AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Çocuğuyla gün içerisinde ayrı kalmak, fazla vakit ayıramamak her anını görememek ve aklı sürekli onda olsa da bir başkasına emanet etmek zorunda kalmak ama kadın isterse her zorluğun üstesinden gelir.
Çocuğuyla arasında iletişim kopukluğu olur. çocuk iş anlamaz anne uzaklaşıyor sanır ve anneye kim besler yabancı olur anne ona
çocuğunun geleceği için kendini paralayan işten çıkıp birde eve gelince çalışmaya devam eden kadına anne denir.
Hiç Bi zorlıgu yok bol ihanet te ediyor lar güçlü kadın da oluyır lar çocukları ile hiç bir alaka ları yok
Eski eşim çalışıyor çocuklar bende.
Dadı ve aile kocumuz kafi..
Hem annnelik çocukla ilgilen , ev işlerini yap vesaire. Bide üstüne çalış zor gerçekten.
Tek kelimeyle yorgunluk...
Allah yardım etsin biz kadınlara
En büyük zorluğu bence hem eş olma hem anne olma hem de çalışan olma. Baba sadece çalışan oluyor babalık bile yaptığı olmuyor ama anne ev hanımı oluyor iş kadını oluyor çocuk bakıcısı oluyor.. vb
Bizzat yaşamış/yaşayan biri olarak,
Çocuğuna yeteri kadar vakit ayiramaması. Sevgisizlik.
Bu kadar şikayet ediyorlarsa çalışmasınlar. Zır zır sızlanmasınlar o zaman.
Annenin çalışmasına karşıyım
Bebekler bakicida büyümemeli...
Oyyyy kıyamam onlara yaaa valla varya emekçi kadınlara saygım sonsuz.
Çocuklarıyla fazla ilgilenemiyorlar bu çocuk içinde çok zor
Hem ev işi hem iş işi hem çocuk işi epey yorucu olur kız ayool
çalışmak bi evli bir kadın için cidden zor eve gelip o iş yorgunluğuyla ev işi yapsın yemek yapsın hatta çocuğu varsa çocuğunlamı ilgilensin cidden kadının sorumlulukları daha zor olduğunu düşünüyorum
çocuk olunca zor oluyorr
Çalışan anne olması için zaten çocuğunun olması gerekiyor. 😊
eeee herhaldee yaniii ben daha çok kariyer cümlesine odaklanarak yorum yaptım
Peki 😊
senin durumun nedir?
Ne manada?
sende annemisin?
Hayır, kariyer yapıyorum şu an. 😊
süper cocuk işi tamam iyide bir çok yerden elini kolunu bağlıyor
Evet öyle malesef
siz özel sektördemi çalışıyorsunuz?
Hayir kamuda
daha iyi bir çok hakkınızda mevcut hiç olmazsa ücretsiz izin hakkıda var
Evet cok şükür.
peki ortam falan nasıl insanlar uyumlumu?
Ahaha super daha bugün iki kisiyle tartıştım 😂
yapma beee nie
Simdi yatayim yarin devam ederim. Iyi geceler 😊
iyi geceler iyi uykular ;)
Maalesef hep yorgun, üzgün, yıpranmış oluyor
Çok haklısın canım
Çocuklarla vakit geçirememek
Eve yemek yapmakta zorlanmak
Temizlikte aynı şekil
Küçük cocuksa birilerine bırakmak
En önemlisi aklının çocuklarında kalması
Annem ben kucuukken çalışıyordu zorlukları bunlar bence
Bir anne, çocuğunun yolunu bu ülkenin yarınlarını gözler gibi gözler. Çalışan anne bu duyguyu çok fazla hissedemez. Çalışması gereken, kariyerine emek vermiş, işine maddi manevi yatırım yapmış tüm annelere başarılar.
Ben çalışıyorum şu an çocuğum yok ama çevremde görüyorum hem çalışıp hem çocuk büyütmenin zorluğunu. Ama hayat müşterek maalesef çift maaş olmadan geçim çok zor🌺
En zoru cocugum hastayken bakıcıya bırakıp işe gitmem. Kimse keyfinden çocugunu bırakıp çalısmaz. Hersey evlatlarımız için
Çocuk annesi ile büyümeli. özellikle okul çağından önceki yaşlarda. Sebep ne olursa olsun ne kadar iyi bakıcısı olursa olsun çocuğu annesinden uzaklaştırmak kötülüktür.
Çocuk için zor anne içinde elbette öyle. İki taraflı sorumluluk alma durumu oluyor. Kendi başına yapmaya alışmak kendi sorumluluklarını anlamaya çalışmak eksik hissetmek çok zor şeyler
Çalışan bir annenin çocuğuydum. Bütün sıkıntıları yaşadım. Annem emekli olunca rahatladık.
Bence zorlukları yoktur ama işten işe çeşitlilik gosterebilir kişiden kişiye değişen bi husus kesin bişey denmesi doğru olmaz
Ekonomik geliriniz iyi ve anlayışlı bir eşiniz varsa ve sizde anlayışlı bir insansanız sorun olmaz hiçbir şekilde
Anlayışsız bir eşi varsa her şey çok daha zora gider. biraz da çocuğunu sevgisiz bırakmış olur.. bazı manevi yorgunluklar fiziksel den daha kötüdür
Yetemedigini düşünmek
Hem kadın yorulur hem de çocuk anneden uzaklaşır.
Çocuğuna vakıt ayıramamak. Büyüdüğünü ve ilkelerini görememek mesela ilk konuşması ilk yürümesi vb..
Çocuklar etkileniyor en çok. Teyzem çalisiyor mesela, çocuk hep diğrr akrabalarda
Ne güzel. bizim akrabalarımız onu bile yapmıyordu. ben daha 5-6 yaslarindaydim akraba binasında oturuyorduk annem çalışıyor diye beni anasınıfına yazdırmıştı bir alt katimizda amcamlar oturuyordu. annem yengeme söylemiş okula getirip götürür müsün diye ben sorumluluk alamam demiş😂Allah rızası için sanki ne sorumluluğu mk. annem o yıllarda o kadar zorlandı ki ablamda küçük ve beşinci sınıfa mi ne gdiiyordu bazen o götürüyordu beni bazen annem işten çıkıp beni götürüyordu. sabah kahvaltısını da bana hazırlayıp masanın üstüne öyle bırakıyordu ki ben sabah annem evdeymis gibi kalkıp kahvaltımı yapıp üzerimi giyinip bekliyordum küçüğüm yaaa. bir defa gelip bakmamıştır bu kız ne yapıyor evde tek başına diye yengem.. kardeşim oldu onu da neredeyse ben büyüttüm okuluna getirdim götürdüm hep yanında oldum ki yalniz hissetmesin diye biz tıngır mıngır büyüdük. yillar sonra yengem küçük torununu bize getirdi hastaneye gidicen bi kaç saat bakar mısın dedi ben sorumluluk alamam demiştim 😂😂😂o geldi aklıma
Cok zor ya annemin eski halinden pay biçiyorum.
Çocuğuyla çok ilgilenemzler
Çocuklarla ilgilenememek tabiki
Annelik her zaman zordur bence :)
Tanrı yardimciniz olsun işiniz zor. Elimizden gelen desteği veririz
Hem ev hem iş işten sonra tekrar ev işleri çalışan anneler için çok zor
kadın çalıştırılmaz,
bir evde kadın çalışıyorsa o evde huzur yoktur. çünkü şu senin aldıkların
bu benim aldıklarım vardır
👎👎yani senin dediğine göre kadın kocasının parasıyla yaşayan kocasından dayak yiyen susup oturan bir varlıkmı?
kadın evinde durur
yemeğini yapar
çocuğunu doğurur
eşini güzel karşılar
ama kadın çalışmaz
ćalıştırılmaz
Gurur ve mutluluk duyuyorlar bence
Cocuğuyla yeterince ilgilenememesi
iki tarafa da tam anlamıyla konsantre olamaz..
hem iş, hem çocuk , hem de adamı çevirmek zor beee
Boyle kadinlara helal yani becerenlere
Anne olmadan zorlanıyorum 😂
Çocuklarının anılarına şahit olamamak
Çocuklara yeterince zaman ilgisiz kalıyor
Çocuğunla Zaman geçirememek olsa gerek
Herşeye yetişmek zorunda kalmak
Çocuğuna eşine eve fazla vakit ayıramıyorum en zorunda bütün yük üstünde oluyor :(
Anne degilde o zorlugu cocuklar yasiyor
Çocuğunun beZini değiştirmez çocuğuyla ilgilenmez
çocuklarla ilgilenemezsin teyze
Zor klasik hayat durumu
ne zorluğu be kebap yat aşşa oh
Hayat müşterek karşılıklı yapmak lazım
Faydalı olmuş teşekkürler
Zor baya
Çoçuklarına vakit ayıramaması
Zor çok zor
Çalışan bı annemisin çalışmayı düşünen bı annemi
Anne sürekli evladını düşünür bence bud zor