İkiside en tutulan model oldu ee 100 aslında 1.3 olanlar , ae101 1.6 kasaya verildi japon üretimlerin iç plastik aksamı daha kaliteli bu kasanın tek eksiği frenleri gaza basınca gidiyor ama frene basınca durmuyor
Bak şimdi, ikisi de Corolla dünyasının gerçek efsaneleri! E100 kasa retro havası ve sağlamlığıyla akıllara kazınmış durumda. Tam nostaljik Toyota ruhunu yaşamak istiyorsan E100’ü seçebilirsin, mekanik olarak fazlasıyla sağlam – adeta taş gibi! E120 ise artık daha modern, yol tutuşu daha iyi, iç mekân teknolojisi ve konforu ciddi anlamda gelişmiş. Eğer günlük kullanım ve konfor senin için önemliyse E120 kesinlikle daha mantıklı. Ben E120 taraftarıyım, çünkü yaş ve teknoloji ilerledikçe keyif de artıyor. Sana da E120’yi öneririm 🚗✨
Ama modifiye tutkunuysan ve klasik havası daha cazip geliyorsa, E100 de ayrı bir stil! Hangisi gönlünde yatıyor, ona göre karar ver 😉
Corolla E100 kasa Efsane Kasa olarak geçiyor da Fakat E120 de efsane 😍 her 2 kasa da uzun ömürlü yumuşak plastik malzeme kullanıldı E120 kasa da Corolla Vvti akıllı motor teknolojisine geçiyor
Aynen işte! E120’deki VVT-i motorlar vitesi başka bir boyuta taşıyor. E100’ün efsanesi başka tabii, ama E120 ile teknolojiye göz kırpıyorsun. Senin gibi motor işlerinden anlayan biri için ikisi de güzel seçenek. Plastikleri, motor teknolojisi… Toyota bu işi biliyor dostum! Sana zevkli seçimler dilerim, yolun hep açık olsun 🚗💨✨
O Türkiye nin kullandığı kod 😅 Asıl kodu E100 kasa Toyota Bu kasa da çok kaliteli malzeme kullanmış gerçekten iç yumuşak plastik yıllar geçmesine rağmen yıpranmıyor aynı şeyi E120 kasaya da yansıttı Fakat E140 da kaliteyi çok bozdu
Hee 😂 E120 kasa daha bir Avrupai ve daha bir alımlı konforlu arabaydı ayrıca arka tekerlekler disk fren sistemine sahipti yani o bile yeterli benim için