İstiklal Caddesi'ne 1200 adet Türk bayrağı asıldı. pic.twitter.com/8eywsaosSd
— ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) November 14, 2022

İstiklal Caddesi'ne 1200 adet Türk bayrağı asıldı. pic.twitter.com/8eywsaosSd
— ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) November 14, 2022

Bir nebze iç soğutmak olarak yorumladım. Tabi burada 1200 güvenlik kamerasına değinilmiş.
Konudan bağımsız kadının kaçak yollarla ülkeye gelmesine, yine kayıt falan yokken 4 ay ülkede kalmış olmasına rağmen konuyu mültecipolitikasına çevirdi herkes. Evet o ayrı bir sorun ama sınırlar kapalıyken de kaçak yolla gelenler, saklananlar oluyor. Bu Avrupa ülkelerinde de Amerika'da da böyle. Yani şu an asıl odak noktası o değil, aktarılan bilgilerin doğruluğunu değerlendirip, olayın üstünün kapatılmasına izin verilmemeli.
Hepsi iç siyasete dönük, reklam kokan hareketler. Bayrak asacağına git sınırlarımızı koru.
Bu arada hatırlayanlar vardır belki, suriyede iç karışıklık çıkmadan hemen önce suriye sınırlarında var olan mayınlar temizletildi üstelik bu işin ihalesi israillilere verilmişti
Türk milleti duruşunu ülkesine güvenini kaybetmemek bunun için uğraşıyorlar. Korku yaratmaya ülkeyi her yönden zedelemeye çabalıyanlar varken milletimiz uyanık olmalı. Taraf tutamayız , tansiyonu daha fazla yükseltememeliyiz, giden canlara rahmet diliyorum
Düzeltme:
Türk milleti duruşunu ülkesine güvenini kaybetmemeli ki bunun için uğraşıyorlar. Korku yaratmaya ülkeyi her yönden zedelemeye çabalayanlar varken milletimiz uyanık olmalı. Taraf tutamayız , tansiyonu daha fazla yükseltmemeliyiz, giden canlara rahmet diliyorum.
Görsel olarak güzel olsa da hiçbir işe yaramayacak maalesef. Halk olarak ciddi bir tepki gösterip yabancıları ülkeden gerekirse zorla göndermek için bir şeyler yapmamız lazım ama sanmam bu halk yapamaz
Cevap
61Cevap
‘Hudut namustur’u çiğneyip, vatana ihanet eden iktidarın, elin Arap’ına benim milletimin canını yaktırdıktan sonra astırdığı 1200 bayrağın, bana ne gibi bir getirisi var?
Sınırdan giren başka bir militan, yarın bir yerde daha büyük bir bomba patlatırsa, 2400 bayrak daha mı dikilecek? Geçsinler bu şovları!
Göz boyama başka bir şey değil astinda noldu?
Sınırlar açık akın akın gelmeye devam. Kontrol yok bisi yok ama tabi bayrak asmislar hulogog vatan millet akp... Haber verceklerine kısıtlama getir trt yi aciyoruz dizi belgesel millet vpn den girdi yazık kafalarina
Sadece görsel şölen olmuş, güzel fakat bir anlamı yok. Ülke bu şekilde düzelmez, kimse yutmuyor artık... Yanan canlar geri gelmez. Ölenlerin kanı gibi aynı bu bayraklar temsili. Bir kişi bile gerçek Türk dışında kimseyi istemiyoruz. Ancak o zaman düzelme şansı var bu ülkenin bunlar boş işler...
Terör eylemlerine karşı toplumsal ortak tepki verebilmek çok önemlidir terörün en büyük amaçlarından bir tanesi de toplumsal birlikteliği zedelemektir bu gibi durumlarda toplumsal birlikteliği göstermek terörün hedefine ulaşamadığı ulaşamayacağı istenileni yapamadığı noktasında bir duruş olarak çok kıymetlidir
Bunları yapmak da güzel elbette ama patlamadan sonra nasıl bariyerle çevriliyorsa geçiş noktalarına x ray cihazları koysunlar güvenlik önlemleri güvenlik güçlerinden ibadet olmamalı. Yazılımsal neler yapılıyorsa kalabalık her nokta akıllı cihazlarla donatılmalı yapay zekalı artık ne üretilirse üretilmişse.
Nereye baksak sağımızda solumuzda afganı, suriyelisi sırf oy toplayabilmek için sen böyle mültecileri ülkene alırsan onlarda böyle hain saldırılar gerçekleştirir. Olan bizim halkımıza oluyor. Kadınları videoyla çeken sapıkları mı ararsın, bıçakla türklere saldıran mı ararsın ne ararsan var. Hastanede bile tavşan gibi üreyen mülteci dolu. Bir an önce ülkemizden defolup gitmeliler.
Bu bayrakların burada durmasının hiçbir anlamı yok. Yine böyle şeyler yaşanacak, yine ölümler olacak, yine mükemmel devletimiz bizi koruyacak. Şov yapmaya gerek yok artık herkes gözünü açmalı ama türkiye gibi bir yerde bu biraz zor bunu yıllardır görüyoruz zaten
Evet şimdi sınırdan kuş uçmaz artık. Evet bayrağımız çok güzel de bayrak asmak ile engel olunmuyor maalesef. Giden geri gelmiyor. Elini kolunu sallayarak girdi ülkeye girenler.
Asılan bayraklar yitip giden canları geri getirecek mi? Boşversene.. Kaç vatandaşımız öldüyse o kadar eve ateş düştü. Bu gerçeği kimse değiştiremeyecek..
Dikkatimi çeken bir şey var
Türk Bayraklarının kenarları farklı
Sanki Yeni Türkiye'de Türk Bayrakların hepsi öyle olacak
Kenarları sarı böyle cıvıl cıvıl
Boş iş hiçbir anlamı değeri yok bence ancak o bayrağın gölgesinde yaşayanlara el uzatanlarda bayrakların yanına asılıp idam edilirse anlam ifade eder
Şanlı Türk bayrağımız her yere asılsın sorun değil ancak sınırlara mayın yerleştirip ülke gelen geçen hanı olmasa belki de bunları yaşamayız hoş gelen geldi. milyonlarca mülteci var.
İyi yapmışlar. PKK'nın mk
PKK'yı destekleyenlerin hepsi umarım can verip acı çekerek yok olup gider.
Güzel görünüyor. Ama gidenler gelmiyor inşallah şehitlerimizin kanı yerde kalmaz intikamımız alınır.
E noldu gidenler geri gelecek mi bayrak assan ne asmasan ne
Sınırlar elek olduktan sonra ülkeyi kırmızı beyaz yap boş.
Ülkeyi bu şekilde gösterişle falan koruyamazlar... önce içimizdeki hainleri temizlesinler mültecileri sınır dışı etsinler...
Suriyelileri temizlesinlee bayrak asmakla olmuyor bu işler ülkenin her yerinde bayrak var sözünün hükmü yoksa bayrağın da g
Hükmü olmaz
İşte bunun için hep gerideyiz onalrn yaptığı bizim anladığımız
Milyarlarca as güvenliği mi sağliyor.
Ah bu hükümetin kendini satma teknikleri ve buna tav olanlar.
Her yere asılsında birde mümkünse şu fazla mülteci topluluğu çıkarılsın ülkeden. Türkçe konuşan arıyorum bazen kendimi İdlib'te hissediyorum.
Bunun yeirne terörü bitirsinler şova gerek yok insnaların evine ateş düşüyor tabıtuna asıyorlar o bayragı
sınırları kapatsınlar dediğim şeyden anladığın şey bu mu gerçekten? gerçi normal 20 yaşındasın.
İyi güzel de asıldı eee ne oldu? Daha gerçekçi elle tutulur, gözle görülür çözümler görmek istiyorum ben
Az bile aslında başka şeylerinde sallanması gerekirde ibreti alem için neyse burası türkiye saklama ülkesi
bu çok mantıksız, ölen insanlar geri gelmeycek, bunu yapmak yerine sınırları kapatıp güvenliği sağlanmalı
Ülkemize bir sürü afganı arabı suriyeliyi doldurdular ! İstanbulun merkezi yerlerine gitmeye korkar olduk. Kim bilir bu eylemi yapanların zihniyetinde olan kaç kişi ortalıkta geziyor.
Bu şerefsizler Türkün gücünü her yerde görmediler, Türk bayrağı hiç inmeden her zaman asılı kalmalı
1200 bayrak astık ya. Şimdi herkes korkar bizden
Assinlar abi gururumuz bayrak ne düşüneyim ya. Türk bayrağı onurum benim
Çok güzel olmuş, birlik beraberliği temsil ediyor, bayrağımızı nereye assak yakışır.
Şu din, Atatürk, vatan millet bayrak polîtikasından illet geldi
Boş iş bence diye düşünüyorum. Adam akıllı güvenlik sağlamak yerine şov yapıyorlar
Güzel bir hareket ama maalesef bunlarla olmuyor işler önlem almak gerek
İtalyadan geldim. Geldiğimde bir tane bile taramadan geçilmedik. Elini sallayan giriyor ülkeye.
Öncesinde de asılabilirdi. Her zaman asılı kalabilirdi
Ülke elden gidiyahh birlik olup sahip çıkmamız lazım vatanı parça parça satanlara inat.
1200 sayısının simgelediği bir şey mi var bilen var mı?
Vatan kurtarıldı mı asılınca? Sınırları kapatıp ülkeyi güvene almaları lazım
Milleti gaza getirmekten baska birsey degil. Her zamanki gibi para döküp şov yapılıyor. Ülkenin içine sic*ldi
İş işten gectikten sonra butun ulkeye bayrak assan ne yazar
Bayrağı var da, Türk'ü eksik. Doldursunlar daha memlekete ar*pları. Bakalım neresi patlayacak bir dahaki sefere
suçu günahı olmayan canlar öldü allahtan rahmet diliyorum
Bayrağımızı her yerde görmek çok güzel tabi ki ama ölen kişileri geri getirmiyor. Daha çok önlem alınmalı ve sınırdan elini kolunu sallayan geçememeliydi
Bu vatanı yıkmaya hiç kimsenin gücü yetmez, götü yiyen varsa gelir en önde ben olacağım!
Yani bunlar son bulmadiktan sonra her yer bayrak olsun ne olurki ülkemde yabancı istemiyorum
Araplar orada cirit attıktan sonra bayrak asmışsın neye yarar.
Toplumun gazını alıyorlar
iyi güzel ama şatafata gerek yok. onun yerine bunlara neden olucak şeyleri engellesinler. gerek kalmasın
Şov bence herkes sonuca odaklı ama bunun başı peki?
Arap sevdicileri sınırları kapatmıyor diye düştüğümüz hallere bak
Problemi çözmektense insanların gözünü boyamaktan başka bir şey değil
her pisliklerini kutsal bayrakla vatan aşkı ile milliyetçilik gazları ile örtmeye alıştılar ama her şey ortada
İnterneti değil sınırları kapatsınlar.
1200 tane asilinca terör bitiyor mu
vatan bizim bayrak bizim normal
asılsın, bir sakıncasımı var?
Ölenler öldüğü ile kaldılar.
Yüz bin tane asılsa ne değişecek!
Artık bayraklar bizi korur
İbret olsun bu asılan bayraklar
Giden canları geri getirir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?