İstediğin sebzeleri kaynat rondodan geçir ya da cam rendeler var onlar daha sağlıklı olur onu kullanarak ez yiyeceği şekilde olur zaten, ama bebek kaç aylık ki? internette irmikli falan mamalar da var bak istersen onlara.
Bebelac kaşık maması iyidir onu öneririm. 2 yemek kaşığı mama ile 1 yemek kaşığı önceden kaynatılmış suyu kullan. Eğer bebek 5 aylık ise yeter ona, sevmiyorsa içine bebe bisküvisi koy, bücürükler onu çok seviyor.
Elma ar. ut olabilir soy az suda haşlanır brenderdan geçir öyle de yedirebilirsnz veya bide sütlü pirinç unu giderek karıştırmanın daha güzel bir kıvam alioo
ya insanız sonuçta yanlış anlaya bilirim hem siz niye benim görüşe yorum yaptınız ve her birey farklı soruyu soran kişi yorum yapmıyor da size ne oluyor !!!
bakın iyice bu olay çığırdan çıkıyor insanı sinir etmeyin balıklama soruya atlayan sizsiniz bir de gelip laf ediyorsunuz engelledin de peki niye engeli kaldırdın
canimm benim senin sevgilinle ne isim olucak isim olsaydi zaten engellemezdim yani sende niye bu kadr sinirlendin bir ay once konusmustuk lys sinavi siralarinda..
tatlim ben sizinle bir sikintim yokki ama eger sevgiline bu kadr bagliysan bir aylik bir sevgi degildir bu peki cikarkende baskasiyla konustuysa bu sikintidir tabiki aranizi bozmayin iyiki engellemisim
😃😃😃yemin ederim ben onu engelledim bana boyle konustukca yazasim geliyor senin koruyucu melegin niye yazmiyor hayir anlamiyorum neden bukadr buyuttunuz
ulan bak sakin sakin konuşuyorum insani deli etme sana cvp dahi vermez o huyunu biliyorum artık yeter ya kimsin sen ya defol ya insanin sabrini mi sen ölcüyorsun ya manyakmisin sen ya
ulan bak elinden geleni ardina koyma benim kafayi attirma bak sen toz ol sen maydonoz oldun sen bana yazdin sen her halti yapip da bana toz ol diyemezsin sana o hakki kimse vermiyor
Senin o nokta koyduğun yerden öyle bir baskarimki anan seni doğurduğuna pişman olur kızım akıllı olacaksın kimsenin arasını bozmaya çalışma karektersiz insan sen kim herseyibilenadam1 i engellemek kim siteyi ne amaçla kullanıyorsun bilmiyorum ama iyi bir amaçla kullanmadığın kesin !!! klavye artisti
ben emin olmak icin meslegini bile yazdim eminim bu insan olduguna keske konusmalari silmeseydim ben seviyeli bir sekilde konustum beni burda tehtit etmeniz ne kadr dogru zaten kac defa dedim kiskanck bisey yok diye
ben hepinizle saygili bisekilde konustum kimseyi tehtid veya kufur etmedim sadece sevgilimisiniz dedim @herseyibilenadam yok amcaogullari gibi sacma spaan yorum yapinca sen mudahale ettin @herseyibilenbayan bende ha hatirladim konusmustuk dedim sadcee sen terlemeye baslayinca bukadr uredi bu mesele ortada mesele bile yok aslinda yani kotu bisey yapmadi sevgilin normal bisekilde konustuk her insan gibi hatta iyi bir insandi yani ama konusmak istemedigim icin engelledim sadece bukadr kiskanmana gerek yok mutluluklar demistim sana sakin bisekilde konusmadiniz ureten sizsiniz ben konusmayalim dedikce yaziyosunuz
@herseyibilenadam lada bir gorus altinda bana ters yaparak tanismistik hatta sonradan kotu bir insan olmadigimi soylemisti zaten abartilacak bisey yok gencler
sen yazma sen bura benim görüşüm evet çok iyi sanane hem ben baya kıskancim deme ya deme yazma ya yazma git ya giiit ! benden sana karşı saygı göstermemi bekleme bana diyorsun ki sevgilinle konuştum mesleğini söylüyor sun bunu saygili insan yapmaz lafi fazla uzatmaz yok lys zamani konuştuk filan filan dedin den sen bunlari derken saygılı oluyorsun da biz iki laf edince mi sana saygısız oluyoruz yok öyle bir dünya hanfendi!!!
kizim manyakmisin sen bana dedinki sen kimsin benim sevgilim seninle muhattap olmaz diye cumleler kurdun ben ona karsi soyledim onlari ve konustugum kisi olup olmadigina emin olmak icin yazdim neyse naparsan yap basina cal ya delimidir nedir beni kucumsemiceksin ozaman
En İyi Cevaplar