Kaşık maması nasıl hazırlanır tarif edecek var mı aranızda?

Bebelac süt tozunu kullanıyorum ben kedimin yavrularına... Annenin sütü yetmiyor çünkü. 30 ml ye 1 ölçü (içinde ölçü kaşığı var) *
Kaşık maması da, ılık ya da sıcak suyla mı hazırlanıyor acaba? Arkasını kutunun çevirin yazıyor olmalı.
Merhaba,
Kaşık maması bebeğinize verebileceğiniz en sağlıklı ek gıdalardan biridir.
Biberon mamaları bebeklerin temel beslenmesidir; fakat kaşık mamaları ek gıda yerine geçerek bebeğinize vitamin ve mineral takviyesinde bulunur. Bebelac kaşık maması nasıl yapılır?

Kaşık maması nasıl hazırlanır?
Suyla hazırlayabileceğiniz mamayı biberon ya da kaşık yardımı ile bebeğe verebilirsiniz. Hazırlanması için kullanacağınız su önceden kaynatılıp ılıması beklenmelidir, daha sonra mama hazırlanır.
Mamayı bebeğe kaşıkla yedirecekseniz 150 ml su içine 45 gram mama ilave edilir ve mama muhallebi kıvamına getirilir. Mama biberonla verilecekse 180 ml kaynatılmış suya 30 gram mamadan ilave ediniz ve biberonu iyice çalkalayarak bebeğe veriniz.

Tahıllar bebekler için gerekli olan bir çok besin öğesi içerir. Bu nedenle ek gıda döneminde beslenmenin temelini oluşturan önemli gıdalardan biridir. Bebelac Tahıllı Karışım özenle yetiştirilmiş ve seçilmiş çeşit çeşit tahıl içerir. Bebeğiniz ek gıdaya geçtikten sonra, ayına uygun beslenmesine yardımcı olacak bir alternatiftir. Bebeğinizin severek yiyeceği tattadır.
Bebelac kahvaltı maması nasıl hazırlanır?Mama hazırlarken gerekli hijyeni sağlayabilmek için kullanacağınız su kaynatılmalı ve daha sonra ılıklaşması beklenmelidir. Mama hazırlamadan önce kullanacağınız tüm aksesuarlar ve eller yeteri kadar yıkanarak temizlenmelidir.
İçeriğinde bulunanlar ise;
Bebekler bir sorun olmadığı sürece doğumdan itibaren 6 ay boyunca sadece anne sütü ile beslenmelidir
Anneler uzun yıllardır severek ve memnuniyetle bebeklerine Bebelac mamalarını vermektedirler.
2 yemek kaşığı mama ve 1 yemek kaşığı önceden kaynatılıp, soğutulmuş su.
Eğer 5 aylıksa yeter. 10 aylıksa 2 ile çarp tarifi.
O biberon maması değil mi?
Hııı değişikmiş o zaman bu ben hiç yedirmedim ama hazırları çok gördüm
Burda ay belirtmemiş de ben zaten mama kullanmadım oğlum 5yasında
Cevap
1Cevap
Bebege hazir mama yedirmenizi tavsiye etmem. Hazir mamalar bebegi sisiriyor. Sagliksiz kilo yapiyor. Onun yerine evdeki malzrmelerle mama corba yapip yedirirseniz eger cocuk daha saglikli olur
Ben senin yerinde olsam kabak havuç patatesi haşlarim suyunu çekince zerrin yağı damlat sonra blendirdan geçir al sana mis gibi mama ben 4 buçuk aylıkken veriyordum oğluma
once bıberona ılık soguk suyu kac ml vereceksen koy ve uzerıne mamasını olcegıyle ekle ve bıberonun agzını kapatıp cok salla.
Biberon maması değil kaşık mamasını sormus
@Medusageldi :) hımm bak ona hıc dıkkat etmedım ben : ))
@Stewie20 yaa İnşallah sende bir gün bebegimiz için böyle bir soru sorarsın ❤
internetten baktım sizin şiçin bir sonuca varamadım malesef :/
üzerinde yazmiyor mu nasıl hazırlanacağı normal de yazar
Kaşık maması direk yeniyo haxır zaten!
Kutunun üstünde yazıyor...
Daha güzel tavsiyelerde bulunabilirim
Üzerinde yazıyor zaten.
Direkt yeniliyor onlar
bu bebiş ne tatlı ya haha😂
Arkada yazmiyo mu
arkasında yazar
üstünde yazmıyor mu