Bence verilmiyor her anlamda
Avrupa ya da ABD de yaşasalar daha başarılı olurlar her konuda bence
Avrupa ya da ABD de yaşasalar daha başarılı olurlar her konuda bence
Türk kadınları Avrupa'daki kadınlara göre duygusal ve evlilik meraklısı bence ben Avrupa'da yaşıyorum ve burada nerdeyse bütün kadınlar 30dan önce evlenmiyorlar çocuk yapmıyorlar genelleme yapmıyorum çünkü bu yavaş yavaş Türkiye'de de değişmeye başladı daha çok kadın üniversite okumaya başladı
Evet doğru
Türkiyede kadınların evlilik yaş ortalaması 24 25 falan
Geçen tüikde gördüm
daha nasıl fırsat verecekler arkadaş. ellerinde her türlü imkan var devlet arkalarında , erkekler köle olmuş.
ego kasmaktan fırsat bulabilirlerse bir yerlere geleceklerde yok arkadaş ümit yok bizdeki kadınlarda.
Yanlış düşünce erkek egemen toplum olarak öyle yetişiyorlar çoğu mecburen suçlamıyorum onlari
ben İtalya'da yaşıyorum. buradaki kadınlar Türkiye deki bir çok kadından daha kapalı ve medeniler. ve bir çoğu çalışıyor. süslenmek italyan kadınları için 2. hatta 3. sırada geliyor.
eşim ile sürekli istişare içerisindeyiz ve kesinlikle üstünlük taslama gibi bir özelliğimiz yok. Eşim aile tarafından hatırı sayılır zengin olmasına rağmen mütevazilikten hiç ödün vermiyor.
Ben suslenmekten bahsetmiyirum mi ben insan olarak değer verilmiyor onu diyorum İtalya'da herkes eşittir heralde kadın erkek diye ayrilmaz dimi
ayrıldığı yerler var ayrılmadığı yerler var. daha 2 sene öncesine kadar aynı işi yapan kadın ve erkek arasında maaş farkı oluyordu. kadınlar erkeklerden daha az maaş alıyorlardı. bir çok fabrika erkek yerine kadın tercih ediyordu ucuz işçilik için. bu şekilde olmasına rağmen bile italyan kadınları erkeklerini her zaman lider olarak görmüşlerdir.
Sen daha iyi bilirsin tabiki
hayatı yaşamayı öğrenmişler kardeş. Ben bunu sezinledim. önlerine gelen her türlü zorluğu kadın ve erkek göğüslüyor. bir kişinin sırtına binilmiyor. bakabilecekleri kadar çocuk doğuruyorlar. ve çocuğun aile eğitiminin büyük yükümlülüğü kültürel olarak anneye tahsis edilmiş.
İşte ülkemizdeki eksiklik
ah birde bulaşıkları ortak yıkamasak daha iyide işte. bu bulaşık beni öldürüyor :D
Benim makinem var elde yıkamak da ne
Bizimde var lakin eşim hijyen olmadığını belirtiyor.
Eig için teşekkürler bro
Cevap
4Cevap
Evet katılıyorum bu ülkede kimseye fırsat verilmiyor ki
Türkiye'de de kadın girişimciler var bir bak derim. Orta halli olan da var yüksek olan var
Onu bende biliyorum küçük bir azınlık o
İmkanım olsa bir dk durmam
İmkan yaratmak elinde
İşte bir yerden başlaman lazım önce iş
Yaşadığın yerle alakalı olabilir tabiki işte yine dediğime geldik
Umarım her şey istediğin gibi olur
Veriliyor bence ya devir değişti
Coğrafya kaderdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar