Elon Musk ile Kyle isimli bir TikTok kullanıcısının 100 gün önce anlaşmaya vardığı ortaya çıktı! Anlaşmaya göre TikTok kullanıcısı, 420 gün boyunca her gün bir dilim pizzayı tersten yerse Musk’tan Tesla araç kazanacak. Elon Musk, görevi tamamlarsa araç teslimi için gün bile vermiş. 100 gün şimdilik tamamlanmış!
Çok kolay bir görev gibi görünüyor. Oysa uzmanlar bu durumun, bazı kanser hücrelerinin üremesini tetikleyebileceğini söylüyor. Ayrıca ciddi sağlık sorunlarının tetiklenip ölümle bile sonuçlanabileceği dile getiriliyor.
aralarında anlaşma olmuş niye eziyor zengin işte dalga geçiyor yapıyorsunuz kendi aralarında olan şeyde siz niye eziliyorsunuz adam zaten tiktok çekiyor yani böyle şeyleri her gün yaşıyor ozaman arkadaş arasında yaptığımız para için sen ısmarla diye yaptığımız o oyunlarda ezmekmi oluyor adamın parası var diye sizde hemen kötü taraftan farklı düşünüyorsunuz hem diğer milyonerler gibi elon musk saçma sapan şeyler yapmıyor ve yapmacık değil adam ben buyum neysem değişmedi hiç adamon eskiden yaptığı şeylerede bakarsanız anlarsınız biraz düşüncenizi açın böyle kendinizi zenginler böyle aha diye gene at gözlüğü ile bakıyorsunuz afedersinizde adam aile parası ile zengin olmadı çalıştı ve şanslı idi sizde çabalayın biryerlere ulaşın adamın derdide bu idi ozamanlar
Aslında Musk burda iddiada dilimleri tersten yemek değil de bunu 420 gün boyunca devamlı olarak yapmak çok zor. Ben kendimden biliyorum. İngilizce uygulamasından eskiden 15 ile 30 dk mı ayırırken şu an 5 dk bile bana çok ağır geliyor. Artık öğrenmek için değil de serrimi bozmamak çalışıyor gibi hisssediyorum. Bu arda da serri çalışma günüm de az değil. Bir çalışmazsanız serri sıfırlanır. İddia kolay gürünse bile burda sürekliliği yakakamak işin en zor kısmı. Ben 420 yi belki bulabilirim ama sağlık sorunu yaşamaktan kaybedebilirim.
Bir dilim diyorsun hacı tamamını değil. Ara öğünde bile yenilebilir bir şey... Sanmıyorum ölümcül olacağını... Sadece pizza yemesi ile ilgili bir ibare de göremedim o nedenle diğer gıdalardan da yiyebilir. 420 gün pizza dilimi değilde 1 tane cantık dese olur derdim ama o aracı alınca vergisi falan fistan can yakmaz mı? Satamazdım da :D
Hayır, yemem. Ayda en fazla 2 kez tam pizza yerim, bazen hiç yemem. Köfteci olsaydım; 420 gün boyunca, toplam 4 milyon 200 bin (günlük 10 bin) İnegöl köftesi pişirsem, karşılığında Tesla'yı kazanırdım. Pişirdiğim köfteleri, şehrin her yerine kişi başına 10 köfte olarak dağıtırdım.
Tersten yemeği boşver de adam 420 gün boyunca sadece pizza yiyecekmiş. Yani 1 ay bile insan tek tip gıda ile beslendiğinde vücutta onlarca hasara yola açıyor. Bu adam bunu yaparsa arabayı aldığında kullanacak kadar sağlıklı olmayacağı kesin. Neyse ben almayayım alana da mani olmayayım.
Insanları köpek yerine koyuyorlar, bu ne demek? neden bir insan sen bir araba vereceksin diye senin alay konun olsun? yeter insanları böyle şeylerle bilişç altı ezdiğiniz, vermek istiyorsan insan evladı gibi ver, vermezsen verme, böyle oyunlarla yeter artık bu insanların kafasını karıştırdınız!
Pizzayı tersten yemeyi pizzanın kenarından yani geniş kısmından yemeyi kastetmiş ama 420 gün boyunca aynı yiyeceği yemek ve üstüne pizza için harcanan masrafı hesaplarsak, dolar bazında zaten bir Tesla alacak hale geliriz sanki... Bir araba için bu akım yersiz olmuş, umarım deneyen insan sayısı bir elin parmaklarını geçmemiştir.
Her gun bir dilim yenir, sagliken de zararli oldugunu dusunmuyorum. Cunku gider sade peynirli olanindan yerdim. Bir dilim pizza icin bir kucuk boy pizza alinir. Bu da eder 420 gunde 25 tl den 10k₺ Bir herifin kokmus egosunu tatmin etmek icin bunlarî yapmak ne denli mantikli Tiktokcunun tok karnina birakiyorum.
O uzmanların gerçekten beyni yok. Kardeşim düzden yediğimizde kanser yapmayan pizza nasıl oluyor da tersten yiyince kanser yapıyor? Muhtemelen her gün yemek kanseri tetikleyebilir demişlerdir sen kopyala yapıştır yaparken hiç bakmamışsındır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her gün bir piza yemek olsa yapmazdım ama 1 dilimden bir şey olmaz.
Ölecek olsam ekmek öldürürdü hergün bir ekmek yiyorum, tost ve Nutella sağolsun.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tesla icin yaparim cok kolay😱 keske ben olsam onun yerindee
Tesla araç kullandım ve beğenmedim açıkcası. Diğer araç üreticilerine oranla tek avantajları, yazdıkları yazılım. Aksi takdirde arabanın kendisini pek kaliteli bulmuyorum.
ne alaka kanserle? pizza dediğin ekmek domates peynir. bu ülkede 40 yıl boyunca kuru ekmek peynir yiyen insanlar var saçmalamış. günlük diğer besinlerini güzel alır tamam
En İyi Cevaplar