AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Hayatinizi mahvedersiniz. Cocuk icin evlenmek zorunda kalirsiniz. Maddi sıkıntılar yasarsiniz. Daha cok kücüksünüz. Aldirmasi en uygunu olur.
Korkunçsun sen konuşma
@OnIyGodCanJudgeMe pardonda, neden korkunc o? Normal yorum yazmis iste. Zaten cocuk soruyor aldiralim mi diye, yani cocuk belki planliyor aldirmayi, kizda dusuncesini vermis..
Arkadaşın bi profile bak bakalım korkutmuyo mu
Geç
https://www.youtube.com/embed/ImNnxUF7dMEçocuğu aldırın. ekstra olarak bir dahaki ilişkilerinizde prezervatif kullanın. ve bir ilişkiden direk hamile kalmış ise şüphe duyarım
şu aşamadan sonra 3 şık da yapman doğru değil kızı o durumda bırakamazsın ayrıca madem kendine güvenin yok yapmasaydın sinir oldum şu an
Erken ama yemişsiniz o haltı bir zahmet çocuğa bakın onun suçu ne zavalı masum bir bebek 4. evlenin çocuğa sahip çıkın.
19 yaş bence cok erken ama sen ve sevgilin evlilik düşünüyosanız evlilik ve yuva kurmak için imkanınız varsa erken yaşta evlenirsin
19 yaş baba olmak için çok erken o çocuğun sorumluluğunu alabilecek olgunlukta olduğunu sanmıyorum çünkü daha siz çocuk denecek yaştasınız...
Çok erken tabii ki. Keşke öncesinde planlayıp düşünseydiniz bunları. Sen yine de kızın yanında ol çünkü onun için durum daha kötü.
Senin için Erken olduğu korunmasız ilişkiye girmeden belli zaten yapacak bir şey Yok önlemini almazsan sonu bu
Çok erken. Hele ki erkeklerin geç olgunlaştığı göz önünde tutulursa doğru bulmuyorum. Çocuk bakmak sabır, maddi ve manevi güç de gerektiren bir şey.
Sonuçta yetişkin bir insan olarak yaptığın şeyin sorumluluğunu al bence. Üniversite okumayı düşünüyorsan evli ve çocuklu olup üniversite okuyan insanlar da var. Imkansız degil yani.
Kendimi yaşlı hissediyorum
Benim üniversitede bir arkadaşım vardi. Sevgilisinin evine gitmiş sonra da hamile kalmıştı. Üniversiteye giderken evlendiler. Ama onların ailesi sahip çıkmıştı , çocuğun annesi torununa bakiyordu
Bizimkilerden hiç birinin haberi yok en iyisi çekip gitmek ve ya bebeği aldırmak
Erken ama olan olmuş artık yapacak bir şey yok sen kendini hazır hissediyorsan baba olmaya kendi açından sorun olmaz zaten
Zikmeyi biliyorsan sahip çıkmayı da bileceksin p*çin evladı
Kendiniz kusursuzsunuz zaten ya birde gizli olarak yazmış bir göstersene kendini gotün yiyorsa dangalak bir gösterde bak neler oluyor
@WhoWantsToBeKing kardeş bir canı almak haram ya biraz bilinçli olun. Bu işler hakkında bilgileri yoksa bilmedikleri işe kalkışmasınlar. Adamlık terk etmek veya aldatmakla değil yaptığı İÇİN sonucunu kabullenmekle olur.
Erkek şahıs sen de kaliteli o*ruspu evladisin
Sen kendini göstersene bir ya azıcık gururun varsa
canım kardeş gururla alakası var ya yanlış bir şeyi normalleştirmeyin a*kk
Yo sövmeyi biliyorsa kendini gösterecek ben kendimi söylerim o da söylesin. Farkettiysem hata demişim hem normalleştirmedim ya tanımadığı adama rastgele sallamış gizliden. Azıcık delikanlıysa çıksın ortaya bak ne yapıyorum onu
İstiyorsan annenide zikerim a.. q Kezbanı s. g şimdi
Kanka terk etmek adamlık DEĞİL. Tamam seviştiniz eywallah ama kontrollü yapsaydınız. o bebeğe yazın
Ne terket nede evlatlık ver en iyisi ikimizi de rızası varda aldırın
İkinizinde rızası varsa yani *
Bi şey yaptıysan sonucuna da katlanıcan. Erken değil
Paran pulun yoksa aldıracaksınız tabiki. Bidaha da korunmasız ilişkiye girmezsin
Umarım trolsündür. O bebeğin ne suçu günahı var? Terketmek nedir? İnsan bu çöp muamelesi yapmak da nedir!! Biraz vicdanınız merhametiniz olsun yaa nefret ediyorum sizin gibi a*dil bencil insanlardan.
Yaparken aklınız neredeydi. Yani o bir can ailenizin bilmes gerek kesinlikle
Ailene anlat durumu sonra evlenirsiniz eğer evlenmek istemiyorum diyorsan aldırın kızı da daha fazla üzmemiş olursun
Keşke olmasaymış ama olmuş. En iyisi ailelere söylemek. Bir cana kıymak isteyeceğiniz en son şey olmalı. O ikinizden bir parça ve yaşamayı hak ediyor
Ben buna hazır değilim ama
Kusura bakma ama onu kızı götürmeden önce düşünecektin. Olanla ölene çare yok
Kızı götürmeden derken zorlamı yaptık kendisi istedi zorladı beni
İçime bırak diye yalvarmamıştır herhalde. Ya tutamadın ya da boyunuzdan büyük işe kalkışmışsınız
Tutamadım tabikide
166 kişi de sana akıl veremediyse bence zorlamamalısın 😄😄
Korunmayı bilmiyosanız ne diye böyle işlere kalkıyosunuz hayatını mahvettiğiniz bir can olacak hiç mi düşünmüyosunuz
O haltı yerken dusuncektiniz o bebeğin suçu ne de aldırcaksin? Evlatlık verdiğin yer ya kötüyse adam olun yaptığınız hatanın arkadaşında durun ve evlenip o çocuğu dünyaya getirin ve en iyi şekilde bakın aklınız ermiyorsa da böyle şeyler yapmayın.
Çok özenmişimdir böyle adamlara. Bize nasip olmadı. Gayet güzel olur...
Hayır değil, ne yani öldürelim mi bebeği sırf sizin saçma sapan düşünceniz var diye.
Elbette erken. Ne yaptınız oğlum siz? Benden 2 yaş büyüksünüz sadece. :d
Merhaba,
Bence çok fazla erken bir yaş. Bence minimum 27 olmalı.
Onu yapmadan önce düşünseydiniz. Artık erken değil geç...
Bakamayacaksanız aldırın evlatlık falan vermeyin olmaz öyle
Yapmadan önce düşünseydiniz yaparken sorun yok o bebeğin suçu ne yazık
Güzel kurgu olmuş ama maalesef içinizde hayatı cinsellikten ibaret sanan bir çok mal var
Cidden bende inanmıyorum gerçek olduğunu
Dikkat çekmek için bunlar vahim olan gerçek sananlar
Cidden
Keşke ben de O yaşlarda çocuk sahibi olsaydım evlendim, acak hiç düşünmedk ayrıldık.
Troll değilse yazık çocuğa, hiçbir şekilde babasının umrunda değil.
kisiden kisiye degisir kendini babaliga hazir hissetmiyorsan bile sakin terk etme
35 yaşından aşağı sakın baba olma. Çocuğu aldır bir an önce.
Zamanında yediğin hurmalar şimdi yawrum tırmalar 🤣🤣😂
A benim canım kardeşim hiç mi aklınıza gelmedi hiç mi korunmayı düşünmediniz biran
önce kararını ver ya evlen ya da derhal aldırın bebeği kimse bakmaz kimsenin * kusura bakmayın gerçek bu
Eskiden insanlar küçük yaşta evlenirmiş ama o zaman görücü vs durumları varmış günümüzde saçma
Kürtaj da tehlikeli değil mi? Sen 19'san kız kaç yaşında kim bilir ya bünyesi kaldıramazsa?
Kişidwn kişiye Değişir erken olıp olmaması. önemli olan sizin ebeveyn olmaya hazır olup olmamanız hazır değilseniz geliriniz yoksa vs . çok büyük hata yapmışsınız
ve evlide değilsiniz galiba önemli olan bundan sonraki umarım böyle ciddi bir hata birdahq yapmazsınız😔hazır değilsenizde evlatlık verin o kadar anne baba olmqk isteyen insanlqr var çocuk aldırmqk günah diye biliyorum.
O ÇOCUĞUN SUÇU NE? MADEM BİR ŞEYLER YAŞADIN HER ŞEYİ GÖZE ALMIŞSIN DEMEKTİR VE ALLAHIN VERDİĞİ CANI ALDIRMAYA HAKKIN YOK BENCE AİLENE SÖYLEYİP EVLENİN ÇOCUK DOĞDUKTAN SONRA ANLAŞAMAZSANIZ AYRILIRSINIZ ÇOCUĞU NÜFUSUNA ALMIŞ OLURSUN EN AZINDAN
Ben evlenmek istemiyorum
O zaman yaşamasaydın bir şeyler. O bebeğin suçu ne anlıyorum sen de çocuksun daha yaşın kaç ama yaşadığın şeyi yapmayı biliyorsan çocuğa da sahip çıkman lazım.
Xper seviyem düşük yazamıyorum
Ailenle konuşman lazım ayrıca kız arkadaşın kaç yaşında?
Kız arkadaşın ailesine söylemiş mi durumu
Kızın yaşı 18 benim 19
Ailelerimizin hiç biri bilmiyor
Ekle yaz bana bi
Mesaj yazma kısmı gözükmüyor senin hesabında
Erken. ama bunu yaptığın için sonucuna katlanacaksın
Otur cocuk bak
Bende evlenmediniz saniyordum
O haltlari yapabiliyorsan babada olursun mal gec simdi nikah kiy zina cocuk istedin kadar iyi yetistir kötü oluyorlar Allah akil fikir versin
Sen bu soruyu soramazsin sen artik babasn
19 yaş baba olmak için çok erken ama biriyle birlikte bir şeyler yaşamak içinde çok erken
maalesef çok erken. Keşke önce düşünseydin bu işleri.
Biraz erken fakat bunu ailelerinize bir şekilde söylemelisiniz olmuş artık yapacak bir şey yok aldırmayı falan düşünmeyin sakın bir çocuk sahibi olmak için yıllarca ümitle bekleyen aileler var siz de doğacak çocuğunuzun kıymetini bilin.
Bir başkasına evlatlık versek olur mu bayan
Bu size kalmış bir şey bana niye soruyorsunuz bana kalırsa vermeyin derim. Fakat aldirmak gibi bir düşüncedeyseniz evlatlık vermeniz daha hayırlı olur diye düşünüyorum.
Kafam çok karışık yaşamayan bilmez
Daha ailelerimizin haberi bile yok en iyisi terk edip gitmek
Terk edip gitmek mi o kızı o şekilde bırakıp gidemezsin sonuçta o çocuk sadece o kızın değil senin de çocuğun kafanızi toplayin sonra da ailelerinize durumu sakin bir şekilde anlatın. Ailelerinizin bu duruma karşı çıkacağını pek zannetmiyorum o çocuk bir sekilde öyle ya da böyle büyüyecek büyüdüğünde annesini ve babasını kötü bilmesi çok mu guzel olur kafanız karışık anlayabiliyorum fakat biraz sakinlesin kafanizi toplayin öyle de oturun konuşun hep birlikte. Sonrasinda pişman olacağınız kararlar vermeyin.
Sizin nasıl yaşama nefes alma hakkınız varsa onunda var evet nefsinize hakim olamayıp bir hata yapmış olabilirsiniz ama onunda yaşamaya hakkı var aldırmak çözüm değil iyi düşünün derim fikrim bu
O b⁰ku yemeden önce düşünselermiş. Dediğin gibi çocuğun ne suçu var? Ne olduda çocuk hayatını maffediyormuş?
Aynen öyle kendi zevkleri için bir cana kıymak kolay geliyor onlara ama canına kıydıkları zaman pişmanlık duyup o veballe yaşanmaz umarım yanlış bir şey yapmassınız
Kendi hayatlarına gelince tüm hücre beyinlerini kullanıp düsünüyorlar, çocuğa gelince sadece 2 seçenek aldırsam mi evlatlık mı versem. Bak cidden o çocuğu sevecek, durumu iyi bir aileye versin yoksa böyle ilerlemez. En azından ona buna anne baba diyecek ama seven birine diyecek.
Aynen öyle çok haklısın
Naneleri yerken 19 yaş erken değildi de baba olmak için mi çok erken? Yaptığının sonuçlarına katlanacak yaştasın ve bir çocuğun hayatını mahvetmeye hakkın yok. Sorumluluğunu al bu saatten sonra.
yemişin haltı cevap bekliyorsun yapacak bir şey yok tıpış tıpış gidip nikahı kıyacaksın kaçışın yok
Fazlasıyla erken daha sen bile çocuksun ne babalığı ne çocuğu aldırın geç olmadan bir daha da dikkat et böyle bir hataya düşme terk etmek çok acımasızca olur fazlasıyla kötü
Başka çarem yok
aldırmakta aslında günah sonuçta o bir can nikah kıy ama kızı da düşün psikolojisi mahvolmuştur destek ol sakın terk etme erkekiğini adamlığını konuştur
Bence kabullen ve 3 kişi hayatınıza devam edin. Aile olun
İstemez
Ya bilmiyorum çok zor bir karar ama ben olsam kız doğurmak istiyorsa sahip çıkmaya çalışırdım.
Ailesini karşına alıp onlar benim eşim ve çocuğum demek yerine bu seçenekler çok saçma
o saydıklarından birini yaparsan kendine erkeğim hile deme madem bi b. k yedin kızla çocuğun arkasinda dur babalik kocalik yap yapamazsan erkek bile sayilmazsin
Bence aldırın daha 19 yaşındasın yaşaman gereken kocaman bi hayat var bende 19 yaşındayım asla anne olmayı düşünemem bile daha hayata yeni başlıyoruz
Paşa gibi bakacaksın nasıl yaptıysan yine öyle bakıcaksın
Zaten daha kendin cocuksun boyle seyler yapmak icinde baba olmak icinde cok erken en ama en az 27den once dusunme boyle seyler
Onu geç de babana anana ne dicen
Soruna gelince de bebek doğunca 20 yaşında olursun o zaman baba olursun gayet ideal
terk edip gitmek? sanki o cocuk tek basına oldu sacmalama ve cocuğun ihtiyaclarıni karsılayabilecek misiniz yastan önemlisi bu var eğer hayırsa tabiki aldırın yaşta çok erken baba olamazsın o yaşta oda anne en azından sağlıklı olmaz
Erken ama güzel yönleride var. Sen 30 yaşına geldiğinde çocuk hemen hemen büyümüş olacak :)) 35 40 yaşından sonra kralsın
O işi yaparken düşünecektin neden terk edeceksin şimdi? Madem adamsın o işi yapıp hamile bıraktın simdi erkek gibi sahip çık kıza da bebeğe de. Erkenmiş.. şeyine sahip çıksaydın o zaman. Seks için erken değildi dimi hemen yaptın?
Yani biraz sinirlendim. Yazık değil mi o bebeğe? Sahip çık onlara lütfen. Bırakıp gidersen kız da bebek de perişan olur
madem korunmuyorsunuz o zaman mecbur kıza da çocuğa da sahip çıkacaksın