2 Çocuğu aldırmak?
3 evlatlık vermek?,
Evet gerçekten çok erken inanılmaz erken hemde ben de daha 19 yaşındayım hatta 20 diyorum artık çünkü Mayıs ayında 20 olacağım anne olmayı henüz düşünmüyorum 24’e kadar çünkü çok erken aşure erken yani şu anda bir çocuk olursa senin hayatını bitirecek öyle düşün evet çocukları çok seviyorum ama erken olması iyi bir şey değil
Bebege yazik etmeyin canini alip ta bence. Sevgilinle otur anlas. Evlenin ailelerinize durumu guzellikle anlatin. Nihayetinde torunlari olacak. Tutup sizi oldurecek degiller ya. Bir sure kusluk su bu olabilir ama zaman herseyin ilacidir kardesim. Ve bu ilacin iyi gelmedigi gorulmemis daha. Hakkinizda hayirli olsun yolunuz bahtiniz acik olsun.
Kız arkadaşımdan hoşlanmıyorum o beni zorladı bu işe o anki hevesle korunmayı düşünmedik
Kardesim benim. Cocuk oyuncagi degil bu isler. Hoslanmadigin kisiyle birlikte neden oluyorsun? O anki heves diyorsun. Madem hoslanmiyorsun neden heves yaptin
Mutlu olmayacağın bir evlilikte çocuk büyütmek doğru olmaz.
Bu çocuk için bir travma olur.
İleride zaten seni istememiştik gibi cümleler kurulduğunda kendini kötü hissedecektir.
Partnerler birbirine saygı sevgi cercevesinde anlayışlı ise dünyaya getirin. Aksi durumda kurtaj öneririm.
Evlilik konusu ise sorun etmeyin, Şu an bundan daha önemli bir karar vermeniz gerekiyor.
İlk kararınızı bir verin bakalım, digeri 2. aşama sorusu olacak.
Selam gadası 🙃
Hayır çok erken bir yaş değildir. İlerleyen zamanlardan erken yaşta baba olmanın gururunu yaşayacaksın. En azından çocuğunun gençlik dönemlerinde daha aktif yanında olacaksın.
Cevap
4Cevap
Basta tuhaf gelir zor gelir ama zamanla alışırsın güzel bir şey değil bu olan ama olmuşuda değiştiremezsin onunla birlikte büyür olgunlaşırsın bir doğsun önce nasıl seversin evlat sevilmezmi ya poncik poncik umarım hakkınızda hayırlısı olur
Evet çok erken, fakat hamileyse erken de olsa olacaksın. Artık boş zamanın olamaz.
Knk kız kabul etmiyor ben ne yapacam?
Reşitlikten yeni çıkmış sayılırsın ne bu acele anlamadım
O işi yapmak için erken değil de baba olmak için mi erken!
Her gün aynı soru yeter
Olan olmuş evlenip iyi anne baba olun
Erken
Olan var bence değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?