Sunum ödevim var online derste. Markete gidecek kartımdan para çekmesi lazım iki defa anlattım bu seferde beddua ediyor konuşamaz hale gel diye herkes anne olmasın cidden psikolojimin içine etti böyle yapa yapa 20 yaşında insanım oyuncağı gibi davranıyor aynı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen yinede güzel annenin kıymetini bil, dışarda insanlar anne gibi değil, ne demek istediğimi gelecekte anlayacaksın.
Kafayı yemiş iyice anlamadım gitti saygılı oldukça daha da tepeme bindi kardeşim saygısızca davranıyor peşinden ayrılmıyor
Anlıyorum senide, belkide nazı sana geçiyor, sen yine daha makul olmalısn kardeşim.
Psikolojim bozulunca yarın bir gün canıma kıyınca da aynı şeyleri yapacak mı bakalım ömür boyu yaşasın vicdan azabıyla
Saçmalama Allah korusun, bunlar geçici durumlar, inan bana düzelecek zamana bırak, kendini üzme lütfen, derin derin nefes al rahatla, en azından seni kızdıran bir annen var kuzum
Arkadaşımin annesini görüyorum mesela okuldan gelirken yemek hazırlar mısın anne diye kadın yapıyor benim anneme desem hizmetçin mi var b*k ye der ettiği kültürlerin haddi hesabı yok zaten
Hadi yaa, senide anlıyorum, belki de senin sınavın budur, en azından başka insanlar kadar ağır değil, sen kendini sev, kendine zaman ayır, moralini bozma lütfen, kırık ve kırgın kalbini kimle öfkeyle doldurma, onun sevgiye, şefkate ihtiyacı var.
O imtihan saçmalığı da hep gariban kullarına veriyor Allah çok seviyor ya ondandır kesin
Ahahahha harikasın yaa, canım sıkkınken güldürdün beni, renkli güzel bir insansın umarım her şey gönlünce olur kuşum.
Kendi içimde mutlu değilim bi kendime ilk zarar vermem de annem yüzündendi sürekli üstüme geliyordu hatta sınav senesi sürekli uyuyordum hocam şey demişti psikolojik olarak bir sıkıntın mi var iyi misin diye , bir keresinde de saçımı açık okula gittim diye saçımı yolmustu bazen düşünüyorum keşke de yasamasam diye hep bir umut çabalamaya çalıştım
Anladım, derin sıkıntıların var, istersen ekleyip yazabilirsin, dertleşmek istersen ç.
Teşekkür ederim ama kendi başıma atlattım bunları sadece üzen kan bağım olan kişinin bana düşman gibi davranması
Kan bağın olan kişi böyle yapıyorsa, yabancı ne yapar, bu yüzden kimseye güvenme, güçlü ol, vazgeçme kuzum.
İşte zaten artık kimseye güvenmiyorum etrafımda görüyorum millet ne güzel değer görüyor aşk anlamında olsun aile anlamında olsun
Yaşın kaç bilmiyorum ama merak etme seninde mutlu olacağın günler gelecektir, merak etme aşk; uzaktan bakınca güzelliğin ve mutluluğun sebebi gibidir ama aslında acımasız bir o kadar zehirlidir.
Dış görünüşümle dalga geçip duruyor canım acıyor artık benim elimde olmayan şey için laf yiyorum annemden
Dış görünüşünde ne var ki, sonuçta onun kızıskn genetik özellikleri ondan almışsın.
Zayıf yüzlüyüm yüz hatlarim belirgin kuru kafaymisim onun gözünde , konuştuğum kişi var seni canım yerine koyuyor konuştuğun kişi diyor sürekli gururuma dokunacak laflar ediyor acaba kendime zarar versem kıymetimi anlar mı sizce
Saçmalama kendine zarar verirsen, geri dönüşü olmayabilir.
*s*lak yerine koyuyor dedi
Olmasa ne olacak ki kurtulurum en azından kalbim kırılmaz o da vicdan azabıyla yaşamaya devam eder ömür boyunca
Benim annem mükemmel bir insan. Sen yine de toxic falan deme. Annen sonuçta
Yaptığı narsistlikler , dış görünüşume yaptığı hakaretler , gururuma dokunacak şeyleri söylerken de anne olduğunu biliyor mu acaba annelik doğurmayla olmuyor maalesef onun saçma sapan konuşmaları yüzünden psikolojimin içine edildi
Herkes kendine yakışanı yapar. Sen de kendine yakışanı yap. Annenle konuşmayı dene, derdini anlat. Belki bazı şeyler değişecektir bu sayede
Narsist insana bir şey anlatamazsin desende seni suçlu çıkarır yaşadığım şeyleri ben biliyorum
Tabiki de sen biliyorsun ama annen ya o da sonuçta. Narsist falan demen pek yakışı kalmıyor
Psikolojik yardım alsa o kişide söyler narsist olduğunu sürekli değersiz hissettirdi beni geçmiş ilişkimi yüzüme vurdu kalbimi kırdı zorbalik yaptı
Ne toxicliği git kaldır kendinizde bi zahmet sen git
Ödevim var sunum puan verecek hoca
Bir kaç dakika geç götürsen kalmazsın hocaya izah edersin abartma
Online ders diyorum dakikasına girmem lazım hoca zaten kabul etmiyor sonrasina o sunum final puanım olacak
buraya yazcağına gitsene ne zaman kaybediyon anneler kutsaldır
Uzak market yetişemem kendileri gitsin ne var yarın bir gün ben mi olacağım yanında maalesef toxic bir annen olmadığı için anlamıyorsun adam beddua ediyor hakkımı savunuyorum diye
Toxic ne ya anneye hiç öyle denir mi sen anne olduğunda kızın sana böyle yapsa ne düşünürsün mesela koşa koşa gidip gelmiştin kendi keyfinden ödün vermeyen birine benziyorsun
Ben mi keyfimden ödün vermiyorum hastalık sahibi oldum narsist kadın yüzünden çocukken ödevimi yapamadım diye dişimi kıran birinden bahsediyorum ben hayat öyle toz pembe değil
Annem yüzünden elimi kırdım ben çocukken sen ne anlatıyorsun sen şu an yaptıklarını ilerde çocuklarına sende yapıcaksın aile geni değişmez kızım
Neden yapayım akıl var fikir var kötü olan şeyi neden yapayım çocuğuma
İşte o an öyle olmuyor hanımefendi hayatta her şey zıttıyla daimdir istesende istemesende engel olamıyorsun aile geni var ve sen anneni kınıyorsun kınadığını mutlaka yaşarsın tecrübeliyim bu konuda bu arada yüzde yüzde eminim yaşıyacağından
Normal mi yaptığı kötü bir şey yapıyor çocuğuna niye beddua eder bir insan durduk yere
Normal değil evet ama beddua etmeside gerçekten hoş değil ama kınama yani hangi anne evladına böyle davranmak ister demek çocukken ona öyle davranmışlar onunda aklında o kalmış zihniyet değişmez yani biraz anlayışlı olman lazım her ne kadarda zorlanırsan
Kaç defa yardım al diye söyledim yardımcı olmsya çalışıyorum elinin tersiyle itiyor neyse karmasını yaşar haksız yere beddua ediyor hep
Evet bak sende haklısın ama bunları bir sınav gibi düşünebilirsin dersler bittiğinde final oluyor diye düşün
Her konuda imtihan oluyorum bitmedi de bi canımı da almıyor ki alsa en azından kurtulurum çöpten kaderle bu dünyadan
Bana birini hatırlattın ama onunda babası narsistti söylediklerinin aynısını söylüyordu zor günler elbet gelir geçer yani etrafına baksana herkes yaşadığı hayattan memnun değil ki
Benimki De oyle
Takmışlar kafaya psikolojimizin içine edecekler
Uzak dur çok muhatap olmamaya çalış
Valla psikolojimin içine etti ya bu ne anne diye saygı gösteriyoruz yapmadığı psikolojik baskı kalmadı
Anne de bı yere kadar aynı şeyleri yaşıyoruz gerek yok kendi psikolojik sorunlarıyla bizi yoruyor
Dayanıyorum ama artık gücüm kalmadı ya evden kovuyor senin yasindakiler evleniyor diye ya da dış görünüşume zorbalık yapıyor
Allah kurtarsın ne iş yapıyorsun evden ayrılma imkanın varsa bakma arkana baban ne diyor buna
Babamda bir şey demiyor ki artık onu da bıktırdı okuyorum şu an zaten bitsin de yolumu çizerim
İnş benimki sen kadar değil ama kötü durumda Allah kurtarsin