Annem narsistmi?

Arkadaşlar annem 45 yaşında bir kadın ben 19 yaşındayım annem herşeye olay çıkartıyo mesela arkadaşımda kalmak icin 40 takla ile izin aldık sabah 8 de aramaya başladı ağzından geleni saydı babanın evimi daha ne yatıyosun ve arkadaşımın evi sadece 2 3 sokak uzakta benden eve gelince olayı büyüttü babamıda bana karşı kışkırttı bugunde karşı komşumuz taşını ona yardıma gittim ve benimde en yakın arkadaşımın anneannesi ve dayısı taşınıyo abiminde en yakın arkadaşı dayısı kuzenimle yardıma gittik tam 6 saat sürdü 6 da gittim 12 de döndüm eve kapıyı basıyorum açmadı kapıyı açtı sonunda zile bastım yarım saat bana saldırmaya başladı sen nerdesin bu saate kadar ölün gelsin seni doğurduğum gün lanet olsun diye dışardan birisi duysa bu kadını öldürüp kesiyolar bianda bana saldırıyo eline ne geçerse kuzenime bağıyoru yalaksınız siz diyerek 19 yaşındayım ilk defa bukadar sinirlendiğini gördüm ve balkondan baksa bizi görücek sadece 1 bina uzaktayız ceviz kabuğunu doldurmucak şeyler icin kavga cıkartıyo 45 yaşındaki bir kadın gibi değil bana sürekli kendine ceki düzen ver falan bir birey olmama izin vermiyo odama bile saygıısı yok nasıl bir yol çizebilirim yardım edin
Annem narsistmi?