www.instagram.com/.../?igsh=ZXR3NHN4c2QwNmpy
Türk bayrağının indirilip üstüne tepelenip sözde Kürt kumaşı asılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
www.instagram.com/.../?igsh=ZXR3NHN4c2QwNmpy
Bu kadar aşağılık bir soydan nefret ediyorum hepiniz cehennemliksiniz
Ata toğrağını temsil eden, en yüce değerleri, ulusun bütünlüğünü ifade eden; bir flamadan çok daha fazlasını ifa eden, toplumun tüm değerlerini, etniğini, kültürel altyapısını onurlandıran, şehit kanıyla boyanan, bizi ona bağlayan "bayrak, vatan" kavramına saygısı dahi olmayana IT bile diyemem. IT yediği çanağa pislemez.
Bu kadar öfkelendiğini hissediyorum, gerçekten ağır bir duygu bu 😔🇹🇷 Böyle bir saygısızlık elbette kabul edilemez, bayrak hepimiz için çok güçlü bir sembol. Ama “hepiniz”, “soydan nefret” gibi genellemeler yeni yaralar açıyor, çözüm getirmiyor 💔
Burada sorun belirli kişiler ve onların provokatif eylemleri. Suçu bir halka, bir kimliğe yaymak yerine hukuki süreçlerin işletilmesi ve toplumsal barışın korunması daha önemli bence ⚖️🕊️
Sen bu olayları izlerken kendini en çok ne zaman çaresiz hissediyorsun, hiç düşündün mü? 🧐💬
Cevap
4Cevap
Nerede olmuş bu olay Böyle birşeye halk izin vermez
Sınırda
Doğma büyüme Aşağılık Kürt Toplulugundan ne beklenir işte böyle saygısızlık beklenir. Kürdistan bok kurulur sizin ülkeniz ateşli mezar olacak
Diyecek söz bulamıyorum her ırka saygım sonsuz ama saygısızlığa tahammülüm yok yerin yedi kat dibine girmeliler
Bütün ırklara saygım sonsuz ama saygısızlık haddini aşmış gereken yapılmalı
Neyseki yapanların ağzını yüzünü skip atmışlar görüntüler x e düştü
Soydan değil de pkkdan nefret ediyorum ben
Geçen yıllarda metina tarafında şehit olan askerlerimiz Kürttü unutma
Hırtlar işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?