+1 yılErkek arkadaşımla aramda tam 17 yaş var. Yorumların bazılarını okudum ve onları dinleyecek olursam korkunç bir tablonun içindeyiz. Kalbimi dinleyecek olursam tam da olmam gereken yerdeyim.
Beni mutlu eden erkeği kimliğinde yazan birkaç numara için neden gözardı edeyim ki? Akranlarla denemişim ve mutsuz olmuşum, ne anlamı kalır?
Ha şu noktalarda çok sıkıntı çekeceğiz kabul ediyorum; biz hala gezmek ve eğlenmek isterken karşı taraf daha sakin bir yaşam isteyebilir, karşı taraf bize kıyasla daha erken sağlık sorunlarıyla uğraşabilir, çocuk yapma konusunda çok geç olduğunu düşünebilir. Ama bunlar ciddi problemler değiller.
Erkek arkadaşımın benden önce öleceğini söyleyen hadsizler bile çıkıyor. Bana araba çarpmayacağı ne malum?
Sevdiğim insanla geçireceğim bir yılı, sevmediğim biriyle geçireceğim 10 yıla tercih ederim.
Gerçek sevgi yaşın, ırkın, dinin söz konusu olmadığı sevgi. Herkesten bunu anlamasını bekleme. Kalbini dinle. Seviyorsan, seviyorsa gerisi bahane :)40 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 yaş bence fazla... 23 sün 0 33 yaşında 10 yaş var aranızda şu anki düşüncene göre evet mutlu olabilirsin ... ama sonrası için pişman olabilirsin
111 Yorumla
Soran+1 yılne yönü beni mutsuz edebilir ki?
Soran+1 yılnolabilir ki fiziksel görünüş mü problem sadece
- +1 yıl
hayır sadece fiziksel görünüş değil , zaman geçtikçe huylar da değişir... insanın 18 yaşındaki beyni ile 28 yaşındaki beyni bir olmuyor... o 10 sene çok şeyi değiştiriyor hayatta ... aşk için evleniyorsan da bir daha düşün derim aşkın ömrü de çok uzun sürmüyor... en fazla 3 yıl.. insanın dimağı da 21 inde oturduğunu düşünürsek çok erken yaşta evlendiğini görürüz ki bu da bana saçma geliyor .. söylemek istedim ve söyledim kusura bakma gerçekler acıdır
Soran+1 yılbakalım artık napıcaz. Sizde öğrenci yazıyor yaşınız doğruysa ne okuduğunuzu sorabilirmiyim?
Soran+1 yılteşekkürler ben okuyorum zaten halen :) taktir ettim ama başarılarınızın devamını dilerim :)
Soran+1 yılAblacim cevabınız için teşekkürler büyük biriyle evlenmiyorum sadece tepkilerini merak ettiğim için sordum. Bunu neden söylüyorum. Çünkü gençlik nereye gidiyor diye belki uzulebilirsinjz etkilenebilirsiniz belki. Açıklama gereksinimi duydum o yüzden
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılEvet hemde cok olur, yasi simdiden takip onu hile burda sorduguna gore evlendiginde iyice abartip evliligin icine edeceksiniz gibi gorunuyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye edelim ki?
- +1 yıl
Siz bu konuyu burda bile dile getirebiliyorsaniz zaten sizin icin bir sorun oldugunu gosterir bu. Bu sorunlada kac yil yasar ve her yasanan sorunu yas farkina baglarsiniz (bence bu arada)
Soran+1 yılAbicim cevabınız için teşekkürler büyük biriyle evlenmiyorum sadece tepkilerini merak ettiğim için sordum. Bunu neden söylüyorum. Çünkü gençlik nereye gidiyor diye belki uzulebilirsinjz etkilenebilirsiniz belki. Açıklama gereksinimi duydum o yüzden
- +1 yıl
Nezaketin icin tesekkurler
- +1 yıl
dalga mı geciyon insanlarla.. düzgün sor, milleti kandırma.. hem evleniyorum diyorsun hemde merak ettim ne diyecekler diyorsusn.. insan ol insan
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım evlenmez o seninle çakar çakar geçer az mantıklı olun
31 Yorumla
Soran+1 yılEvlenicez ya aileler tanıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu yas sorununu gecin artik, önemli deyil tabi eyer gercekten birbirinizi seviyorsaniz ve evlenecekseniz yas sadece bir sayidan ibaret, cok duyuyorum 40 yasindaki 19-20 yasindaki ile sevgili ve evleniyorlar, yani mutluluk ve anlasmak önemli gerisi bos arkadasim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 yaş çok değil evlendiğinizde çocuğunuz 11 yaşına geldiğinde sen 35 yaşında olacaksın eşin 47 yaşında olacak.
2. çocuğu yapmaya kalkarsanız (eşin antrapoza girmezse tabii) 2. çocuğunuz 11 yaşına geldiğinde sen 46 yaşında olacaksın, eşin 58 yaşında olacak.
En fazla 2. çocuğunuz baba değilde dede der çokta şeyetme yani.00 Yorumla
+1 yılYaş sadece bir teferriat. Siz birlikte geçirdiğiniz zamanlara bakın. Birbirinizi anlıyor musunuz? , Eğleniyor musunuz? Hayata dair hayalleriniz ortak ya da benzer mi? Cinsel Uyumunuz Var mı? vsss...
10 Yorumla
+1 yılYaa belli bir zaman sonra patlıyor... herşeyine karışır bn yaşadım da... ama sni bilemem... düşün öyle karar ver eğer anlaşıyorsanız...
17 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi konularda sıkıntı yaşanabilir ki örnek verebilirmisiniz?
- +1 yıl
Özelden yazcm olur mu
- +1 yıl
Bak canım bnden 2 yaş küçüksün
- +1 yıl
Bal kardeşim sni seviyorsa sna değer veriyorsa verdiği sözlerin arkasında duruyorsa yaş farkı olmz.
Peyqamber efendimizi düşün oda Hatice annemizle evlendi ve yaş farkıda vardı hatta Hatice annemiz dul bir kadındı.
- +1 yıl
Her erkek bir değildir. Her kadında kimisinin kanı ve sütü bozuktur. Kimisi helal süt emmiş Allah'tan korkar sevdiği kadını himayesi altına alır. Allah katında verdiği sözü de tutar.
- +1 yıl
Sen kalbinin sesini dinle burdaki yorumları boş ver yaşayacak olan sensin. 😊Rabbim gönlünce versin.
bir de şu duayı sürekli söyle rabbim yönlendirir zaten.
Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı kıl bunu sürekli söyle😊😊😊
Soran+1 yılAblacim cevabınız için teşekkürler büyük biriyle evlenmiyorum sadece tepkilerini merak ettiğim için sordum. Bunu neden söylüyorum. Çünkü gençlik nereye gidiyor diye belki uzulebilirsinjz etkilenebilirsiniz belki. Açıklama gereksinimi duydum o yüzden
+1 yıl10-11 yaş abartıldığı kadar fazla değil bence. Kendi içinde bulunduğumu söylüyorum benim kardeşim yok annemle babamın arasında ise 10 yaş var. Hep anlaştılar her şeyi olgun karşıladılar. Yaştan yana da sıkıntı olmadı. Bana göre geniş bir aile olma amacınız yoksa idealdir. Aksi halde 2-3. çocuk büyümeye başladığında çok yaşlı kalırsınız.
00 YorumlaHayır Çok değil..2 doğumdan sonra eşinin yaşına geleceksin zaten..
Kadınlar yapı itibariyle erkekden daha hızlı yaşlanır..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen mesela 29 yasindayim ama kendimi 22 yasinda gibi hissediyorum ve dusuniyorum. Burda simdi yasa bakarak yorum yapilmaz sen kendin bakican kafalariniz uyusuyor mu, hayata bakisiniz ayni mi vs. bunlar onemli bir evlilik kurmak icin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecekseniz kafalarınız uyuşuyorsa her yönden tanıdıysanız kendinizi bize hayırlı olsun demek düşer
00 Yorumla
+1 yılbiraz fazla Allah korusun evlilikde belirli bir yaşdn sonra çocuk yapma da sıkıntılar içeriyor (engelli) Olgun birisidir umarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 35 olduğunda adam 46 olacak o zaman görürsün çok mu az mı!
04 Yorumla
Soran+1 yılne konuda görürüm pardon?
Soran+1 yılyaşadınız mı ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı bence normal çok abes bir durum yok ama önemli olan yaş farkı değil zihin farkı. Her ikiniz göre A harfi hala A harfi ise sıkıntı yok :)
00 Yorumla kadınlar erken yaşlandıklarından arada 10-15 yıl fark olması sorun yaratmıyor.
10 Yorumla
+1 yılYani biraz. Ama makyaj yapıyorsan yüzün çabuk eskir ve yaş aralığı belli bile olmamaya başlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Beğenmeyen erkeğe noluyo onu anlamış değilim. Yalan değil söylediğim..
+1 yılevet cok mantıklı dusunmek lazım sen 30 larına geldıgınde o adam 40 nı gecıcek skıntı olur yanında baban gıbı durur
015 Yorumla
Soran+1 yılO gururlanir yanımda değil mi ama
- +1 yıl
ne dıyosun ya
Soran+1 yılCitirim ya hani
- +1 yıl
sorun olur 40 yasından sonra o adamın gucu falan kalmıcak tatmın edemez senı evlılıkte problem olur yanyana cıft gıbı durmazsınız baba kız gıbı durursunuz ılla acık acık yazdıracaksın herseyı
Soran+1 yılO dusunmuyorsa bunu benim mi düşünmem lazim
- +1 yıl
o dusunmez cunku 34 yasında bır adam 23 yasında bır kızla oluyorsa evlılık dusunmez takılayım ısımı goreyım derdındedır
Soran+1 yılAileler tanışıyor ama
- +1 yıl
23 yasında bunları dusunemıyorsunuz saf saf ortada dolasıyorsunuz kendınızı bozduruyorsunuz sonra evlenıcek kız bulamıyoruz ortada azıcık akıllı olun
Soran+1 yılSaflık değil ya cidden evleniyoru bozdurma gibi bir durum yok
- +1 yıl
tabı tabıı kendınden 11 yas buyuk bırıyle evlenmeyı dusunuyorsun hıc akıl edemıyorsun sorun olurmu dıye asıl sorun olmazsa anormal olur hayır gelmez o işten
Soran+1 yılKaç yaşında biriyle evlenmek gerekir sana sorayım o zaman hi?
- +1 yıl
bır ılıskıde sadece ask olursa olmaz sadece mantıkta olursa olmaz her ıkısıde dengelı olması lazım 11 yas cok fazla 5 yas falan olsa olursa skıntı yasarsın
Soran+1 yılAbicim cevabınız için teşekkürler büyük biriyle evlenmiyorum sadece tepkilerini merak ettiğim için sordum. Bunu neden söylüyorum. Çünkü gençlik nereye gidiyor diye belki uzulebilirsinjz etkilenebilirsiniz belki. Açıklama gereksinimi duydum o yüzden
- +1 yıl
Yazdıklarım sanada mantıklı geldı umarım her ne kadar yazdığın sey gercek olmasada
Soran+1 yılMantikliydi evet benim dusuncemi bana sundunuz tekrardan ben birazcık usteledim sadece bakalım daha ne çıkacak diye
Bu ciddi bir hastalık ve ailen karşı çıkmadı pes başka birini yaşıtını bul yoksa tımarhanede hiç istenmeyen bir durumda seni toplamaya çalışıyor olacağız
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılBirbirinizi seviyorsanız Yaşın bir önemi yok Önemli olan anlaşabilmek
20 Yorumla
+1 yılBen ihtiyarladığımda yanımda genç biri olmasını istemem bana bencillik gibi geliyor
00 YorumlaSeviyorlar ise yaşın hiçbir önemi yok. Herkesin anlaşabileceği yaşlar farklıdır.
00 Yorumla
+1 yılkocanı yatakta başka kadınla görüp seni terk edip çocuğun babasız kalıp seni kaçırıp skıp vs vs.
00 YorumlaKadın 40 Erkek 50 yaşından sonra çöker pekte sorun olacağını zannetmiyorum
00 Yorumlahiç bir sorun olmaz arkadaşım yeterki sağlıklı olsun hatta bence faydası bile çok olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. neden sıkıntı olsun, birbirinizi seviyorsanız sıkıntı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok değil ama normal de değil. Anlaşıyorsanız sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun seviyon cinselliktede olgunluktan yanasın anlasılan yalanmı? Kücük bir skcegine olgun sksin diyon evlenince? Dikkatini cekerm evlenince dedm yani sana orspu muamelesi yapmadm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılSevdikden sonra herseyi goze almis demissndr... onca soruna ragmen hala evlilik diyosan normal sevgi degil deli gibi seviyrsn demektr... kim ne derse dersn sen bildini yapicaksn xunku cok mutlusun
00 Yorumla
+1 yılYaş fazla tabiki ama anlaşabiliyorsan kimseyi alakadar etmez.
00 Yorumla
+1 yılAnlaşmak önemli olan sayılar bir sembolden ibaret sadece
00 Yorumlaciddi bir fark var şöyle düşün 16 sene sonra sen 39 o 50 yaşında olacak şu an farklılıklar göze batmıyor olabilir ama ileride ciddi sorunlar olacaktır. ama aşk laftan anlamaz tabi yaşa yaşayabildiğin kadar. :)
00 Yorumlaçok fazla fark var görünüş olarakta kötü durabilir yaklaşık 10-11 yaş var ciddi bir yaş bu da
12 Yorumla
+1 yılİdeal yaş farkı 8-12 imiş. Gayette normal 34 de genç yaş
00 Yorumla
+1 yılEmekliliğine birşey kalmamış zaten , emekli olunca akdenize yerleşirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄
- +1 yıl
Çok ayıp beğeni yapmadın 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen rahat edersin o gelecek 50 ye sen 40 olacaksın rahat eden sen sin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bakimdan?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok değil ama hayatı hızlı yaşayan biriyse dikkat et üzer seni
00 Yorumladevam et yaş çnemli değil hem olgun daha iidir her zaman
00 YorumlaNormal. kafalar uyuşuyorsa sıkıntı yok. tecrube ve olgunluk açısından daha iyi.
01 Yorumla
+1 yılSeviyorsanız bir sorun yok hatta yaşca büyük erkekle daha zevkli olur bence 😂
00 Yorumlaşöyle düşün sen 30 yaşında gezmek tozmak isteyeceksin o 40 yaşında evden çıkmak istemeyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok fazla. İleride görürsün bir 10-15 sene sonra amca dede gibi gelicek sana. Sen zannediyorsun ki hep böyle kalıcak. Geleceği düşünürek hareket et
021 Yorumla
Soran+1 yılcevabınız için teşekkürler büyük biriyle evlenmiyorum sadece tepkilerini merak ettiğim için sordum. Bunu neden söylüyorum. Çünkü gençlik nereye gidiyor diye belki uzulebilirsinjz etkilenebilirsiniz belki. Açıklama gereksinimi duydum o yüzden
Cevap sahibi+1 yılhe yani öyle bir sevgilin yok mu
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılOhh be
Soran+1 yıl😄😄👍
Cevap sahibi+1 yılyani senin için sevindim ondan :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim bende benim adıma sevindim :)
Cevap sahibi+1 yılböyle olucaksa sevgilin benim yaşlarda olsun 26-27 o civarda 28 i geçmesin :)
Soran+1 yılBakalim hayırlısı olsun öncelikle 5 yastan fazlasını geçmez diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen geçmesin çok doğru karar verdin senin için böyle daha iyi
Cevap sahibi+1 yılbenden kendimden 4-5-6 yaş küçük istiyorum yani erkek dediğin büyük olur biraz
Soran+1 yılYani en az üç yaş bo kere büyük olması lazim
Cevap sahibi+1 yılpeki hayalindeki nasıl bişey birde ilişki olarak nasıl yürümesini isterdin
Soran+1 yılBilmiyorum bunu tam olarak hayalimde idealim de evlilik yok su an
Cevap sahibi+1 yılyani sevgilin olucak kişi eğer olursa
Soran+1 yılBenimle aynı düşünce tarzına sahip olması ve aile yaşantımızın kültür seviyemizin yaklasik olarak yakın olması gerekir. Tabi ilk onceliklikle insan olması lazım kültür ahlak yapisi önemli
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum çok doğru bir düşünce. Ama şunu sezdim konuşmalarından anladım ki gayet aklı başında ne yapması gerektiğini bilen aynı zamanda iyi niyetli bir insansın. Çoğu herkes öyle değil yani karşı cinsde. Bunu gözlemledim doğrumu acaba
Soran+1 yılDoğrudur.
Cevap sahibi+1 yılKolay kolay yanlışa düşmessin. Oturursun eğrisini doğrusunu hesaplarsın. Mantıken düşünür ona göre kararlar verirsin. Çünkü sana nasıl olmasıni istersin dediğim bana önemli ve temel şeyler söyledin. Kültür seviyelerin aynı olması aile yaşantının aynı olması ve birde aynı düşünce tarzının aynı olması benzemesi diyelim. Ama en önemliside insan olması. İşte bu cevabı veren gerçekden ne istediğini bilir.
Soran+1 yılBunu söyleyebilmek için belli bir yasa ve olgunluğa gelmek gerektiğini düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılAslında yaşanmışlıkla ve karakter meselesi yani düşünce tarzı. bir insnaın hamurunda varsa zaten öyle oluyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır daha iyi ve uygun en azından sorumlularını bilir
10 Yorumlaileride sağlık sıkıntıları çıkabilir ama 10 yaşta çok aşırı deyildir
00 Yorumla
+1 yılBen 32 sevgilim 35 önceki sevgilimde 38 di çok şaapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada hayır diyenler daha büyük Necati Şaşmaz'ı yıllarca desteklediler farkında değiller.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayir normal onemli olan zevk alip mutlu oluyor olmaniz
00 Yorumlaşu an biraz sorun olabilir ama gelecekte olmaz
10 Yorumla
+1 yıladam taze mala vuracak
02 Yorumla
Soran+1 yılSeversiniz 😏
- +1 yıl
adamlar o yaşta ya çıtır kızlar düüşürüyor
+1 yılYoo dede diye mi hitap ediyorsun peki
01 Yorumla
Soran+1 yılDayı diyorum 😒
+1 yılyaş uyumsuzluğunuzda var zaten
10 YorumlaAdam gençmiş 40 yaş gurubuyla takılma yeter.
00 Yorumla
+1 yılAklı başında insansın bunu sen bileceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Çok değil.. Abartı değil en azından..
00 YorumlaNormal bence aşk için engel olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çok gibi ama önemli olan anlaşmak ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünüyor anlasabiliyorsaniz neden olmasın
00 Yorumla eyer seviyorsan yas farki umrunda bile olmamali
00 Yorumla
+1 yılPek saglikli degil boyleleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yıl25 26 ideal bence herifte 30 olmalı
00 Yorumla Abi kardeş ilişkisi için ideal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılileride tabiki sıkıntı olur
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye olsun ki?
Cevap sahibi+1 yılniye olsunki diye bakıyorsan sen olaya senin için olmaz yani yaşadıkça öğrenirsin görürsün
+1 yılevet çok da anlaşman önemli
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne