Hangi Toyota Corolla Sizce E120 mi? (2003-2007) E140 mı? (2008-2013) Japonların 2 kralı Hangisini Tercih Etmeliyim? Siz Olsanız Hangisini Alırsınız Kullanıcı Arkadaşlar 2 araca binmiş olarak Öneriniz nedir
Toyota Corolla E120
Toyota Corolla E140
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi Toyota Corolla sizce E120 mi? (2003-2007) E140 mı? (2008-2013 ) Japonların 2 kralı hangisini tercih etmeliyim?
Peki E120 Kasayı Nasıl Buluyor sun Resimin üzerine Yazdım Hangi kasa olduğunu Bi önceki kasası Oluyor Ben Kendi Görüşümü Söyleyim Kalite olarak E120 Daha kaliteli görünüyor Toyota Eski Araçları kaliteliydi Ama sonradan yavaş yavaş düşürdü bunu
2014 Çıkan kasa O Oluyor 😊 2013 Şimdi Anladım Resimde araç Peki Bindin mi Konforu Yol tutuşu Yalıtımı Nasıl Özellikle E120 kasaya bindiysen Arada nasıl fark var
Oo 1998 Efsane Kasa Diye Geçiyor onlar Türkiye de En Çok sevilen Kasa olarak biliniyor Araştırdım da Aracın efsane ismini hakediyor 98 model ama İç malzeme bu kadar mı yeni gibi olur hiç eskimiyor Tamam aşırı kalite yüksek değil yalıtım zayıf Ama Sağlamlık on numara iç malzeme kalitesi konsol döşü Peki sana soruyorum Sen olsan Bu 2 aracı mi tercih edersin efsane kasa mi
Bu arada Ben Dediğim gibi Vectra C Binicisiyim 2004 1.6 Edition Bu araç 2009 yılından beri Bizde arıza olarak Alman ama sadece 2 defa arıza çıkardı oda beyin arızası Beyin Vectra C lerde kronik sorunmus Her zaman yapan sorun değil zaten nadir 142 binde Sence bu araçtan Corolla geçmek mantıklı olur mu 😊
Kronik Sorun Her Araçta Muhakkak Olur Zaten Ama Bazılarında ağır sorun olur bazıları ufak sorun Toyota ya bu yönden Begenimi Kazanıyor adamlar Sanayi düşmanı araç üretiyor Resmen Az arıza Alman da Bakılırsa arıza çıkarmıyor Ben Biraz hayret de ettim Maşallah Vectra C Elektronik Sensörun biraz fazla olmasına rağmen Nasıl dayanaklı Arıza çıkarmıyor çok iyi doğrusu Bakım kilometre düşük olmasi etkisi vardır tabi Astra Hangi kasa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yeni Oyuncağım 😎
Bunların hiçbirine binmedim; ama görünüş olarak E140'ı daha güzel buluyorum.
İmkanın varsa e140 tatbiki donanımsal farklar mevcut tabi paket paket fark ediyor, hemde kasa daha güzel
Peki E120 Kasayı Nasıl Buluyor sun Resimin üzerine Yazdım Hangi kasa olduğunu Bi önceki kasası Oluyor Ben Kendi Görüşümü Söyleyim Kalite olarak E120 Daha kaliteli görünüyor Toyota Eski Araçları kaliteliydi Ama sonradan yavaş yavaş düşürdü bunu
E 140 2014 model al
2014 De Bi sonraki Kasaya Geçiyor E140 değil Yani Sen hangisine bindin Corolla Modelinde
E 140
O zaman 2013 elgannt al 1, 4 motor dizel sarı döşeme
Senin dediğin kasa şu mu Resim geldi mi
https://imgyukle.com/i/Rinnsv
Hangi resim
Bu geldi mi
Linkte
O değil ağa dediğim Toyota Corolla sedan e 140 2013 ful paket
2014 Çıkan kasa O Oluyor 😊 2013 Şimdi Anladım Resimde araç Peki Bindin mi Konforu Yol tutuşu Yalıtımı Nasıl Özellikle E120 kasaya bindiysen Arada nasıl fark var
Ben İkisine de binmedigim için bilmiyorum Vectra C binicisiyim ben
Yol tutuşu güzel Corolla nin efsane kasa da kullandım 1998 model
Oo 1998 Efsane Kasa Diye Geçiyor onlar Türkiye de En Çok sevilen Kasa olarak biliniyor Araştırdım da Aracın efsane ismini hakediyor 98 model ama İç malzeme bu kadar mı yeni gibi olur hiç eskimiyor Tamam aşırı kalite yüksek değil yalıtım zayıf Ama Sağlamlık on numara iç malzeme kalitesi konsol döşü Peki sana soruyorum Sen olsan Bu 2 aracı mi tercih edersin efsane kasa mi
Vala benim tercihim efsane kasa olurdu senin paran varsa 2013 al dediğimi
Passat da bile var efsane kasa b ,6 kasa serisi efsane kasa geçiyor
Efsane kasa senin kendi aracın miydi Japon sorunsuz olduğu söyleniyor ya Sana Pek sorun çıkardı mı
Yok arkadaşın arabası idi arkadaş hapiste olduğu için aracı ben kullanıyorum geçici olarak
Bu arada Ben Dediğim gibi Vectra C Binicisiyim 2004 1.6 Edition Bu araç 2009 yılından beri Bizde arıza olarak Alman ama sadece 2 defa arıza çıkardı oda beyin arızası Beyin Vectra C lerde kronik sorunmus Her zaman yapan sorun değil zaten nadir 142 binde Sence bu araçtan Corolla geçmek mantıklı olur mu 😊
https://imgyukle.com/i/RinKPe
Opel Astra sedan al en iyisi
Kronik sorunsuz en iyi araç
Kronik Sorun Her Araçta Muhakkak Olur Zaten Ama Bazılarında ağır sorun olur bazıları ufak sorun Toyota ya bu yönden Begenimi Kazanıyor adamlar Sanayi düşmanı araç üretiyor Resmen Az arıza Alman da Bakılırsa arıza çıkarmıyor Ben Biraz hayret de ettim Maşallah Vectra C Elektronik Sensörun biraz fazla olmasına rağmen Nasıl dayanaklı Arıza çıkarmıyor çok iyi doğrusu Bakım kilometre düşük olmasi etkisi vardır tabi Astra Hangi kasa
Astra 2008 olanlar 1,3 6 ileri kasa
Toyota Corolla E140
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!