Saat 13-14 civarlarında resmi internet sitesinden Türk bayrağı kaldırılmıştı. Tüm haber sayfaları paylaşmış. aşırı tepki gelince geri eklemişler diyorlar. haberlerde gördüm.

Saat 13-14 civarlarında resmi internet sitesinden Türk bayrağı kaldırılmıştı. Tüm haber sayfaları paylaşmış. aşırı tepki gelince geri eklemişler diyorlar. haberlerde gördüm.

Şunlar yapılmalı:
1.. Derhal Pkka terör örgütüne üyelikten tutuklanmalarını,
2. Derhal Belediyeye kayyum atanmasını ,
3. Pkka , cihatçı ve sol terör ögütlerine üyeliklerin, Vatana ihanet sebebi sayılıp vatandaşlıktan çıkarılmalarına dair yasa yapılarak ; vatandaşlıktan çıkarılmalarını ,( ancak yasa çıkarıldıktan sonra vuku bulacak olaylarda uygulanır )
4. Akpnin kapattığı ve Lanetle andığı Pkka kurucularına işgence eden Esad Oktay Yıldıran Binbaşımız vardı.. Pkka kurucularına, birgünde istiklal marşı öğretmişti ve saygıyla anıyorum. İşte bu Diyarbakır Cezaevinin tekrar açılıp hepsinin hapse tıkılarak terbiye edilmesini ,
5. Doğuda 1995-2001 tarihlerinde olduğu gibi, yeniden sert askeri rejimle uygulanması gerektiğini düşünüyorum.. Pkka böyle ,2001 de sıfıra inmişti. Akp verdiği tavizlerle yeniden canlandırdı.. Şimdi de bunları tutuklamayarak , yeniden çözüm süreci başlatacaklarını düşünüyorum. Şöyle ki;
AKP ile CHP nin pkka ile olan yakınlığı arasında fark yok. Detaylı olarak şöyle izah etmek gerekirse AKP, pkka ile çözüm süreci yaptı. Ancak iktidarı kaybedince, geri adım attı. Lakin pkkanın şehirlere, HENDEK kazmasına ve özerklik ilan etmesine izin verdi. Şimdi de çözüm sürecinin adımları atılıyor.
Zira AKP ;Diyarbakır'da kürdüstan kurmak için ATATÜRKE baş kaldıran Şeyh saidin adını bulvara veriyor ve Pkka kurucularına 1982-1984 Diyarbakır Cezaevinde işgence edip öldüren Şehit Binbaşı ESAT OKTAY YILDIRANIN ADINI okuldan kaldırıyor ve HDP yi de kapatmıyor. Hep tavizler veriyor ama HDP nin kendi kontrolüne girmesini istiyor ki seçmenine çözüm sürecini yutturabilsin. Amacı şeriat bazlı kürdüstanı kurmak ve böylece Akp seçmeni tepki vermez. Muhalefeti ise, susturur. şu an, bunun pazarlığı yapılıyor. Zira HÜDAPAR, şeriat kürdüstanı savunuyor ve akp nin ortağı. HDP (DEMİ DE) ŞERİAT kürdüstanı kabul ettirmeye zorluyor. tamam derse, olacak.. şu an görüşmeler olduğuna ilişkin, Akp nin içinden sesler geliyor. Şu linlkleri okusan, ne demek istediğimi anlarsın
https://www.youtube.com/embed/2HbmShl37Yshttps://www.voaturkce.com/a/diyarbakirda-sey-said-bulvari-tartismasi/7389576.html
https://www.karar.com/guncel-haberler/esat-oktay-yildiranin-adi-okuldan-kaldirildi-1822673
https://www.rudaw.net/turkish/middleeast/turkey/0901202415
Kürdüstanın kurulmasına ise, hiç bir türlü izin verilemez. Şöyle ki; Buralar bizim topraklarımız. Zira kürtlerin geliş tarihi. m. ö 800 . Ancak kürtlerden önce sümerler vardı ve geliş tarihimiz m. ö 4000. Sümerlerin, Türk olduğuna ilişkin deliller ise, yazının en sonunda paylaşıldı
SümerlerinTürk olduğuna dair deliller
1. Sümerler, ülkelerine; Kenger derlerdi. Kengerler ise; Orhun Yazıtların' da Türk boyu olarak geçmektedir. Ayrıca; Orhun Yazıtlarında, Kengerise'de Kengerlerin, yaşadığı Türkmenistan olarak ifade edilmiştir. Kaynak: https://books.google.com.tr/books?id=B12oDQAAQBAJ&pg=PT16&lpg=PT16&dq=kengerise&source=bl&ots=IZmdNV9Hzl&sig=ACfU3U0hYYyCFIRof1CeJajpl96qYofLZQ&hl=tr&sa=X&ved=2ahUKEwiO4I2OgoLqAhVt8OAKHeWEDxoQ6AEwDHoECAQQAQ#v=onepage&q=kengerise&f=false
2. Bu linkte Sümerce-Türkçe karşılaştırması yapılmış
https://www.youtube.com/embed/LqGadJHd3CQBen ise İlçede akp kesin kazanacak diye, zafere verdim ve akp kazandı. Ama ilde chp de kazanabilirdi , bu yüzden ilde chp ye verdim ve kazandı. Kararımdan da memnunun Genel olarak seçim değerlendirmem ise, şöyle
Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.
maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir... Bu yüzden Zafer partisi, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde KEMAL KILIÇDAROĞLUNU seçti. Çünkü CHP yi kontrol etmek, mümkün Nitekim CHP islami kürdüstanı ilan ederse kendi seçmeninden, Laik Kürdüstanı ilan ederse herkesden tepki çeker
AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Zira her şeyi, dinle örtmesi gayet kolay. Ordu da şu an şeriatçı. Yani AKP , ''islami kürdüstanı ilan ediyorum'' dese; iktidarda olan kimseden tepki almaz. Mhp tepki verebilir ama MHP nin artık oy gücü kalmadı. 31 Mart 'da da akp ciddi kan kaybetti. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak ve bunları oy kullandırmayı becerebilmek. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.
İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, 2028 de de bu halk chp yi seçtirip KEMALİST ordu eliyle kontrol edecez. Gönül ister Ümit Özdağ seçilsin. Ilk turda da Ümit Özdağı destekleyecem ama seçilmeyecek. Bu durumda ikinci turda, mecbur chp yi destekleyecem.
AKP ile CHP nin pkka ile olan yakınlığı arasında fark yok
Detaylı olarak şöyle izah etmek gerekirse AKP, pkka ile çözüm süreci yaptı. Ancak iktidarı kaybedince, geri adım attı. Lakin pkkanın şehirlere, HENDEK kazmasına ve özerklik ilan etmesine izin verdi. Şimdi de çözüm sürecinin adımları atılıyor.
Zira AKP ;Diyarbakır'da kürdüstan kurmak için ATATÜRKE baş kaldıran Şeyh saidin adını bulvara veriyor ve Pkka kurucularına 1982-1984 Diyarbakır Cezaevinde işgence edip öldüren Şehit Binbaşı ESAT OKTAY YILDIRANIN ADINI okuldan kaldırıyor ve HDP yi de kapatmıyor. Hep tavizler veriyor ama HDP nin kendi kontrolüne girmesini istiyor ki seçmenine çözüm sürecini yutturabilsin. Amacı şeriat bazlı kürdüstanı kurmak ve böylece Akp seçmeni tepki vermez. Muhalefeti ise, susturur. şu an, bunun pazarlığı yapılıyor. Zira HÜDAPAR, şeriat kürdüstanı savunuyor ve akp nin ortağı. HDP (DEMİ DE) ŞERİAT kürdüstanı kabul ettirmeye zorluyor. tamam derse, olacak.. şu an görüşmeler olduğuna ilişkin, Akp nin içinden sesler geliyor. Şu linlkleri okusan, ne demek istediğimi anlarsın
https://www.voaturkce.com/a/diyarbakirda-sey-said-bulvari-tartismasi/7389576.html
https://www.karar.com/guncel-haberler/esat-oktay-yildiranin-adi-okuldan-kaldirildi-1822673
https://www.rudaw.net/turkish/middleeast/turkey/0901202415
Ben ise İlçede akp kesin kazanacak diye, zafere verdim ve akp kazandı. Ama ilde chp de kazanabilirdi , bu yüzden ilde chp ye verdim ve kazandı. Kararımdan da memnunun Genel olarak seçim değerlendirmem ise, şöyle
Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.
maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir... Bu yüzden Zafer partisi, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde KEMAL KILIÇDAROĞLUNU seçti. Çünkü CHP yi kontrol etmek, mümkün Nitekim CHP islami kürdüstanı ilan ederse kendi seçmeninden, Laik Kürdüstanı ilan ederse herkesden tepki çeker
AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Zira her şeyi, dinle örtmesi gayet kolay. Ordu da şu an şeriatçı. Yani AKP , ''islami kürdüstanı ilan ediyorum'' dese; iktidarda olan kimseden tepki almaz. Mhp tepki verebilir ama MHP nin artık oy gücü kalmadı. 31 Mart 'da da akp ciddi kan kaybetti. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak ve bunları oy kullandırmayı becerebilmek. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.
İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, 2028 de de bu halk chp yi seçtirip KEMALİST ordu eliyle kontrol edecez. Gönül ister Ümit Özdağ seçilsin. Ilk turda da Ümit Özdağı destekleyecem ama seçilmeyecek. Bu durumda ikinci turda, mecbur chp yi destekleyecem.
Pkka kurucularına, Diyarbakır Ceza Evinde 1982-1984 hattini bildiren Şehit Binbaşı Esat Oktay Yıldıranın sözleriyle bitiriyorum;
Ben Yüzbaşı Esat Oktay Yıldıran!
Diyarbakır askeri cezaevi , iç güvenlik amiri!
HEy sen! Beni iyi dinle !!
Bu cezaevinin kuralları vardır!! Kurallara uyarsan devlet seni yaşatır, kurallara uyarsan her ihtiyacını karşılanır ve kurallara uyarsan rahat edersin.
Öyle Komunizmdir, Marksizimdir, sosyalizmin, kürtçülüktür ;böyle sapkın düşünceleri kafandan söküp atacaksın!! Sen sökmez isen, ben söküp almasını bilirim
Gideceğin yer uçmağ olsun komutanım. Hak eden pkkalı teröristlere, cezasını verdin.
https://www.youtube.com/embed/MTJuil8Mchg.
Öncelikle bu sorunun altındaki faşistlere bir çift lafım var, Bence herhangi bir etnik veya ulusal gruba karşı ırkçılık gösyermek doğru bir şey değil, Herkesin farklı kültürlerden gelmesi dünyayı zenginleştirir. Önemli olan, birbirimize anlayışlı ve saygılı olmaktır. Herkesin eşit haklara sahip olduğunu unutmamalıyız. Unutmayın geçmişte Kürtler ve Türkler birlikte yaşamışlardı. Osmanlı İmparatorluğu döneminde, farklı etnik gruplar bir arada yaşamış ve birlikte çalışmıştır. Ancak, tarih boyunca bazı zorluklar ve anlaşmazlıklar da yaşanmıştır. Her iki kültürün de zengin bir tarihi ve kültürel mirası bulunmaktadır.
Bence herhangi bir şehrin belediye sayfasında Türk bayrağı olup olmaması, o şehrin kültürel ve siyasi tercihlerine bağlıdır. Bayrak sembolüyle ilgili hassasiyetler olabilir ve bazı insanlar için önemli olabilir. Önemli olan, farklı kültürlere ve sembollere saygı göstermek ve hoşgörülü olmaktır. Benim eşim diyarbakırlı ama bu yorum onun memleketini savunduğum için değil, Irkçılığa karşı olduğum için.
Eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.
Elbette, anlatmaktan mutluluk duyarım. Eminim türk bayrağının anlamını biliyorsunuzdur ama ben yinede yazmak isterim. Türk bayrağı, Türkiye'nin ulusal bayrağıdır. Kırmızı zemin üzerinde beyaz bir hilal ve hilalin içinde beş yıldız bulunur. Bu sembolizm, Türk milletinin bağımsızlık, birlik ve beraberlik değerlerini temsil eder. Kırmızı renk, Türk milletinin cesaretini ve fedakarlığını simgelerken, beyaz renk ise temizliği ve barışı ifade eder. Hilal ve yıldızlar, Türk kültüründe önemli sembollerdir ve Türk milletinin tarihî ve kültürel köklerine atıfta bulunur. Tabii ki, anlamaya çalışayım. Kürtler, kendi kültürel kimliklerine ve siyasi taleplerine duydukları bağlılık nedeniyle Türk bayrağından rahatsız olabilirler. Kürtler, kendi tarihleri, dilleri ve kültürleriyle özdeşleşirler ve bazıları Türk bayrağının Kürt kimliğini bastırdığını veya görmezden geldiğini düşünebilir. Önemli olan, herkesin duygularını anlamak ve saygı göstermektir, böylece farklı kültürel ve siyasi görüşlere sahip insanlar arasında anlayış ve uzlaşma sağlanabilir.
Herkesin saygı gösterilmesi gerektiğine inanıyorum. Kürtler ve Türkler de dahil olmak üzere herkesin eşit haklara ve saygıya sahip olduğunu düşünüyorum. Herkesin kültürel farklılıklarını anlamak ve kabul etmek önemlidir. Birlikte yaşadığımız toplumda hoşgörü ve saygıya dayalı bir ortam yaratmak hepimizin sorumluluğudur.
Beni buraya kadar dinlediğiniz için çok teşekkür ederim 🥰
“Kürtler, kendi kültürel kimliklerine ve siyasi taleplerine duydukları bağlılık nedeniyle Türk bayrağından rahatsız olabilirler.” Bu ne demek :) tam malum ırk açıklaması. Rahatsızsan ülkeden git
Türkiyede değil Kanada da yaşıyorum zaten. Benim amacım ırkçılığa dur diyebilmek ama sen söylediğim onca şeyden sadece bunu çıkardıysan senin sorunun, teşekkürler.
Abla başka ne çıkarabilirdi ki? Türkiye cumhuriyetinin, Diyarbakır şehrinde yaşayan birisi TÜRK bayrağından rahatsız olamaz! Sen çık bakayım " Ben Kanada bayrağından rahatsız oluyorum" de, ki oralar sakin yerler orada bile linç edilirsin. Bayrak demek üstte açıklamışsın fakat eksik bizim bayrağımız rengini 15 yaşındaki çocukları istiklal harbinde döktüğü kanlardan aldı, öyle sizin tabirinizle saygıya maygıya bakılmaz.
Diyarbakırda yaşayanlar bildiğimiz üzere Kürtler ve Türkiye bayrağından rahatsızlık duyabilirler çünkü Kürtlerin tarih boyunca yaşadıkları bazı sorunlar ve ayrımcılık deneyimleri olmuştur. Bu nedenle, bazı Kürt bireyler Türkiye bayrağını sembolik olarak farklı şekillerde algılayabilirler. Ayrıca Belediye sayfalarında Türk Bayrağının olması zorunlu değildir.
Ay ben kime ne anlatıyorum ya size laf anlatmaya çalışanda Kabahat, ne haliniz varsa görün cahiliyet devri bitti zannediyordum oysaki
Adından utan be Hilal gökte hilalin dalgalanması ancak teröristleri rahatsız eder. Eminim ki ülkesine milletine bağlı kürt kardeşlerimiz vardır ama onun dışında bayraktan rahatsız olan ciddi ciddi rahatsız, Türkiye düşmanı şahsın tekidir. Sİzde bunu aman yobaz, aman faşist diye güzelleşmeye çalışın ayrıca yaşamadığın ülkenin sorunlarınada karışmayıver bir zahmet.
Ayrıca Diyarbakıra yaşayanlar Türk vatandaşı olan Kürtler anlatabiliyor muyum? Vatandaşı olduğu ülkenin bayrağından rahatsız oluyorsan ya hainsindir ya nankör. Herkesin ırkına, dinine, diline saygı duyarız ama tehdit unsuru gördüğümüze tepkimizi sert bir şekilde koyarız yok öyle pembe pembe düşünceler dünya, insanlar ne zaman pembe oldu ki pembe düşünelim biz?
Türk bayrağı nerene battı bi söylesene gizli üye

yalan yanlış bilgilerle sorular sorup da milleti millete düşman etmeyin. hala türk bayrağı var olacak da.
Ben de ötekileştirme ve kutuplaştırmaları sevmiyorum fakat soru içeriği yanlış değil.
m.sabah.com.tr/.../5
@rekreasyonistt sen haberlere bakmadan istersen belediyenin internet sitesine bak sonra karar ver bence. belediyenin sitesinden ekran görüntüsü almışım hala savunuyorsun. körü körüne savunmak inanmak bu olsa gerek.
İçeriği okusan... Tepki çekince geri eklendiğini söylüyorlar yani şu an var ama bir süre yoktu 👍🏻
Cevap
75Cevap
Soykırım istemeye kadar gitmiş bu paylaşım. İşlerine gelince kardeşlerimiz diye naralar atıyorsunuz ama çoluk çocuk demeden hepsi ölsün istiyorsunuz. Sözde aynı ümmet ama hepsi insanlıklarını burada gösteriyorlar. Konuya gelince zaten tek bayrak altında yaşıyoruz. Belediyelere terör sevicilerini soktular aradaki ayrım makası iyice çoğaldı. Kürtleri yok saymak, ırkçılık yapmak yeni yetme ergenlerin bile diline sakız oldu. Ben Kürt olarak vatanımı, bayrağımı seviyorum. Bunu söyleyince bile siz vatansızsınız diyorlar. Tek tarafa yüklenmek kolay tabii bu kışkırtıcı cümleleri söylerken sorun yok. Sanki biz bu ülkenin hiçbir yerinde vatani görev yapmıyormuşuz gibi davranıyorlar. Soykırım diyen kişilere de mevlam ne onlara ne de sevdiklerine merhamet etmesin !
Biraz da suçu terör yanlısı, Türk düşmanı PKK'lılarda bulursanız Türklerin neden Kürtlerden nefret ettiğini anlarsınız. PKK partilerine oy veren ve destek veren yine sizin Kürtler. Bu adamları sevmek zorunda mıyım?
Kimse sana sevmek zorundasın diye bir dayatmada bulunmuyor. Hak verdiğim konular var elbette ama soykırım yapılsın ne demek? Çoğunuzun etrafında sevdiği saydığı Kürt dostları vardır. Ki benim eşim de Türk. Bu tarz söylemler başka bir boyuta kaçıyor. Siz Türklerin tamamını vatansever mi zannediyorsunuz?
Güzel bir yorum olmuş cevap sahibi burada türk Kürt ayrımı yapıp kaosa zemin hazırlamak isteyen faşizm yanlısı üye dolu sessizliğini koru boş ver biz be olduğumuzu bildikten sonra varsın bize öyle desinler..
Herkese faşizm yanlısı dersiniz ama hakeden Kürde bir defa terör yanlısı diyemezsiniz sayın türbanlı komünist.
Bu arada Deniz Gezmiş Türk ulusal solcusu sosyalist bir Kemalist. Kürfçü Maocu İbrahim Kaypakkaya köpeğine cezaevinde suratına yumruk atmıştır. 😄
@mutsuz_eşek Sizin herkese karşı bir nefretiniz var sanırım. Mutsuzluğunuzun acısını insanlara saldırarak hafifletemezsiniz. Yazdıklarımı iyi okursanız daha iyi anlarsınız. Bence siz genellemeyi seviyorsunuz ve fazla üstünde durmak istemiyorsunuz çünkü sizin için tek bir gerçek var -ki ben bunu değiştirmeye çalışmıyorum.
@mutsuz_eşek ben deniz gezmişi seviyorum ve bu benim düşüncem benim hayatım bir Kürt PKK değildir ama faşist bir toplum pkk nın ta kendisidir.. doğarken ırk seçilebildi mi ki içinizde var bu ırkçılık... eee o zaman hepinizin tek bir yaratıcısı varken bu üstünlük cakası kimin haddine..
Deniz gezmiş türktü ama Kürt düşmanı değildi.. herkes bir deniz gezmiş olsaydı ki herkesin harcı değil bugün ortalık faşist kaynamazdı.
@mutsuz_eşek bence bir okuyun neyi neden nasıl savunduğunuzun bilincinde olun bari iyi günler size. iyi ya da kötü bir savunma bilinçli olmalı sadece crom aramaları ile değil.
Crome aramaları mı? 😄 Hepsini zihnimden bildiklerimle yazıyorum.
Bu arada PKK'lı tarihçi Taner Akçam Kürt ağaları Ermeni erkeklerinin karısında ilk gece hakkına sahipti dedi ve sizin HDP'liler kudurmuştu. 😄
@mutsuz_eşek ben siyasi bir parti tu
Ben siyasi bir parti tutuyorum demedim ırkçılığınıza yorum yaptım anlaşılan. o ki okuduğunuzu bile anlayamıyor yanlış bilgi birikimleri elde ediyor yanlış düşüncelere varıyorsunuz cahille sohbette susulurmus anlamış olduk.
Siyasi bir parti tutmadığın nasıl da belli ama! Sorduğun bir soruda gördüm bal gibi de atanan kayyımlara tepki gösterip HDP'yi savunmuşsun.
Soykırım şart olmaya başladı
Ben soykırıma ve insan öldürmeye karşıyım. Hatta terörist bile olsa işkenceden yana olmam ancak savaş şartlarında teröristlerin öldürülmesi savaş hukukuna uygundur.
@pinkgirl98 aynen senin gibi zihniyete sahip olanlara şart katılıyorum.. öldürmek senin ve savundukların için cok basit zaten bir ikincisi @mutsuz_esek sana gelince bence sende nickin ve hoşaftan anladığın kadar konuş adalet kavramını araştır de öğren önce kulaktan dolma bilgilerle konuşmak puta tapmak kadar ahmakça bir şeydir.. sen git önce hoş hoşaftan anla faşizm siz çocukların işi değil
Bir şey soracağım bu anlattıklarımdan hangisi yanlış? Lütfen sadece bir tanesini çürüt. Üstelik bir hayvan ve canlı olan eşekleri aşağılayarak türcülük ve ayrımcılık yapıyorsun. Eşekler çok sevimli ve masum hayvanlar olduğu için bu nicki koydum. Tabi siz alışmışsıniz eşeklere yük bindirip yokuşta sopayla vurmaya.
@Malefiz1313 bu ülkenin kanserisiniz hepiniz aynı halt
@Malefiz1313 Soykırıma karşıyım öncelikle ama Yaşadığı, ekmeğini yediği ülkenin zararına olan, bayrağından dahi rahatsız olanların soyu kurusun bir zahmet yoksa biz kurutmazsak yarın bizim başımız ağrır. Ülkeye faydası dokunan, Türk vatandaşı olmaktan utanmadçyan, ülkeye bağlı kürtlerde var tabiki, onlar bizden zaten. Eminim yazdıklarımıza alınmıyorlar hatta destek çıkıyorlardır.
@Bıktımbıktımbıktmm peki her asılsız şeyde Kürt halkını linç etmek midir vatandaşlık bu görselin aslı astarı var mı?
@Malefiz1313 kürt halkını linç ettiğimiz nereden çıktı biz sadık olmayan terörist olanlara tepki veriyoruz niye üstüne alındı ayrıca?
@Bıktımbıktımbıktmm her kürt pkk yanlısı veya terörist değildir üstüme alınmaktan ziyade herkesi bir kefeye koymaktan her asılsız şeyde bize dil uzatan bilinçsiz toplumdan şikayetçiyim ben
@Malefiz1313 Üstte ne yazdım okuman mı yok? " Biz sadık olmayan terörist olanlara tepki veriyoruz." demişim. Her kürt pkklı mı demişim öyle diyen adamı zaten cidden ülkeye bağlı hiçbir Türk vatandaşı ama kürt olan alınmaz.
Türk vatandaşı ama kürt olan yazdım diye bak yine ötekileştirdiniz edebiyatı yapma diye açıklıyorum. Belirtmek için, iyice anla diye yazdım öyle yoksa bu ülkeye yararı dokunan, zararı olmayan herkes bu vatanın evladı geri kalanların ise soyu kurusun.
@Malefiz1313 üstte soykırım, soykırım diyen şahısların yorumlarını yeni, sakin kafayla okudum onlar daha soykırım nedir ondan bile haberleri yok (hadi yapın bakalım ülkeyi savunurken şehit olmuş kürt bir TÜRK vatandaşının yani bu milletin toprakları için canını feda eden şehitin ailesine soykırım diyin) siz bu ülkeye nankörlük etmeyip, Türk vatandaşı olmaktan utanmıyorsanız üzerinize bile alınmayın bunları. Onlarda terör örgütlerinin kaç evin ocağını söndürdü sırf kendilerine ait olmayan topraklarda bozgunguluk çıkarıp, ülkeyi bölmek istedikleri için buna kızgınlar ki bu gayet doğal ki Diyarbakır belediyesini Hdp aldı bildiğimiz üzere, Hdpnin nasıl bir parti olduğunu biliyoruz hepimiz safa yatmaya gerek yok. Bence arkadaşların kızgınlığı bundan mütevellit. Ha nankör, hain ve alçaksan soyun kuruyacak orada ben de hemfikirim. Ülkenin tek bie taşına zarar veren etkenin soyu kurusun yoksa ilerde bizim başımız ağrır ki bunu tüm ülkeler yapıyor.
@Malefiz1313 adam öldürmek adam yaralamak normal mi deniz gezmiş dediğin onun bunun evladı bir terörist
Doğdukları, yaşadıkları, eğitim gördükleri, siyaset yaptıkları ülkeden bu kadar nefret etmelerini anlamlandıramıyorum.
Aslında istedikleri özerkliği verip, merkezi hükümetten hiçbir destek görmeden yaşamalarını sağlamak lazım. 3-5 yıla kalmadan bizi yeniden alın diye yalvarırlar. Yaşadıkları bölgenin doğası güzel değil, toprakları verimli değil, geçmişi-tarihi var ama bu tarih pazarlanabilir değil. Bunları onlarda biliyor ama ayrılıkçı siyasetten beslenip prim kasıyorlar.
Hadi bakalım alın kurun ülkenizi desen ilk itiraz edenler bugün ayrılık türküleri söyleyenler olur
Mardin'de de belediye de oylama yapılarak istiklâl marşı okunmamış. Halka baş kaldırıyorlar bildiğin ama o kürdistan'ı (Büyük israil'i) kurdurtmayız size.
Şark Islahat Planı bütün maddeleriyle uygulanmalı tekrar.
Doğru söylemek gerekirse onu unuttum. Aklımda anca kötü antlaşmalar kaldı, Mondros Mütarekesi gibi. Sanırım düşmanın kötülüğü aklıma kazındı. Unutmazsam bir bakayım maddelere.
Şark Islahat Planı Şeyh Sait İsyanı sonrasında çıkmıştır. Türkiye'yi bölmek isteyen o dönemin PKK'sı olan Hoybun Cemiyeti vardı. Kürtçü bölücü akımı cereyanı hakimdi doğuda. Buna çare olarak derhal asimilasyon/entegrasyon programı devreye sokuldu. Bu plana göre okullarda, hastanelerde, kışlalarda, resmi dairelerde ve sokakta Kürtçe konuşulması yasaklandı. Resmi dairede Kürtçe konuşan memura para cezası uygulandı. Türkçe bilmeyen Kürtlere Türkçe öğrenmelere için tercümanlar ve eğitmenler tutuldu. Aynı zamanda Kürtlerin Türklüğe kaynaşması için Balkan ve Kafkas göçmeni Türkler'in Doğu Anadoluya yerleşimi sağlandı. Şeyh Sait ve Koçgiri gibi isyanların yıkımının faturası isyana destek veren bölge halkından vergi artırımına giderek zarar karşılandı. Kürtler potansiyel bölücü ve isyancı olduğu için Kürtlerin önemli mevkide göreve getirilmeleri engellendi. Atatürk ile İsmet Paşa'nın çıkardığı Şark Islahat Planı olmasaydı bugün Kürtlerin ezici çoğunluğu Türkçe konuşamayacaktı ve doğu bölgesi elimizden çıkacaktı. Cumhuriyet kurulurken Kürtlerin %80'inden fazlası tek kelime Türkçe bilmiyordu ve bu plan sayesinde Türkçe öğrenip devşirildiler. Yine buna benzer bir ıslahat planı uygulanmalı doğuda.
Yıllarca dilimizi konuşamıyorduk diyorlardı. Bu mağduriyetin sebebi kendileriymiş aslında yazdığın bilgilere göre. İnsan suçu biraz kendinde arar diyeceğim ama onlar ona rağmen suçu hâlâ devlet'te arıyor. Çok garipler. Gerçekten. Bu değerli bilgileri zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim.
Rica ederim. Zırtolar büyük Ermenistan kurmak isteyen Ermeniler'in başlarına gelenlerden ders almayıp Kürdistan kurmak için defalarca kez isyan ettiler. Hepsi de şiddetli şekilde bastırıldı ve yenildiler. Sonra ağlayıp ajitasyon yapıyorlar. Bu asimilasyon/entegrasyon olayı sadece bizde olmadı. Avusturya Macarlara uyguladı, Almanlar Polonyalılara uyguladı, İngilizler Kuzey İrlandalılara uyguladı, Japonlar Ainulara uyguladı, Suriyeliler Kürtlerle Türkmenlere uyguladı, Sri Lanka'lılar Tamillere uyguladı. Ruslar Macarlara uyguladı, Gürcüler Megrellere uyguladı, Ruslar Ukraynalılara uyguladı, Amerika Kızılderililere uyguladı. Yani ulus devlet inşası için asimilasyon dünyanın her yerinde vardı. Güçlü olan bunu her zaman kendi güvenliği için yapar. Türkiye'deki zırto Kürtçülere kalsa bunu sadece Türkiye yapıyor. Kodumun kara cahilleri. Bunlar 1926-1930 Ağrı İsyanı'nda bile Ermenilerden silahlı destek aldılar. Dersim İsyanı'ndan sonra 20 bin silah toplandı Türk askeri tarafından. Bu isyancilar 20 bin silahı nereden buldu?
@mutsuz_eşek Avusturya Macar asimilasyonu duymuştum. Bunun yanında Ruslar Türkler'e, Japonlar da Koreliler'e uyguladı. Çok güzel ve akıcı bir şekilde anlatıyorsun.
Avusturya İmparatorluğuna direnen ve bağımsızlık mücadelesi veren Macaristan'ın ilk başbakanı Lajosh Kossuth Osmanlı döneminde Türkiye'ye sığınmıştı. Kütahya'da ormanlık bir arazide ajanlar onu bulmasın diye iki sene bir evde ikamet etmiştir. Kaldığı ev şu an ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Macar Evi olarak geçee ismi. Bu eve birçok defa gittim.
saygısızlık, şımarıklık başka bir şey değil. düzgün bir yargı-denetim mekanizması olmadığı için hep bunlar işte. bu konularda çok duygusal davranılıyor maalesef.
kamuoyuna, kendi tabanlarına oynarlar anca. yiyorsa geri koymasınlar, sapıyla saplarlar o direği o belediyeye. baktım şimdi bayrak yerinde sorun yok🇹🇷 ama belli olmaz bunlar yine milletin sinir uçlarıyla oynamak için yaparlar böyle çakallıklar
Kanı bozuk olan Türk Bayrağından ve İstiklal Marşından rahatsız olur.
Devlet PKK Dağ kadrosuyla mücadele ediyor
Demek ki Siyasi kadroyla da etkin mucadale şart
Demokrasi Halkın İradesi Palavralari Yalan.
Kayyum Şart
Terör Partisi Kendisini Türk Milletinden üstün gormesin.
Kimse bu devletten daha üstün değildir.
aptalca davranışlar, kendi kendilerini bu bayraktan soyutlamaya çalışıyorlar birde Türklerin kendilerini dışladığını Kürt halkının savunuculuğunu yaptıklarını zannediyorlar. Taş kafalı bunlar.
Kürtlerle bir alakası yok bu partinin sadece ülkenin düşmanı azınlıkların toplandığı bir parti sözde.
Ermeniler ateistler genelde bu düşmanlığın içinde bir de sahte solcular.
Birileri de para uğruna hdp li

Anlık durum bu niye insanları kışkırtmaya seviyorsunuz galeyana getirmeye Çalışıyorsunuz
tepki gelince geri eklemişler yazmışlar zaten?
Okumadan yorum yapan bir şahıs
Sana özendik bugün ergen
T. c. merkez bankası t. c. ziraat bankası türk kızılayı gibi tc ve türk kelimelerini kaldıran akp bayrağıda kaldırır. Sonuçta kendileri arap sevici türk düşmanıdır.
Lan, yaşama o zaman Türkiye Cumhuriyeti'nde. Yaşama ulan burada. Görevden alınmalı bu belediye başkanı. Gitsin.
Kayyum atanması gerektiğini ve o bayrağı onlara benimsetecek aksiyonlar alınmasını düşünüyorum bunlar böyle yaptığı zaman aynı zamanda Kürtlerede olan bakış açısının değiştiğinide bilseler keşke
Haklısın
Fotoğraftan kaldırdıkları bayrak direğini nerelerine soktulara acaba?
Devleti yönetenler Türkiye Cumhuriyeti ibaresini kaldırısa, bunlar da böyle yapar
Bişi söyliyeyimi bir kürt olarak kürtlerin çoğu HDP ye niye oy verdiklerini bile bilmiyorlar kürdistanı İsrail kuruyor diyorum kürdistanı kendi ülkeleri olacak sanıyorlar bizim bı büyügün dediği gibi küfristan yani türkleride anlıyorum kürtleride anlıyorum ama onlar birbirlerini anlamıyorlar çok zor zamanlar geçirecekmişiz gibi geliyor bana Allah bizleri korusun aramıza huzur mutluluk versin
amin cümlemize nerelisiniz
Doğu’nun terör sempatizmanı gorüllalarının hepsini ve ülkenin her bir yanındaki yandaşlarını alıp yakacaksın. Hayali kürdistan olanın sonu mezar olur 🙏
Ülkenin bayrağını gururla taşımalı.
Kendini ait hissetmiyor musun? Git.
Gidemiyorsan da, en azından bugün yaşıyor olmana vesile olan topraklara ve insanlarına saygılı ol.
Bayrağımızı sevmeyene direğini hediye ediyoruz.. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Ben de diyarbakırlıyım yazıklar olsun alçak köpekler hiç şaşırtmıyorlar %80'i hainlik içinde
Not: zazayım. Ordan burdan toplanan hainlik eden kürtlerin ait oldukları yere Kuzey Irağa dönmeleri dileğiyle..
Asıl bu laf sizin gibiler için yapistiniz mk sevmiyoruz siziiii anlayın ısrarla bizi de kendilerine benzetmeye çalışıyorlar Allah'ın cezaları sizi hiç kimse sevmiyor bizden uzak bacım Allah aşkına hadee
Ohhh şükür sizden değiliz Allah'a hamd olsun. Adamlık vatanını parçalamak istemekse gardaş biz adam değiliz sorun yok en adam sizsiniz hahah
Vesselammmmm ❤️
@Nai_robi sg pkklı şrfsiz
bence cok kötü varken kaldırılmalarları sonra tepki lergerigelirken geri ekleremeleri cok kötütürk bayrağına saygıları yok Atatürk Ahllah rahmetilesin de Atatürk mezarında ters dönmüştür.
Kürt olduğu için doğunun çoğu ve en Kürdistan kafası yaşamıyorum diyende bile (Binde bir farklı görüşten biri çıkabilir.) biraz altını eşeleyince bu düşünce olduğu için şaşırmıyorum.
Doğuda bir olay olsa hemen Kürtlere hakaret ediliyor hakareti böyle yapan kişilere edin masum olan kendi halinde olan kişilere değil. Batıda bir çok olay oluyor ama herkes 3 maymunu oynuyor ama doğuda bir olay olunca Kürtler Ö*sunler vatan hani diyorsunuz kendinize gelin be.
Çünkü sadece kürtlerin başının altından çıkıyor her seferinde ne hikmetse ne zazalar ne araplar diğerleri düzgünce yaşıyor sorunsuz *
@siyahatlıasilprenses Evet hemde çok güzel yaşıyorsunuz görüyoruz.
Yaşıyorsunuz? Valla ben Urfa'dan bir Arabın çıkıp da böyle olaylarla gündeme geldiğine hiç şahit olmadım mesela kb
Ya da Süryaniler bile düzgünce oturuyor Mardin'de ama kürtler durmuyor
@siyahatlıasilprenses Aynen batıdaki olaylarda hep Kürtler yapıyor gördün mü elin Suriyeli Arabi ne güzel burada kardeş kardeş geçiniyor millete zararları yok hele o Afganlar en masumları hiç bir şey yapmayan bu ülkenin VATANDAŞLARI ah bu Kürtler ne kötüler yaa hep olay hep olay.
Siz kürtler Arapları sevmiyonuz zaten biliyorum gecenin kaçında oturup konuşmaya değmez bu zihniyetle
Siz anca kendinizden olanı seversiniz. Bu yüzden kimse de sevmiyo sizi
Allah büyüktür her şey karşılıklı işte
@siyahatlıasilprenses Sence birilerinin bizi sevmesi ne kadar umurumuzda söylesene. Eline Türkiye tarihiyle ilgili kitap alıp okumamış cahil insanlar ancak böyle konuşur bu durum çok gülünç önce bilginiz olsun Mustafa Kemalin Kürtlere olan ilişkisine bakın önce onları bilin sonra gelin buraya yorum yapın.
Bizi sevmiyorsan bizim ülkemizden çıkıp gidersin bacım bu kadar basit
@siyahatlıasilprenses Bir yerlerinden uydurma ben sevmiyorum diye bir kelime kullanmadım ilk önce bunu belirteyim. Ben Ülkeme Bayrağıma laf etmemde ettirmemde bu ülke tek senin değil bizimde ülkemiz dediğim gibi biriyle tartışmaya gireceksen bilgin olsun öyle gir.
"bu ülke tek senin değil bizimde ülkemiz" demişsin madem bu kadar bağlıyız o halde neden bayraktan rahatsız olanlara laf atmak yerine bizlere laf atıyorsun? Tabiki her Kürt kötü değildir. Birçok kürt polis, asker, şehit var bu al bayrak dalgalansın diye eminim ülkesine bağlı nankör olmayan Kürtler bu yorumları üstüne bile alınmamış bu olaya en ağır tepkileri vermişlerdir. Üstüne alınanda vardır bir sıkıntı zaten.
Kardeşim helal aynını ben de diyecektim üşendim demeye sen gerekeni demişsin
Madem senin de ülken çok güzel, ülkenin bayrağından rahatsız olanlara biz nasıl laf ediyorsak senin de rahatsızlık duymaman gerekir üstüne alınma aynı tepkiyi seninde göstermen gerekiyor kanı bozuklara karşı
@siyahatlıasilprenses aslında senin kullandığın kelimelerde yanlış belki de ona sinirlendi her şey kürtlerin altından çıkıyor diyerek. Araplar hiç yapmıyor vs demişsiniz bu kısımda çok yanlış buldum ama bence sende benim anlatmak istediklerimi, anlatmak istedin.
Kesinlikle
Ilgili partiyi savunmama ama girdim baktim yok öyle bir şey
Bu ve bunun gibi hareket eden, paylaşım yapan, düşünceye sahip olanların vatandaşlıktan atılmalarını düşünüyor ve istiyorum.
Suriye devleti ne güzel bunlara vatandaşlık vermiyordu. Biz de öyle yapmalıyız.
@mutsuz_eşek iyi yapmışlar gerçekten. İçlerinde hak edenler çok. Vatanına bağlı olanları çok iyi ayırt edip diğerlerini şutlayacaksın. Zarardan başka bir şeyleri yok.
Mülteciler ve bunlar en büyük düşmanlarımız.
Kürtleri severiz ermenileri değil
Ermenileri dışlariz kürtleri değil.
Bu ikili ayrildiktan sonra sorun kalmaz
Nacizane teklifim hdpnin kapatılması, her hangi bir terör sloganında şahısların vurulması, karşı çıkan chplilerin derdest edilmesi.
Bayrak her ülkenin namusudur şerefidir o bayrağı kaldıranlar nr namuslu ne de şereflidir uşaktır
1 boyle bir şey oldugunu kessinlikle sanmıyorum montaj oldugunu dusunuyorum
2----asagıda o uzun uzun yorum yazıp dogulu kişilere işkence yapılması gerektiğini yazan şahıs bir tarafın yiyorsa dene bakalım
Bunlar bilinçli yapılıyor istedikleri bir iç savaş cikarmak kürt arkadaşlar ya bunu görup bu partiye oy vermeyecek devletinin ardında olacak ya da gün gelecek devletin tokatı ni yiyecekler
Bayrağımızdan hoşlanmayanın yedi sülalesini zikeyim. Direği analarına girsin
Şaşılacak bişey yok. Onlarin niyeti belli niye Türk bayrağıni assınlar bizi yok etmeye çalışırlarken
Basının uydurmalarını pek takmamak gerek Diyarbakır bunu yapacak bir topluma sahip değil
Bu soru yargılamadan araştırmadan Kürt milletine atıp tutan faşist toplumla dolmuş iyi oluyor arada kim dost kim düşman ortaya çıkıyor pirinç taşı ayıklanıyor.. Kürt demek pkk değildir ama faşist bir toplum pkk nın ta kendisidir. nokta
Yazıklar olsun tek kelimeyle alerjileri var tabi kaldırırlar böyle gidişle kanser olacaklar..
Kim ne derse desin 3 5 tane kürt iyi diye tüm kürt ırkını kardeş belleyememeyiz
Aynısı sizin için de geçerli
Zaten öyle bir iddiamız yok
Burası babanın çiftliği değil ayrıca sonradan gelen kimse de yok vergisiyle herşeyiyle ortak yaşıyoruz boş yapma
Valla irkimla öyle bir gurur duyuyorum ki Kürt olmak kaderim olmasaydı tercihim olurdu bu cümleden anlarsınız artık ne kadar gurur duyduğumuzu. siz de duyabilirsiniz tabi herkes ırkını sever ne güzel hadi şimdi yeter. Başarımızı soylemeye gerek yok Selahattin Eyyubi gibi kişiler yeterli ayrıca bi zahmet kendiniz araştırın.
Hebelehübelele dün sana ırkçı yorumlar yazdığım için çok özür dilerim. Anlık öfkeyle yazdım. Şu an pişmanım, kendimden utandım. Affını rica ediyorum. PKK'lılara olan öfkemden sana fare ve alt ırk dedim. Dememem gerekirdi. Kötü biri değilim ben.
Umarım gerçek duygularındır bunlar. gerçekten pişmanlık duyduğun için söylüyorsan eğer sorun yok ki zaten herşeye rağmen kardeşlikten yanayım 🤍
Evet gerçek duygularım. Hakkınızı helal edin size kırıcı davrandım. Kardeşlikten yanayım. Kalbi temiz Kürtler tanıdım. Onların hatırı yeter. Bugün Amedspor taraftarı İstiklal Marşı okuyarak kardeşliğimize vurgu yaptı ve bu beni duygulandırdı. Ayrımcı ifadeler bende utanç duygusuna neden oldu. Esenlikle kalın.
@Hebelehübelelele selahattin Eyyubi Kürt değil araptı
Kürt.
@Hebelehübelelele Eyyub Arapça bir kelime? Türkçe hali de eyüp
Git güzel bi araştır ve muhattap olma yuh yemin ederim ne bu çekememezlik. 😤😤😤😤😤
@Hebelehübelelele Kürtler bu dünyada kıskanılacak en son ırk bile olamaz boş yapma siz kimsiniz ki kıskanalım asıl siz Türkleri kıskanıyorsunuz
Valla turkleri book yerine koymuyorum. O zmn muhattap olma işine bak
@Hebelehübelelele sg m kodumun kürdü sevmiyoz sizi işte bu ülke sizin değil anlayın bunu artık defolup gidin başka yere aq
Mülteciler bile sizden iyidir
Sana bi koyarım feleğini şaşarsın MK t*ürkü ülke babanın çiftliği değil sonradan gelen kimse de yok haddini bil yoksa şikayet ederim seni orspu çocuğu vergisiyle herşeyiyle ortak yaşıyoruz bu neyin kafası. Sen önce ülkedeki Afgan Suriyelileri konuş byinsiz
@Hebelehübelelele ordbuçocu sülalendir
Afgan ve suriyeliler sizden iyidir be ciddiyim bak keşke sizin yerinize onlar olsaydı ülkemizde
Hadi hadi ötede kudur sey har kuçık
Bayrak bir ulusu temsil eder. Bayrak yoksa o milletin namusu elden gitmiştir nokta.😏🇹🇷
Pekekelerin Meclis’te olmaması gerekiyor. Kanıma dokunuyor.
Daha neler göreceğiz iyiyice azıtılar bunlara bir durmak lazım.
Sonra biz kardeşiz
Yok xx ırk sorunu falan filan
https://www.diyarbakir.bel.tr/
yoo duruyor bayrak girip bakabilirsin
Hemen kayyum atanır oraya da bazı belediyeler de bazı yaptırımları hak ediyor yani
Demokrasi diyip duruyoruz ama kayyum yemek için çabalıyor bunlarda
suriyelerle sunlari da gondersek keske her yonden reziller
Kaldırsınlar bakalım daha neleri kaldıracaklar keşke kendilerini de yok edebilseler
Siyasi ile mücadeleye daha çok destek verilmesi gerekiyor
Bayrakla sorunu olan defolsun gitsin. Yaşlah kuzey ırak’a.
Hükumet neden ses çıkarmıyor belediye seçimlerinde az oy aldığı için mi anlamıyorum bunda bile muhalefeti suçluyorlar hükumete ses seda yok
Türk devletinden maaş alıp bunları yapmak.. Emperyalistlerin maşası olmak hoşlarına gidiyor galiba.
kayyum atanmıstı adam pkk yı övüyor kaldırsın devlet o bayragın diregini o bayragı kaldırana... masınıda bilir
Bir şey olmaz nedir bu kadar tepki gereksiz hakaret etmemişler sadece kaldırmış adamların kendi doğal hakkı
Zaten kürtlerin yeri yani bir nevi Kürdistan diyebiliriz sadece Türkiye Cumhuriyeti adı altında lanse ediliyor kazanan partilere bakınca anlıyorsun
Hükümet yeni bir çözüm sürecine girecek seçimi tek başına kazanamaz
hükümet oy verdim kötünün iyisi diye verdim kandırıldık aldandık
Sanki bazı ak parti belediyelerinden de TC ibaresi kaldırılmış buna hiç ses çıkarılmadı
Oy verenlerde aynı zihniyetteyse sabiha gökçen gibi birini tekrar yollamak lazım.
Arapça tabela asıyorlar , ona sesiniz çıkmıyprda buna mı sesiniz öıkıypr awwwwwwwwww
İngilizcede asıyorlar ne alaka ikisi aynı şey mi
Haklısın
Türk bayrağı ile arapça tabela benzetmesini yapacak kdr cahil olamazsın..
Sana ne
Asıl sanane benim yorumumdan. Hoşuma gitmiş terör sempatizanlari
Türk bayragına çok önem verdiklerini mi sanıyorsun komiksin bu ülkede arapça, farsça, ingilizce tabelalar bayraklar asıyorlar. Bunu kaldırmışlar kaldırmaları sence diyarbakırlıların umrunda mı degil, İnsanların umrunda mı gayette degil, bu komik sorunun bu bir anlamı var mı yok
Kızım seni ülkenin topragını, senin ülkenin vatandaşlıgını para karşılıgında satıyorlar. Türk bayragını kaldırmaları sence önemli mi? Çok komiksin
İnsamlara terör sempatizanları diyorsun daha ülkende olan bitenden haberi olmayan vasıfsız bir insansın.
Kızım sen bu kafayla pek yaşamazsın
Ahmet o kadar haklısın ki
pişt 61 adam olsaydın kendini gizlemezdin ikile baby
Gizli olan sensin a* dostum
Ömer senin ben.. anladın devamını
Ömer 25 yaşına gelmişsin ama annene küfür ettirmemeyi öğrenememişsin yerinde olmayı hiç istemezdim
Cevap sahibi sen bu ömeri de takma zaten adam olsa annesine ailesine küfür ettirecek davranışta bulunmaz
Hahahaja
Gizli dostum çıksana gizliden
Vatan kuruldu ve Araplara satıldı şimdi köşene çekilip bunu düşün istersen ve yediğin küfürler de cebinde bulunsun
Bi bayrak birilerini bu kdr kudurtuyor olması ne kdr komik
Sen mi milliyetcisin troll. Olmayan ülke bilmem ne diyon
Omuzumda Türk bayrağı dövmesi var canımsın ben vatan düşmanı değilim vatanı yönetenlerin düşmanıyım az konuştum çok anla
Asıl sensin cahil. Bayrakla tabelanın ne olduğunu karıştıracak kdr ahmaksin. bayrak düşmanlarının olması veya o bayrağı kaldırmaları sizi etkilemiyor hatta seviniyorsunuz.
Sen burada gelmiş bayrağı kaldirmanin normallestirmye çalışan birini savunuyorsun.
Biz burada siyasi parti savunmuyoruz ülkemizi savunuyoruz dövme yapmakla vs olmuyor bu işler hadi yallah avrupaya
Türküm elhamdülillah. Diğer ırklara da saygım var. Ama teröristler ve sempatizanlarına insan gözüyle dahi bakmam
Madem milliyecisin o zmn bayrağa saygısızlığı normalleştirmeye çalışan sempatizanın yanında durmayacaksin
Ülke uçurumun kenarında buna ne diyeceksiniz
Ve Avrupa sizden binlerce kat neden güçlü bunu nasıl açıklayacaksınız
İstediğim kişinin yanında dururum bu seni ilgilendirmez
Kimi savunup savunmayacağım sana kalmamış
Sen milliyetçi olsan sempatizanın yanında durmazsin. Boşuna milliyetçilik ayağına yatma
Bayraktan konuyu nasıl ülkeye getirdin aw
İstediğim kişinin yanındayım
Milliyetçi falan değilsin bayrak varmış kolunda ama bayrağa saygısızlık yapanları savunanlarla aynı taraftasin
Sen milliyetçilik ile bayrağı nasıl bir araya getirdin asıl mesele bu
Herkesin düşünce özgürlüğü var buna zerre kadar laf etmene hakkın yok
Sen daha kendinle çelişiyorsun
İsteyen istediği yorumu istediği gibi yapar
Bu seni bağlamaz
Bayrak varmış ya kolunda
Konunun ülkenin durumuyla ne alakası var istemeyen gidebilir diyarbakır Türk toprağıdır bayrağıda Türk bayrağıdır kafa tutanı meydana alalım klavyeye değil
Ben seninle çelişiyorum senin gerçeklik algında sorun var
İstediğin yorumu yap kardeşim ama milliyetçi in adını sempatizanla yan yana durarak karalama
Yorumu yapan ülkenin durumunu dile getirmiş bunu göremiyorsanız sorun sizde
Kardeşin değilim böyle düşünce karşıtları ve düşünce saygısızlwrı bit şeyim olmuyor
Bayrağa saygısızlığı normalleştirmeye çalışmış kıyaslama yaparak
Yapmamış
Aman çok da fifi ağız alışkanlığı :)
Ülkenin durumuna ve mülteci krizine değinmiş
Buna mi sesiniz çıkıyor? Ne demek
Deseki aynı tepkiyi arapça tabela asanlara da gösterin. Susmayın
Haklısın derim
Mülteci krizini ve ülkenin durumunu sorunun önüne getirmiş cümlenin ne anlama geldiğini biliyorum merak etme
Profilini inceledim de öyle soru soran kişi ile ülke tartışmasına girmek istemem seni farklı birisi olarak algıladım kusura bakma
O zmn normalleştirmeden kullansın ifadesini. İkisininde yanlış olduğunu dile getirebilicek kdr akıllı olması gerekir.
Neyse boş ver gitsin
Baktın haklı cikamiyorsun başka yerden vurayım dedin demi 🤣sende haklısın sayın çakma milliyetci
Haklı çıkamayınca kaç tabi. Tartışmayı dahi bilmiyorsunuz
Cevap verme sende yeter bildirim geliyor sürekli
Görüş sahibi sende ne yazdığını okuyarak biraz anlatmak istediğin şeye yakın cümle kur. Yoksa bı durumun kötü oldugunu bahsederken sempatizan oluverirsin. Türkçe eğitimi aldığınızi düşünüyorum..
Tamam cut
değersiz tartışmalar toplumu uyutuyor siyaset batsın bu gerilim kutuplaşma iklimu
Bu gökçemidir nedir hiç dinlemiyorum bile seni
Yav bı git yazma. Daha profilini açamiyor gelmiş millete laf sayıyor.
@Gökçenurrr0906 gökçe lütfen gerilim yapma özel mesaj attığım linkleri oku
Twitter hesaplarını kapattı darısı diğerlerine 🇹🇷Bu bayrak için onca Şehit varken ne demek bayrak kaldırmak
Bunlar hala nasıl belediye başkanı bu hareketten sonra? Bu adamlar sorunlu türk düşmanı demek ki bu yüzden seçime bile girmemeleri gerek
Valla mutsuz esek ben okulda bile Kürtçe konusurdum şu an böyle yazıyorum ya dilinizi konuşamayacak derecede az kullanıyorum ve kimse asimile olmamış biji irada gele Kürt diyorum ve muhattap olmuyorum
Yanlışlıkla buraya yazdım. alt ırk sensin hayırdır soyun belli oldu mu Hindistanlı kast sisteminden kalma soysuz alt ırk en aşağılık ırk da sensin daha doğrusu sen ve senin gibilerdir
Bu bayrak seni temsil ediyor mu
Evet hepimizin ataları savaştı çünkü
Kürtler ayrımcılığa uğruyor
pkk ile iş birliği yapan chpye oy veren Ataputçular kına yaksın
aşiret olsun zengin olsun yoksa hepsini asalım bence
Geçen gittim surlarda hala Türk bayrağı vardı. Siteden kaldırılma meselesini bilmiyorum
Sabiha Gökçen ablamizin yaptığı gibi doğuyu bombalamak lazım diğer türlü paklamaz bunları
Direkt Kayyum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?