1987'de babamın Makam Aracı Tofaş Doğan'mış. Kırmızı plaka var üstünde.29 Ekim için sağ önüne Türk bayrağı çekili. Komik değil mi?

Can sıkıntısından eski fotoğraf albümlerine bakarken gördüm babam 29 Ekim kutlamasında araçtan inip karşılanırken tokalaştığı sırada çekilmiş ilk fotoğraf sağ arka kapı açık araba çok net. Simsiyah ve gerçekten yeni gözüküyor. Üstünde kırmızı plaka takılı ve 29 ekim olduğu için sağ önüne bayrak direğine Türk bayrağı çekilmiş. İkinci fotoğraf babam törene doğru yürürken karşıdan çekilmiş araba baya arkada kalmış ama far arası çakarları çıkmış mavi kırmızı ve arabamın rengi simsiyah ve sanırım temizlenmiş parlıyor böyle ilk defa böyle yeni, parlayan ve kırmızı plakalı, bayraklı bir Doğan gördüm :D 30 Yıl Öncesi vay be. 30 Yıl... Ben yokum daha dünyada 3 senem var :D Komik değil mi? Devlet ekonomi olarak biraz güçtemiymiş acaba yoksa gerçekten bu Doğanlar makam hizmetine verilecek kadar iyimiydi? :D
1987'de babamın Makam Aracı Tofaş Doğan'mış. Kırmızı plaka var üstünde.29 Ekim için sağ önüne Türk bayrağı çekili. Komik değil mi?