Merhabalar sevgilim benden 20 yas buyuk biri beni seviyor bende onu seviyorum belki ilerde evleniriz ama ailem red etcek diye korkuyorum ne yapmam lazim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yıl
Oh ne güzel ne güzel yalnız olmamak güzel ben de yalnız değilim.
Nasıl yani dersen şöyle.
Öncelikle yaşa takılanlardan değilim benim de tercihim genç dinamik ve güzel bir sevgili hayat arkadaşı.
Hayatta tek ve ilk geldiğimiz için yaşadıklarımızda ilkler olabilir kimi zaman her ne olursa olsun hayatta keşkelerimiz olmasın.
Yaş olarak ben de yaşlıyım kimine göre bana göre ise genç dinamik neşe dolu yaşamasını seven eglenmesini gezmesini bilen birisiyim.
Ben de bazen kendime sormuyor değilim hani yaş farkı çok olursa olduğunda ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim ya da karşılaşıyorum diye.
Öncelikle karşılaştığımız sorunlardan birisi şöyle.
Benim yaşım 65 olduğunda 20 yaşındaki sevdiğim kadın 45 olur.
Yaş farkını geçtiğimizi düşünüyorum birlikteyiz ve nurtopu gibi bir çocuk dünyaya getirdiği çocuğumuz 20 yaşına vardığında ben kaç yaşında olurum sorusu olmuyor değil 60 70‘i düşünüyorum.
60 70 yaşında bir baba olarak 20 yaşındaki bir çocuğa nasıl bir gelecek bırakabilirim.
Yaşam standartlarımı göz önünde bulundursak herhalde 80 yaşına kadar yaşama.
Ben 77 80 yaşında olduğunda çocuğu otuzlu yaşlar 35 li yaşlar arasında olacak.
Öldüğümde arkamda 35 yaşlarında bir evlat bırakacağım düşünüyorum.
Annesini de kaybettiğini düşün türü kaldı tek başına.
En kritik sorulardan cevabı geliyor.
Cinsel hayat olarak tabii ki ister istemez farklı tempo yatar tarzına içersinde kadın olarak isteyebilirsin sağlık nedeniyle işten sonra belki hiç kalkmayacak cinsel ilişkiye giremeyeceğiz onda nasıl baş edeceksin. Cinsel bir yaşam olmadan bir ömür geçirebilir misin bir kadın olarak bunu sormak lazım.
Bunun gibi bir çok bir çok bir çok SORULAR çelişkiler insanın kafasında kıpır kıpır yürüyor.
Bunca kaos ve kargaşa içinde ben şahsım adına
Kararmın arkasında beni mutlu eden beni seven beni Sayan benimle aynı yolda adım adım yürüyen sevgime yüreğime kalbime bakışlarım ha romantik müşterime karşılık veren o güzel kadın karşıma çıkarsa şüphesiz onla birlikte olur elimden geldiğince her saniyeyi dolu dolu mutlu ve güzel bakarak yaşamayı arzularım.
Onun gözlerin içindeki pırıltıyı yüzündeki güzel gülücükleri ve bunun gibi mahsun olan ve farkında olmayarak kendini bana aşık eden o güzeli inşallah bulurum bulduğunda bedeli ne olursa olsun girmek için her şeyimi feda ederim.
Bu nedenle aile akraba amca dayı kim olursa olsun umrumda olmaz çünkü hayat benim kalp benim.
Ben de senin yerinde olsam hiç takılma mutluysan huzurluysan ve onunla geçirdiğim her saniye senin için özel ise hiçbir şeyi dert etme iyiyim ben tweet hazırla doğru birlikte yürü.
Korkusuzca yaşa hayatını hayat senin hayatın mutluluk senin mutsuzluk seni.
Tercihlerini kararlarını alırken telsiz tarafsız yapmanı tavsiye ederim.711 Yorumla- +1 yıl
Gel edelum Dans 💃
- +1 yıl
Heyt beee ne döktürmüşsün Sen öyle ey gidi ey Uşaklar Koşun buraya
- +1 yıl
Ben Çooook uzaklardayım Türkiyeden.
Belki Şubat ya da Martda oradayım bir Kaç ay kalırım Bodrum Tarafında.
Hahaha ikimizinde derdi aynı bende Aşk istiyorum Sevmek Sevilmek
Saçlarını Okşamak aaaa
Beni Yoldan Çıkarma ama aaaaaaa - +1 yıl
Ay ay ay yerim. seni ben yaaaa
- +1 yıl
Şimdi Çikolata yiyorum İlk fırsatta Senide yerüm Bebiş
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kanunen hiçbir sorun yok yani sonuçta reşit bir insansınız ve evlenebilirsiniz ama bence de şöyle bir düşündüğünüz zaman 20 yaş çok fazla. Kendi yaşınızda veya kendi yaşınıza yakın birini de bulabilirsiniz bence. Sonuçta erkeklerin nesli tükenmedi yani ben düşünüyorum şimdi erkeğin kadından büyük olması durumunu da ortadan kaldırsak bile kendimden 20 yaş büyük bir kadına nasıl aşık olayım? Bana çok tuhaf geliyor düşününce bile. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla
+1 yılSen18 den büyüksen yasal olarak hiçbir sorun yok zaten yazısız kanunları reddetmiş sadece yazılı janunlari kabul etmiş biriyim bide burada önemli olan uyum yani uyumu da yakalandıktan sonra kralı gelse sizi ayıramaz
32 Yorumla- +1 yıl
E tamam Reşit iki insansiniz ne var ki
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bakıldığında görünürde hiç bir sorun yok.
Ama bu yıllar sonra kendini gösterecektir.
İllaki yaştan dolayı konularda anlaşamamazlık çıkacaktır.
Sen 38 yaşındayken o 58 yaşında olacak.
Bunları sorun etmiyeceğinize güveniyorsan bir sıkıntı yok.
Benim bir arkadaşım vardı. Kocasıyla arasında 20 yaş fark vardı. Ve o kadar büyük sorunlar yaşadılar ki, kaç defa ayrılma noktasına geldiler. Çünkü biri hala genç, biri ise yaşlılığa doğru gidiyordu.
Bu yüzden çok iyi düşünmelisin.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemel bir hazin son yaşanacak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Sen şimdi kim reddecek diye düşünme..
Karşındaki kişiyi neden istediğini düşün.
Gerçekten sevdiğini düşünüyorsan ve zamanla bu düşüncenin değişmediğini görürsen ailene de neden evlenmek istediğini anlatırsin.. seni anlamalı saygı duymalilar.
Elbette ilk tepki verebirler ama onlarada biraz zaman tanırsın senin için doğru olanı görmeleri için.. zamana bırak şu an bunları düşünme zamana bırak21 Yorumla
+1 yılolur şöyle olur sen en verimli çağında yaşında kadın olarak en üretken ve ateşli olduğun yaşlarda onun enerjisi bitmiş olacak , onun gücü azalmış olacak , sen ondan ilgi beklediğinde o sana bir şey veremeyecek ,
sen gezmek tozlak istediğinde o prostatıyla uğraşıyor olacak ,41 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka? Seviyoruz diyor sen konuyu neresinden çekip cinselliğe getirsem diye bin takla atıyorsun burada. Aşk ile cinsellik farklı şeyler dostum. Bak yaşın 33 annemle babanın arasında da elbet yaş farkı vardır. En az 5yaş. Annen baban hakkında böyle düşünseydi sen olmazdın. Biraz insanların duygu ve düşüncelerine saygınız olsun ki yazdığınız yorum içinizdeki kirlilikle burayı da kirletmesin.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaban ile sevgili olsa idin bari. Kesin seviyordur zaten kesin ya. Buldum genç kızı kandırayım diyordur. Siz de yiyin böyle şeyleri. Sonra gelip beni kandırdı burada diye ağlıyorsunuz. Aileniz vermez zaten çokta iyisini yapar. Benim kızım olacak 20 yaş birisine bakacak. Vallahi kızarım ona, vermem de. Baban yaşında bir de ya. İleride çok büyük sorunlar olur diyim sana.
30 Yorumla Gencecik yıllarını bir moruğa vereceksin öyle mi? O gençliğini yaşadı. Kendi gibi gençlerle. Şimdi yaşlı yine yaşlı hâliyle gençle geçirecek? Hayırdır bu adam peygamber mi? Şeyi altından mi? Taşıtın ile hayatı paylaşmak varken elin morugunun altına yatacaksin öyle mi? Kafaya baaakkk acilen bir psikologa görün.
11 Yorumla
+1 yılGeçenlerde de böyle bir soru vardı yaş farkının önemi çocuk isteyince ortaya çıkıyor. Yaşı ilerde olan çocuk istiyorken, yaşı küçük olan kadın istemiyor. Şimdi iki taraf kendine göre haklı. Adamın yaşı ilerde bir an önce Baba olmak istiyor. Kadın ise daha gencim beklemeliyim hazır değilim kafasında. Ailelerden önce bence evlilik kararı varsa çocuk olayını konuşun. Gerisi halledilir yaş farkının önemini çocuklar belirler.
20 YorumlaBence olmaz, hatta saplam ve güzel bir ilişki bile olabilir. Benim sevgilimle yaş farkım 24 ve 9 yıldır çok mutluyuz, hayattan zevk alabiliyor eğleniyoruz. Yatakta da uyumumuz üst derecede iyi, istediğim gibi yönlendirip yetiştirdim mesela
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Aşk bu nereye konacağı belli olmaz tabi ama bir de hayatın gerçekleri var... Belki güzel bir ilişkiniz vardır buna bir şey diyemem ama evlilik gibi ciddi bir olaya kalkışmayın derim. Aşkınız zamana yenilir bu sefer de içinden çıkılmaz bir hal alır
00 Yorumla
+1 yıl20 yaş fazla değil mi ya sanki ama tabi sen bilirsin memnun iseniz sorun yok
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. 48 yasindaki bi adam 28 yasindaki birine sorun yaratmiyorsa ve 10 yil sonrasinda degiaen birsey olmayacagini dusunuyorsa bence kimseye sorun olmaz sana sorun olmayan.
20 Yorumla
+1 yılSeviyorsan sorun olmaz ayaklarını geçin 48 yaşındaki adam seviyor seni sende onu ( ben pek inanamadim da büyük ihtimalle parası ne vardır ) yaş farkı çok fazla maalesef büyük bir sorun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaş demek jenerasyon farkı var demektir. Evlenseniz eşin 60 yaşında siz 40 yaşında olacaksınız. Yani şu an 48 yaşında demektir , 60 yaşına 10 sene kalmış.. 👍
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapabileceğin bir şey yok. İkna edililebilirlikleri varsa iknaya uğraşabilirsin. Fakat kendin için de bilmen gereken şey, 20 yaşın çok ciddi bir yaş farkı olduğu.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. O iş yaş kusura bakma.
Sen onun çocugu yaşındasın, ilerde problem olur.
Vazgeç bu sevdadan.
O kart zamparada kendine uygun birine baksın.21 Yorumla- 1 yıl
Sanki çok düzgün insanlarla yaşıyoruz bu ülkede. 3yaşındaki çocukla birlikte olmuyor en azından. Saçma sapan namus kavramlarınızı buraya edepliymiş gibi yansıtıyorsunuz ama kahve köşelerinde crop giymiş 15-16 yaşındaki çocuklara iç geçiriyorsunuz. Boş yapmayın. 2taraf da reşitse olay bitmiştir.
Seçimi sen yapacaksın.. ilerde hangisinden vazgeçtiğinde daha çok pişman olacağını düşünüyorsan onu tercih et..
10 YorumlaEğer yaşadığın şey gerçek sevgiyse saygı duyarım...
Ama genelde bu tip ilişkilerde çoğu şey yalan üzerine kurulur10 Yorumla
+1 yılAilen kesin reddedecek zaten o aşikar
Gelir geçer bir ilişki olabilir ancak evlilik pek mantıklı değil maalesef.10 Yorumlabiraz olur maalesef. çünkü ne sen ona ne o sana ayak uydurabilir. enerji farkınız bile işleri zorlaştıracak. iyi düşünmek lazım...
10 Yorumla
+1 yıl10 yıllık bi gelecek planı yapıyosun sanırım ask hayatın için
20 YorumlaBirbirinizi seviyorsanız yaşın hiçbir önemi yok. Ailen karşı çıksa bile ilerde sen istediğin için saygı duymak zorunda kalacaklar
00 Yorumla
+1 yılBir düşün 45 yaşındayken o 65 olacak. Mantıklı ol hayatını mahvetme. Bir yönü çekici gelmiştir bir heyecandır vesairedir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk babasına yanlışlıkla dede demezse sorun olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
süper bir şey bu
Neden kendinden 20 yaş büyük birine seviyorum diyorsun merak ediyorum evli olsaydı senin yaşında çocuğu olmuş olurdu kendi yaşıtın olan birini bul bence ya da kendinden büyük seviyorsanda 5-6 yaş büyük biri ile çık
30 YorumlaHesaplamaya bakilirsa babamdan sadece 2 yaş küçük müzesiz kız.
11 Yorumla4 ya da 5yaş farkı idealde 20 biraz fazla olmuş üzülürsün ilerde
20 Yorumla
+1 yıl10 kadar sorun teşkil etmiyor benim için 10 dan sonrası sorun olabilir
10 Yorumla20 yaşta biraz sorun olsun bi zahmet. "Seviyorsan" halledersin.
10 Yorumla
+1 yılEvet olur. Yıllar sonra sen 40 yaşında gezmek isterken o 60 yaşında bir ihtiyar olacak.
10 Yorumla
+1 yılBen 4 . Senedir aynı şeyi yaşıyorum mutluysan hiç bir sorun yok
10 YorumlaOlmaz hatta 30 40 yaş fark olursa daha iyi olur hemen evlenmeye bakın
11 Yorumla- +1 yıl
Ya LLKLKLKKLKSJKJLJLKSKCSĞDJ
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olur tabi ki. Sen genç olacaksın o moruk. O ölecek sen daha uzun zaman yaşayacaksın (normal şartlarda). Cinsel sorunlardan bahsetmiyorum bile.
10 Yorumla Siz birbirinizle eğlendiğiniz, mutlu olduğunuz sürece hiçbir kimsenin yorum hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılBence sorun olmaz. 44 Yaşındayım çok şükür halaaa performansımdan bir şey kaybetmedim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin ibrahim tatlıses gibiyse normal karşılanır değilse insanlar tuhaf karşılar hayatın gerçekleri
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünsene o acemi birliğine teslim olduğunda sen doğmuşsun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beyin göçü gerçekleşmiş. Ama sende haklısın, işin ucunda para olunca sen sen değilsin..
00 Yorumla
+1 yılOlmaz.. benim sevgilim 40 yaş küçük. Para her kapıyı açıyor :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye yaşlı biriyle sevgili oldun yazık etme kendine
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Büyük sorun olur motora su karışmış gibi TEK’ler sonra yolda kılırsın itmek zorunda kalma
00 Yorumla
+1 yılVay be ne büyük aşk valla bi biz yaşayamadık şöylesini..
00 Yorumla
+1 yılofff offff uzaydamı yaşıyorsun 50 yaşında desek adamı 10 sene sonra sana ne sosyal olarak yetişebilir nede görüş olarak yatakda zaten hiç yetmez cinsel hayatın bıter artık çocugunda dede der baba yerine
02 Yorumla- +1 yıl
Ama seviyoruz bir birimizi
- +1 yıl
sen bilirsin 10 sene sonra nalet etmede bu sevgi değil fantezi
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇook fazla. Bilemiyorum bana normal gelmiyor açıkçası. Zor bir ilişki olur gibi
20 YorumlaKeşke hiç okumasaydım eski insanlar 10 yaş büyük birine verdiği için kınardık ama hâlâ günümüzde olması çok üzücü tabi ki ailen karşı gelir olması gereken de o bu aşk değil üzücü bir durum vazgeç gençliğini heba etme 20 yaş çok komik olmaz yani
00 Yorumla
+1 yıldışarıda gül gibi genç insanlar var hani elde yok desem ondan 20 yaş büyük birini buldun desem oda değil knk git evlen sonra pişman olursun ama 20 yaş ne ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimkide öyle seviyorsa sadıksa el üstünde tutuyorsa sıkıntı olmuyor
15 Yorumla- +1 yıl
İlişki sadece bu saydıklarından ibaret mi girdiğin ortamlarda size dik dik bakanlar akrabaların içinden saçma sapan sorular gelicek hepsini geçtim cinsellik açısından sana ayak uydurur mu?
Cevap sahibi+1 yılSen çevren veya akrabaların için mi yaşıyorsun Saçmalık Senin bir hayatın var Kim ne der diye düşünmekten beynin durmuş Seks evliliğin en önemli şeyi ama önceliği değil kadınların Biz 7/24 ilgi sevgi isteriz Bu özveriyi veren erkek evlenir veremeyen de seks yapmak için kendini çok da sevmeyen Sadık da kalamayacağı bir evlilik kurar Elalem ne der diye de gizli metres yaşamı sürer boşanmaz Eşinin hayatından çalar Pısırık erkek modeli işte
- +1 yıl
Wouuuuww ne kadar da dolusun 😃😃
Cevap sahibi+1 yılBugünlerde canım sıkkın da kusura bakma😁
- +1 yıl
Sorun yok anladım zaten 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaya yaş farkı var ama sevgi olunca işin içinde çözülür hersey ya belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım evlendi kendinden büyük 21 yaş şu an çok mutlu o yüzden olmaz diyemem
01 Yorumla- +1 yıl
Cinselliği sorsana bi bakalım ahhh çekmeden anlatacak mı 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinden 2 yaş küçük ya da büyük birisini sec yasin 28 mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen yaşlı olabilirdin bide böyle düşün ve yaşı dert etme önemli olan anlaşabilmek ve mutlu olmaktır
00 YorumlaTabiki olur şu laf herzamn dogrudur davul dengi dengine başlarda güzel görürsün ama yaşadıkça anlarsın benim düşüncem
00 Yorumla
+1 yılDiyelim ki sen 30 yaşındasın eşinde 50 sıkıntı olmaz ama diyelim sen 18 sin eşinde 38 o zaman sıkıntı olur
00 YorumlaTabiki sorun olur... benim babamla aramda 20 yaş var. Adama baba de istersen. Yok Daddy.
Allahim ya daha neler görcez00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yazan kadın 28 yaşında mı?
10 Yorumla Seviyosan sorun yok bence ama yaş farkı biraz fazla
00 Yorumla
+1 yılseni doyuruyorsa mesele yok devamet oyle adamlar guzel sever ailende kabul etmek zorunda
00 YorumlaAilen redderse ona baba dersin nolcak.. şaka bı yana ben o kadar yaş farkını mantıklı bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılbenimki de benden ufak bir şey olmaz ama 20 yaş da çok be
00 YorumlaKesin şimdi sen paray... pardon onu "seviyor"sundur. Canı gönülden inanıyorum
00 Yorumla
+1 yılşimdi mesela diyelim biri 30 biri 50 olursa pek sorun olmaz ama biri 20 biri 40 olursa olabilir
00 YorumlaSenin libidonun en yüksek olduğu dönemlerde onun enerjisi bitik olacak
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt