Önceden ananenin tırnağı etmezsin vs diye bir laf söylemişti. Ben de niye böyle küçümsüyorsun dedim, bir de bu tarz şeyleri insan içinde yapma huyu var. Bu tarz bir sürü olay yaşadım. Başkasının yanında küçük düşürdüğü oluyordu. Ya da laf sokup küçümser.
Bugün altın küpelerini öylesine atmıştı yatağa bende şaka olsun diye kitaplığa koymuştum. Sonra küpelerin nerede falan dedim ama yapmadım şaka falan rafa koydum atmışsın dedim. Bana, ne oldu hırsızlık mı yapacaksın satacak mıydın dedi. Şok oldum gerçekten, gitti şimdi ağladım. Ona da nasıl böyle zan altında bırakırsın vs dedim. Bir daha da yüzüne bakmadım. Geldi yanıma biri gelicek anahtarı ver falan diyor. Yüzüne bakmadım git kardeşime de dedim. Sonra da gitti işte.
Kadının bir rahatsızlığı mı var yoksa terbiyesizlik mi bu direkt?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet olabilir maalesef
İşte her anne sevilmeyi hak etmiyor
geçmişte yasadıklarından ötürü böyleler akimse saf kötü değil bence ya
Geçmişte yaşadıkları bizi ilgilendirmez bunun suçlusu bizler değiliz. İleride çocuğun olursa böyle mi davranacaksın
Doğru haklısın. Çocuk yapmayı düşünmüyorum psikolojik terapi almadan.
Bu arada ben çok mu doğruyum hayır ama en azından özür dilemesini biliyorum. Anne özür dilemez kafası var bunda
Evet çocuk yapmak için gerçekten iyi sağlıklı bir akla sahip olmak gerek
Hayatının geri kalanında asla değişmeyecek bir kadın annenle şu an ne kadar mutluysan hayatının geri kalanında da o kadar mutlu olabilirsin
haklısın :/
Anne sevgisinin eksikliğini bilirim. boş ver kendi başımıza daha güçlüyüz
Evettttttt
🥲
narsist olabilir