AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
cekınmenı gerektıren durum yok seni bu halinle sevecek birisi de cıkar cıkmazsada kaderdir ama cekınerek yanlıs yapıyorsun
Bazı insanlar çocuk sahibi olmak istemeyebiliyor sen de istemezsen diye diyorum yoksa tedavi görürsen zaten olur
Çocuğun olmayabilir bu evlenmek için bir çok kişi için engel gibi gelsede bir çok kişi için engel değil
Bence her şey çocuk demek değil aşkı tatmak, sevmek, hayatı paylaşmak. İlla çocuk diye tutturandan hayat arkadaşı olmaz.
Bazı erkekler evlenmek iste de çocuk yapmak istemiyor. Bence çok ön yargılısın. İnsanları tanımadan bilemezsin.
Doğal yollarla olmasa da tedavi edilebilir bir şeyse kendini geri çekme evlilikten sonra keşkelerle yaşarsın
Allah isteyene Anne Baba olmayı nasip etsin inşallah. Evet önemli bir detay ama Sen de canını sıkma. Allah nasip ediyor.
Hayır geri durma nedenin kesinlikle bu olmasın. Bu dünyada rabbim sanada uygun birini elbet yaratmıştır bu umutsuzluk niye? 27 yaş geç bir yaş değil aynı yaştayız şu an herkes bu yaşlarda bekar topluma göre kendini yargılama lütfen.
1 geç değil, 2 durum bu hali ile karşı tarafla paylaşıldıkça problem yok, 3 Allahın gücü herşeye yeter
Öncelikle geç kalmadın. Bunu kesinlikle iyi bilmeni isterim. Ayrıca çocuk konusu Allah ın takdiridir. Tespitlerin ötesindedir.
Geç kalmış değilsin artık kızlar 30 yaşını bekliyor evlenmek için. imkansız değilse bi yolu bulunur mutlaka.
Öyle düşünme tedaviyle falan olur seni gerçekten seven zaten bunlara göğüs gerer ama bu devirde böyle bir erkek imkansız
Bu dönemde herkes çocuk istemiyor ki, özel durumun erken menopoz mu anlayamadım ama en kötü evlatlık alırsın.
Hayır böyle düşünme, benimde büyük ihtimalle çocuğum olmayabilir ama biriyle evlenmeyi istersem bunu anlatmam oda kabul ederse evlenirim, tam olarak sorunun nedir
Rahim küçüklüğü yeterince gelişmemiş
Bende tek testisliyim baba olmamı etkiler illa bu durum ama sperm testi yaptırmadım, sende bunu evlenmene engel görme
Önemli olan o kişinin yüzüme vurmayisi
Ailesi falan
Bunu başta söylersin sorun ederse ayrılırsın etmezse evlenirsin, peki sen birini sevdin mesela ama sana çocuk veremezse hadi cinsel sorunlarıda olsa yinede evlenir misin
Sevmek cinsellik değil ki elbet bir şekil tatmin edilir önemli olan aşk sevgiyle dokunmak
Evet ama herkes böyle düşünmez bence
Hangi şehirdesin
Çekinecek bişe yok. İmkansız değilmiş sonuçta. Tüp bebekle olacak muhtemelen. Bu durumu ilişki ciddi aşamaya geçerken söylersin.
Ne anlattın hiç anlamadım. Evlenmediysen çocuğun olup olmayacağını nerden biliyorsun
Nesini anlamadın doktor söylemiş işte ergenlik çağında gidince oda biriyle tanışmak istemiyor
@ozannn35 iyide vücut değişebilir yani ergenlikte söylenmiş bir şey için 27 yaşa kadar beklenilir mi tedavisi var operasyonu var. Yani çabalaması lazım
Gittim gitmedim mi sanıyorsun özele gittim alt muayene için kızlık zarından dolayı bakamam dedi adam bıraktı
İyide bekarların muayene şekli zaten alttan muayene değil
Üzülecek durum yok. Artık kimse çocuk yapmaya yanaşmıyor o yüzden dert etme.
Her insan çocuk isteyecek diye bir şey yok ki belki evleneceğin insan çocuk istemeyecek ya da mucize denilen şeyler bulabilir insanı, bilemezsin
27 yaş genç bir yaş insanlar 30 larında evleniyor
Hayir çocuk istemeyen kisilerde olabilir ben mesela asla istemiyorum
Sorun değil canım. Bende çocuk istemiyorum. Al sana ortsk bir denklik.
Çocuk istemeyen bir sürü erkek var ben gibi boş ver takılma
Site üyelerinin kalitesi aşırı düşük ya tek derdi evlenmek olan hayal dünyaları dar insanlar var burada 27 neden geç olsun sen iyi misin ya tek amacın evlilik mi😂
bunların sonu belli haberde bitiyor
Sizin hayaliniz ne evlilik dışında?
Evlilik Allahın emri yalnızlık Allah’a mahsus bir şey birini seçip onunla hayat geçirmenin neresi kötü ki ben tek çocuğum annem babam sonsuza kadar benimle kalmayacaklar ki benim desteğe arkadaşa ihtiyacım var
evli kadınların ömrü daha kısa ve bekarlara göre daha mutsuz hangi yaratıcıymış o ya erkeklere 4 evlenme hakkı verip erkeklerin rahatını düşünen mi
Ben de tek çocuğum. Evlilik kötü demedim ama tek gayenin bu olması ve artık yaşım geçti beni kim tercih edecek demen komik 🤣
Trajikomik olur anca. Maddi manevi Birikimini aktarabilecegin ve emek vereceğin bir soyun yoksa hayat amaçsızca daha fazla zevk almaya calistigin bir hedonizmden başka bir şey değil.
çocuk yapmak ömrü kısaltıyor başlı başlına peki faydası ne dünyaya daha fazla zarar vermesi mi dünya kaynaklarını tüketmesi mi
sırf üremek sadece hayvanların işidir
Cok katisiniz bu konuda. Çocuk yapmak sevgini paylaşmak onunla, kendi kanından bir varlığın olması çok güzel bir duygu. En azından 1 çocuğu olmalı insanın. Yoksa varlığın bir anlamı kalmıyor. Öylesine yaşıyorsunuz dünyaya iz bırakmadan. Siz faydalı bir evlat yetiştirirsiniz kendiniz gibi dünyaya faydalı olur merak etmeyin. Kendimizi kandırmayalım çocuk kötü diye
çocuk o kadar iyiyse çocuk suç oranları neden yüksek hadi çocuğu da shtr et yetişkinlerde bi zaman çocuktu e hani kötüler ne olacağı belli değil ilerde çocuğu olanlara bakıyorum hayattan bıkmış çocukla uğraşmaktan sinirleri gerilmiş çökmüş
iz bırakacam diye diye dünyayı mahvettiniz alın size gelecek susuz , kurak , açlık, yoksulluk , egzoz dumanı fabrika dumanı , küresel ısınma süper bi gelecek bekliyor sizi
Soylediklerinizi üstüme almıyorum zira çocuğum yok ve ben yeşil ayciyim zaten. Fakat bencil ve cahil insanlar 3 er 5 er urerken duzgun insanların urememesini yanlış buluyorum. Ki bahsettiğiniz gibi çocuk suç oranları vs. Hep bu fakir, cahil ve çok üreyen insanların çocukları.
1 veya 2 çocuk insanı bu kadar yormaz. Hayatta amaç verir ayrica
Başlık sahibi de hep bu yazıları görüyor umarım onun da sorunu çözülür ve mutlu olur.
çocuğun yok ama çocukları övüyorsun hadi yap 1 tane ertesi gün yaz bakalım fikrin aynı kalacak mı 🤣🤣🤣
sen çocukları klon falan mı sandın hangi çocuk ana baba sözü dinlemiş
sen iyisin diye çocuğunda iyi olacak diye bişi yok bizzat örnekleri gözümün önünde
Elbette kontrol edemeyeceğiniz şeyler var çocukta ancak üstüne titrerseniz genel olarak iyi bir karaktere sahip olurlar. Bakmak yük gelir ve kreşe , okula emanet ederseniz sürpriz yumurta olur.
Siz çocuk yapmamaya kararlı gibisiniz. Sizi ikna etmek gibi bir derdim yok. Ben doğru ve sorumluluk sahibi bir insanla hayata renk katacagini düşünüyorum.
@ConejoEstrella çocuğu yani insanı sırf dünyaya zarar görüyorsan sen ne şeyime bu dünyada nefes alıyorsun sende zararsın bu düğünceyle niye yaşıyorsun
işte bak senin gibi tipler üremesin diye karşıyım sende dediğime iyi örnek oldun annen baban kondom kullanmamakla hata etmiş
@ConejoEstrella senin gibi insan sevmeyen dünyayımı sevecek. kondomlu laf kullandın diye pis lafmı soktun sanki. git mutsuzluğunu başka yerlere kus
dünyayı cehennem yapan sizlersiniz git başka yerde ağla umrumda değilsin
@ConejoEstrella dünyayı cehennem görüyorsan marsa git çok bilmiş
sen ne gelip ağlıyon lan deminden beri sg o zaman da rahatlayalım bizde
umrumda değilsin muhatap olma benle
@ConejoEstrella Hangi dine mensup Sun. İslam dini tek dindir. Huzur islamda sen Allah'tan daha mı iyi bileceksin. Ayette tek evlenmemiş sizin için daha hayırlıdır , 4 e kadar evlenbilirsiniz diyor ama onun. Bir amacı sebebi var ve adalaeti saglamalasiniz diyor. Her kadına bir erkek düşmüyor çünkü
huzur islamda olsaydı islam ülkeleri en iyi ülkeler olurdu kendini kandırma kendi dinini de tek din sayamazsın
diğer dünyada bile adaletli değil sözde adaletli olduğu söylenen yaratıcın
o mantıkla kadına neden o hak verilmiyor günümüzde o da koruyabilir o zaman kadına da olması lazım
Yanlış
Benim gibi baba olma isteği sıfır bisürü erkek var
Kardeşim Neyin Var Yazabilir misin 🤗🤗
Niyetim Ciddi Senin gibi biriyle Evlenmek isterim
İnanki Ciddiyim
Umarım beni Ciddiye alırsın
Aslında sorun değil. Herkes çocuk isteyecek diye bir kural yok
Kafana takma bence, ben çocuk istemem sahsen bu saatten sonra
Ben de istemiyorum çocuk. Ne dersin Allah'ın huzurunda evlenip yuva kuralım mı tanışıp hayata birlikte göğüs görelim mi. Yuva kurup arkadaş dost sırdaş eş olalım mı
Seven insan bunu önemsemez.
Şansını denemekten çekinme
canım çocuk istemeyen çok erkek var seni gerçekten sevecek biri olacaktır üzülme
Tanışmaya çekinme bence herkes çocuk düşünmüyor, sana göre doğru kişi vardır bütün ihtimalleri kapatma.
Tanıdıklarımda çocuğu olmuyordu bir kaç sene sonra oldu tedaviyle.
Korkma neden korkuyorsun buda Allahtan gelen bir şey
Sorun ne tam olarak?
Rahimde mi problem var, yumurtalarda mı?
Yanlış yapıyorsun allah nasip ederse her yaşta çocuğun olur
5 sene evli kaldım 2 kızım var. Yeni çocuk istemiyorum. Gel tanışalım.
Allah vergisi çocuk olursa olur olmazsa zorlamam ne dersin
Geç kalmadın. İnsanlarla tanışmaya başla bence ama hemen bir kişiye kapılma tanı et aceleye getirme. Çocuğun doğal yolla olmuyorsa tüp bebek falan tamamen senin kararın evet yıpratıcı bir süreç ama çocuk istemeyen erkekler de var. Kendine göre bir erkekle beraber hayat kurabilirsin.
Ben sorun etmezdim. Yani benim gibi düşünenler de vardır illaki üzülme
Bu düşüncem bence yanlış iyi birine denk gelirsin üzme kendini
sen tanış ama bu meseleyide saklama elbette illa sadece çocuk için evlenmiyorsun sonuçta
Bir şey olmaz söylersin yani doğal olmaz ise tüp bebek yöntemi ile olur.
Kısa bir şey diyeceğim sana
Asla seçilen olmakla sınırlı kalma, aynı zamanda seçen ol
Yanlış yapıyorsun
Çocuğa ne gerek var. Çocuk yapma
Tam olarak nedir meselen? Hala muğlak anlatmışsın.
Tüp bebek tedavisi olmadan çocuk sahibi olamam demiş.
Tedavisi olduğu sürece dert etmesin o zaman
Ben de dert etmem böylesi bir durumu @soran
Umudunu kaybetme, aslında anne olabilirsin, sana "sev yeter (yeh hai mohabbatein)" adlı hint dizisini izlemeni öneririm ishita'da kendini göreceksin adeta
Siz tanışmaktan çekinmeyin. Karşı tarafın zikrini duymadan fikrini bilemezseniz.
Çocuk istemeyen erkekler de var emin ol. Her erkek onun sorumlulugunu kaldırmak istemiyor.
Bu haksızlığı kendine yapma çocuk istemeyen birçok adayı da çıkabilir karşına
her evli insan çocuk yapmak için evlenmiyor amaç o değil
Tüp Bebek yaparsınız. Ne bileyim denenmeden olmuyor diye bir şey olmaz ki. Rabbimin vereceği bir şey. Tamam tıp yalan söylemez ama bence bir yine gidip bakın
Hiç bişey için geç değil. Doğal yolla olsun veya olmasın sonuçta o sizin çocuğunuz olacak.
Bu kadar kötü bir dünyaya bir de çocuk mu getireceksiniz? İstediğiniz halde çocuğunuzun olmaması Bence avantaj bu devirde
Olsun üzülme. Seni gerçekten seven biri böyle de kabul eder ama bunu en başından demen de gerek. Belki de yapay yolla yaparsınız veya evlatlık
Ben çocuk istemiyom mesela. Sende böyle biri denk gelirse basarsın nikahı canını ne sıkıyon ki?
Bence yanlış düşünüyorsun. Partnerine bu durumu bahsederek üstesinden gelebilirsin. Benim de çocuğum olmasa üzülürdüm elbet ama en azından olma şansı varmış. Herşeyin bir çözümü var artık. Bence bu şekilde düşünmemelisin hayatını yaşa
Her doğuran anne olmuyor yetimhaneler bebek dolu evlatlıkda alabilirsin karşındaki kişi anlayış gösterir diye düşünüyorum bende 2 tane erkek evladım var üçüncü erkek olur diye düşünmedim direk evlatlık alalım dedim ama olmadı
Bende bir durumdan dolayı kızlar karşısında özgüvensizim yalnızım yıllardır çok üzüyor beni sizinde umarım tedavisi olur bir gün
Çocuğun olmuyor ya da evlenmedin diye eksik ya da kusurlu değilsin. Ayrıca bu durum senin değerini de belirlemez. Çevrene bakarsan çocuğu olanların yüzde kaçı memnun. Ya da evlenenlere bak. Yüzde kaçı iyi ki diyor. her şey evlilik ya da çocuk değil
Ne güzel işte, çocuğu olmayan birinin korunmasına gerek kalmaz, herkesten daha çok tercih sebebi
Evliyim. 1.5 sene oldu. 5 6 ay sonra deneyeceğiz. Asıl mesele insan olmak. Ruhu yaratan Allah. Eğer ki çocuk istiyorsa öyle kadın bulsunn. İmkanssız değilmiş. Benim tanıdıpımda da öyleydi. Simdi bebexi oluyo
evlenip boşanmış zaten çocuğu olup daha düşünmeyen birini bul
Ben bugüne kdr temiz olayım bu durumum yüzünden böyle birilerine mi layık olayım bumu yani
temizlik algın bu mu