Benim şerefsiz babamın ilk evliliğinden bir oğlu var. İnanılmaz şımarık bencil tembel biriydi. Babam hep oka deli gibi para verirdi. Her istediğini yapardı. Kral gibi davranırdı. İşten izin alır onunla gezer tozar tatillere giderdi. Benim de doğduğumdan beri yüzüme bakmadı. Annemi de sevmezdi beni de sevmezdi. Aynı evde yüzüme bakmazdı adam. Yediğim yemek bile batardı gözüne. Hasta olsam bile ilgilenmezdi. Hep lanet okurdu bana. Bu abim denen herif de bana bok gibi davranırdı. Çok zengindi torpille işlere girdi etti zengin oldu. Bana bir kahve bile ısmarlamadı. Tüm arkadaşları ve sevgililerine iyi davranmam ilgilenmem için zorlardı ama ben bi arkadaş edinsem direk kıskanıp canımı sıkar trip atardı. Hep başarılarımı kıskanır moralimi bozardı. Babam denen şerefsiz de öyle. Kimle sohbet edecek olsam hep lafımı bölüp beni engellerdi. Benim başarılı olmama hep engel olmaya çalıştılar. Böyle baba abi mi olur ya? Düşmandan beterler. Tacize uğradığımda bile kafalarını çevirip umursamazlardı.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şu an yaş kaç ne iş yapıyorsun aynı ailedemisin baban halen aynı mı annen ile Aran nasıl
Arkadaşım anne babam evli ama kağıt üstünde. Ayrı evlerde yaşıyorlar yıllardır. Ben 3 yıldır Avrupa’da master yaptım normalde 21 yaşından beri ayrı yaşıyorum ailemle ama geçen yaz Türkiye’ye döndüm işte okul bitince iş için. O sırada bi annemde bi babamda kaldım. Şuanda da onların evinde kakıyorum. 6 ay filan başka şehirde işe girdim orada tek yaşadım ama işten çıktım o nedenle kira ödememek için döndüm. Kiralar dehşet pahalı zaten o nedenle dışarı bile çıkamıyorum param bitmesin diye.
İnşallah güzel bir işe girersin peki meslek olarak nereye girmeyi düşünüyorsun bir ayakların üstünde dursan çok güzel olcak evet kiralar çok pahalı hangi il bilmiyorum
Lütfen kendini üzme kendini kapatma sana maddi açıdan yardımcı oluyorlarmı anne baba vs paran biterse 😏
Yani başka yerde kalırsam kirama biraz destek oluyorlar. Ama o da kavga dövüş. Ben araya bin tane insan sokuyorun öyle. Dijital pazarlama alanında çalışıyorum.
Maddiyat olarak durumu varsa neden kavga dövüş oluyor 😡 kızlarına yardım etmesi zor mu geliyor sanki para boşa gidiyor
Kiralar ne kadar oluyor tahminen
Başka güzel bir işe girmem mümkün mü veya memurluk vs hiç denedinmi
İşte zaten yıllardır delirip yıpranma nedenim bu. Ailem deli gibi zengin. Evleri arabaları var ama beni evlerine bile sokmak istemiyorlar. Kirama kavga dövüş yarısını ödüyorlardı. Böyle varlık içinde yokluk yaşatıyorlar. Küçüklüğümden beri böyle. Herkes zengin mutlu yaşarken ben sefil ezik gezerdim. Herkes acırdı bana ay işte ailesi zengin ama hiç değer vermiyor bakmıyor diye.
İnsanlar ailemi ve parasını görünce şok olurdu. Niye sana para vermiyorlar diye. Hep kavga edip durdum. Yok işte biz sana çok para harcadık. Okuttuk. Sen şımarıksın senin bize teşekkür etmen lazım şu bu. Yemek verdikleri için bile teşekkür edecekmişim.
Daha iyi iş filan yok. İş yok. KPSS ye hazırlanıcam. Sürünüyorum resmen çok mutsuzum.
Üzme kendini lütfen sen değerli birisin sadece ailen pinti sana
Peki hiç bir memurluga girdiniz mi mülakat sınav vs ne mezunusun
Hayır girmedim. İstatistik işletme okudum sonra da uluslarası yönetim ve pazarlama
İnanılmaz cimriler. Annemin iki tane bulaşık makinesi var ona rağmen kadın bana birini bile vermedi. Pislik kadın. Ne zaman restorana gitsek hesabı bana ödetiyorlar. Şaka gibi.
Polislik katiplik vs bir çok memurluk var artık denesen olmaz mı
Nasıl nerden başvuruluyor
Yaş kaç kpss sınavına girdiniz mi girdi iseniz kaç aldınız
Üniversite 4 yıllıkmı biten üniversiteler 4 yıllık mı
İnternet den alımlar var memurluklar
Hayır işte girmedim bu sene girdim k da iptal edildi şimdi İzmir’den Ankara'ya taşındım işte İzmir’de olursa yer giremem. Sırf sınav için git gel yol parası veremem
4 yıllık evet ODTÜ bitirdim ya
Bende İzmirde çalışıyorum
Önümüzde sene kpss güzel bir puan alsanız atanırsınız aldığın puana göre bir çok memurluk vs başvurursun lütfen kendini üzme hayat her zaman böyle gitmeycek
Evet haklısın. Ama işte herke diyor ya torpil gerekiyor diye. Benim torpilim yok. Bi de şöyle dershaneye kayıt yaptırayım diyorum. Kendim evde tek çalışmak çok bunaltıcı çünkü.
Yüksek puan alırsın diye düşünüyorum yüksek puan ile torpile gerek yok emin ol
Evet aslında öyle. Ben baya Zeki ve çalışkanım. Memur olmak en iyisi. Hamile olsam izin alsam rapor alsam kafam rahat olur. canım İngilizce bile bilmeyen Gazi mezunu tanıdıklarımın hepsi memur oldu deli gibi zenginler ve yaşıyorlar. Ev araba aldılar. ODTÜ mezunu arkadaşlarım sürünüyor özelde parasız.
Devlet her zaman en iyisi. Özelde asla güvencen yok. Her an kovuluyorsun ya ve gece gündüz haftasonu tatil yok. Patron köle yapıyor seni.
İşteyim geç yazarsam kusura bakmayın bizim ülkemizde kölelik sistemi var resmen çünkü birini çıkarsa anında yerine adam bulunuyor
Aynen öyle. Ondan Sigortası yapmıyor sözleşme yapmıyor. İğrenç bi ortam.
Onun için senden kpss güzel bir şekilde çalışmanı istiyorum
Tamam çalışırım da özele dealışıyoruk ben yurt dışı istiyorum