İki yıllık evliyiz ve yeni bebek haberi aldık, o günden sonra eşim benden uzaklaştı. Akıl verir misiniz?

Salonda yatıyor sürekli telefonda ve saklıyor geçen gün özür diledi ama devam ediyor dışarı çıkıyor geceye kadar yok geliyor içeride yatıyor sarıl diyorum benden bekleme diyor bunları dile getirince de sinir krizi geçirip bana el kaldırıyor bıçak alıp beni öldür diyor beni tehdit ediyor kendini odaya kapatıyor amacım tartışmak değil sadece neden diyorum sonrası facia benden bir şey saklıyor çok belli böyle biri değildi hamilelik haberini aldığım günden beri uzağız babanın evine defol gelsin seni alsın git yanımdan bitti bu iş aldır çocuğu boşancam diyor konuşalım sakinleş diyorum yok kendine vuruyor acayip hareketler geliyor mutlusun dimi diyo kendi konuşmak isteğimi tartışmaya çekip krize girip bana el kaldırıyor kapı kapalıyken bir şey yok açınca kriz devam ediyor gitmek istiyorum şu an maddi manevi imkansız ne yapcam akıl verin Allah rızası için
Güncellemeler
10 ay
Birkaç ay önce düşük yaptım şu an riskim var ona rağmen tüm ev işlerini tek yapıyorum yine laf ediyor evde iş yapınca sorun yok onun ailesimde de bizimkilerle olunca bebeğe bir şey olur ilkinde üzerime titrerdi şimdi yok sayıyor beni
İki yıllık evliyiz ve yeni bebek haberi aldık, o günden sonra eşim benden uzaklaştı. Akıl verir misiniz?