Ilk siddet napmaliyim? 5 aylik evliyiz? Bu siddet devam eder mi?

Biz esimle severek evlendik zorluklar cekerek evlendik. 5 aylik evliyiz Şu an bana karsi simdiye kadar hic siddeti olmadi. Elbetde tartisirdik her cift gibi. Esimin ailesi esimden evlendikden sonra hala maddi destek bekledi. Acik acik istemediler ama sikintiya girdi. Esimin babasi kücükken vefaat etmis evin bütün yükü esimdeydi. Ben herseyin fazla geldigini düsünüyorum. Depresyon belirtileri vardi bikac haftadir. Iki hafta önce siddet uyguladi tabagi firlatti üstüme geldi ben korktum kacmaya calistim geri eve getirdi ben onu ittim diye hatirliyorum o vurdun bana öyle vurdum diyo. Dövdü beni sonra ben küfrettim git bu evden polisi cagircam reflex olarak mutfaktan bicak aldi ben dondum kaldim. Polisi cagirmamam icin yaptigini diyor beni o an susturmak icin bir nevi. Hadi dedi cagir polisi. Ondan sonra pisman oldu birakti herseyi sarilmaya calisti benim nefesim kesildi ambulanz cagirdi polis geldi herkes herseyi duydu. Ben seven insan nasil kiyar anlayamiyorum. Okadar güzel bir yuvamiz vardi bu duruma nasil geldik bilmiyorum. Simdide iki haftadir disarda arkadasinin dükkaninda kaliyor yikanicak biyeri bile yok. Cok pisman oldugunu söylüyor agliyor nasil yaptim diye.

Aklim bosanmam gerektigini söylüyor kalbim pisman olurmuyum diyo acaba bir sansi hak edermiydi diyor. Ben kesinlikle evliligimde böyle bisey bidaha yasamak istemiyorum ne ben ne illerdeki dogacak cocuklarima yasatmak istemem. Cok kararsizim. Kendi ayaklarimin üstünde durabilen biriyim. Beni sadece acaba illerde pismanlik yasarmiyim. Şu an bosansak severek bosanicaz. Ikimizde 30 lu yaslara variyoruz.

Ilk siddet napmaliyim? 5 aylik evliyiz? Bu siddet devam eder mi?