Aşk İlişkileri 22 yaşındayım, sevgilim 30 yaşında. Aramızda çok yaş farkı var mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Olur muyuz sizce Güncellemeler+1 yıl Hiç yasını göstermiyor 24 gibi duruyo minyon gibi 22 yaşındayım, sevgilim 30 yaşında. Aramızda çok yaş farkı var mı sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet yaş farkı çok. Aynı nesil bile değilsiniz. Bu da ileride anlaşmazlıklara yol açar. Yaş farkı bence 3'ten fazla olmamalı. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. Mutlu musunuz? Odak noktan o olsun. Bir çok insan doğuyor ve ölüyor. Kimin umrunda ne yaşadığı. Kendine bak 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Olabilir erkek büyük olmalı kuzenim 25di galiba eşi 32 ya da 35 zannedersem 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur bence neden olmasın erkeğim biraz olgun olması iyi olur 0 0 Yorumla
melissiim Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl dayim evlendiginde 27 yasindaydi yengemde 18 , yengemle ayni yastayiz ve Şu an dayim 30 yengem 20 yasinda cokta mutlular uzun lafin kisasi sizede kimse bisey diyemez onemli olan sizin mutlulugunuzz 0 0 Yorumla
YasakAşk67 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Ben 30 sevdiğim bayan 56 yaşın'da yaşın bir önemi yok 0 0 Yorumla
Efsane0606 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yaş önemli değil sevgi olunca ha tabi sorun dersen de bişe diyemem 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Eh işte çokta uçurum sayılmaz anlasabiliyosan... 2 3 Yorumla gkhnthee +1 yıl hiç bişi değil 15 yaşta olabilir oda sorun teşkil etmez Yorumla ladycurio +1 yıl Eder insan 1 senede bile degisiyo gelki 15 sene kafa uyuşmazlığı çok olur Yorumla gkhnthee +1 yıl olmaz benim sevgilim olsa bende 10 15 yaş büyük küçük olsa sorun etmem ona ayak uydururum 🫣 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet baya yaş farkı var 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bisey olmaz merak etme :) 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Olursunuz sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayırben 17 fark ile görüşüyorum 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Artık sevgili olmuşsun, ne desek anlamsız 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır bence normal 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal bence 0 0 Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. 40 a kadar yolu var 0 0 Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Sen seviyormusun 0 1 Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Yaşını göstermemesi yaşından genç yapmiyor Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. 8 yaş, hiç yok ya :D 0 0 Yorumla
ZHanimm Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Uygundur 0 1 Yorumla Dijkxu +1 yıl Kızların çoğu tipten kaybediyor erkek bulduğuna sukretsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet yaş farkı çok. Aynı nesil bile değilsiniz. Bu da ileride anlaşmazlıklara yol açar. Yaş farkı bence 3'ten fazla olmamalı.
Mutlu musunuz? Odak noktan o olsun. Bir çok insan doğuyor ve ölüyor. Kimin umrunda ne yaşadığı. Kendine bak
Olabilir erkek büyük olmalı kuzenim 25di galiba eşi 32 ya da 35 zannedersem
Olur bence neden olmasın erkeğim biraz olgun olması iyi olur
Olur bence çok fazla bir yaş yok
dayim evlendiginde 27 yasindaydi yengemde 18 , yengemle ayni yastayiz ve Şu an dayim 30 yengem 20 yasinda cokta mutlular uzun lafin kisasi sizede kimse bisey diyemez onemli olan sizin mutlulugunuzz
Ben 30 sevdiğim bayan 56 yaşın'da yaşın bir önemi yok
Yaş önemli değil sevgi olunca ha tabi sorun dersen de bişe diyemem
Eh işte çokta uçurum sayılmaz anlasabiliyosan...
hiç bişi değil 15 yaşta olabilir oda sorun teşkil etmez
Eder insan 1 senede bile degisiyo gelki 15 sene kafa uyuşmazlığı çok olur
olmaz benim sevgilim olsa bende 10 15 yaş büyük küçük olsa sorun etmem ona ayak uydururum 🫣
Hayır yok bence 🤦
Evet baya yaş farkı var
Erkekler geç olgunlaşıyor olur bence
Bence çok fazla değil
Olur bende küçük isterim zaten
yaşın bir önemi yok ki.
Bisey olmaz merak etme :)
Olursunuz sıkıntı olmaz
hayır
ben 17 fark ile görüşüyorum
8 yaş farkı fazla evet
Çok bı yaş farkı yok bence olur neden olmasın