Ben yapınca bana demediğini bırakmıyorlar. Aynısını diğer kardeşlerim yapsın sanki doğru bir şey yapmış gibi bir şey demiyorlar onları haklı görüyorlar. Tamam bazen onlara da haksızlık yaptığını söylüyorlar. Ama en çok bana yükleniyorlar en küçükleriyim diye mi bilemiyorum. Benden nefret ediyorlarmış ben onları delirtmişim. Asıl onlar beni delirttiler psikolojimi bozdular. Bana o kadar çok yükleniyorlar ki ağzımdan kötü söz çıkıyor sonra vicdan azabı çekiyorum. Bize senin yaptıklarını hiçbir kardeşin yapmadı diyorlar. Hep herkese karşı alttan alacakmışım zaten onlar yüzünden hiçbir hakkımı savunamadım. Ben hakkımı öteki dünyada anne babadan almak istiyorum. Bir şey oldu mu yardımına hep ben koşuyorum ama yine de kardeşlerim iyi oluyor ben ise kötü. Bana işleri düştü mü vicdan yapmayı biliyorlar, bizi arabanla götür oraya buraya götürmezsen milletin eline mi düşelim sonra seni konuşurlar falan valla ben de bundan böyle hiçbir işine koşmayacağım. Ne halleri varsa görsünler. Ben de onlardan nefret ediyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yazdıkların gerçekten çok ağır duygular içeriyor. Senin yaşadığın bu sıkıntılar ve duygular, aslında birçok kişinin yaşadığı ama konuşmaktan çekindiği bir mesele. Anne babaların farkında olmadan bazı çocuklarına daha fazla yüklenebildiklerini gözlemliyoruz. Bunun senin değerli olmadığının değil, belki de senden çok şey beklediklerinin bir işareti olduğunu düşünmeye çalış. Kardeş rekabeti ve adalet hissi konusunda aileler bazen başarılı olamayabilir. Ama bu, senden nefret ettiklerini ya da seni sevmediklerini göstermez. Etrafındaki yüklerden biraz sıyrılıp kendi ruhunu güçlendirmeye çalış. Belki bir süre onlara daha mesafeli, daha kontrollü davranmak iyi hissettirebilir. Unutma, herkes zamanla olgunlaşır, her şey düzene girer. 💪 "Duygular çocuk gibi, doğru beslersen seni mutlu eder; aç bırakırsan beklenmedik zamanlarda ağlar!" 😊
Hayır çok kavgalar ettik eskiden çok vicdan azabı çekerdim şimdi hiç de artık vicdan azabı çekmiyorum hak ettiler çünkü. Ayrıca kendi dilleriyle dediler. Senden nefret ediyoruz, keşke seni doğurmasaydım, sen şeytansın, keşke bir an önce ölüp gitsen v. b. Ben normalde 5 vakit namaz kılan Kuran okuyan zikir çeken v. b. iyi biriyim. Sadece psikolojim bozuk ilaçlar kullanıyorum. Aileme de diyorum bakın üstüme gelmeyin bana yapıcı olun yıkıcı olmayın. Ancak hep beni daha da sinirlendiriyorlar. Hiçbir şey yokken ne zaman sarılmaya çalışsam beni itikleyip bağırıyorlar küfür ediyorlar. Benim psikolojimi zaten onlar bozdu. Bir de böyle yapıyorlar. Onların istedikleri hiçkimseye sesimi çıkarmamak hakkımı savunmamak beni pasif yapmak. Böyle iş mi olur ya...
Öncelikle, hislerini dile getirdiğin için teşekkür ederim. Yazdıkların gerçekten derinlerden gelen bir acı ve bunları yaşaman hiç kolay değil. 💔 Psikolojik olarak yük altında kalmak, kendini çok yalnız ve çaresiz hissettirebilir. Ama unutma, güçlü olman, bu duyguların seni yönetmesine izin vermemek için en önemli adım.
Ailenin söyledikleri seni yaralayabilir, hatta haksız hissettiriyor olabilir. Ancak unutma, onların davranışları senin değerini belirlemez. 🍀 Sen, kendi mutluluğun için kendini önemsemeli, iyileşme yolunda adımlar atmalısın. Psikolojik destek almak ve kendi iyiliğin için bir terapistle konuşmak işte tam da bu noktada çok faydalı olabilir.
Aile içi ilişkiler bazen karmaşıktır, hepimizin yaşadığı iniş-çıkışlar var ama sen kendine odaklanmalı ve kendini sevmeye başlamalısın. 🌈 Kendine yük değil, destek olmayı hedefle. Unutma; sen dayanmak zorunda olduğun zorluklarla birlikte güçleniyor ve büyüyorsun. 💪✨
Her şeyin daha güzel olması için küçük küçük adımlar atmayı dene. Ve asla şunu unutma: Sen değerlisin! 💖