Birçok çirkin çoğalıyor evet buna kendi ailemde dahil çünkü farkındalıkları yok şebek gibi mutlular insan çirkin ve farkındalığı yüksek biri olunca üremek istemiyor
Çirkinim diye çocuk yapmak istemiyorum, normal değil mi?
Hayır normal değil eğer baba adayı yakışıklı olursa çocuk neden çirkin olsun ikincisi çocuk sadece senin kedilerin taşımayacak bunun annesi var anneannesi var ne bileyim dedeleri var amcalar halalar yani o kadar çok etken var ki sadece sana Çekmez bu çocuk
Öncelikle Allah'ın yaratmış olduğu her insan çok güzeldir. Sen önce kendini sevmelisin. Çirkin insan diye bir şey kendisine güveni sevgisi olmayan insanların uydurduğu birşeydir. Eminim ki senin de güzelliğin var. Ama sen bunun farkına varmış değilsin.
Cirkin olur çocuğun ama belki başka meziyetleri olur. Vatana millete büyük katkısı olur. Öyle düşünme. Üremek her insanın hakkı. Doğmak da her insanın hakki
cocuk yapip yapmaman sorun degil kompleksin var gibi. bence terapiste git
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çevredekiler yüzünden oldu eğitimli eğitmsiz herkes kötü davrandı ezdi beni şimdi çocuk yapsam o da izole büyümeyecek toplum içinde olacak kötü şeyler görecek
Yani içi dışı kötü olsunda içi kötü olmasın lafını önemsemezdim ama senin gibi insanların bu dünyaya gelmemesi daha sağlıklı olurdu sanırım insanı insan yapan beden değil ruhudur