Adalet mazunlarından zabıt katipliği ve mübaşit olunur. Zabıt katipliği için kpss + klavye sınavı + mülakat (torpil), mübaşirlik için kpss + mülakat (torpil) gereklidir.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
o zaman cocuk gelisimi mi diyosun peki halkla iliskiler sosyal hzimetler
KPSS hariç iş olanağı yok. Her önüne gelen adalet okuyor. Hukuk mantığına çok alışkın değilseniz kafanız çok karışabilir. Yarıda bırakabilirsiniz. Bir kitapçıya gidip ikisinin de kitaplarını inceleyin. Ya da açık öğretim kitapları vardır. PDF olarak internette bulabilirsiniz
Caliscam diyorsunda. İki yillik mezun birinin is bulmasi cok zor bu devirde o yuzden. Yok zaten isin varsa hazirda tabi ozaman aciktan oku. Şu an bende oyle yapiyorum zaten.
veteriner teknikeriyim yani amcamin kliniginde calisicam ondan ozelde biraz kendimi gelistirip evlendigim zaman eşimin memleketine gidicez orada hayvancilik cok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adalet mazunlarından zabıt katipliği ve mübaşit olunur. Zabıt katipliği için kpss + klavye sınavı + mülakat (torpil), mübaşirlik için kpss + mülakat (torpil) gereklidir.
o zaman cocuk gelisimi mi diyosun
peki halkla iliskiler sosyal hzimetler
Halkla ilişkiler, sosyal hizmetler işsiz yetiştirir.
çocuk gelişimi peki
Kpss 80 üzeri almak gerekir.
kpss ortaogretime girmeyi dusunuyorum zaten ben
Çocuk gelişimi ama kolay diyosan işletme oku
adalet zor mu
Baya ezber
DGS için soruyorsan çocuk gelisimi
yok aciktan onlisans okuyucam
Açıktan adalet yok kuzu
var nasil yok aöf olarak atatürk ve anadoluda var uydurmuyorum araştır
Sen araştır yeni kapatıldı.
Adalet hariç diğerleri
adalet zor mu peki
KPSS hariç iş olanağı yok. Her önüne gelen adalet okuyor. Hukuk mantığına çok alışkın değilseniz kafanız çok karışabilir. Yarıda bırakabilirsiniz. Bir kitapçıya gidip ikisinin de kitaplarını inceleyin. Ya da açık öğretim kitapları vardır. PDF olarak internette bulabilirsiniz
peki cocuk gelisimi okusam
ben zaten ortaogretim kpss girmeyi dusunuyorum
Onune gelen cocuk gelisimi okuyo yaw 🤪
adalet nasil ki
veteriner teknikerligi mezunuyum
Niye hep iki yillik? Lisans neden okumuyorsun
lisans icin sinava girmem lazim bi sene sinava calismam lazim orgun degil aciktan okuyucam nişanliyim evlenicem ondan
Anladigim kadariyla calismiycaksin koca parasi yiyiceksin 🤪 ozaman nuye okuyorsun can sikintisimi 😅
yok cocuk yapmayi dusunmuyoruz ikimizde okuyoruz aciktan kendisi kpss 83 puan aldi o sekilde iktisat mezunu bende onlisans mezunuyum ileride ikimizde calisicaz kocq parqsi yemem ben😆😃
Koca parasi yemiyceksen lisans oku ya 😅
aciktan mi prki cunku ikimizinde meslegi var yani bebek dusunmuyoruz calisicaz ikimizde ondan hatta kpss girmeyi dusunuyorum ben
orgun degil aciktan okuyucam zaten
Caliscam diyorsunda. İki yillik mezun birinin is bulmasi cok zor bu devirde o yuzden. Yok zaten isin varsa hazirda tabi ozaman aciktan oku. Şu an bende oyle yapiyorum zaten.
veteriner teknikeriyim yani amcamin kliniginde calisicam ondan ozelde biraz kendimi gelistirip evlendigim zaman eşimin memleketine gidicez orada hayvancilik cok
Oo sen bir plan yapmissin. Bnce gecerli bir plan. Ama sen yinede kendini gelistrmeye bak. Sonuçta hayat ne gtirir neyi goturur bilemezsin
evet amcamin yaninda Şu an calisiyorum kliniginde halamda veteriner aşı doğumlara gidip dükkanina bakiyorum o sekilde bakalim
Bakalim. Ama sen gelistr kendini umarim hersey isteeigin gibi olur :)
Yaban Hayatı oku
niyee
evlencem zatende cocuk yapmayi dusunmuyoruz ondan okuyoruz aciktan ikimizde