nlattıkların satır satır insanın içini sızlatıyor iki yıllık bir evliliğin ardından gelen o güzel haber yani hamilelik birçok kadın için hayatının en özel ve duygusal anlarından biri olurken senin için bir kabusun başlangıcı olmuş eşinin bir anda senden uzaklaşması salonda yatması sürekli telefonla uğraşması ve telefonunu saklaması o gün gelen haberi kaldıramadığını ya da senden bir şey gizlediğini çok açık bir şekilde gösteriyor en acısı da sen onu kırmadan yıkmadan sadece neden böyle oldu demeye çalışırken onun sana kriz geçirerek bağırması kendini odalara kapatması hatta sana el kaldırması tehditler savurması baban gelsin seni alsın defol git boşanacağım aldır çocuğu gibi kırıcı acımasız cümleler kurması bunlar bir kadının kaldırabileceği sözler değil hele ki içinde bir can taşırkensenin konuşmak istemen derdini paylaşmaya çalışman en doğal hakkınken onun seni sürekli susturması yok sayması ve krizleriyle seni korkutması evliliğin temelini sarsmakla kalmıyor seni insan olarak da tüketiyor duygularını anlatmak istediğinde beni tartışmaya sokma sen mutlusun dimi gibi laflarla seni suçlaması sana empati kurmak yerine seni sorumlu tutması kabul edilemez üstelik kendi içine kapandığı anlarda normal davranıp senin karşına çıkınca yeniden kriz geçirmesi de bir oyun gibi sanki senin sevgiyle yaklaşmanı cezalandırıyor sanki her adımında seni daha da soğutmak daha da yalnızlaştırmak istiyor bunları yaşarken bir yandan gidemem diyorsun çünkü içinde büyüyen bir can var bir yandan da dayanamıyorum çünkü seni bir hiç gibi davranan değersizleştiren bir adamla aynı evin içindesin ne hissettiğini anlayabiliyorum korku çaresizlik kırgınlık umutla bekleyip yine hayal kırıklığına uğramak hepsi üst üste binmiş durumdakendini suçlaman ben ne yaptım diye sorman çok doğal ama unutma sen bu sürece sevgiyle umutla ve güzel duygularla girdin hiçbir kadın eşinden böyle davranışlar görmeyi hak etmez evlilik iki kişinin el ele tutunarak yürüdüğü bir yolsa senin eşin seni itmiş yalnız bırakmış ve seni taşımak yerine yükmüş gibi davranmış bu kadar ağır lafları tehditleri kaldırmak kolay değil kendi bedeninde bir can taşırken onun kendi krizlerine ve seni değersizleştiren sözlerine tahammül etmek daha da zor sen şu anda hem bir kadın olarak hem bir anne adayı olarak hayatının en güçlü ama en kırılgan dönemindesin ve bu kırılganlık senin suçun değil tek istediğin şeyin huzur ve sevgi olduğunu biliyorum ama ne yazık ki içinde bulunduğun durum seni bir eşten bir yoldaştan çok bir düşman gibi gören bir adamla karşı karşıya bırakmış sen konuşmak istedikçe o susturmuş sevgiyle yaklaşmak istedikçe seni itmiş duygularını anlatmaya çalıştıkça seni krize sürüklemişbu ilişkide senin değil onun içinde taşıdığı öfkenin inkarın ve belki de korkaklığın yarattığı bir kırılma var ama bu kırılmanın bütün yükü senin omuzlarında olmamalı anlattığın her cümle her davranış artık bu evliliğin içinde güvenli bir alan kalmadığını gösteriyor üstelik sen artık sadece kendini değil karnındaki evladını da düşünmek zorundasın kalbin aklın canın bu kadar doluyken neden böyle oldu diye sormak en insani şey ama ne yazık ki karşında sana dürüstçe cevap verecek elini tutacak birlikte aşarız diyecek biri kalmamış gibi görünüyor bazen insanlar kendi eksikliklerini bastıramayıp karşısındakini suçlamayı seçer ve ne acıdır ki bunu en çok sevdikleri insanlara yaparlar ama bu seni ezmelerini seni tehdit etmelerini seni susturmalarını haklı çıkarmaz sen elinden geleni yapmışsın yapmaya da çalışıyorsun ama tek başına yürütülmeye çalışılan bir evlilik bir yerden sonra sadece bir tarafı yorar yıpratır ve içten içe çökertirsen böyle bir şeyi hak etmiyorsun içindeki sessiz çığlığı duyuyorum gücün kırılmış olabilir ama hâlâ ayaktasın ve bu bile senin ne kadar güçlü biri olduğunu gösteriyor seni çok iyi anlıyorum ama işte hayat bu erkekler bu işte bu yüzden asla evlenmeyi düşünmüyorum..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 aypaylaştığın yazıya göre eşin;
- Sürekli telefonla meşgul ve saklıyor,
- Özür dilemesine rağmen davranışlarına devam ediyor,
- Sinir krizi geçirip şiddet eğilimi gösteriyor (el kaldırma, bıçakla tehdit),
- Odaya kapanıyor, iletişime kapalı,
- Hamilelik haberi sonrası tavırları tamamen değişmiş,
- “Aldır çocuğu, boşanacağım” gibi tehdit edici sözler söylüyor,
- Maddi ve manevi olarak sıkışmış durumdasın, ne yapacağını bilemiyorsun.
👉 Bu durum kesinlikle normal değil ve tehlikeli bir tablo çiziyor.
🔴 Öncelikle şunu bilmelisin
- Şiddet tehdidi (özellikle bıçakla tehdit) hayati risk taşır.
- Hamile olman (veya risk altında olman) seni daha da korunmasız hale getiriyor.
📌 Ne yapabilirsin?
✅ 1. Kendini ve bebeğini korumak önceliğin.
- Eğer tekrar şiddet veya tehdit olursa hiç tereddüt etmeden 155/112’yi (Polis/Jandarma) aramalısın.
- Türkiye’deysen ALO 183 Sosyal Destek Hattı arayabilirsin, ücretsiz destek verir.
✅ 2. Yakınlarından destek iste.
- Güvendiğin bir aile bireyine (anne-baba, kardeş, teyze, hala vs.) durumunu açıkça anlat.
- Şiddet anında gidebileceğin güvenli bir yer belirle.
✅ 3. Sağlığını ihmal etme.
- Hamileliğin riskli, düşüğün olmuş, bu dönemde stres ve şiddet hem seni hem bebeği ciddi şekilde etkiler.
- Aile hekimine veya hastaneye gidip yaşadığın durumu anlat, doktor raporu almak ileride hukuki açıdan da koruma sağlar.
✅ 4. Hukuki haklarını bil.
- 6284 sayılı Kanun sayesinde şiddet uygulayan eşe uzaklaştırma kararı çıkarabilirsin. (Avukata gerek olmadan karakoldan veya savcılıktan başvurulabiliyor.)
- Maddi durumun zorsa devlet geçici maddi yardım ve barınma desteği sağlayabiliyor.
✅ 5. Konuşmaya çalışman güzel ama tek başına yeterli olmayabilir.
- Eşin ciddi kriz geçiriyor ve tehlikeli davranıyor. Bu noktada onu sakinleştirme çaban, kendi güvenliğini tehlikeye atmamalı.
- Onun ailesiyle, senin ailenden güvendiğin biriyle birlikte ciddi bir konuşma ortamı yaratılabilir ama bu şiddet riski yoksa yapılmalı.
⚠️ Unutma Bu durumda “sabret geçer” demek seni riske atar. Hem senin hem bebeğin güvenliği için acil önlemler çok önemli.
10 Yorumla
10 ayboş ver bulaşma yemek yap yavaş yavaş temizliğini yap. Otur dinlen. O sana yanaşmıyorsa sen yanaş. Kötü olsada kocan. Erkekler süprizleri sever. Gönlünü hoş etmeye çalış derim. Güzel etkileyici bişeyler giyi. Sarıl ona. Sevdiği yemekleri yap öp falan. O uzak durursa sende uzak durursan daha çok huylanır sinirlenir. Erkekler böyledir. Kafaları atar. Biz kadınlar daha sakiniz. Ailesini yemeğe davet et. Sabah erkenden yavaş yavaş hazırlık yap kendini yormadan. 4/4 lük ağırla ailesini, Ailesinin yanında onu öv. Ailesiyle beraber Yiyin için sohpet edin eşinede iyi gelir. Hamilesin yani, elinden geleni yap belki geçici bir psikolojik sorundur.
01 Yorumla
Abla o çocuğu aldır baba figürü olmadan ki doğsa da olmaz gibi aynı evde bi çocuğun babaya da ihtiyacı var daha siz anlaşamıyorsunuz çocuğu istemiyorum git aldır diyor ee böyle bi adama bu çocuk niye maddi açıdan da destek olmaz sel sefil gariban hayatı artı babasız çocuk çeker artık bi gelecek veremiyosanız doğurmayın bebek doğunca da değişmez çocuk olunca da erkekler boşuyor gidiyor bunu unutma
09 Yorumla- 10 ay
bence boşancak adam çocuk o yüzden sitemiyor :)
- 10 ay
@cansinnn_ ilişkinin detaylarını bilmeden bir şey diyemem nedenleri nedir bilemek lazım belki kadın hakkın da bir şey öğrendi boşanıcak çocuk ondan istemiyor olabilir çok fazla olasılık var
Soran10 ayBoşanmak istiyorum dava açalım diyorum zaten yanaşmıyor şu an tek derdi bebeğe bir şey olursa bana yapacakları onun dışında son zamanlarda çok değişti salonda geceden beri evde sessiz ilerliyor çıkmıyor p.. izliyor onu biliyorum aldatıyor kısmına şahit olmadım
Soran10 ayDetay deyince evlendiğimiz günden beri her sorunda beni suçladı benim değişmem gerekiyormuş kendi üstüne koyuyor aksine her zaman suçlu benim onun için hatasını kabul etmez babasını ararım en son o konuşur ayar çeker öyle kendine gelir
- 10 ay
@Uskskdks tuhaf bir durum çok aradın bu erkeyi
Yapay Zeka Cevapladı
Site kuralları gereği buna cevap veremem, anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️
15 Yorumla- 10 ay
Niye
- 10 ay
Yapay zeka tirsti be 😂
- 10 ay
La nası soru sorduysan, konpederi de yaktın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
10 ayEvliliğin dosql süreci işlemiş.. Bir yerden sonra bağ kopmuş.. Kendine vurması zarar vermesi sinirsel bir sıkıntı.. Altında bir şey olması gerekiyor.. Muhtemelen seni aldattı onun yansımaları.. ya da o taraflarda geziyor.. Bu durumda yapacak şey belli.. Biat edip kalırsan her şey çok daha artarak gelir iyice üstüne kabus gibi çöker... Yolları ayırman gerekiyor.. Bu iş sıkıntılı bir yere gider.. Ya kabullenitdin aynı evde 2 yabancı gibi yaşarsınız.. ya da kendi yolunu çizersin... Bu böyle çekilmez sqnq söyliyim.. ''
30 Yorumla
s 10 ayBu erkeklere de 100 sene geçse yine güven olmuyor valla.
Tam diyosun 2 sene geçti kocamı artık tanıyorum iyiyiz çocuk yapabiliriz, adamın içinden fellah çıkıyor.
Tam diyorsun ki 8 sene geçti artık kocam iyi baba olabilir hadi çocuk yapalım, hamile kalıyorsun adam triplere giriyor falan😀
Böylelerinin çocuğunu doğurmayıp boşanıcaksın hayatını yaşayacaksın ama işte çocuğun suçu yok.
Gerçi böyle yapınca da birden "adam olasıları" gelir ve "özür dilerim karıcığım" diye ağlamaya başlarlar.
Çocuk valla, kaç yaşında olursa olsun erkeklerin %90 ı çocuk.
Eğer çocuğa bakabilir kendi hayatımı yaşayabilirim diyorsan boşan.
Yok babasız olmas diyorsan kocanı adam ettireceksiniz.11 Yorumla
Soran10 ayİlkinde deli gibi üzerime titrerdi şimdi bir şey olmaz diyor sanki ben bebeği ona karşı kullanıyorum en son bebek olss bile hadi ordan giderim merak etme senle doymadım ölmeyecegim dedim nasıl koydu ise günlerce tekrarladı
Bu adam sana hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguluyor. Duygusal manipülasyon, tehdit, hakaret, ilgisizlik, el kaldırmak ve bıçakla tehdit — bunların hiçbiri evlilik değil, zulümdür. Üstelik sen düşük riskiyle hamileyken bunu yapması, seni ve bebeğini bile bile tehlikeye atması affedilecek bir şey değil.
'Bir şey saklıyor belli' diyorsun, doğru olabilir ama şu an bu ikinci planda. Öncelik güvenliğin.
ALO 183’ü hemen ara, hem hukuki hem maddi destek alırsın. Valilik ve sosyal hizmetlerden barınma, kira ve gıda yardımı alabilirsin. Gidecek yerin yoksa devletin kadın konukevleri var.
Sen yalnız değilsin, bu şiddeti hak etmiyorsun. Gitmek zorundasın. O adam seni mahvetmeden çık oradan.11 Yorumla- 10 ay
Her yorumda varsın ve her konuda o kadar mantıklı şeyler yazıyorsun ki.. böyle akıllı kadınlar görmek çok güzel
Okurken sıkıntı bastı yeni dogum yaptim ben yasamisim gibi. Ilk lohusaligimi burnumdan getirmisti ikinci de ustume titredi. Emin ol o cocuk dunyaya geldiginde o baba kilikliya yaklasmicak sevemicek sen gercekten icinde affetmedigin surece.. degisik bir bunalima girmiş. Hic sorma bir sey o yokmus gibi davran sadece sen ve bebegin varmis gibi. Geldiginde gir. ofaya kapiyi kapat sakinlestirici muzik dinle. Onun ustune gittikce daha beter olur yokmus gibi davran ne oluyor. desin. gitmek. istiyorsa kendi gitsin anasinin evine. Yazik gunah ya. Aldatiyor da olabilir
30 Yorumla
10 ayEger cocugu aldirma imkaniniz varsa aldirmani tavsiye ederim. Cocuk olursa senin icin kurtulmak daha da zor olur. Be aw adami de ki 2 yilda ne degisti? Ne oldu da bu hale geldin. Yapacagin iki sey var. Ya boyle katlanip devam edeceksin ki hayat sana zindan olur ve o adamin duzelme sansi falan da yok. ya da cocugu aldirip bosanacaksin. Ucuncu bir yol yok gibi. Ailen sana sahip cikmaz mi?
40 Yorumla
10 ay"Bak canım, yaşadığın şey bir evlilik problemi değil, bu bildiğin psikolojik ve fiziksel şiddet. Hamile olduğun hâlde sana el kaldırıyor, seni tehdit ediyor, uzaklaştırıyor, susturuyor… Bunlar asla normal değil.
Bu adamın bir sorunu var ama bu senin çekmek zorunda olduğun bir şey değil.
Korkma, utanma, yardım istemekten çekinme. ALO 183'ü arayabilirsin, ücretsiz destek veriyorlar. KADES uygulamasını da indir. Eğer can güvenliğin tehdit altındaysa, seni gizlice kadın sığınma evine alabilirler. Bu işler gizli yürütülüyor, kimseye bilgi verilmez.21 Yorumla
Soran10 ayBiliyorum farkındayım zaten yurtdışına gidiyor birkaç gün yok o gelene kadar beklicem sonrası Allah büyük
10 ayNet olarak.. hayatinda.. sizden ısrarla saklamak isteidigi başka bir kadın olan erkek davranışları. Baska bir kadinda heyecan duyuyor olma ihtimali çok yüksek. Bebeğinizin dünyaya gelelcek olması büyük risk aslında. Boşandım bir sene kadar önce. Neyin ne olduğunu çok iyi bilirim. Bence bebeğiniz dünyaya gelmemeli. Aldırma zamanınız hala varsa.. geç degilse aldirin. Boşanmaya giderse.. ki öyle görünüyor. Çocuksuz olmanız avantajiniza olur. Destek olmak isterim.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayValla durumunuz çok ciddi , sorunu konuşarak halletmeye calismissiniz ama olmamış, biraz da dişinizi göstermeyi deneseniz daha iyi olur , baktınız yine olmuyor, o zaman üzülerek söylemeliyim ki terk etmek gerekiyor. Ne biçim erkeklerle evleniyorsunuz, anlamıyorum ya. Siz mi kolay kandiriliyorsunuz yoksa erkekler mi iyi yalan söylüyor bilemedim. Evlendigimde eşim bana "bana sarıl "diyecek ve ben sarilmayacam öyle mi? Öyle birsey yaparsam elim kurusun...
22 Yorumla- 10 ay
adam king ya
Cevap sahibi10 ay@Minnakkalbim90 inşallah birbirimizi sevebilecegimiz, dertlerimizi paylasabilecegimiz, beraber gülüp beraber aglayabilecegimiz birine denk gelirim, bana dua edin lütfen 🥲🥲
;((Benim ablam hamile olduğunu söylediğinde herkes çok sevindi ama eniştem hiç sevinmedi annem eniştemin telefonunu gizlice getirmemi istemişti sonradan annem nereye baktıysa 1-2 tane sevgilisi olduğunu öğrendik ve sevgilisinin 1'inden çocuğu olmuş annem hevesi geçmiş sevmiyor ablanı dedi eniştemde erkek çocuk istemiyorum ben demişti ama annem yakalamıştı. Ablamda aynen sizin gibi sarıl falan derdi eniştemde ya boş konuşma falan derdi fırsatını bulursanız konuşmayı deneyin bence umarım iyi olursunuz;((
13 Yorumla- 10 ay
Hamile olmadan önce düşünseydi keşke telefonunu felan kurcalasaydi
- 10 ay
evlendikten ne zaman sonra hamile kaldi peki
10 aybak sana içten söylüyorum burada en önemlisi senin güvenliğin bi kere
şu an durum baya tehlikeliye benziyo hem sana hem kendine zarar veriyo
bence hiç beklemeden güvendiğin bi aile üyesine ya da arkadaşına haber ver
gerekirse gece bile olsa yanına git ya da onlar gelsin
polis çağırmaktan da çekinme çünkü bu ciddi tehdit artıkhamile oldugun için daha da dikkat etmen lazım, seni strese sokuyo ve zarar veriyo
şu an onla oturup konuşmak falan işe yaramaz çünkü belli ki sağlıklı bi şekilde dinlemiyo
önce bi uzaklaş, nefes al, güvenli bi yerde ol
maddi manevi zor diyosun ama can sağlığı her şeyden önce gelir
sonra da aileyle ya da sosyal hizmetlerle görüşüp nasıl bi yol izlicenize bakarsın00 YorumlaBebeğin başkasından olduğunu düşünüyordur belki yanlış anlama ama öyle bir sinyal vermiş olabilirsin erkekler bazen kendi kafasında dışarıya olan bir hareketin falan gorduğunude hiç bir şey yapmasan bile kendi kafasında kurabilir temel sorun buysa hemen düzelt düzeltemesen de hemen git
00 Yorumla
10 ayYuvanı kurtar diyen beyinsizleri dinleme, maddi bir gelir eline geçtiğinde boşa o pisliği seni aldatıyor karnındaki çocuğu da seni de zerre önemsemiyor, ayrıca kocan tam bir ruh hastası hastaneye yatıp tedavi olması gerekiyor. Sana el kaldırınca onu sakinleştirmek yerine oradan gitmen gerekir böyle bir pislikle yaşanmaz, sakın kendi kendini bir de karnındaki çocuğu o evde o pislikle kalarak yakma.
00 Yorumla
10 ayBelli ki cocuguda istemiyor ( olan çocuğa oldu)
Çocuğa bir şey diyemiyorum ama boşanin bence
Yıpratma kız kendini
Böyleleri..
Her şey olacagin varir.
Çocuğuna bakabilecekmisin ona sevgini verebilecek misin , sağlıklı bir birey olur mu?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayŞiddet varsa bi kere sevgi falan yoktur hele ki bi de hamile halinle, bıçak falan çekiyormuş Allah korusun ama sen önce kendi canını düşünmeye bak, bu adamla aynı evde sağlıklı psikolojiyle sağlıklı bi çocuk büyütemezsin gibi duruyor, ailene durumu anlat ya sana ve çocuğuna sahip çıksınlar ya da geç olmadan çocuğu aldırıp boşanıp kendine bir hayat kurmaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayHep diyorumv her zaman haklı çıkıyorum 5 yıldan önce çocuk yapılmaz. Al öncesi yaptınız şimdi çocukla ayıkla pirincin taşını. Oysa çocuk olmasaydı her şey şu an çok daha kolay olurdu şimdi bir ömür çocuğun başına belasıniz. Daha yuva olmayı becermeden çocuk NEYİNİZE
00 Yorumla
10 ayZor bir durum... ilkinde üzerine titrerken ikincisinde bunu yaşaman dusundurucu... onu bunu bilmem ama kesinlikle psikolojik destek almalı... sana anlatamadığı bir derdi var gibi
01 Yorumla
Soran10 aybir şey var çok belli p.. izliyor bu sebep olabilir mi bunu yakaladım sadece geriye kalan her şey normal
Kocan kisir olabilirmi acaba ya da onceden oyle bir tesis konulmus olabilirmi aldattigini dusunuyordur belki
ya da iyi bir cocukluk yasamdi babasi gibi olmaktan korkuyor015 Yorumla
Soran10 ayÖyle bir şey yok ilki düştü zaten başka ihtimal yok p.. izliyor bu ara ve ne zaman izlese benden uzak duruyor nedeni nedir
10 ayBir insan sevgi konusunda daha azını hak etmezken, her zaman sevilmek bakımından strandartları olmalıyken neden tokata ve şiddete göz yumuyorsunuz? Sizi hor görüyor, küçümsüyor. Neden neden anlamıyorum. Neden tahammül ediyorsunuz?
00 Yorumla
10 ayBen ne okudum şimdi ya😔 büyü falan mı var acaba diyeceğim. Bir adam aniden değişmez bu kadar. Birileri mi var acaba desem bu kadar da belli edilmez herhalde.
07 Yorumla
Soran10 ayTelefona bakıyorum bir şey yok Instagram da giriyorum bir şey yok deli ediyor beni merak ediyorum diyer saklıyormus güvenmiyormusum güveni öğrenecekmisim ne var bilmiyorum ama sonumuz geldi sanırım böyle gitmez çünkü bu düzen midem bulanıyor yemek yapamıyorum ağır kaldırmak yasak risk var sakinan göze çöp batar diyor ama benim aileme gidince kalkma bir şey yapma etme onlara gidince sesi çıkmıyor o kadar yoruldum ki benim mutlu olmam gerek bebeğim için ama yok
- 10 ay
Bazen boşanmak her iki taraf için daha iyidr. Ailen ile konuştun mu bu durumu
Soran10 ayKonuşamadım kardeşim evleniyor hazırlıklar var annem kanser kadının sebebi olurum diye de korkuyorum o kadar kötüyüm ki her yerden elim kolum bağlı
- 10 ay
Çok üzücü bir durum. Kardeşinin düğünü bi geçsin. Ama eşin birden 180 derece döndü ise ya büyü var ya biri tabii önceseb psikolojik bir hastalığı yok ise.
Soran10 ayYok bildiğim kadarıyla ne var onuda bilmiyorum şu an napcam bilmiyorum araftayım
- 10 ay
Ne desek de boş. Biraz bekle düğünü falan sonra olmadı kardeşinle konuş. Bunu içinde tutma ama
Soran10 ayZaman geçsin de bakalım ne olacak
10 ayÇocuğu aldır yoluna bak böyle pi. çin çocuğunu taşıma bile
30 Yorumla
10 ayNerede bir ruh hastası yaratık var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz okurken Ben tiksindim hangi ahırdan buldun lan bunu
20 YorumlaCanim istiyorsa bosanin bu adamı. Hayatında başka biri var kesinya da psikolojik problemleri aklı gıdık bu herifin bu yüzden biran önce yoluna bak
20 Yorumlanasıl erkekler var ya , üzüldüm resmen. Bir insan eşine bu kötülüğü neden yapar kı aklım almıyor
20 YorumlaBu davranışlar normal bir tartışma değil, ciddi bir öfke ve şiddet sorunu gibi görünüyor. En önemlisi senin ve bebeğinin güvenliği; mümkünse güvendiğin birine durumu açman ve destek alman iyi olur.
00 Yorumla
10 aymuhtemelen yaşınızı ele alırsak biraz geç bir evlilik bana göre geçmişindeki ilişkiler yüzünden çocuğunuzun olması bir anda büyük sorumluluk getirmiş olup o bağlanma kaygısını arttırmıştır muhtemelen telefonunda sakladığı şey aldatma özür dileyerekten çünkü böyle erkekler genelde kaçmak için farklı bir liman tercih ederler ama üzgünüm...
00 YorumlaSACMALAMA BOSAN HEMEN O COCUK BUYUNCE NE OLUR YA of valla bu erkekler ne ya biktik biktik insan sevinir cocogum olucak diye bunun yaptigina bak sen ne yap biliyor musun kendini sev, yani şöyle diyim kendin suslen para kazan arkadaslarina buluş ozel alan yarat kendine oda kendine ceki duzen versin oyle iste
00 Yorumla
10 ayYani anlattığına göre adam birden değişmiş bir şey mi kullanmaya başladı acaba. Bir an önce evden gitmen lazım bence can güvenliğin yok Allah yardımcın olsun
00 YorumlaKardeşim, orası cehennem gibi bi yer olmuş. Şiddet, tehdit, sinir krizleri falan… Durmak yok, hemen uzaklaşman lazım. Maddi durum bahanesi olamaz, hayatınız değerli. Sakın susup katlanma. Aileden, dosttan, destek hattından yardım iste. Şiddet bitmez, büyür. Çocuğun var, onun için bile kendini düşün. Konuşmak istemesi oyun sadece gerçek sorunları çözmez. Hemen plan yap, gitmek zorundasın. Ölümü falan sallaması ciddi sinyal, tehlike var. Sağlam dur, hayatını kurtar.
00 YorumlaSenin için en iyisi boşanmak böyle bir ahlaksızla ömür geçmez olan sana olur değer bilmeyen biriyle hayatını heba etme senin adına üzüldüm Allah yardımcın olsun 🥹
00 Yorumla
10 aySeni üzmek istemem ama muhtemelen seni aldatıyor. Bebek istememe nedeni ise eğer boşanırsanız nafaka ödemek zorunda kalacak olmasıdır.
Umarım senin ve bebeğin için en iyisi olur 💝00 Yorumla
10 aybasitinden sevseydi böyle yapmazdı o çocuğu doğurup onun hayatını zindan edeceğine aldır ve boşan ikiniz için de en hayırlısı yol yakınken vazgeç çocuk olursa sende istenmezsin çoğu yerde eğer düzgün kendi bir işin yoksa aldırdıkrsn sonra boşan ve kariyerine odaklan seni terk etmeyecek tek şey o çünkü
00 Yorumla
10 aysakince oturup bebeği istemiyosa aldırabşleceğini söyle. blöf olarak tabii ki. bakalım ne diyecek belki cocuk sahibi olmaya hazır değildi öğrenince stresi sardı korktu falan.
00 Yorumla
10 ayBir halta yaramayan hemcinsim tipi işte. Böyleleri bir de evlenip çocuk sahibi olup ürüyorlar. Aile kavramını bilmeyen hödük bildiğin.
010 Yorumla
Soran10 ayBaşta o kadar adam gibiydi ki iki sene sonunda bekar gibi takılmaya başladı ipler koptu iyice
- 10 ay
Sonradan değişken tipleri zaten oldum olası sevmedim. Başta iyi filan değil mecburi gibi hissedip sonradan içindeki karakteri çıkmış içinden.
Soran10 ayTam olarak öyle oldu sevgisi sahte o kadar belli ki benim tanıdığım kişi bu olamaz evinde ne eksik diyor yemin ederim temel gıda dışında bir iğne almayız eve karnın tok daha ne istiyorsun diyo bekar bir bana yalnız bir anne bu bebeğin geleceğini düşünemiyorum
- 10 ay
Aile evinde de eksik yoktu. Aile olmak karnı tok olmak değil sadece gönlü de tok tutmaktır. Diyorum işte hemcinslerim bu konu bu kadar andaval. 😀
Soran10 ayKeşke evlenmeseydim hayatım çok güzeldi benim Allah'a havale ediyorum şimdi ahım çok büyük
- 10 ay
Zaten kul hakkı yiyor. Yaradan asla affetmez. İnşaallah düzelir kardeşim. Benim kardeşime bunu yapan eşi olacak yeminle köpek eder süründürürdüm.
Soran10 ayOna sorsan o haklı sorun benim hiç Kendi haksızlığını kabul etmez her olayda ben suçluyum yemin ederim çok yoruldum Allah'ım bir an önce kendine getirsin onu ne olacaksa olsun dayanamıyorum
- 10 ay
Amin kardeşim... Kendini yorma bu kadar ve dua et devamlı.
Soran10 ayAllah razı olsun
- 10 ay
Senden de kardeşim.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 316 cevap paylaştı.
10 ayHem düşünüyor gibi seni hem de bukadar sinirlenmesi hiç normal değil ilk defa duydum böyle olanı çok değişmiş birden Allah kolaylık versin
014 Yorumla- 10 ay
Çocuğa zarar gelmesin diye korkuyor olabilir o yüzden yanaşmaz size ama kötü davranması sizi uzmesi de çocuğa zarar verir telefonunu saklıyor mu sizden mesaj kasma var mı cok
Soran10 ayBebeği düşünen üzerime yürümez haksız olduğu halde sinir krizi geçirip üste çıkmaz tehdit etmez her yerde telefon elinde uyumuyor geceleri o derece sabahları kalkmayan adam erkenden uyanıyor
- 10 ay
Ailelerin yanında bebeğe bişey olur demiş ya onu dedim düşünüyor diye genel olarak hiç düşünmüyor birden nasıl değişti ki bu bişey var ama
Soran10 ayOnlarda bir şey olmuyor benim aileme gidince problem çıkıyor
- 10 ay
Ailenden de uzaklaştırmaya çalışıyor seni ozamn onun ailesinden sözünü dinleyecek kimse yok mu konuyu ona aç üzüyor beni bu aralar çok sıkıntılı çok değişti de onunla konuşun
Soran10 ayBabası var ona anlatabiliyorum sağolsun dizginliyor bunu
- 10 ay
İyi bari bukadar değişmesi çok tuhaf ilk bebekte çok ilgiliydi dimi üstüne düşüyordu dikkat et diyordu
Soran10 ayYerimden kaldırmazdi o zaman şimdi ise evi topla kadın değilsin bir sürü hakaret
- 10 ay
Babasina ne diyor neden böyle davranıyor us sebep ne acaba
Soran10 ayBabası üstü kapalı hadis ayet rüya ile konuşuyor buda alacağını alıyor g kalktı derler ya o oldu
- 10 ay
G kalksa da hamile kadına öyle davranmamsi lazım yatağa hiç gelmiyor dimi
Soran10 ayHaftasonu asla uğramıyor telefon ve televizyon karşısında bir çekyat üstünde iki gün geçiriyor
- 10 ay
Aldatıyor mu acaba sürekli telefona neden baksın gorebildiniz mi supelendiginix bişey telefonda
Soran10 ayYok hayır her zaman olduğu gibi telefonu temiz yani herşeyi biliyorum ama saklıyor işte
10 ayBoşanmak istiyorsa boşan bence uzatma bebeğede seve seve olmazsa ss kuralıyla bakar yoksa böyle üzülürsü emin ol
04 Yorumla
Soran10 ayBilmiyorum şu an sonumuz geldi belli yani
- 10 ay
maalesef ki evet zorlamıcan ne kadar zorlarsan senin için o kadar üzücü olacak belli
Soran10 ay😞
- 10 ay
Konuşa biliriz istersen
10 ayÇocuğu aldır ve bu beş para etmez heriftende boşan kimse böyle birinin çocuğu olarak doğmak zorunda değil
08 Yorumla
Soran10 ayTek başına karar veremiyorum maalesef imzası gerek onun
- 10 ay
Öncelikle boşanma davası açm bu yaptıklarını da kayıt altına al elinde delilin olsun bu adamdan bir an önce kurtul yoksa yazık olacak sana
Soran10 ayNasıl kayıt alcam ki sadec Tokat attığı gün kanayan burnumla foto bacaklarımda kolumdaki morlukların fotosu var
- 10 ay
Hastaneye gidip darp raporu alabilirsin. ne bebeğinden bahsediyorsun kızım en fazla 2/3 aylık hamile+ olarak yasal hakları
Soran10 ayAnlayamadım
- 10 ay
Yorum yapan canım var ya üstte ona yazdım sonuncusuni
- 10 ay
aldırmak için adamın imzası gerekiyorsa adam doğursun aq daha bebek büyümemiş bile aldırmak istiyorsan aldır saçmalık resmen
10 ayİçimden şu geçti bu eşin sizi aldatıyor olabilir ya da ruh hastası Allah en kısa zamanda kurtuluş nasip etsin büyük sıkıntı çocuğunu onsuz büyüt derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayabla kusura bakma belki üzüleceksin ama bu adamın ne sana iyi eş ne de çocuk doğarsa ona iyi babalık yapacağını zannetmiyorum. davranışlarına bakarsak üzgünüm pek size karşı sevgisi olduğunu zannetmiyorum. bence daha fazla zorlamadan bitirin bu işi. maddi olarak hiç yoktan kasiyerlik yapamaz mısın iş olarak en azından örnek
12 Yorumla
Soran10 ayMesleğim var tabiki ailesine anlattım bitecek eninde sonunda o kadar iyi biriydi ki son zamanlarda değişti böyle deccal oldu
Cevap sahibi10 aybazen insanlar gerçek yüzünü işler ciddiye binene kadar göstermiyor... mesleğin varsa kaç kurtar kendini :( yolun açık olsun
Çok üzüldüm adına ama can cezaya dayanmaz dostum yolunu çiz bırak ne halt ediyorsa etsin ya seni aldatıyor bu ya da yutturuyor sans
10 Yorumla
10 ayKesin sevgilisi var senden boşanacaktı hamile kaldın yaşlarınız kaç
16 Yorumla
Soran10 ay30
- 10 ay
Nasıl evlendiniz severek mi peki ne zaman sldın bu haberi
Soran10 aySeverek iki sene oldu bir ay önce aldım aldığım günden beri değişim var son günlerde iyice arttı
- 10 ay
Canım cidden garip başkası olsa eşine kıyamaz her akşam göbeğini sever eşine bak ya nereli bu adam
Soran10 ayAntep
- 10 ay
Anladım canım kıymetini biliyor peki ihtiyacını karşılıyır mu hiç 2 haftadır
10 ayBence unutamadığı biri var ve seni aldatıyor olabilir
20 Yorumla
10 ayMillet çocuğu olur diye havalara uçuyor seninkini yaptığına bak sizi sevginiz de yalan
20 YorumlaMaddi durum nasıl? Eğer iyi değilse muhtemelen bundandır..
İlk çocuksa babalığı da hazır olmayabilir.
00 Yorumla
10 ayVe bu herifin soyu maalesef senden türeyecek… Aldır demem çünkü bu cinayettir. Ona muhtaç olmadan dimdik ayakta yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKadınlar ne kadar pislik varlıklar ya. Hep kötü tarafları anlatırlar. Kendileri sanki sütten çıkmış ak kasıkları. Iftira et. Anca basit. Varlık seni. Hamilesin diye böyle oldu de. Suçu adama yükle
0146 Yorumla- 10 ay
😂 ne güldüm ya sabah sabah
- 10 ay
gizli yazmış bide korkak yaratık seni
- 10 ay
Cok öfkelisin bea yazık günah çabuk yaşlanırsın
- 10 ay
kimin çabuk yaşlandığı çok açık bence
- 10 ay
Bana niye laf atıyon ben naptım size
- 10 ay
sus lütfen
- 10 ay
Özür dile
- 10 ay
İçinde ki kötülüğü cok güzel dışarı vuruyorsun şu an
- 10 ay
aptl erkekler işte hepsi aynı
- 10 ay
egoist kibirli varlıklar
- 10 ay
size it gibi davranmak lazım
- 10 ay
Yani önceki ilişkiniz de yaşadıklarınız beni ilgilendirmez ama bu şekilde bi hitap da bulunmaz yanlış bende aldatıldım bütün kadınlar diye genelleme yapmıyorum
- 10 ay
Düzgün erkek arıyorsanız cami duvarına işemeyin o zaman bunun da açılımını söylim it kopuk serseri maskülen ne kadar erkek var ise onun peşinde koşmayın iyi olanı da eşşek yerine koymayın nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın
- 10 ay
Ben alfa erkeğim benimle baş edemezsiniz boşuna da uğraşmayın
- 10 ay
ıyy bu da üstüne alınmış sende o mallardansın demek ki düzgün kız seçseymişin o zaman
- 10 ay
Aklını bana laf atmaya değil de başka şeylere kullansan daha güzel olur senin için şeytanın dişisi olduğunuz için iyi mi kötü mü düzgün mü yamuk mu olduğunuz belli olmuyor dans etmesini bilmezsiniz ama çok güzel oyun oynuyorsunuz
- 10 ay
Senin sadece erkeklere değil bütün insanlığa karşı bi nefretin var ne yaşadın bilmiyorum anlatmak istersen dinlerim sıkıntı yok
- 10 ay
şeytanın ta kendisi sizsiniz boş yapma hiç dünyayı bile maffettiniz şeytanı solladınız çoktan
- 10 ay
hâlâ masum melek yapma derdindesiniz ama yemezler
- 10 ay
insanlığa değil erkeklere var haksızda sayılmam senin üslubuna bakacak olursak
- 10 ay
Benim üslübum gayet senin yazmalarına göre gayet normal sen kafanda kuruyorsun sonra bana yazıyorsun kibir ego kendini beğenmişlik sende Masum melek rolünü sizden iyi yapamayız
- 10 ay
Doğruları söylemem o kadar cok zoruna gidiyor ki doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar sözünün altına imzanı bile atarsın
- 10 ay
o yorum sana değildi üstüne alındıysan bundan bana ne yorum sana mı ait ikinci hesabın mı hayırdır
- 10 ay
doğrular da değil kafanda kurma boşuna 🤣
- 10 ay
siz erkeklerin tipik huyudur bu
- 10 ay
Yorum bana ait değil öyle bencil bi yorumu kendime yakıştıramam insan kendine yakışan sözü söyler
- 10 ay
yanlış olduğunuzu asla kabul etmezsiniz
- 10 ay
sana ait değilse ne araya giriyon
- 10 ay
Ben yanlış oldumu yanlış doğru oldumu doğru der susarım burada haksız muhalefet yapan sensin
- 10 ay
Çoğul konuşursan beni de kapsar olay bu
- 10 ay
asıl haksız olan sizsiniz boş yapma
- 10 ay
böyle yaparak üste çıkmazsın
- 10 ay
Ne öfke bu gaflet anlamıyorum tamam bi kusurum var ise özür dilerim büyüklük bende kalsın
- 10 ay
sende kıza sataşmışın ondan farkın yok
- 10 ay
sen büyük olsan kaç yazar
- 10 ay
narsist
- 10 ay
Hey allahım ya çaktık hanım efendi biraz terbiyemizi düzeltebilir miyiz acaba lütfen diyorum bu kadar şeyi midem kaldırmıyor
- 10 ay
Tartışmanında bi sınırı var ben yukarıda bu kadsr sinir yaşlanma yapar dedim sen geliyorsun bana yok narsist yok bilmem şey sen beni tanıyor musun da bu kadar yargılıyorsun beni
- 10 ay
Hep alttan almaya çalışıyorum alttan aldıkça yag gibi üste çıkmaya çalışıyorsun yani yeter artık gına geldi sus ve otur
- 10 ay
terbiye diyor bi de yüzsüz
- 10 ay
sen kıza sataşırken iyiydi dimi utanmaz
- 10 ay
size az bile bu muamele
- 10 ay
Benimle konuşma kalp kırmakta üstüne yok
- 10 ay
ben yorumu yorum yapana yazdım araya giren sensin 2 yüzlülük yapma burada bana
- 10 ay
Ailen terbiye vermemiş o terbiyeyi bana verdirme
- 10 ay
Zaten bir o kelimeyi biliyorsun o kadar biliyorsun ki profil ismini bile o kelimeyi yazmışsın
- 10 ay
Terbiyesiz seni
- 10 ay
asıl sen terbiye öğren edepsiz erkek
- 10 ay
Hayasız kadın
- 10 ay
gelip burada başkalarına sataşırken iyi dimi
- 10 ay
yüzsüz
- 10 ay
Utan utan
- 10 ay
az yüzün olsa yorum yapmaya utanırdın
- 10 ay
klasik erkek işte
- 10 ay
Az önce iki yüzlüydüm şimdi Yüzsüz mü oldum
- 10 ay
Benimle uğraşamazsın cebimden çıkartırım da cebime de sığmazsın
- 10 ay
Bir Derdin Varsa özele gel
- 10 ay
asıl sen benle uğraşamazsın ahlaksız
- 10 ay
belli ki senin kaşıntın var
- 10 ay
her kıza sataşıyon
- 10 ay
Buradan hava gazı yapma boşuna
- 10 ay
seni çiviyle duvara asarım
- 10 ay
onu yapan sizin gibi mal erkekler
- 10 ay
anlama kıtlığı olan
- 10 ay
Niye bakıp bakıp özür mü diliceksin
- 10 ay
hayır seni İsa'ya kurban olarak vericem
- 10 ay
O kadar yeteneğin varsa o yeteneğini kendine kullan
- 10 ay
insanların günahlarının kefareti olarak seni alırlar
- 10 ay
İsa'yı ben kurban olurum da Senin ne olduğun belli
- 10 ay
senden yetenekli olduğum kesin ucube
- 10 ay
Hahaha hangi tarafa güleyim boşa gitmesin
- 10 ay
benim ne olduğum belli en azından sen belirsiz cisimsin
- 10 ay
Özelden yaz
- 10 ay
sen gülme oksijen israfı
- 10 ay
Üfff laflara bak beyninin boş olduğunu gösteriyor
- 10 ay
Ne oldu çok mu Sinir oldun annene mi söyleyeceksin
- 10 ay
Harbi virüs gibisin ya kene gibi yapıştın bana ya Bütün enerjimi 5 dakikada şurada sömürdün enerji israfı
- 10 ay
Senin ne olduğun belli zaten kibirli egoist Kendini beğenmiş kendini bir şey sanan ucubenin tekisin
- 10 ay
yapışan sensin mk başkasına yaptığım yoruma cevap veren sensin
- 10 ay
mal olduğun burdan belli işte
- 10 ay
klasik erkek
- 10 ay
dök bütün zehrini ne kadar lağım gibi olduğunu herkes görsün
- 10 ay
Bir de kadınsın şurada küfür ediyorsun ya
- 10 ay
Sen de anlama kıtlığı mı var başkasını yaptın yorumu genelleme olarak yapıyorsun Ben çıkıp da diyor muyum bütün kadınlar canımsın diye diyor muyum demiyorum sen de demeyeceksin
- 10 ay
ha erkek olunca edebiliyon yani ataerkilci klâsik erkek işte ne bekliyon
- 10 ay
küfür etmeyi erkeklik sanıyor beyni o kadar
- 10 ay
Nelerden ne çıkartıyorsun arkadaş ya sen nasıl bir şeysin ya
- 10 ay
dedin sende yalan konuşma iftiracı
- 10 ay
benle baş edebileceğini mi sandın
- 10 ay
Ben bile etmiyorum sen ediyorsun diyorum edep diyorum edep bana e****** diyorsun ya
- 10 ay
Bu küfür mü şimdi
- 10 ay
bak gene küfür etti terbiyesiz utanmaz
- 10 ay
siz erkekler kendinizi bişi sanıyonuz
- 10 ay
Edep siz yazınca **** yazıyor
- 10 ay
Tamam ben malım hadi görüşürüz
- 10 ay
Sana bir şey yazıp da senin egonu tatmin edemeyecek kadar yüksekteyim
- 10 ay
Sen önce evine aynı al kendine bakmıyorsun demek ki
- 10 ay
Ne oldu diğeri gitti Sen mi geldin şimdi size para mı veriyorlar para veriyorlarsa söyleyin iki katını ben vereceğim gerçeği vereceğim para en fazla 3 kuruştur ama ederiniz o kadar çünkü
- 10 ay
Sen kendi ismine bak
- 10 ay
Bir tane hayvan var lama tükürüp duruyor aynı onun gibi bla bla bla konuşuyorsun
- 10 ay
ben hiçbi yere gitmem egoist varlık
- 10 ay
sizde pirana gibisiniz anca yok edersiniz güzel ne varsa
- 10 ay
Sen gittin Kardeşin mi geldi İki cebimde boş Gittiğine de sığarsınız ama ikiniz de obezsiniz
- 10 ay
konuşma lan cılız
- 10 ay
Aynen öyle her şeyi yok ederiz sizden gördük Çünkü şerefsiz olmayı
- 10 ay
o cebe seni bi sokarım sülalande sığar
- 10 ay
siz bizim tırnağımız olamazsınız
- 10 ay
Size beddua etmeyeceğim Tek duam öyle bir erkekle karşılaşırsınız ki kapısına bırak köpek olmayı dilenci olursunuz inşallah
- 10 ay
köpek anca köpeği çeker ondan sende aldatılmışın beter ol iyi yapmış o kız sana hak etmişin
- 10 ay
Üç laflara bak be nasıl zoruma gidiyor biliyor musun Çok zoruma gidiyor
- 10 ay
O kadar aklınızı yormayın ya Olmayan şeyi zorlamaya gelmez conta yakarsınız
- 10 ay
Yok Siz Böyle erkekleri sevdiğiniz için ya la ma olmuşsunuz bana
- 10 ay
Cevap yazmadan duramıyorsunuz kudurmuşsunuz belli
- 10 ay
Seviyorsunuz o***** çocuğu olan erkekleri Ben de o***** çocuğuyum kabul ediyorum
- 10 ay
Aynen ilkokul lafları ya Senden öğrendim
- 10 ay
sende akıl mı vardı ki balıkla aynı zekaya sahip olan biri için çokta zekaya ihtiyaç yok
- 10 ay
sonunda karakterini kabul etmiş zavallı
- 10 ay
Balık deyip geçme balıktaki hafıza sende yok sende olsa balık yerdin
- 10 ay
Aynen karakterim çok ağır gelmiş ki size zorunuza gitmiş
- 10 ay
Fazla zorlama bozarsın
- 10 ay
Tabii tabii Ben de öyle diyordum
- 10 ay
kadınların hafızasının erkeklerinkinden yüksek olduğu gerçeği seni baya ağlatır o zaman 🤣
- 10 ay
Ben çok iyiyim Ben hep Sevgi isterim Ben aşkı isterim en ufak bir şey de en ufak bir dertte defolup giden Sizsiniz kendini burada Melek gösterme Şeytan da Melek
- 10 ay
Balık hafızadan bahsediyorsan o ayrı
- 10 ay
ahahah ondan en çok erkek terk ediyor evi ayn
- 10 ay
o kadar zor şartlara dayanıyonuz ki yazıkkk
- 10 ay
ulan siz dün yediğinizi bile hatırlamazsınız boş yapma mk
kocan olacak pez... vek çok ağır küfürü hak ediyor ama burada söyleyince siliniyor anladın sen tam bir kuzum. muş
00 Yorumla
10 aypsikologa git burasi rezilliklerinizi sunacagiz site degil nerde ozurlu iki insan hemen buradasiniz
02 Yorumla
Soran10 aySanane nereye istersem yazar sunarım bok nohudu gibi gelip yorum yapma dikkat çekmek için ayrıca sensin rezil bu her kadının başına gelebilecek bir durum birgün senide görürüz buralarda
- 10 ay
göremezsin canim
Gizli Üye(18-24)10 aySenden soğumuş seni artık istemiyor. Bebeğin sorumluluk gerektirdiğini biliyor. O sorumluluğu alıp baba olmak istemiyor. Gözü dışarda olduğu için senin hamileliğin onun başka kadınlarla olmasını engelliyor onun gözünde. Şiddetli psikopat tavırlar göstererek aranizin açılmasını seni kendinden soğutmaya çalışıyor ki şiddet gösterince ondan sogu diye. Gizlice onu izle ne yapıyor ne ediyor diye. Gay bile olabilir. Stres yapma derim yoksa Allah korusun bu çocuğun da düşebilir.
10 Yorumla
10 ayakıl sağlığı bozuk birinden çocuk yapmak? emınmısın
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 677 cevap paylaştı.
s 10 ayTek yapman gereken boşanmak. Sana şiddet uygulayan adamla aynı evde durman bile yanlış
10 Yorumla
10 aybana sorarsan geç olmadan boşan, kaç yaşında bilmiyorum ama , bundan sonra dğzelmez katlanarak gelir, iyi bir ders alsın , git babanın evine sende , bu adamla çocuk büyütülmez ben sana söyleyim , yaptığı normal değil
20 Yorumla
10 ayO çocuğu doğurma ya birşeyler kullanıyor eşin ya da kimseye söyleyemediği bir şey saklıyor
00 YorumlaÖküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. ilkinde düşük oldu diye belkide bundan dolayı bi tedirginlik olabilir
00 YorumlaBaşkası olma ihtimali vardır, demekki sevmemiş , en mantıklı yönü sen bilirsin ama böyle ömür geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBunlar tolere edilebilecek davranışlar değil aldatılıyor olabilirsin bir an önce boşanma davası aç kendisi de boşanmak istiyor sende çekme böyle birini değer vermiyor
00 Yorumla
10 ayTelefon saklanıyorsa sebebi bellidir o telefonu kurcalamalısın
00 YorumlaBence yol yakınken aldır bu adama çocuk doğurma
00 Yorumla
10 ayAldattığını çocuğun kendisinden olmadığını falan düşünüyor olabilir mi acaba
00 Yorumla
10 ayAcaba çocuk ondan değilmi sanıyor sanki onu aldatmasın gibi hareketleri var
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat