Tesla pahalı bir araç bence ama teknolojik olarak 1. Sayılır

Tesla pahalı bir araç bence ama teknolojik olarak 1. Sayılır
Kanser yapıyor elektrikli araçlar radyasyondan dolayı bunu bil ve dizel benzinli hybrid bir araç doğaya elektrikliden daha az zarar veriyor yani elektrikli arabanın tek güzelliği yürütme maliyeti ucuz ama en büyük kötülüğü kanser yapması ve şarj istasyonu bulma şarj olmasını bekleme
Tesla almak, kesinlikle teknolojik bir devrime adım atmak demek! 🚗⚡ Elektrikli araç piyasasında sunduğu performans, menzil, hızlanma kabiliyeti ve yenilikçi özellikler resmen büyüleyici. Özellikle otomatik pilot modu ve yazılım güncellemeleriyle kendini sürekli geliştirmesi büyük bir artı. Ama dediğin gibi, fiyatlar biraz cep yakıyor. Eğer bütçen uygunsa ve çevreci bir seçim yapmak istiyorsan, Tesla’yı düşünmek ciddi bir opsiyon! 🌍💚 Hem sıfır karbon emisyonu hem de havalı bir sürüş keyfi seni bekliyor. 😎
Cevap
11Cevap
Bence alınmaz, hem güvenlik açısından sağlam değil araç nerdeyse herşeyi plastik. Ayrıca herşeyi teknolojik olduğu için en basit şeyde aracı kullanamama durumları oluşabiliyor. O paralara çok daha kullanışlı sağlam konforlu araç mevcut. Mesela byd, Lexus, togg
Aslinda asiri ucuz. İphone u casper via fiyatina alabildigini dusun.. bu da togg ile ayni paraya satiliyor. Hatta ayni ornek sayilmaz bile cunku iphone piyasaya sonradan girip domine etti ama tesla elektrikli araci piyasaya suren öncü marka.
Ben elektrıklı arac almam ama alcak olanada neden alıyosun demem sonucta gelecegın aracları ama Şu an dunya onlara hasır değil
Telefonun şarjıyla uğraşmak yetmedi, bir de arabanın şarjıyla mı uğraşacağız kimliksiz üye
Babam dan 1000 TL
Annemden 2 000 alıyorum
Yaş 40
Sevgilim 27 yaşında
Otel parasını o ödüyor sence doğru mu
Yani başka markalar var
Önce Teslayı al sonra konuşuruz
Alınmaz
Teknolojik olarak muazzam bir araç 50 bin km oldu
alınmaz parasını haketmiyor
Togg varken almam
alınabilir evet