İstanbul Yenikapıya asmışlar tabi sonra indirilmiş ama gördüklerime göre mevzu çıkmış oralarda. Bende kürdüm ama aynı topraklarda doğduk burası hepimizin eğer birbirimizi ayrıştırır özelliklede bayrakları bölmeye çalışırsak hiçbirimiz kalmayız ortada. Tarihe baktığımızda da aynısını görüyoruz bir iç savaş, birbirimizden kopma ve düşman ülkenin saldırması. Mülteciler hariç hepimiz Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Zazasıyla hep 1'İZ.
Bu Kürdistan bayrağı hakkında ki düşüncenizi nedir?
Şeyh Said ayaklanmaları vardı o dönemler kurutuluş savaşından çıkmışsın nüfus 15 milyon onları bastırdıysa Türk milleti toprağıma aynı şekilde hırdistan diye bi ülke düşünecekler sana bişey söyleyimmi topu gelsinler bi milliyetçi olarak söylüyorum buna izin vermem ve vermeyiz herkes ayağını denk almalı uslu uslu otursun yerinde rahatlık batmasın kaşınmayın
Bir şey düşünmeye gerek yok olmayan devletin olmayan bayrağı. Tırt boş hayaller. :d dah bişeler derim de KS sansür artıyor sen hisset söylediklerimi içinde
Paçavra diceksin o zaman Kürdistan bayrağı ne bu sitedekiler ben hükümet yanlısı soru sorunca provakatif soru soruyorsun diyor paçavraya bayrak deniyor kimsenin giki çıkmıyor canınız cehenneme