Bende anne olmak istiyorum 👶👶🤱
1 ay
Anneliğin zorlukları neler?

Bende anne olmak istiyorum 👶👶🤱
Anne olmak kolay değil. Annelik tam saçını süpürge etmek ister. Sabah kalk temizlik yap, evi temizle camı temizle, akşam yemek yap, çay yap, çocuğunun karnını doyur, bebekse gece uykundan edecek, okula gidecek dersiyle ve eğitimiyle ilgileneceksin. Anne olmak fedakârlık ister. Oturup çay kahve içip sosyal medyada chat yapmaya benzemez.
Çok zor.. bütün hayatın boyunca sen ölene kadar büyük bi sorumluluk.. çok ciddi düşünerek çocuk yapın. bebekken sevimli oluyo , güzel giydirmek için falan değil. dogdugunda her gece ama her gece ağlaması var gittiğiniz hicbi yerde rahat edememek. ateşi, diş çıkarması, gazı, hastalığı, okulu, insani ilişkileri daha birçok şey size bakacak. ve bunun yanı sıra eşiniz ve ev işleriniz.. bunları halledebilirseniz dogurun
Vazgeçeyim bu sevdadan en iyisi sjsjs
Valla çok zor. Allah sabır versin hepimize ya. iyi düşün kararlı olduğunda yap🍀
Bu dünyaya bir insan getiriyorsun her şeyiyle sen sorumlusun. Belli bir yaşa kadar çoğu şey senden öğrenecek. Maddi manevi her alanda şuankş yaşantına kısıtlamalar gelecek. Bu çok önemli bir karar. Çocuğun ihtiyaçlarını karşılayabileceksen, sorumluluk alabiliyorsan ve gerekli ortam sağlandıysa ancak o şekilde olabilir.
Bol bol gece gündüz asker nöbeti gibi ağlama nöbetine hazırlık,
7-24 patlamış bok kokusu riski
Gaz sıkışması konusunda eğitim almak gerekir,
Aşılar, hastane işleri, kontroller, diş çıkarmalar, vitaminler, bezler, mamalar, anne sütü ihtiyacı vb… Bitmeyen ve gittikçe büyüyüp karmaşıklaşan olay bütünü 😃😃😂
Yok ben kaldiramam bu kadarini 😄
Bu burada anlatılan.. bı de yaşamak var.😂
Artık seçim sana kalmış 😃
Cevap
21Cevap
Kendine fedakarlık ediyorsun sürekli sürekli sürekli bitmiyor
Zor değil ilk başlarda psikolojin bozuluyor ama alışıyorsun üzerine titriyorsun herşeyin en iyisi en güzeli onun olsun diye uğraşıyorsun onunla gülüp onunla ağlıyorsun hasta oldunda huysuz oldunda bebek Ken diyemedi için senin de için parçalanıyor sinirlerin bozuluyor eşini ihmal ediyorsun ama hiç umrunda bile olmuyor evladın öncelin oluyor o iyikene dünya senin oluyor ama onun saçının teline zarar gelse dünya yakasın geliyor ama büyük sorumluluk gerektiriyor sabır gerektiriyor kimsenin anneliği kimsenin kine benzemiyor ama evlat öyle bir şey ki yeni den doğmuş gibi oluyorsun sanki o yokkene hayatin tattı yokmuş da o gelince anlamış gibi oluyorsun bir kızım var rabbim onu benden beni ondan ayırmasın ve hiç konseyi Allah evladı ile sınamasın
Annelik, kendini, zevklerini sevincini unutmaktır kendin için deyil sadece yavrum için yaşamaktır onu sevmek, onun mutluluğu onun sağlığı için çabalamaktır, kendinden önce onu düşünmektir onunla mutlu olmaktır
Tüm zorluklarına rağmen anneliğin güzel yanları hepsine bedel.
gördüğüm anne ve anne adayları bunu çok net gösteriyor.
Büyük sorumluluk
İstisnasız hemde. İyi düşün 😂
Ne zorluğu olacak Cennet annelerin ayakları altında diyorlar
Her anne annelik vazifesini yerine getiriyor mu? Buna inanmiyorum ben
9 ay taşıması zaten zor bir de ev işleri de var. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun. Boşuna cennet annelerin ayakları altında denmiyor
Tek zevkli olan tarafı yapım aşaması geri kalan her şeyi zorludur
Annelik evet zor ama sevgisi insana herşeyi yaptırıyor
Bende baba olmak istiyorum ama ilk önce anne olmayı hak eden helal süt emmiş bir kız lazım :)
Bir kadının erkeği iyi olursa annelik hiç zor olmaz. sanırım
Uykusuzluk, yorgunluk, yeri gelirse saatlerce aç kalmak, sabrını zorlaması vs.
şu an bende anne adayıyım kucağıma almama az kaldı ağrılarım var ilk başlarda baya mide bulantım olmuştu ama Allah'ın izniyle sonu güzel olacak ☺️
Başladı mı 7/24 devam ediyor soluklanma şansın yok. Uzaktayken de aklın onda oluyor. Bir daha asla sadece sen olamazsın doğurunca
Anne misiniz?
Sana doğuştan içgüdüsel annelik duyguları genlerine işlenmiş. Bunu en iyi sen bilirsin.
Bence annelik içgüdüsel değil o da sonradan geliyo.. emek vererek seviyorsun ve baglaniyosun.. eğer içgüdüsel olsaydı her doğuran anne olurdu bence.
Bende anne olmak istiyorum
Bence sorumluluk almak
Uyuyamamak en büyük sorun olmalı 😂
Bende baba olmak istiyorum
7/24 bebek bakmak
anne olmadan anlayamazsın
En İyi Cevap