AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Çocuğu aldırma imkanın varsa aldir.. Eğer bunu yapmazsan baba sorunları ve travmaları olan bir çocuk dünyaya getireceksin. Lütfen kendi hayatını ve o bebegin hayatini zindan etme. Bosanmalisin.
Şuanda dini nikahınız düştü yok zaten. Sende ayrıl bir iş bul kendine o adamla olman şuanda zina. Ayrıl muhtemelen aldatıyor
Abla acaba aldattığını düşünüyor olabilir mi hani belki kısır sanıyordur kendisini ve senin onu aldattığını düşünüyordur bu değilse bir anda böyle olmasının bana başka mantıklı bir aşıklaması gelmedi yani
sakladığı, kısır oldupunu düşünüp hamile oldupun haberini aldıysa, seni başkasının becerip hamile bıraktığını sanıyodur
Hemcinsimi haklı çıkarmak için abuk subuk senaryolar üretiyorumdur
Ablam kimseye bişi demek düşmez ama madem akıl istiyosun bundan ne baba olur ne de sana eş bu adam düzelmez bu durumu önce kabullen çocuğunu da aldırma kendi çocuğuna kendin bak boşan
sen akıl verme kuş beyinli
ne anlatıyosun Allah aşkına Bakırköyü ara da gelsin alsınlar kocanı
Aldatıyor canım seni ben de yaşadım halada yaşıyorum uzak benden çünkü bu sitede takılıyor
Hala evli misiniz ki?
Bu adam normal değil sakın bebek yapma dogurma ayrılman gerek
Eş seçimi önemli, sanırım kaldıramadı bu haberi
Allah korusun maalesef siz de çocuk sahibi oluyorsunuz
Allah cezasini versin onun bebeği aldır ailene git ve boşan o adama çocuk doguruptaoyle birine babalığı layık görme
Bebeği aldırmayı düşünüyorum de bakalım ne tepkiler verecek
gercekten bu bebeği istiyosan dogur ama sonradan pisman olcaksan bence dogurma en erken sekildede o adamdan kurtulmanı oneririm acikcasi
Abla boşan en iyisi kendini yıpratma sonra pişman olursun
Bence çocuğu aldır. Bende bosandim ve önüme öyle güzel kapılar açıldı ki çok şükür düzenimi oturttum evimi aldim felan. Bu pislikle hayat geçmez aldırmazsan ilerde çok pişman olucan bence
o terketsin evi. en azından eşyaları satarsın
o çocuğu doğurma kimsenin hayatını yıkmaya hakınız yok
Ailene git biraz orada kal seni özlesin aklı başına gelsin
* istemiyor neden? Belki de bebegi düşünüyor. Sal
Zaten evliliğin ilk ayları canım cicimdir, sonrası felaket. Onu şaşırtacak sürprizler yapın.
Bazi erkekler öyle kadin hamile olunca uzaklaşıp ayri yatip ilişkiye girmezlermis annemden biliyorum
Öncekinde böyle değildi son zamanlarda böyle davranıyor
İşte ailesi ah ailesi ayni bizimkiler annem iki sene ayri yatmis ben dogana kadat dediğin gibi nenemleede hizmetçi gibi tani onlarin doldurmasına gelerek en son 8 sene önce ayrıldılar işte
Biri dolduruyor çok belli ama kim onu bilmiyorum Allah herkesin ayağına dolasin ne yaparsa bebeğe bir şey olursa öldürürüm seni diyor bıçakla üzerime yürüme o zaman ben napayım
Anasıdır kim olacak bak duyduğum laflari sayayim sana
İş yapmayla çocukmu düşer oglum sana hamileyken ne isler yapardik makina yoktu herseyi elimizde yapardik ama dogurduk naz yapiyo gevurun kızı
Kesin hap map almıştır dogirmamak icin bu ne fena sen bilmiyon gozun gormez onu
Çok yuz veriyon kari gibisin biraz uzak dur da kendini duzeltsin
Allah büyük herkes kalbinin ekmeğini yer
Öyle de kötüye bişey olmuyor
Bu ilk değil ki araba vardı abisi alırdı sürekli birgün bize geldiler kendi arabamizla onların gibi hava atarak arabayı istedim diye tokat attı bana haram olsun dedim o günden sonra iflah olmadı araba sürekli arıza verdi teker patladı dedim ki beni üzdugun zaman başına iş geliyor yapma haklısın ama devam ediyor
Seni kaybedecek farkinda degil
Bence bunu istiyor zaten
Gerçi istemese Şu an kollarinda olursun
Swvmiyor
Beğenince hakli mi oluyorux
Evet 🙏
Sen yanlis zamanda yanlış yerdesin
Her zaman olduğu gibi
Evlilik böyle birsey
Hicbir zaman mutku olmicaksin
Hamd olsun bir iyiyse bin kötü
Mutlu olmadigin icin burdasin ama opmicaksin hiçbir zaman sanalda olsa aldatacaksin yapicak bisey yok ccocuk doğunca değişirsin ona odaklanırsin sacma gelir hersey tek o olur hayatinda oyuzden sanal seks filan yapma derim
Aldatmam! Öyle bir şey yok o yaptığıypa kalsın eninde sonunda Allah alır ahımı ondan
burada olman bile aldatmak
Hayatımda başkası var net
Bmyle birinden çocuk mu yapın birde eminim ki sinyalleri çok önceden veriyordu ve sen yeter artık dediğin son nokta bu oldu
Seni aldatıyor bu %100 net
Allah onun belasını versin ne biçim insanmış canım lütfen ailenin evine dön çocuğu bahane etme lütfen canım
Bebeğe bişey olur korkusu vardır belkide
Öyle olan şiddete meyil eder mi can yakar mı haksız olduğunu bile bile seni suçlayıp tehdit eder mi
Evlenmeden önce aklın nerdeydi a benim canım 🥺🥺
O zaman ki adamı görsen hatta dışarıda bana ilgisini görsen dersin ki sacmalıyorsun bu adam çok naif nasıl böyle şeyler yapıyor dışarı iyisi ağzı çok güzel laf yapıyor ama evde deccalden farkı yok hele son bir aydır kan kusuyorum onun yüzünden bebeğe bir şey olursa diye başlayan tehdit silsilelerini saymıyorum bile
Üzülme belki düzelir
İmkânsız artık bugün o nefreti gördüm
Ayrılmayı dene
İstiyor zaten bitti dedi yakında açar davayı elimde ispat yok keşke olsa
Kendini güvenceye al
Nasıl
Herşeyden hakkını al ev para pul
Anladım teşekkürler 🙏
Rica ederim bende boşandım anlarım halinden
Ailenin evine gidemez misin?
Bazen gidemezsin, gitmekte istemezsin bu yaşanılanı anlamak zordur iyi gözlem ister ama erkek ilgiyi ne olursa olsun böyle kesmemeli!
Giderim istediği de bu zaten pazartesi yurtdışına çıkıyor bir hafta iş nedeniyle kardeşimin düğün hazırlığı var şu an kimseye anlatıp üzmek istemiyorum
Yemin ederim bebeğin üzerine normal şekilde soruyorum problem nedir diye sonra deccal çıkıyor içinden
Seni anlıyorum o halde düğün bitene kadar sabret üstünede gitme naparsa yapsın ilgilenme sorma bebeğe ve kendine odaklan sonrasında yine aynıysa ailenin yanına git. Kendini sakın üzme bebeğe odaklan. Sen ve o çok önemli ve değerlisiniz.
Ona bir şey olmasın diye derdim o yüzden buraya yazdım kimseye anlatamıyorum çünkü aile evine gitsem bebeğe kim bakacak çalışmak şart o kadar zor durumdayım ki napcam bilmiyorum yemin ederim
Bence siz boşanın öyle adamla olmaz
Allah’a havale et umarım biran önce kurtulursun
Daha bağlanması gerekirken mi
Telefonun şifresini biliyor musun?
Boşa kızım bunu deliyle mi uğraşıcaksın
Başkasını bulmuş hit çocugu aldır
Kesin başka kadın var.
Sevgisinden şüpheniz var mj
Kalkmıyormu artık yani
Acaba çocuk istemiyor ondan mı böyle yapıyor?
Ama hanımefendi yazmış , birkaç ay önce düşük yapmış ve şimdi de dusuk riski varmış, yani birkaç öncesi ztn hamileymiş düşmüş gene hamilelik oluşmuş. E o zmn madem istemiyorum adam önlemini alması gerekiyor, bu ablanın ne suçu var
Madem istemiyormus*
Klavye duzeltmis
@___yaren___ hanımefendinin hiçbir suçu günahı yok zaten sorun adamda, adam muhtemelen sorumsuz biri ve yalnızca kendi zevkine düşkün biri belli ki sevişirken içine boşalmak ona o an zevkli geliyor ama sonrasını düşünmüyor o yüzden sorumluluk sahibi olamayan hiçbir insan evlenmemeli bence
Allah herkesi korusun bütün kötü kalplilerden ve kötülüklerden amin
Dinimiz amin inşallah
Çocuk istemiyor olabilir mi
Bu herifi cokmu aradin da evlendin
Allah yardımcın olsun.
çocuk ondan olmayabilir.
İstemiyormuyfu
Çok istiyordu bir sürü doktora gittik hocaya bile okutmayı düşündü o kadar çok istiyor çocuk sahibi olmayı ama son zamanlarda deccal var içinde sürekli telefonda telefon onunla her yerde sen böyle değildin deyince tehditler hakaret boşanma babanın evine git s. Git neler neler
Evlilik berbat bir şey
Kesinlikle katılıyorum
Şu an nerede?
Salonda TV karşısında yatıyor
Oysa yanı başında olmalıydı ve sırtını ona yaslamalıydın ilgisini eksik bırakması kötü
İlgi istiyorumsuçlu oluyorum
Şu an huzurun kaçmış belli ama mesafelisin ona karşı
Anlatamadığın detaylar var mı bana
aldatıyor maalesef
Net aldatıyor.
Seni aldatıyor maalesef
Saçmalık
Büyü olabilir ya hiç normal değil hareketleri
iyi akşamlar hayırlısı olsun.
Senin kocan canım o zmn
Çok saygısızca ve gurur kırıcı
Boşa kız