+1 yılikisi birbirine yakındır. Honda'yı çok yakından tanıyan birisi olarak objektif değerlendiremiyorum Honda diyorum.
https://www.youtube.com/embed/d5mSS-5rOuA
Üretim kalitesi, süreçleri bakımından Toyota dünyada kesinlikle öncüdür, ok. Ancak inovasyon, teknoloji vb anlamında bence Honda daha üstündür. Salt otomobil değil insanlığa faydalı birçok konuya önemli paralar harcamaktadır. Tasarım olarak da Honda bir adım önde bence.
Ama dediğim gibi ikisi birbirine yakındır.
Sağlamlık, motor performansı demişken Honda, içten yanmalı motorlarda dünyanın en büyük üreticisidir. Yanlış hatırlamıyorsam tüm motorlar dahil edildiğinde yılda 14 milyon civarlarında motor üretmektedir.
Geçtiğimiz sene ABD'de bir vatandaş (Million Mile Joe dediler adına) 1990 model orijinal Accord'u ile bir milyon kilometre yol yaptığı için Honda tarafından aracı incelenmiş, adına eğlence tertip edilmiş ve kendisine sıfır bir araç hediye edilmişti.
1.6 litre dizel motorunun bu sene Türkiye'ye gelmesi ve birkaç sene içerisinde birçok modeline yayılmasıyla birlikte Honda, Türkiye'de en önemli oyuncular arasına (hak ettiği yere) tekrar girecektir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Arabalar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılToyota ? Neden mi derse. Vakti evvelinde Toyota Honda'nın yanında çalışan bir mühendistir. Ama öyle bildiğin sıradan mühendislerde değil. O kadar çok akıllı ve çalışkandır ki tasarladığı motorlar ile Honda firmasının dünyada ün yapmasını sağlar. Hani genel bir kanı vardırya Japon motorlar çok sağlam olur diye. İşte kanıyı oluşturan öncülerden birisidir. Buraya kadar her şey güzel iyi hoş ama Honda Toyotaya bu başarılarına rağmen hiç ödül vermez onu takdir etmez. Mühendis değil misin bu senin işin tabi yapacaksın edeceksin der. Toyota bir süre sonra buna dayanmaz ve sen görürsün gününü senin karşına rakip olarak çıkazsam bende ... Toyota (İsmini bilmiyorum japonca bir isim işte :) ) değilim der. (Malum Honda ve Toyota isimleri o kişilerin soy isimleridir.)
Bir şekilde Toyota kendi otomobil fabrkasını kurar ve Honda'nın karşısına çıkar. Günümüzde de Motor üretiminde tek dünya devi marka TOYOTA dır. :D :D
Şunu da belirteyim Toyota motorları sağlam, Honda motorları çürüktür gibi bir algı oluşmasın. Sonuçta Honda motorlarının sağlamlığını ve o sağlamlık profilini Toyota'dan aldı. :D :D en büyük 2 ezeli rakiptir iki firma01 Yorumla
Evet Açılın bakalım. En iyi yorum geliyor. Senlerin verdiği tecrübeyle bu sorunuzu yanıtlıyorum.
Honda ve Toyota Japon arabaları. yani onlara taparım bu 2 marka dünyanın en iyi araba markalarıdır. ciddiyim bırakın mersoyu bmw hurdasını sürekli arza veren vw yi. honda motor co. dünyanın en sağlam motorlarını üretir bu resmi bir şeydir. ama iş kaportaya gelince toyota kesinlikle daha iyidir. güvenliktede toyota daha iyidir. performans olarak honda . eğer dikkat ederseniz sıcak olan ülkerlerde arabistanda felan hep toyota honda kullanılır neden? çünkü 40 dereceleri geçen sıcaklıklarda hararet yapmadan sorunsuz gider bu arabalar. şase dayanıklılıgı olarak yine toyota derim. kısacası:
Performans ve motor sağlıklıgı : HONDA
Sağlamlık ve Güvenlik dayanıkılık : TOYOTA
Arabaya binmek normal aile için felan : TOYOTA
Sürüş zevki performans için : HONDA39 Yorumla
Soran+1 yılsen bu işi biliyorsun..
Soran+1 yıl2010 model fd6 kasa civic aldım hocam.nasıl iyimidir peki ?
Soran+1 yılhocam iyi dileklerin için çok teşekkürler.araç manuel vites vsa sunrof hepsi var fakat lpg yok.aracı yeni aldım bazıları jetta-focus astra falanda alabilirdin dedi moralimi bozdu ama ben bu kasa hondaları çok seviyorum :)
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum.açıkcası ben bu hondadan baska arabaya bakamadım ısınamadım.honda iç göstergeleri olsun dıs tasarımı olsun bence diğerlerinden 1 gömlek üstün araç sizcede öyle değilmi ?
Soran+1 yılresimler yok ama istersen facebook'tan ekleyip bakabilirsin kısa süre içinde atarım.avrpa yakasındasın herhalde
Atla deve fark olduğunu sanmıyorum. Ben Honda kullanıyorum, sınıfı için iyidir.
Toyota son dönemde farklı motor ve vites olaylarına girdi ve özellikle viteste gümledi. Honda ise hem motor hem viteste muhafazakar, bu yüzden daha sorunsuz imajı var ama yakıt / motor performansı vasat. Toyota kullanmadığım için bilemiyorum.
Kişisel olarak Toyota'nın son 10 senede çıkardığı tasarımları sevmiyorum, estetikten çok uzak. Japon olsun, dizel olsun dersen mesela zaten Toyota çünkü Honda'da yok.
Daha doğru kıyas Honda mı WV mi olabilir. Kıyaslanacak daha çok farklılığı var.07 Yorumla
Soran+1 yılhocam sendeki honda otamatik dğeilmi ?
Soran+1 yılmanuel olsaydı performans vasat olmazdı
Soran+1 yılama sorunsuz imajı olması bence en önemlisi.seri olup ya da az yakıp arıza çıkardıktan sonra o arac benim için bitmiştir.
Soran+1 yılseri kullanınca arac hakkınıda veriyor ama :)
toyota habire ürün geri çağırarak baya bi güvenilirlik kaybetti sanki. bi de arkadaşım auris'iyle feci bi olay yaşadı. elektronik sistem kilitlenince sol şeritte 120le giderken araba kendini kitledi. üstüne haksız olduğu halde toyota onu çok süründürdü.
honda ile ilgili bi bilgim yok ama00 Yorumla
+1 yılHonda çabuk çürüyen yıpranan bir araçtır.Ancak toyotayı 20-30 yıl kullanabilirsiniz ama hondalar oyle degil.Bence toyota!
03 Yorumla
Soran+1 yılneye dayanarak çabuk çürüyen araç dediniz biraz açarmısınız ?
- +1 yıl
Hondanın 92 model bir aracı ile Toyotanın 92 model bir aracını karşılaştır dediğimi anlarsın
Soran+1 yılkarşılaştırıyorum ama hiçde çürüyenini görmedim.
ikiside sorunsuz araçlar ve güvenlik bakımından en yüksek ncap puanlarını alıyorlar. ama civic çok yakışıklı sürenide karizmatik gösteriyo :) civic sahibi mesaj atabilir he heeh ;)
31 Yorumla
Soran+1 yılartık civic sahibiyim :)
Tabii ki Toyota. Toyota japon mercedesi ise honda ancak volkswagen felan olur.
01 Yorumla
Soran+1 yıltoyotanın hondaya olan üstünlüğü nedir ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
+1 yılMekanik olarak ikisi de iyi arabalar ama tasarım açısından Honda derim.
25 Yorumla
Soran+1 yıltasarımı honda'nın dahamı iyidir.
- +1 yıl
Bence öyle. Daha keskin hatlara sahip, göze daha hoş geliyor. Mesela Civic ve Corolla karşılaştırması yaparsak Civic her zaman bir adam öndedir benim gözümde.
Soran+1 yılcivic aldım hocam banada öyle geliyor corolla sirket arabası gibi duruyor
- +1 yıl
Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullan dostum.
Soran+1 yılteşekkürler ederim.Allah razı olsun.
İkisi de..
Ama genelde karoserileri dandiktir. Bir alman ile asla boy ölçüşemez, erken dağılır. Ama motor ve yürüyen aksam sorunsuzdur işte.
Almanlara bile misli misli posta koyar..11 Yorumla- +1 yıl
buna katılmadım bro.
Sanayi çevrem çoktur sağlamlık olarak honda tabiki daha iyidir ama sen yinede gel opel al alman tankıdır hondayada toyotayada koyar geçer;-)ama cevap honda..
03 Yorumla- +1 yıl
Almanların Almanya'da güvenip satin almadığı opel öğrende gel.
- +1 yıl
valla bilmyiorumda sanayide toyotanın şansıman sorunu ve hondanın balata piston sorunu varken opellerde nedense sadece hararet göstergesi sornu var(genel olarak tabiki istisnalar çok var)...ayrıca opel güvenemdiğinden değil BMW ve Mercedes pazarı elinde tuttuğundan opel 1.sınıf araç olamsına rağmen almanyada rağbet görmedi adi olduğu için değil bmw ile bir dönem aynı fabrikayı kullandılar motor için
Soran+1 yıltoyotanın sanzuman sorununu duydumda hondada'ki piston sorunu ilk defa sizden duyuyorum.Honda motor olarak dünyanın en sağlam motorlarını üretir.15 yıldır vtec teknolojisini devam ettiren ve aynı motor tipi ile sorunsuzca yıllardır hizmet veren tek firmadır.lütfen arastırmadan yorum yapmayın.opel dediğin araba arkadasın dediği gibi almanların en sorunlu araba markasıdır.
+1 yılAtmosferik istiyorsan Mazda veya Honda, düşük kaliteli iç mekan ama çarpıcı görüntü istiyorsan Lexus, dayanaklı olsun uzun süre kullanayım diyorsan Toyota tavsiye ederim.
216 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYanliz piyasada en az ariza veren marka mazda veya honda?
- +1 yıl
Elbette onlar da dayanıklı ancak Toyota onlara göre bile daha dayanıklıdır motor açısından..
Bu arada Lexus zaten Toyota markası altında.
Gizli Soran+1 yılAnladim lexus toyota ayri ayri markalar ama lexus kendi markasini yaratmis sadece lüks ve yuksek performans ağırlık lı ayri ayri üretimler yani demek istediğim sınıflar farklı.
Gizli Soran+1 yılO ayr o ayri marka.
- +1 yıl
BMW ile Mini Cooper gibi dusun. Mini de BMW nin alt yapisi tek fark Lexus daha spor olarak kendini gosterirken mini tarz olarak gosteriyor. Lexus Toyota'ya gore daha ust segment olarak goruluyor dedigin gibi.
Gizli Soran+1 yılAnladim aynen oyle. Yanliz gozume takildi bmw , nin alt markasi nasil mini oluyo mini ingiltere veya oralara yakin bir ulkenin markasi değil mi yanlisim yoksa?
- +1 yıl
Alt yapidan kastim motorlari ayni uretici tarafindan uretiliyor. Bunun disinda ikiside ayri marka gibi davraniyor. (Arabadan anlamayan kisilerin bilmesi pek istenmez bu tip seyleri) Fakat bu mini nin BMW group adi altinda olmadigini gostermez :) Farkli yerlerde uretilip kullanilabilirler..
Gizli Soran+1 yılAnladim kanka ama lexus ün motorun da toyota yazmiyo lexus yaziyo buna ne diyecen😀
Gizli Soran+1 yılMini de benim bildiğim ingili markasi😀
- +1 yıl
Mini BMW nin alt markasi, Lexus da Toyota'nin. Mini ve lexusun motorlarinin bazilari birebir BMW ve Toyota motoru, bazilari ise yine BMW ve Toyota'nin urettigi o markaya ozel motorlar..
Internetten arastirip bakabilirsin dediklerime, yalan borcum mu var sana :)
Gizli Soran+1 yılBaktim ben lexus kendi motoru😀mini bmw muhabbetini pek bilmem ama mininin ingiliz bir firma marka olduğunu ii biliyom yanlisim yoksa 😀
- +1 yıl
www.t3atlanta.com/.../
Mechanical differences basligini ozellikle oku.
Gizli Soran+1 yılOkudum baktim sevgili kardeşim şimdi fikrim değişti başka yerde farkli okudum burada daha detayli anladim ki dediğin doğru gibi bazı yerlerde😀sağol yinede zahmete girdin uğraştın
- +1 yıl
Rica ederim bunu fark etmene sevindim :)
Gizli Soran+1 yılBende kardeşim iyi geceler Allaha emanet ol;-)
- +1 yıl
Sende oyle, iyi geceler..
+1 yıliki firmanın da uç noktalarına bak , hondanın bildiğim en sağlam modeli S2000 , Toyota da ise SUPRA ? şimdi otur ve düşün sence hangisi . Ben düşünmeden SUPRA derim yani bu durumda TOYOTA
00 Yorumla
+1 yılİkiside japon markası ikiside kaliteli markadır kolay kolay bozulmaz. Özellikle toyota kolay bozulan bir marka değildir.
10 Yorumla
+1 yılToyotanın sıkıcı tasarımlarındansa her türlü honda derim.
10 YorumlaHonda tabiki de . . Modifiyeyede yatkın bi araba istediğin her şekilde imza atabilirsin.. Benim de aklımda Honda s2000 ap2 var :) Hayırlısı.
10 Yorumla
+1 yılMazda ve lexusu beğendim ben ama özelliklerini bilemiyorum... 🤷🏼♀️
110 Yorumla- +1 yıl
İci seni dışı beni yakar😀
- +1 yıl
:) anladım ben yüksek arabaları hep sevmişimdir sizde seviyorsunuz belli ki... hangisi daha fonksiyonlu ve ihtiyacınıza yönelikse...
Gerisini siz daha iyi bilirsiniz - +1 yıl
Gerçi almak için bakmıyor da olabilirsiniz bilemedim 🤷🏼♀️😂
- +1 yıl
Bende severim;-) isimi ihtiyarcimi gorecekleri spor olanlardan seciyom almak icin bakmiyom😀sevmek icin
- +1 yıl
Sevilmez mi :) kazasız belasız sürüşler...
- +1 yıl
İşallah kardeşim😀sağol sanada nasip. olur işallaj
- +1 yıl
Amin çok saolun 🙏🏻
Ben artık susayım... 🤦🏻♀️😂 - +1 yıl
Siz bilirsiniz sevgili kardeşim😀
- +1 yıl
Yorumda sohbeti sevmiyorum :) teşekkür ederim...
- +1 yıl
Bende sevmiyom rica ederim iyi akşamlar size sevgili kardeşim;-)
araç modeli söylemelisin bu şekilde kıyaslama yanlış olur
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCorolla ve Civic
Gençler için serilik açısından honda, orta yaşlı olup rahatlık ve sağlamlık arayanlar için toyota
10 YorumlaArabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Toyo Toyota toyo Toyota çıkarım şekle her yola Toyota😂😂 diyorum
00 Yorumla
+1 yıltofaş
kaza anında ani fırlatma sistemi var
honda da var mı yok01 Yorumla- +1 yıl
😀doğru tofaşı koymayi unuttum bak
+1 yılHonda önce göçük sorunlarını düzeltsin rezalet araç yaptılar bu yıl.
01 Yorumla- +1 yıl
İsine bak😀
Emin olamadim şimdi ikisininde hoşuma giden araçları var
00 Yorumla
+1 yılFord mondeo bak derim harika. Focus u boşver mondeo manyak bişey
00 Yorumla2 side cok güzel araba honda benim dikkatimi çekiyor baya ama 2 si arasında takıldıysan toyata derim
00 Yorumla
+1 yılbence araba alma bisiklet al sağlığına yarar doğaya yarar hemde okadar benzine harcıyacağın para sana kalır :D bide böyle düşünelim :D
02 Yorumla- +1 yıl
öğrenirsin :D önemli olan denge :D
- Arabalar konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılToyo Toyota Toyo Toyota, çıkarım senle her yola Toyotaaa.
00 Yorumla
+1 yılİkisini salla Alfa Romeo 156..Alfist olmak herkese nasip olmaz..
00 Yorumla- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu avrupa ve americada sorsan kahkahayla karsilarlar tabiki toyota ama turkiyede doganlardan sonra gençlerin hondalara rağbet göstermesi cevaplari honda olarak almani saglar
00 Yorumla
+1 yılHonda
The Power of Dream14 Yorumla
Soran+1 yıl2010 kasalar iyimi ?
- +1 yıl
Alacağınız model nedir.
- +1 yıl
Pardon diğer yorumlarda modeli gördüm keyifle kullanacağınız bir araç
Soran+1 yılelegance modeli hocam.bazıları focus alsaydın falan diyip midemi bulandırdıda ondan sordum
Corolla bir araba programında bile fiyatine göre en kullanışlı araba seçildi
11 Yorumla- +1 yıl
Ama millet HONDA kalbim ONDA diyor 😂😂
Arabalar konusunda 536 cevap paylaştı. Honda bence. toyotayı sevmiyorm. japon emekli arabası.
00 Yorumla
+1 yılkardeş sen duyana değil bilene sor on yıldır toyota var tek bir şikayetim yok o kadar sağlam bir araba görmedim ben..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılModeline göre değişir
Toyota eskiden iyiydi, ama honda'nın son çıkan modelleri süper10 Yorumlatoyoto terör örgütlerinin resmi suponsoru gibi bişey tabiki "honda hayat onda."
00 Yorumla
+1 yılhonda civic tasarım itibariyle daha ekici geliyor bana :D
10 YorumlaHonda tabiiki dostum. Herşeyden önce daha konforlu ve atik
10 Yorumla2007 yeni kasa corollam var boyasiz disel allaha sukur ariza yapmadi hic satcam 32000 tl ye yine corolla alcam sifir
00 Yorumla
+1 yıl+5.500 diyorum kardeşim, sen anla.
12 Yorumla
Soran+1 yılhayat biter vtec başlar mı diyosun :))
- +1 yıl
aynen öyle diyorum :)
honda daha iyi diyorlardı arkadaşlar konuşurken
21 Yorumla
Soran+1 yılbende hep öyle duyuyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnezaman bir mazda görsem aklima gelir
mazda huzur namazda :D10 YorumlaŞuandada kullanıyorum tarafsız birisi olarak tartışmasız Honda Hayat Onda 👍
00 YorumlaHONDA CİVİC ve HONDA S2000 wuuuu <3 <3
20 YorumlaHonda iyidir..
21 Yorumla
Soran+1 yılarabalardan anlarmısınız ?
+1 yılKesinlikle honda çok memnunum 😍
10 Yorumla
+1 yılMazda ya da Honda bence
123 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSiz olsanız hangisini alırsınız?
- +1 yıl
Aslında ikisi arasında kalırdım büyük bir ihtimalle, ikisi de çok kaliteli markalar çünkü.
Babama sorardım, o da %100 Mazda diyeceği için Mazda alırdım büyük bir ihtimalle.
Gizli Soran+1 yılEvet anladim ama acura veya lexus veya toyota da kaliteli marka tabi benim aklimda da inanin mazda ya da honda vardi ikisi arasinda gidip geliyordum? ama karar veremedim?
Gizli Soran+1 yılGözüm surekli honda, ya kayıyo?
- +1 yıl
Acura ve Lexus'u direk eledim aslında, Toyota da güzel uzun süreli olur ama Honda ve Mazda varken o da gidiyor
Hondacılar ve mazdacılar ikiye ayrılır zaten
Siz de hondacı olun o zaman:)
Gizli Soran+1 yılAcura ve lexus super lüks marka infiniti gibi? tamam toyota da sağlam cok kalite marka ben ona birseyde demedim;-) benim icin hız önemli honda cok seri marka gercekci olacam honda dedim honda, firmasi da cok dayanikli sağlam firma kalite;-)
Gizli Soran+1 yılAcura, ile lexus, ü nasil elersin onlar iyi markalar?;-)
- +1 yıl
Demek istediğim ben Mazda ve Honda arasında seçim yapmak istedim aslında, Lexus zaten Toyotanın Amerikalıları kandırmak için aynı markada satışa sürdüğü marka değil mi. sd
Acura da aynı şekilde
İkisi de çok satıyor kaliteli markalar
Ama ben hala Honda ve Mazda arasından Honda diyorum, yol ve hız için Honda al bence
Gizli Soran+1 yılLexus kendi markasini yaratmis bir firma amerila ile alakasi yok ilk satisini amerika da gerceklestirmis ve avrupa asya ortadoğu vs dunya nin dört bir yanina yayilip guzel rakamlar satmaya baslamis eski bir firma zaten lexus
Gizli Soran+1 yılBende Honda dedim;-)
- +1 yıl
Lexus hakkında bu bilgilere sahibim, Toyotanın alt markası zannediyordum araştıracağım
Gizli Soran+1 yılTamam doğru alt markasi ama üst segmen yuksek performans ve yuksek kalite bir firma olarak ayri bir marka olarak devam ediyo yani üretimleri değişik ve farkli alan fabrikalar ayni değil her iki markanin da fabrika sahaları farklı değişik
- +1 yıl
Amerika'da satış yapabilmek için açılan bir marka değil mi sonuçta?
Gizli Soran+1 yılLexus hem suv hem hız spor bölümünde cok cok ileri bir firma kıskanılacak firtina obüsleri modelleri yaratan bir firma örnek lexus lfa veya lc serileri dunya da cok hizli konforlu araçlar modeller olarak bilinir
Gizli Soran+1 yılHayir alakasi yok
Gizli Soran+1 yılLexus, Japon otomotiv üreticisi Toyotatarafından üretilen lüks otomobil markasıdır. Lexus marka otomobiller Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, Orta Doğu, Okyanusya, Afrikave Latin Amerika'da satılır. ABD'de Lexus en çok satan lüks otomobil markasıdır ve 1990 yılından itibaren Japonya'da satılmaya başlamıştır.
Lexus
Gizli Soran+1 yılEn cok abd de satmis
- +1 yıl
Lexusu küçümsediğim falan yok ne kadar başarılı bir marka olduğunu biliyorum ama alt sanayi falan zannediyordum. Şimdi öğrendim bu kadar köklü bir marka olduğunu
Gizli Soran+1 yılKüçümse küçümseme ben ona takilmam sadece bildiklerimi paylastim bunlar doğrular alt sanayi ile alakasi yok
Gizli Soran+1 yıl1989 yılında ilk çıktığından beri, Lexus dayanıklı ve sağlam otomobilleri ve yüksek kalitede sunduğu müşteri hizmetlinden dolayı bir itibar kazanmıştır. Araçların Güvenilebilirlik Araştırmasına dayanarak Lexus markasını dünya'da en dayanıklı ve sağlam otomobil üreten marka seçti. Lexus bu ödülü 12 yıldır ardışık olarak kazanmıştır.
Gizli Soran+1 yılBu muhabbet uzar neyse 😀
- +1 yıl
Lexus konusunda çok cahilmişim...
Çok teşekkürler, gerçekten böyle bilmiyordum, araba muhabbeti ettiğim bir hocam bana baya bir kötülemiş demek ki Lexus'u, bütün suç onda:D
Muhabbet için teşekkürler, cidden faydalı oldu benim için
Gizli Soran+1 yılCahillik ne alaka estafullah😀önemli değil hocan baya yanlis anlatmis belliki fayda verdiysem ne mutlu bana 😂
hondo bence adı daha kaynattı içimi ))
20 YorumlaNissan, Honda, Mazda favorim. <3
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel;-) 👍
- +1 yıl
Aynen😀
Nissan Gtr nismo🔥👍🏻 l
11 Yorumla- +1 yıl
370 z 😀
Aralarinda Toyota en iyisi
13 Yorumla- +1 yıl
Mıtsu ve honda daha havali bence👍
- +1 yıl
Öyle tabi👍;-)
Honda kullanmadım ama ikisi de iyidir bence
00 Yorumla
+1 yılHerzamanki Gibi Honda Cıvıc FD6 👍
00 YorumlaHonda her türlü tercihim.. Motor da dahil.
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCbr 650f
Gizli Soran+1 yılCbr 1000rr fireblade
Gizli Soran+1 yılVay be güzel dedin 😔
Honda Civic var bizde
00 Yorumlaİkiside değil impreza bence
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma konumuz şimdi bu iki araba 😊
Gizli Soran+1 yılSebebi nedir? Neden honda tercih edersin😊
Honda tabiki de Honda candır bir tanedir
00 Yorumla
+1 yılhonda al dicem paran yetmez en iisi Toyota corolla
00 Yorumlaben olsam Hondadan şaşmam :)
00 Yorumlakaç model düşünüyorsun
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl2007 2011 elegans
- +1 yıl
ikiside aynı aşağı yukarı 98 ve altı kesinlikle almayın diycektim bende parça sıkıntısı çok büyük çünkü ben sanayide esnafım toyota mekanikte çok sağlam bozamazsınız bakım harici pek masraf çıkarmaz hondanında içi güzel toyotaya göre trim ve plastik aksam olarak daha estetik ve kaliteli
Gizli Soran+1 yılTavsiye icin teşekkür arkadasta 98 honda var arka cam motoru bulamiyor 😃
toyota seç en öne geç
00 YorumlaHoooooooooonnnnnndaaaaaaaaaa :D
10 Yorumlajapon arabalarını bırakın alman arabaları herzaman en iyidir honda yerine opel düşün
04 Yorumla- +1 yıl
Almanların Almanya'da satin almadığı arabayımı öneriyosun gülerim sana.
Soran+1 yılalmanların en dandik arabası opel'dir
+1 yılHonda Hayat onda 👍👍
00 YorumlaHonda bence super
11 Yorumla
Soran+1 yılhayat onda :)
Çıkarım senle her yola Toyota
10 Yorumla
+1 yılBenim babam toyota gibi adamm 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Modeli ne kanka , Gt 86. ya da Supra vs vs😀
Mercedes diyebiliyormuyuz
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBeş para etmez diyebiliyormuyuz😀
Gizli Soran+1 yılHepsi ediyo piyasasina bak sonra gel tartisalim anam😀
Gizli Soran+1 yılSenin gozunde yok ama herkesin altinda bir degeri var demekki benim gozumde de moruk arabasi yavas araba olarak mersedes 5 para etmez😀
Gizli Soran+1 yılMersedes 5 para etmez moruk arabasi buda benim gorusum zevkler tartisilmaz😀
Arabalar konusunda 1,3b cevap paylaştı. hangisi az yakıyosa o dfmklhmkldf
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDoğru söylüyonuz👍
- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım