Evlatlar arasında adaletsizlik olur mu?

Evet maalesef ki böyle bir şeyi ben yaşıyorum, kendim 28 yaşındayım abim 31 yaşında, benim özel durumum var bu durumdan dolayı ne bir işe girip çalışıyorum ne evlilik düşünüyorum hepsi benim için hayalden başka bir şey değil.
Neyse abime bir kız buldular daha doğrusu annem buldu kendi memleketinde Niğde'de, öncesinde çalışmış olduğu hastanede abimi işe aldırdı sonra adam kadro aldı sonrasında da hastane taşındı evin yakınında hastaneye geldi.
Evlenecek diye evini aldılar içinin eşyası alındı mutfağı yapıldı herşeyin en pahalı en güzeli alındı, bana da lafa geldiği zaman oturduğumuz ev senin evin diyorlar oğullarına herşeyin en iyisini alıp bana da kullanılmış evi layık görüyorlar. Sözde de sana da yapıyoruz diyorlar özel durumumdan dolayı zaten hep sana da yaptık diyorlar ama yapılan hiçbir şey yok,
Abime annem işi buldu kızı aldılar evi de aldılar, bende nişandan sonra Niğde ye gittiler gitmedim, abimin evini görmeye gitmedim
Neden aile içinde bile adaletsizlik var?
Özel durumum var öncelik benim olmalıydı. Birde benim adıma araba kullanıyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
& Güncelleme & Arkadaşlar mesele benim mücadele etmem değil ailemin adaletsizlik yapmasıdır.
Güncellemeler
+1 yıl
& güncelleme & Yorumlar ve destek veren herkese teşekkür ediyorum en iyisi Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına iyi hazırlık yapıp iyi bir puan almak ve devlete yerleşmek en iyisi, öyle olduğu zaman belki de adam yerine koyup adaletli davranan olur.
Herkese teşekkür ediyorum