selam KS soru başlığında belirttiğim gibi evdeki çocuklu anneler için devletin sunduğu iş imkanı olsa nasıl olurdu malum Türkiye şartlarında çocuk büyütmek haliyle çok zor çocukların ihtiyaçları masrafları derken aileler çok zorlanıyor ve çocuklardan dolayı çalışmakta mümkün olmadığı için epey zor oluyor peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili...#kimsebilmesinbeni
İstanbul'da çocuklu kadınlara iş imkanı sunulmalı mı, siz ne düşünüyorsunuz?
Maddi durumun kötüyse dünyaya bi çocuk getirip neden onu bu fakir hayatta yaşamaya mecbur bırakıyosun. Her kadın kendi parasini kazanmalı ekonomik özgürlüğünü elde etmeli daha sonra dünyaya bir çocuk getirmeyi düşünmeli . İlk önce çocugu dünyaya getirip daha sonra aman işte ben bu çocuğa nasıl bakıcam değil. Sizin zihniyetinizdeki insanlar yüzünden ülkemizde bir sürü genç hayallerini gerçekleştirmek , hayatın tadını çıkartmak yerine nasıl para kazanırım diye düşünüyor. Lütfen maddi durumunuz ölçüsünde çocuk doğurun , o çocuk büyüdüğünde ben neden doğdum demesin lütfen. ..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence sunulmamalı çünkü öyle insanlar yarım gün falan çalışıyolar bazen gelemiyorlar işveren için risk müşteriye de yazık kimse insanların kişisel problemlerinin sorumluluğunu almak zorunda değil!
yani bi gün baba çalışsın bi gün anne aynı iş ama çifte olabilir ha baba yok ya da anne o zaman babannelerine falan verilmeli benim kuzenime öyle yapıyolar