Hiperaktif yerinde duramayan çocuklara karşı tutumunuz nedir?

Hiperaktif yerinde duramayan çocuklara karşı tutumunuz nedir?
Ben genel olarak sakin yaklaşırdım çünkü bende küçükken çok hareketliydim yerimde durmazdım ne kadar hareket edersem edeyim yorulmazdım kuzenlerle halı sahaya giderdik 13 yaşlarında 2-3 saat oynar oradan sonra da spor yapardık. bence eğer çok sorun oluyorsa çocuk doktoru iyi fikir olur. ve ailesi olarak konuşmak gerekebilir mesela bunun yerine enerjisini daha sakin yerler için kullanmalı. kitap okumak gibi.
Teşekkür ederim güzel yorumun için.. Daha çok küçük.. Bazı dönemler böyle enerji patlaması yaşıyoruz..
Rica ederim abla. küçükken aslında normaldir dikkatli olmak yeter
Aynen öyle.. Canları sağ olsun..
Onlara ayak uydurmak.
Bırakalım çocukluklarını yaşasınlar. Bizimde içimizde kalan tertemiz çocukluğu ortaya çıkartmış oluyoruz böylece.
Evet eğlenmek nedir bu sayede öğrenmiş oluyoruz..
Tabii ya 🥰
Bazen yürürken koşuyoruz birlikte çok eğlenceli oluyor.. 😍😍
Ve buda onların pillerinin bitmesine sebep oluyor 🙂
Yok canım bitmiyor.. Benim bitiyor ama onların o enerjileri daha çok doluyor.. 🤣🤣
Vay be. Seninkiler doğuştan Redbull ile dolu olarak doğdular o zaman 🙂
Aynen öyle.. Çok akıllılar ama kuzucuklar.. 😊
Yeni nesil canavar gibi. :)
Kesinlikle.. Kullandığım vitaminlerin hakkını verdiler.. 😅
Vitamin kullansan bir deeert kullanmasan bir dert 🤣
Aynen.. 🤣🤣
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim.. ☺️
2 tane çocuk büyüttüm ikiside öyle usluydu ki inan hiperaktif çocuk nasıl sakinleşir bir fikrim yok. Yaşamadığım için...
Ay bende öyle sakin bir çocukmuşum kime çektiler bilmiyorum.. Sinirleniyorum kızıyorum ama öyle akıllılar ki gelip gönlümü alıyorlar.. 😅
Canları sağolsun kız büyüyüncede keşke çocuk kalsalardı diyosun.😄
Aynen öyle şimdiden bebeklik hallerini özledim bile.. Cilve yapıp sırnaşınca bütün sinir gidiyor.. 😅 Büyüyünce tabi dertleri de büyüyor..
Benimde bir yeğenim var çocuk nasıl çocuksa resmen duvarlara tırmanıyo allah sabır versin sizlere.😄😄
Yok benimkiler öyle değil.. Sözümü de dinler.. Ama bugün cadılar durmak bilmedi.. Düşmanım varsa bol bol çocuğu olsun diyorum.. Ama hiperaktif olanlardan.. 🤣
Teşekkür ederim. 🌺🥰
Rica ederim.. 🌹🥰
Cevap
4Cevap
Otur len aşşşa giyip ense köküne şaplak 😂😂
Öyle olmuyor işte.. 😄
😂😂 yapmayın tabi kamu spotu
Ne yapmayalım.. 😄
Şaplak kız 😄
Yapmıyorum kız.. Nasıl kıyayım.. Alt tarafı çocuğum koşturup durdu.. 😅
Onlara ayak uydurmak ve çocukla çocuk olmak eskilere götürüyor
Anası babası ilgilensin yanaşmasınlar bana :D
Sabır sabır yeğenim aklıma geldi zor 😊
İlaçlar var onlar için yoksa çekilmezler.
Her çocuk ilaç kullanacak düzeyde olmuyor.. Gerek olmadığı sürece çocuklara ilaç kullanma taraftarı değilim..
doğaya salınmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?