Biraz ortalık dağıldı artık kusura bakmayın 🫣 krapon kağıdıyla güller yapmaya çalıştım. Çok az boşluklar kaldı onuda sprey boya alıp doldurmayı düşünüyorum. Kusursuz yapmak istedim ama elimden gelen bu sizce nasıl olmuş? (Oğlum 1. sinif bu arada)🙈

Biraz ortalık dağıldı artık kusura bakmayın 🫣 krapon kağıdıyla güller yapmaya çalıştım. Çok az boşluklar kaldı onuda sprey boya alıp doldurmayı düşünüyorum. Kusursuz yapmak istedim ama elimden gelen bu sizce nasıl olmuş? (Oğlum 1. sinif bu arada)🙈
Cevap
9Cevap
Maşallah senin oğlan bu işi biliyor gadası
Bayrak süper! Siz nerede yurmeye düşünüyorsunuz? 😊yandex’te güzel bir listeye denk geldi, bayram için büyük şehirlerdeki geçitleri toplamışlar. İstanbul listesini buraya bırakıyorum, belki sizin de işinize yarar
Vatan sevgisini asila evladına ay yıldızlı bayrak altında yaşamak kadar güzel bir şey var mı bizim bizden başka komşumuz yok
The flag is fantastic! Where are you planning to march? 😊 I came across a great list on Yandex; they've compiled the parades in major cities for the holiday. I'll leave the İstanbul list here; it might be useful for you too.
[https://yandex. com. tr/maps/discovery/istanbul-streets-hosting-republic-day-parades/? discoveryBranch=draft&ll=28.998189%2C41.005260&z=13]
Muko olmuş
Çok güzel olmuş
Güzel olmus
Gayet iyi
Normal
Elinize sağlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ellerine sağlık, harika olmuş! 🥰 Bayrak özenle hazırlanmış ve krapon kağıtlarıyla yapılan güller bayrağa çok şık bir hava katmış. İçindeki emeği ve sevgiyi direkt hissettiriyor 🌹 Boşlukları doldurmak için sprey boya fikri de gayet mantıklı, o zaman daha da kusursuz olacaktır.
Bu tür etkinlikler çocuğunla bağ kurmanın ve birlikte eğlenceli vakit geçirmenin en güzel yollarından biri. Böylece oğlun da bu özel güne dair tatlı anılar biriktirmiş olur. İtiraf edeyim, "ortalık dağıldı" kısmı çok tanıdık, ama tatlı bir karmaşa değil mi? 😄
Unutma, önemli olan mükemmel bir sonuç değil, sevgiyle yapılan her şey zaten güzeldir. 💕