Herkese teşekkür ediyorum
Evlatlar arasında adaletsizlik olur mu?
Herkese teşekkür ediyorum

İnsanın engel düşüncesinde olmasın kardeşim gerisi çözüme kavuşur. Ama öbür türlü ömür boyu düzeltemezsin böylelerini. Senin bir mağduriyetin var, öncelik sen olmalısın evet ama ailen "görecekleri mutlu anları" düşünüyor sanırım ve abine yoğunlaşmışlar. Bir de o en büyük diye öncelikle onu evlendirmek istiyor bunun mürvetini görmek adına bunları yapıyor olabilirler. İleri aşamada umarım seni üzmezler, ailenle iyi geçinirsin.
Sende bir işe gir çalış, engelli kadrosundan memur ol. Böyle hayıflanacağına birşeyler yapmaya uğraşmalısın. Sanirim sen bu şekilde paylardan mutlu oluyorsun. Emin ol okadar büyük dertlerin varki buraya sadece kafa dağıtmaya geliyorum ama sende böyle karamsar olunca moralim bozuluyor.
Son olarak hersey senin elinde. Kaldiki gözleri görmeyen arkadaşlarım dahi ekmeğinin peşinde koşuyor. Şimdi diceksınkı iş varda benmi çalışmadım yanlis. Uğraş vermelisin ve çaba sarf etmelisin. Kpss ye çalışmalısın. Derneklerde görev alabilirsin ofislerinde. Sen bu şekilde evde oturduğun sürece ne kimse sana kız bulur nede başka birşey yapar.
Abi takibini bırakırım sende bir daha görmezsin olur biter evet büyük dertler var haklısın ama herkesin derdi kendine göre büyük, zaten 2020 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlık yapıyorum merak etme mesele ben değilim adaletsizlik ayrıca en azından durumumu belirtiyorum benim engelli olmaktan dolayı şikayetim yok engelli olduğumu söylemek de acındırmak için değil durumu açıklamak için
Evde el işleri yapabilirsin. Masa başında işlerde çalışabilirsin. Benden bu kadar. Sen engelli degilsin , engel beyinde başlar kardeşim. Önce onu bir yenmem lazim. Onu anlattığın zaman beni takip et veya yaz bana. Saygılar.
O düşünceyi atlattıgın zaman yanı
Dediklerimi yanlis anlama hepsi senin iyiliğin için. Emin ol.
Abi tepkim ona değil bunları biliyorum dün de dedin saygı duyarım ses etmedim ama mesele ben değilim adaletsizlik
Anlattiklarin aslinda cok hassas konular yani bu senin bakis acin ve yanlisi dogrusu olmaz, sorgulamiyorum. fakat buyuk ihtimalle ailene sorsak bir aciklamasi vardir.
Genelde her sey apacik ortada dedigimiz seylerde bile anne babanin derin dusundugu bizim goremedigimiz noktalar oluyor.
Onlar senin ve ayni derecede abin icin en dogru oldugunu dusundukleri seyi yapmislardir.
Ben hiç sanmıyorum
Maalesef aile içinde bu gibi durumlarda olabiliyor, ama bunu zamana bırak ve bu konuyu kafana takma sınavına en iyi şekilde hazırlık yap çok güzel bir puan alıp bir yere yerleşerek kendi hayatını en iyi şekilde kurtarmaya bak. O zaman ailen bile insan yerine koyar yoksa kimseden hayır gelmez.
Cevap
5Cevap
Bazen hayatta her şey üst üste gelir, adaletsiz olarak da gelir. Onların penceresinden bakınca belki açıklaması seni daha mutlu edebilir. Bir aile olmak zaten maddiyatı önemsememektir. Belki bir süre sonra ailenin bakış açısı değişecek ya da senin görmediğin bir taraf ortaya çıkacaktır. Abine kırılma, sen hiç bir şey yokmuş gibi davran, bu seni daha mutlu edecektir.
Bu Türkiyenin genel sorunu evlat ayrımı bu arada senin özel durumun ne
Doğuştan fiziksel yürüme engelliyim
Aaaa deme ya😮 😓
Engelli olmaktan dolayı şikayetim yok adaletsizlik için kızıyorum
Haklısın ama
İşte anne baba bir şey denmiyor
@Ekrembaşkan yorum yapacağına iş bul biz gençlere
@Panikattack1 kıyamet kopsa benden bilirsiniz
@Ekrembaşkan kpss den torpil bekliyoruz başqan
@Panikattack1 bundan böyle kişilere kurumlara derneklere cemaatlere hizmet işi bitmiştir
@ekrembaşkan bundan böyle herkese söyleee eko başkann oley eko başkan oley
@Panikattack1 yolumuz uzun heyecanımız yüksek gençliğimiz var
Çok heyecanlısınız gerçekten dmssjaja @ekrembaşkan
İcjcjğcikcşj şj jş
Bence biraz saçmalıyorsun. Zamanı gelince senin için de olur. Ayrıca evlilik yapabilir çalışabilirsin. Senin gibi kendine acıyan insanlar beni çöm öfkelendiriyor
O işler öyle olmuyor işte çalışamıyorum servisi olan iş yok ben harıl harıl E KPSS ye hazırlanıyorum adam bedava kadro aldı evi alındı kız bulundu bana da kıçı kırık SSK yaptılar evde otur emeklilik bekle diyorlar. Annem yüzüme dedi senin düğünün ya da bazı şeylerin bu kadar olmaz belki diye
Saçmalamıyor. Sen saçma düşünüyorsun. İnsanları böyle "saçma" diye yaftalamak kolay tabi. Beni de en çok ne öfkelendirir biliyo musun? "Acınacak durumda olup farkında olmayan insanlar" :)
Arkadaşlar tartışma istemiyorum ben kendime acımıyor böyle bir şey yapmıyorum ben burada adaletsiz durumdan bahsediyorum ülkede sağlam adam iş bulamıyor ben nasıl bulayım söyler misin? Servisli olacak kapıya alıp bırakacak var mı yok araştırdım daha önce Türk Telekom çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak çalıştım servisi olmadığından dolayı ayrılmak zorunda kaldım kaldırıldı servisi anlıyor musun? Maaş almıyorum ama sigortam var ailemin yaptığı adaletsizlik canımı sıkan yoksa kendim değil konuyu iyi oku bence, abime iş sahibi yaptı annem kadro da aldı evi de var benim hiçbir şeyim yok
Sen beni tanımadığın için olayı savaşa dökmüşsün konu o değil adaletsizlik
Elimden gelenin en iyisi elime silah alıp hepsini vurmak olur
Kızı abin mi buldu ailen mi
Ailem
Seni isteyen bir kız bulsalar sana da yaparlar abartıyorsun bence kıskançlık gözünü kör etmiş
Haklısın
Dünyanın bozuk düzeni işte.
Benzeri başıma geldi. Sizi anlıyorum
Bence olmamalı
Abartıyorsun
Sıkıntıyı çeken bilir diye boşuna dememişler
Ben abartmadan olanı yazdım
Sana sıkıntı çekmedin mi diyoruz
Abartıyor ışte, yok yani sanki senide nışanlamışlarda abinide nışanlamışlar ama abine daha çok özenilmiş gibi yazmışın.
Sizin ortada evlilik gibi durumunuz var mı yok, kimin var abinin var burda abinin üzerine düşülmesi gayet normal , desenki ışte benim de böyle durumum var ama ailem abime yaptıkları masrafı bana yapmadılar , dicem bunda tamam haklısın ama ortada sana ait sana özenilecek bişey yok , hele senin de o günün gelsin bak durumlara, abine masraf ettikleri gibi sanada ediyorlar mi , ondan sonra bunu de
He tamam he aynısı olmayacak ben biliyorum işte annem yüzüme dedi
. boş yapma o zaman
Pff sen kötü bişey desen ne olacak daha 18 yaşındasın gelmişsin bilmişlik taslıyorsun sen yürü işine bak
Burnumu başka bir yere sokucam biraz daha konuşursan
😘😘
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar