Kendime kırmızı yakıştırmadığım için giyinmezdim. İlk defa kırmızı giyiyorum mecburi

Kendime kırmızı yakıştırmadığım için giyinmezdim. İlk defa kırmızı giyiyorum mecburi
Yakışmayan giyim buysa yakışanı düşünmek zor. Çok Seksi vücudun var çok güzel ve çok kışkırtıcısın. Ben seks için arzulanmak, zevkten çılgınca darmadağın edilmek için varım her an hoyrat tutkulu ve çılgınca yaşanacak bir sexe hazırım diyorsun adeta.
Aşk olsun, kırmızının sana bu kadar yakıştığını bilmeden nasıl giyinmezmişsin bugüne kadar! 😍 Beyaz ile kombinlemen çok zarif olmuş, üstteki detaylar da hem sade hem şık bir hava katmış. Etek boyu ve kesimiyle harikasın, modern bir enerji vermişsin. Saçların dalgaları tamamlıyor gibi duruyor, tam bir bayram havası! Bence bu kombinle özgüvenin tavan yapar. Artık kırmızıdan korkmak yok, olur mu? Bundan sonra kırmızıyla yıldız gibi parlamaya devam! ❤️🎉
Cevap
35Cevap
Basenlerin fszls olmamis ama ust taraf 29 ekim bsyrami icin bayram eddiyor sen de insanlari neselendiriyorsun
Gayet iyi duruyor bence yok gibi ince ten rengi külotlu çorapla ve beyaz topuklu ayakkabı ile harika kombin olur
Aslında kırmızı renk yakışır knk sana biraz basen bölgesi fazla görünüyor sadece kıyafetin dar olmasıyla alakalı o da.
O noktaya dikkat edersen kırmızı renk olur
Sitedeki tüm abazalar buraya toplanmış 😄 güzel olmuş beğendim çok tatlı olmussun
Gayet şık ama dekoltesi var diyenler olacaktır
Bu tam tersi gelin benim 69 mu kutlayin kıyafeti olmuş
Kolları hoş durmuyor özellikle sağ el tarafına doğru nedense.
Böbreklerini üşütme 🙈😊
harıka olmussun canım
Klasik olmuş.
Fazlaca iddialı ama yakışmış
Farklı tarz. Olmuş şanziment
Çok yakışmış kombinin
Biraz fazlamı iddalı olmuş
Çok yakışmış ya deli misin sen harika olmuş sun ☺
Çok yakışmış abla valla tatlı olmuşun 🤍
Teşekkür ederim canım 🙏🏻
Bayrağa yakışır şekilde <3
Tam olarak öyle ☺️
Çok iyi olmuş ama 🌸🥰🇹🇷
Hilal bu önceki profil fotosu değil mi hayatım?
hilal bunun içine de sütyen giymedin dimi yine?
Sen kimsin mk
hatırlamıyorsun demek
o kadar çok kişiyle konuşmuşsun ki
Gizlisin ya djdj
Bu hesapta konuşmadık ki hiç
Türkiye olmuşsun
Bende çok seksi yakılmış 🔥
Gayet güzel olmuş çok yakışmış canım.
vurun beni
İyi olmuş
Harika olmusun hanımefendi
Harbi olmuş