1 aylık evliyim ayrılma eşliğindeyiz?

6 yıllık ilişkimizi evlilikle sonuçlandırdık kavgalar hep vardı ama evlenince toparlanır diye düşündüm neyse kısacak konuyu şöyle toparlamam gerekirse büyük bir tesiste çalışıyorum 6.30 da yola çıkıyorum akşam 6 da evde oluyorum haftada 2 ya da 3 gün mesaim oluyor ve sabah 6.30 gece 2 gibi evde oluyorum yani yoğun bir iş tempom var eşimin kendi işi oda 11 gibi gidip 7 gibi geliyor 1 aylık evliyim bazen sadece 4 saat evde oluyorum uyku uyuyamaz haldeyim eşim çalışmam gerektiğini borçlarımız olduğunu söylüyor işi bırakmam söz konusu olursa ciddi sorun eder hergün temizlik yapıyorum kendine bakımına evine dikkat eden bir kadınım eşimden 10 yaş küçüğüm güzel bir bayanım ev temiz ama balkon yıkaması silip süpürmesi sadece izin günlerimde mümkün oluyor ve eşim bunu kabul etmiyor sabah 6 da işe gitmeden önce kahvaltı ve yemek yapıp gece 2 de geldiğimde temizlik yaPmam gerekiyormuş ama zaten haftanın 3 günü sadece 4 saat evdeyim o kadar yoruluyorum ki garsonluk yapıyorum 5 yıldızlı bir otelde bazen tabanlarım şişiyor aslında eşimin durumu iyi ama borçlar varmış ufak tefek ve beni bu yüzden dövüyor ailemi aradı bugün alın kızınızı ben dün banyo temizledim ben yapıcaksam karıya gerek Yok dedi çok kötüyüm git Evden diyor 1 ay oldu daha nasıl bakıcam insanların yüzüne ne yapmalıyım çok kötü durumdayım?
1 aylık evliyim ayrılma eşliğindeyiz?