AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Aldırsın canım
sonuçta planlı bir şekilde cinsellik yaşamadınız çocuk için yapmadınız yani
Bir çocuğu öldürmek bu
Bebe bereketiyle gelir kardeşim, ben olsam ne birakirim nede aldiririm. Çok pişman olursunuz sonra babani karşina al ciddi ciddi konuş, illaki destek çıkarlar.
Korunmayorsunuz sonra eliniz ayağınıza tutuşuyor burada böyle sorular soruyorsunuz, her iki taraf için de söylüyorum. Keşke herkese gerekli cinsel eğitim verilse de böyle ergenler çocuk katli yapmasa
Feritinde dediği gibi; Kardeşim, s... bana mi sordun HWKGWWJWFWGW
Şaka bi yana aldirabiliyosan aldır. aksi halde çok sorun yaşarsın ben diyim
Terk edip gitmek ne şerefsiz misin kızla düzgünce konuş bunun erken olduğunu söyle aldırsin daha mantıklı bi şey yok bi halt yiyosun düzgün dur
Öncelikle iyi halt etmişsiniz, evlenin ne iş olursa çalışın çocuğunuza bakmaya çalışın.
saplarken tavana bakmiyacakdin gercekler hub tv fake taxi gibi deildir
Evlen ve çocuğuna sahip çık. neden erken olsun. bi işe girip çalışırsın. sorumluluk alacak yaştasın
Ehdueheueh ablaaaa hayatı bitti çocuğun. :d
@Kurt-Bakışlınızzz çok mu komik andaval
@Sedattt293 evet kardeşim. Mabadının morarmış olduğunu görmek çok gülünç. Bütün Sedatların a. Şimdi s. g bir daha da yorum yazma bana töt lalesi seni.
@Kurt-Bakışlınızzz hadi lan oradan Habeş maymunu insanların derdi var burada öyle klavye başından insanlarla alay edip gerçek hayatta da hiç bir b*k beceremeyen tipten bir yaratık gelmiş bana burada boş yapıyor haydi şimdi git işine gerçi senin işin gücün mu var ki boş insan hadi hoştt
@Kurt-Bakışlınızzz ve ve ve tüm sedatların annene selamı var annene sor o anlar 😊 hadi byy
kankam 19 yaş baba olmak için erken tabiki, bu tarz durumlarda maddi durumun çok önemli eğer bu sorumluluğu alabilecek gücün var mı?
Lan manyak bakicak sın çocuğa vebali büyük gün gelir çocuk hesabını sorar o çocuğa bakmak zorun dasin
aldırın hem kız arkadaşın hem senin için çok erken hem çocuğu doğursa bile acı içerisinde büyütmektense aldırmak daha iyi
Madem bu halt yiyeceksin condom denen ileri teknolojik ürünü kullansaydın sen istesende istemesen de babasın artık
Adam gibi arkasında durmaya ne dersin? Aldırmak evlatlık vermek terk etmek ne demek ya
Benim yaşım 19 kardeşim
Tabiki korunmalılardı ama şimdi çözüm odaklı düşünülecekse Doğacak çocuğun ne kadar düzgün bir hayatı olabilirki daha henüz kendiside 19 yaşındaymış yani ilerde sorun yaşayacağına aldırıp bunları önleyebilirler
bakamayacaksqniz direk aldırın kimse kimseden anlamaz.
Aldırmak yerine o bebeği isteyen durumu iyi, o bebeği sevecek birine verse daha mutlu olur o bebek. En azından başkalarına baba anne diyecek ama onu seven birine diyecek.
Yaparken sormadın da baba olurken mi soruyorsun? Bak kardeşim çocuğuna kaderinde bu varmış.
İkiniz de bir şey yapmışsınız sorumluluğunu alın yazık çocuğa
Siz neler yapıyorsunuz böyle erken yaşlarda yaa hiç mi bi sınavınız falan yok, bi gelecek kaygınız.
Yaparken zevk almasını bılıyosun da baba olmak ıcın neden erken olsun?
gezip tozmak varken çocuk bakmak ne alaka ikna edebilirsen karşındaki insanı kesinlikle aldırın
O b*ku yemeden önce dusunucektiniz.
Ya evlenin ya da kürtaj başka yolu yok.
Erken ama kisilik meselesi kimi o sorumlulugu kaldirabilir kimisi 30 yasinda bile kaldiramaz.
Önüne daha kaç tane kadın çıkacak, 19 yaşında kafayımı yedin
çinde bir zamanlar bu tür durumlar için güzel bir lokanta vardı
Size destek ve yardımcı olacak olanlar varsa niye erken olsun
Aldırma yaparken düşünecektiniz korunun ya yazık değil mi bebeğe sizin zina etmeniz onun suçu mu
Doğar doğmaz evleneydin. Bence çok geç kalmışın😒kartlaşmışındır çocuk yakışmaz yanına🤦🏻♀️😒
Evlatlık vermek ne ya siz bu haltları yemeden önce düşünecektiniz o bebeğin suçu ne
Asıl o bebeğin suçu ne neden henüz daha kendiside 19 yaşında olan bir babası olacak çok gençler herşeyini tam karşılayabiliceklermi ya da çocuğun güzel bir hayatı olabilicek mi? Bebek şu an alınırsa muhtemelen bunlar önlenicek
Ve yapmasalarmış demekte saçma çoktan olmuş her şey
Bu arada yaptıklarını desteklemiyorum zerre umrumda değil
@isamusagelbizikutsa haklısın ama korunsalarmış 19 yaşında böyle olur ve aynen o bebeğe yazık
Tabi erken manyak mısın kafayı mı yedin bir üniversiteyi bitir en ideal yaş 24 sakın öyle bir hata yapma kızın hayatıda mahvolur.
Yani 4 yaşına kadar bari çocuğu evlatlık ver bitir üniversiteyi öyle al çocuğunu mesleğini eline alınca sakın aldırıyım deme Allah yarattı sonuçta o bebeği
Topluca trolsunüz bugün sanırım
Güzel bir yaş değerini bilirseniz
Şaka mı? Yaşı 19 daha kendi çocuk.
Yatarken kimse çocuk değil ama hormonları tam daha nolacadi
aldır o çocuğa bakamazsın
öyle kolay olsa herkes evlenmeden çocuk yapar o çocuğun hayatını maffetmeye hakkı yok 4 yaşına kadar başkasına anne diyipte sonra gerçek annesine verilmesi daha büyük acımasızlık üstelik hayatı garanti altında bile değil bende evlatlık verildim bana kalsa ölmeyi tercih ederdim
hee oldu kız napıcak peki ailesi falan ne dicek sence
öff sana düşüncemi kabul ettirmek zorunda değilim
herkes aynı düşünmek zorunda değil
Haha o benim fotom mu sanion
aaaa dur bakalım o halde şikayet ediyim 3. taraf görsel
Napıyım
bºk yap ªq véleti
yol al tipsiz kıskanç
Daha 19 yaşındasın neden bir çocuğun tüm sorumluluğunu alarak tüm hayatını değiştireceksin? Daha çok erken bir yaş
İnsansan sahip çıkarsın
Erken ama onunda avantajları yok değil
Naneleri yerken bana mı sordun?
Ahahahs en iyi yorum
Babana sordum
Kürtaj için gec değil 2 haftanız var
Yaparken iyi şimdi mi zoruna gidiyor bu haltı yemeden düşünecektin ne bk yersen ye bize ne
Sen önce kendini büyüt
Evet erken olduğunu düşünüyorum
3. aydan sonra aldırılmıyor
Bebek bakmak için erken
O poku yemeden önce düşünecektin
Cıddı dusunuyormuydun onunla peki?
Sevgiline sorabilirsin
En iyi yaş baba olmak için 25,26
Erken tabii ki, aldırın
geç bile kalmışsınız hayırlı olsun🙂
Yazık ki ne yazık gençliğe bak
Ay saçmalama be genc baba olmak çok güzel. Benim babam 18 de oldu genç baba qrkdas kanka gibiler
Bakın çocuğa ne olacak terk etme yapmasaydiniz düzgün korunsaydiniz o zaman. Ne kada rkotu travma olur onun icin
Babam 19 yaşında baba olmuş sorun olmaz doğurt
Zina bosuna gunah degilmis🤷🏻♀️
Hahaha yine genç arkadaşlar rahat durmamış
4 trolllükten vazgeçmek 😑
Evlenin bos ver. Guzel olur
14 Anne oldum sevgilim 17 di
her şey yolunda mı peki merak ediyorum genelde hep bi benim hayatımı çaldın şikayeti oluyor çocuğa karşı
@Neistedinibilmeyen hersey yolunda sevgilim hergün calisiyor Ben Telefonum dan calisiyorum kizimiz biraz simarik sadece hayatim i da calmadi istedgim zaman tatile giderim o ailesinde kalir okul zamani ondan gelemiyor aksam disari da cikarim cok rhat yavas yawas benle arkadas olcak yasa geliyor 😂 ama maddi cok önemli biz fakirlik görmedik öyle olsa zor olurdu tabiki
trollerde bugün
İnsan kendi hayatını nasıl sxker isimli çalışma
Çocuğun senden olduğuna eminsen mecbursun.
Çok Çok erken keşke öyle bir hata yapmasaydın
İyi bk yedin seviyorsan mecbur evlencen
Cinsellik yaşamayı biliyorsunda 1 şıkkı unut