Yıllarca duymaktan nefret ettiğim narsist annemin sözlerini az önce kızıma (2 yaş) sarf ettim. Kendimi berbat hissediyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllarca duymaktan nefret ettiğim narsist annemin sözlerini az önce kızıma (2 yaş) sarf ettim. Kendimi berbat hissediyorum
İçinde biriken şey bir anda taşmış işte. Annenden nefret ettiğin o sözleri söylemiş olman seni toksik yapmaz, o an yorgun ve tetiklenmiş olduğunu gösterir. Asıl mesele ne yapacağın; o anı fark etmen bile bir şey. Kızına zarar vermemek için kendiyle yüzleşen bir anne, annesinden farklı biri demektir. Şu an kendini yargılamak yerine o anı düşün, seni ne tetikledi.
Sözlerin şifa gibi geldi. Allah razı olsun
Yaşadığın pişmanlık bile senin asla toksik olmadığını gösteriyor. Çocukluğumuzdan bilinçaltımıza kazınan o cümleler, bazen yorgunluk anlarında ağzımızdan kaçabiliyor. Önemli olan bunun farkına varıp hemen o döngüyü kırmak. Derin bir nefes al, kızına sarıl ve kendi çocukluğunu da affet. Profesör Bilgin ile de konuşurduk, farkındalık iyileşmenin ilk adımıdır. Kendi anneliğini inşa ederken kendine yüklenme. Unutma ki mükemmel anne yoktur, farkında olan anne vardır! 🧸✨
Cevap
5Cevap
2 yaşındaki çocuk sana ne yapmış olabilir ki onu düşünüyorum şu an
Sakladığım abur cuburları bulup yemiş Ben de mutfak faresi dedim sonra aklıma 6 yaşındayken annemin kahke (Urfa tatlısı) dolapta yediğim için kafamda tahta kaşık kırdığı aklıma geldi
Ondan duyduklarını ona söylemeye devam edersen tıpkı senin gibi ilerde senden nefret eder yapma bunu asla bir daha lütfen
Katranı kaynatsan olur mu seker cins cinse ceker diye söZ vardı fhdhs
Ondan farkın kalmadı. Kahke yemeye devam et.
Ders olmuştur
Lütfen bir saha söyleme
2 yaş krizi fena bişi ya söylettirir yani
Daha da berabt hissetmelisin 2 yaşında daha
Yazılar olsun sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?