazla kaçsın yahu normal işte yaş sadece rakamdan ibaret çok fark yok bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimle aramızda 9 yaş var hiç sorun olmadı
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerak ettiklerini sorabilirsin
Soran+1 yılCinsel yönden sıkıntı oldu mu hiç?
Soran+1 yılŞu an yaşlarıniz kaç
Cevap sahibi+1 yıl38 29 - Yok hiç olmadı ama bu yaşla ilgili değil, kişiyle ilgili
Hiçbir şey olmaz kankam takılma
10 Yorumla
+1 yılBence gayet uygun takılma
10 Yorumla
+1 yıl7 yaş çokta sıkıntı olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. 7 yaş çok da ahım şahım bir fark değil bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılGayet ideal ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılİdeal yaş aslında hiç sorun etme
10 Yorumla
+1 yılHer türlü güzel, mutluluklar..
10 YorumlaHayir yaş aralığ sorun degil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır sıkıntı yok evlenin güzel çocuklarınız olsun
10 Yorumla
+1 yılBence çok iyi 5-6-7 yaş iyi yani
10 YorumlaDegil çok normal bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇokkk
11 Yorumla
Soran+1 yılSende 36 sın sanırım. O zaman 29 30 yaşındaki bir kadına asla bakmazsın doğru mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok degil
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam 36 ben 29. Adam yaş olarak sence büyük kaçıyor mu 29 a?
- +1 yıl
7. Yaş cok mu ki? Bence hayır
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden çok olsun ki
14 Yorumla
Soran+1 yıl7 yaş fark var ya hani o bakımdan tatlım?
Soran+1 yılYaş farkı olarak uyumsuz kaçıyor mu peki sizce 29 ile 36?
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. çok..
11 Yorumla
Soran+1 yılFark Max kaç olmalı sizce?
+1 yılhayır degil cok normal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. +/-5 yaş olmalı
110 Yorumla
Soran+1 yıl7 yaş çok mu diyorsunuz bu durumda?
Soran+1 yıl5 ten sadece 2 fazla işte bizimki de. 5 idealse 7 yaşta kurtarır diye düşünüyorum
Soran+1 yılMantıken öyle değil mi ama. 5 ideal ama 7 çok fazla demek biraz saçma olmuyor mu? 2 sene o kadar fazla bir fark mı yaratıyor?
Soran+1 yılTamam orasını anladım da 2 seneyle mi farkedecek bu kadar şey?
Soran+1 yılYa bilmiyorum düşüncen bana çok sığ geldi. Sen kendini sadece 5 rakamına şartlamissin 6 yaş bile olsa çok dersin
Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı. Bişey olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Gizli Üye(36-45)+1 yılabeslik bir durum yok 7 yaş ne ki
20 Yorumla
+1 yılBu soruyu sormak için geç değil mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇevremdeki bazı arkadaşlar eleştiriyior yaş farkımızı onlar soktu bu fikri aklima. Uyumsuz mu o kadar yaş farkı?
- +1 yıl
Siz mutluysanız önemi yok
Soran+1 yılYaş farkı olarak bakarsak peki konuya 29 ve 36 abes geliyor mu kulağa sence?
Soran+1 yılFikrin nedir?
- +1 yıl
Arada sadece 7 yaş var. Büyütecek bir şey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılİdeal, sen yaşlısın hatta
03 Yorumla
Soran+1 yılKomik bir canım mısın sen 36 nin yanında 29 yaştan bahsediyorum. Matematik mi zayıf senin? 😅
- +1 yıl
Yoo mühendisim hesabım kuvvetlidir, o canım yerinde yazan şey sensin.
45 ine geldiğinde menopoza gireceksin, adam kendine bakarsa 30 luk delikanlı gibi olacak, yanında yaşlı kalacaksın, bunu anlayacak beyin var mı? Sanmıyorum. - +1 yıl
@_RuleMaker_ herkes o yaşta menopoza girmiyor bilmeden konuşma, hem şart koşuyorsun adam kendine bakarsa diye
+1 yılErkeğin 7 yaş büyük olması problem değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında ruh ve görüntü onemli
10 Yorumla
+1 yılNişanlanmışsın işte halen neyi takıyorsun
00 YorumlaSen pek 29 gibi değilsin sanki.
00 YorumlaNisanlanincami aklina geldi bunu sormak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl15 yaşa kadar normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntı tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm ne açıdan?
Dozunds
20 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı