Eşim bütün gün pubg oynuyor telefon elinden düşmüyor yeni doğum yaptım 1 kız 1 erkek annesiyim ne yapmam lazım? Eşim çok ilgisiz çocuklara karşı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Olgunlaşmayan sorumsuz tipleri evlenmeye iten anneler dikkat etmiyor. Evlensin hemen çocuğu olsun olgunlaşır sanıyorlar. Bu cehalet ne zaman bitecek... Adınıza üzüldüm, bağımlılığın her türü aynı yaşanıyor. En azından oyun oynuyor internette karı kız kovalamadığına sevinin. Oyunlara merak onları kazanınca geçer. Belli ki zekası kazanmaya henüz yetmiyor. Kazanana kadar oynayacak emin olun. Yani kocanızın sadece ismi olduğuna emin olun. Psikoloğa gitsin diyeceğim ama gitmez. Elinden telefonunu alsınlar yine başka yerden girer. Tam ergen çocuk düşünün harçlık parasını saçmasapan şeylere harcayan bu da öyle bir şey işte. Bağımlılıkla mücadele etmesi lazım ama bu zor süreç çünkü bireyler kendileri istemedikçe bu olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yeni doğum yapmışsın kıyamam sana Allah bağışlasın.. öncelikle benim de eşim böyleydi ben yeni doğum yaptığımda yataktan çıkmadan bütün gün telefonla oyun oynardı. Ve ben çok üzülürdüm ağlardım. Daha sonrasında hep kızımızı öne sürerek babalık duygularını ortaya çıkartmaya çalıştım. Madem biz le ilgilenmiyorsun dedim anneme gittim arkadaşıma gittim ev işi yapmadım yemek yapmadım eve geç geldık bebeğimle sonra baktım ki bizi özlüyor ve bir süre sonra oda oyunu bırakıp bize eşlik etmeye başladı. vazgeçilemez olduğunu hissettir. Al çocuklarını çık evden kavga etmeden ama annene git veya kayınvalidene kal orada bırak evde yanlız yanlız kalsın sessiz bir ev nasıl oluyormus anlasın yoksa üzgünüm ki iyi yerlere gitmez sabrının da bir sınırı var
00 Yorumla
Bazı oyunlar neden bu kadar bağımlılık yapar anlamıyorum bir sandık açmak için adam öldürüyorlar benim oynadığım oyunda böyle bir şey yok çok şükür bir oyun parası için bir sandık için gözlerini yoruyorlar insan eşine saygı duyar be biraz oğlun olmuş kızın olmuş onları bir sev bak ben bile bu engelli halimde yeğenime bakıyorum geçen gün annem bir yere gitmişti çocuğun büyük abdesti geldi gittim tuvalete sildim kalktı gitti bunu yapabildiğime bile şükür
00 Yorumla
Telefonu ağzına neyse...🤣🤣🤣 Ne biçim baba o... bence baba değil papa...😃Yarın çocukları da ona karşı ilgisiz olur ama başını taşlara vurur sonra vuracak taşta bulamaz. Erkek milleti işte çocuğu çok bir şey zanneder ama çocuk olunca gölge gibi olurlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
98Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılO değişmez ki çok zor yani mutlaka bir şey olması lazım kötü bir şey olması lazım ki senin kocanın gözü ancak açılır ne demek yani çocukları yapıyorsun ama oyun oynuyorsun çocuklara bakmak yok yardımcı olmak yok böyle adamları nereden buluyorsunuz ya daha yeni de söyledim bunu yani yapmayın bunu kendinize
70 Yorumla
+1 yılÖncelikle Allah çocuklarını Sana bağışlasın. Bu oyun sevdalılarının çoğunun yuvası yıkıldı aldatmalar oldu yine de değişen olmadı maalesef. Tek çare aile bireylerinden çekindiği birileri varsa onu uyarmaları lazım sert bir dille yoksa başka türlü değişmez o adam. Sert bir dille dediysem dayaktan bahsetmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki siz kocanızla oyun oynuyor musunuz? Çoğu kadın helede çocuk olduktan sonra ilişki yönünden geri çekilirler. Ev isim bitmiyor cocuk var onla ilgileniyorum zamanim kalmiyor uykusuz kaliyorum tarzi soylemlerle kendini iliskiden uzak tutar veya sirf kocam istiyor diye yakinlasirlar erkekde bunu hisseder ve yanliz kalir bosluga duser ilgilenecek baska islerle ugrasmaya baslar bunlardan bir taneside oyundur bende bunu yasadim yasiyorum. Esim soyledigim bir tipte kadindir ve beni kendinden uzaklastirarak farkli seylere odaklanmaya basladim Şu an oyun oynuyorum ve oyun sayesinde baska biri ile tanistim ve birlikte oldum neden ben bu duruma dustum NEDEN? once erkegi evde tutmak sonrada ailesi ile ilgilenmesini saglamak gerekiyor sen kendinden uzaklastirirsan oda hem senden hem ailesinden uzaklasir ve yanlis yollara duserek yem olur. Ne demek istedigimi anlamissinizdir umarim...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKanka la yazdigdan bir sey anlamaya calistimda anlayamadim...
O oyun bağımlılık yapıyor ama bir süre sonra oynanacak arkadaşın kalmazsa sarmıyor. Nazik bir şekilde güzelce konuşun, çocuklarla ilgilenmesi gerektiğini yorulduğunu "beni yormayacağını biliyorum sana ihtiyacım var, kıramayacağınıda biliyorum seni seviyorum hayatım 'deyip olumla aşılamalısınız. Geçmiş olsun bu arada :) 🙏🏻
10 YorumlaÇocuklar uyuyunca başbaşa kalınca sakin bir tonla eşini karşına alıp konuş..
Neler yaşadığını ve ondan bir baba olarak neler bekledığini kavga ve tartışma yaratmadan izah et..
Değişen bir şey olmazsa telefonuna su dök evdeki interneti kopar.. çok afedersin ağzına yap..
Iyilikten anlamıyorsa hak etmiş demektir..10 YorumlaPubg bicok insanin bagimlisi olduğu bir oyun. Oyun bagimlisi iken insan biseu dusunemiyor yani gerçek hayati pek umursamiyor diyim. Az onu gerçek hayati sevdiricek oyunu dusundurmicek aktiviteeler yapmak iste beraber gezmek ne bilim sohbet etmek. Ama ustune gitmemeye çalış hep anlayışlı davran yoksa hayatindan oek tat alamiyorsa oyuna başvurur. Ki dedigim gibi pubg bagimlilik yapan bir oyun oldugu icin sevgiliminde oynamasina asla izin vermiyorum kac kez baslamak istedi ben izin vermedim. Çünkü o oyunu oyanayan arkadasimin sevgilisi de var. Kiz sevgilisini sesli aradığında çocuk arama Şu an oyun oynuyorum diyip ilgisiz davranabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba genel bir sorun olan ülkemizde oyun bağımlılığı, genç-yaşlı, büyük- küçük, herkesi etki almış durumda. Eşinizin gözünün açılması ve size karşı odaklanması için onunla konuşmalı ya da bir psikolojik destek almasını sağlamalısınız. Eğer bunun önü alınmazsa tamamen size karşı ilgisizleşebilir ve ortada bir aile kavramı olmayabilir. Belki de bazı sıkıntılardan dolayı kendini oyuna adamış olabilir ve doğum stresi eşinizi de etkilemiş olabilir. Umarım zamanla düzelir, kolay gelsin şimdiden :)
00 Yorumla
+1 yılBende oyun oynuyorum knight hastasıyım oradan gerçek para kazanılıyor ama bugün 10tlden aldığım eşyayı 2 ay bekletip satıyorum 2 ay boyunca nadir giriyorun ama sonra 1 ay sürekli aktif oluyorum ama çocuklarım ve ailem hele çocuklarım varsa bütün işler değişir ben çocuklarımla ilgilenir oynarım oyun çocuğumun önünde değildir
00 YorumlaYani o dusunemiyorsa bunu yazıklar olsun öyle babaya denir. Çocuk yapmayı bunu düşünemeyem birisine kim öğretti ya diyerek sorgulanır. Yazık günah ya, yani cocuklarla ilgilen dediğin halde hala umursamıyorsa bunu kasten yapıyordur ve bu da benim keyfim çocuklarımın geleceğinden daha önemli demek oluyor.
00 Yorumla" Hamile kaldım kürtaj mı yaptırsaydım? " cümlenizden, eşinizin çocuklara bakmanın çocuklarla ilgilenmenin kadınların görevi olduğunu, kendisinin tek sorumluluğun eve para getirmek olduğunu bir ev için başka bir sorumluluğunun olmadığını düşünüyor olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu çıkardım.
Maalesef düzelmez.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyun ayaklarını birakta adami neye küstürdünki kendini biseylere verme gereğini duydu? Hadi seni anladım neyin ne olduğunu sen iyi bilensin sonuçta sizin hayatınız. Lakin bukadar saf yorumcuyu nasıl olabilir oyun oynayan birini dislamaya uğraşma algısını kes 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce çok dikkat ettiğim konulardan biri de bu..
Size tavsiyem papatyalarım oyun bağımlısı bir sevgili edinmemeniz :)
Onları gerçek oyun bağımlılarına bırakın..
Sağlıklı iletisim kuramazsınız...10 Yorumla
+1 yılTelefonu alicaksin siliceksin oyunu eger bu cocuklarla ilgilenmezsen bosarim diyeceksin ki baya bosanir nafaka da alirsin bu sigirdan bozma adami da cekmezsin... zaten cocuklarinda bu adamdan pubg den baska bir sey ogrenmez
10 Yorumla
+1 yılbir konuşan öküz ile evlendiğiniz için hayvanları koruma derneğini arayıp bu farklı ırkın incelenmesi için talepte bulunmanız gerekmektedir. Ve bu eşinizin size saygı duymadığı anlamına da gelir. Saygıyı yaratacakta sizsiniz.
10 Yorumlabu adam çocuğu olmadan önce de kendini belli ediyordu göre göre neden çocuk yaptın hadi bi tanesini yaptın diyelim bu adamı bile bile neden üstüne gittin bi tane daha çocuk yaptın. kendi düşen ağlamaz şikayetçi olmaya hakkın yok
01 Yorumla
+1 yılBütün gün deme ya çalışmıyomu bu adam. Büyün günün stresini oyun oynayarak atıyor. Eve gelip ağlayan bebeklerlemi uğraşsın birde.. ama ben bebeklerle uğraşıp onların yaanaklarını sıkar onlarla ilgilenirim. Ama bu benim ⭐
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşındayım universte sınavıma hazırlanıyorum aynı zamanla küçük kardeslerimle ilgileniyorum (12) akşam anneme yemek yapıp ev işi yardım ediyorum bende pubg oynuyorum hatta çok oynuyorum. Ya kişiye göre değişir sorumluluklarını bilmesi gerekiyor tabiki bence uyarmalisin, oyunu gerekirse sildirmeye çalış..
10 YorumlaBacakları ayırıp çocukları yapmadan önce hiç düşünmedin mi bu nasıl bir adam diye? Kolay gelsin şimdi ömür boyu bir öküzle uğraş.
21 YorumlaAile ile vakit gecirmek oyun oynamaktan daha degerlidir bence. Bende oynarim ama bos vaktim olursa.. Yazik ediyor kendisine ve ailesine en guzel zamanlar aslinda.
00 Yorumla
+1 yılO baba hatalı ama oduruma geldiyse o baba bunda annelerinde payıvar adam işten geldi dinlensin moduna sokmayın al cocukları parka marka gezdir oyna diyceksiniz nasıl alışırsa öyle gider baştan
00 Yorumla
+1 yılbence durumu izah etmeye çalışın daha sonra siz de çocuklarınıza onun yanında ilgisiz davranın, (tabi gizliden ilgi vermeyi eksik etmeyin) sonrasında durum gözüne çarpıp da müdahale etmek isterse kartlarınızı açıp içinizdeki her şeyi güzel fakat rahatsız olduğunuzu belli eder bir dille açın
00 Yorumla
+1 yılEşinizin çağın en yaygın psikolojik rahatsızlıklarından biri olan oyun bağımlısı olduğu gerçeğini kabullenmelisiniz. Acilen birlikte bir terapiste gitmeye onu ikna edin.
00 Yorumla
+1 yılÇok basit bir yöntem. Eşine eşlik et. Bebek / çocuk da çok uzakta olmasın. Mırın kırın yaparsa çocuk bir bakmazsın. Bir şey derse oyun oynuyorum dersin.
00 Yorumla
+1 yılGerçek hayatınızda beyinsiz gibi durup gelip burada atacağınız herhangi bir adım için izin ister gibi soru soruyorsunuz, sen iyi bir anne misin de ondan iyi bir babalık bekliyorsun.
00 YorumlaŞurda ne kadar iğrenç bir yorumlar var Allah aşkına bekara koca boşamak kolay 2 çocuk var ortada ilgisiz , kardeşim sen ilk önce al karşına adam akıllı konuş olmuyor ise oyunda iken devamlı taciz et bıktırma politakısını başlat kesinlikle başarılı bir politika ( tabi eşin seni ve cocuklarını sahiden seviyor ise )
00 Yorumla
+1 yılMaalesef yapabilecegin bir sey yok. Cok cok amborgo uygularsin. Yatakda ve yemekte. Kendisi pisirsin. Ben cocukla ilgileniyorum vaktim yok de. Otur pupg de karnini doyur de.
00 YorumlaYorumlara baktım da, çoğu 4x4 lük insan gibi akıl verip durmuşlar. Her evlilik kendi özelindedir, çözümü kendin bulmalısın, ama boşan, kafasına çorap geçir diyenleri dinleme sakın.
00 Yorumla
+1 yılOyun, çocuklarıyla birlikte geçireceği zamandan çok daha mı kıymetli? Bu nasıl babalık cidden. Telefonu alıp kırsan bile yenisini alır devam eder vazgeçmez
00 YorumlaOyun bağımlısı erkek iticiliği diye bir şey gerçekten var. Oyun, çocuklarıyla birlikte geçireceği zamandan çok daha mı kıymetli? Bu nasıl babalık cidden.
00 YorumlaEn nefret ettiğim insan tipi.
İnsan çocukları ile değilde pubg ile ilgilenir mi.
Konuştuğunda ne diyor07 Yorumla
Soran+1 yılBen gayet ilgiliyim diyor eşim matematik öğretmeni oğlum 5. Sınıfta çocuk matematikte zorlanıyor bana ders anlatır mısın baba diyor kendin çalış oğlum ben oyun oynuyorum diye başından savıyor oğluna kızına sarılmıyor öpmüyor soğuk buz şelalesi gibi
Soran+1 yılHer zaman böyle kaynanam söyledi ona kaç kere öküz gibi davranma karınla çocuğunla ilgilen diye benle de çocuklarla da ilgilenmiyor
Soran+1 yılEvet gerekirse boşanacağım kaç kere aldım karşıma konuştum kaynanam da beni destekliyor boşanmak istersem
Eşin çocuklara babalık yapmasa sende eşine karilik yapma
30 YorumlaEvet çok kaba bir hareket benimde oğlum var 24 saat yanımdan ayırmam birlikte uyur birlikte gezeriz çok zevkli bir şey bence
10 Yorumla
+1 yılÇocukları oyundaki karakter kıyafetlerinden al kocanada tüm gün oynasınlar saklambaç vs. Bence işler
26 Yorumla- +1 yıl
AŞLAŞWŞEŞDŞEŞEPDPFPEPEPFPPSQPPFFL
- +1 yıl
10/10 taktik
- +1 yıl
Hatta silahta versin ellerine pubg oynuyormuş ya hani. İşte bir daha böyle sorunu da kalmaz kökten halleder
- +1 yıl
Sen varya benim beynimi okuyorsun kafamın içi şu an sen ya harika kahvaltıdan sonra omlet tavasında yapıştırsın yıkama derdi de biter….🍳
- +1 yıl
Bence direk Ukrayna’ya göndersin oyun yapmislar diye en azından faydası olur :D
Eşinizle ilgili tek problem sadece çocuklarla ilgilenmiyor olması değil bence. Böyle adamları nereden buluyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yıloyunu çocuklarından önemli demekki onunla konuş öyle yapmasın oyun onu kurtarmıcak çocuklar ilgi sevgi bekliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz yardım iste güzelce tatlı dille sonra hayır falan derse ilgiliyim falan derse ona de ki 'cidden oyunun bizden bu kadar mı kıymetli? Gerçek olmayan Bi şeye bu kadar önem verme. İlerde de oyunun sana baksın o zaman' falan de
00 Yorumla
+1 yılHiç bişey yapamazsın..
Çocukları yapmadan öncde düşünmen gereken şeyleri...
Olduktan sonra düşünürsene böyle olur!; D00 YorumlaOlmaz ama sorsan en iyi baba kendisidir. Sorumluluklarını bilmesi lazım. Oyununu oynarsın tabii ki ama abartmanın anlamı yok.
00 YorumlaÖküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin nasılsın
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi değilim 🙁
Soran+1 yılEski tuşlu telefon kullanıyordu internet kullanmıyordu evlendikten sonra değişti
Soran+1 yılOrtalığı ayağa kaldırır çok istekli 😆
Gece istediğinde verme sende başım ağrıyor de dön kıçını yat uyu
02 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı 😁
Böyle ilgisiz umursamaz insanların baba olması çok üzücü
10 Yorumla
+1 yılAl telefonu vur kafasına anamın evinden getirmedim bu çocukları de
10 YorumlaErgen mi de eşin pubg oynuyor habire, yanlış yani yaptığı sorumluluk almayı bilmiyorsa evlenmeseydi
12 Yorumla- +1 yıl
sana bir sir vereyimmi erkekler hangi yasta olursa olsun hep ergen
Çocuk & Ebeveyn konusunda 668 cevap paylaştı. Başka erkek getir eve o ilgilensin hem. annesiyle hem çocuklarla. O zaman kocanın gtü tutuşur
10 Yorumla
+1 yılKonuşun eşiniz ile iyice. Gerekirse göz dağı verin bakalım bi.
00 YorumlaÇocuğu 2 kişi yapıyorsa bakımını sadece anneye yüklemek çok saçma iki kişininde bakması lazım
00 YorumlaDile getirip söylemiyor musun hiç? Pısırık durma sesin çıksın
00 YorumlaRahata alışmış öyle bişey yap ki onu çocuklara bakmaya mecbur biraktirt
00 YorumlaBı kez daha anladım ki akıl yata degil başta oluyor demek
00 Yorumla
+1 yılBabalarıyla vakit geçiren çocuklar çok daha zekidirler.
İlgilenmiyorsa sorun01 Yorumla- +1 yıl
Takıldığı biriler vardır intte
Sürekli oyun oynayan erkeklere nasıl sinir oluyorum anlatamam
00 Yorumla
+1 yılHesabı pubg modlarına hileli diye şikayet et kapansın.
02 Yorumla- +1 yıl
Hıııı çok ayıppp
+1 yılOlmaz cocuklar cok zarar gòrùr ilerde onlarda òrnek alir
00 Yorumla
+1 yılÖyle oyun oynarken ağzına terlikle vur çocuğuda at kucağına ilgilen biraz de
00 Yorumla
+1 yılHicbirsey yaoamazsin hatan böyle bir insandan çocuk yapman bence
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllahım sen böyle adamları evlat sahibi yapma yarabbim
00 Yorumla valla ablacım ben o durumda teli elime sürmem çocukları çok severim
00 Yorumlabunu eşinle konusmayı denedınmı acaba ben tek basıma yapmöadım de yanni
00 Yorumla
+1 yılevlenip çocuk yapmadan düşünecektin. hayatta kimseye güvenip yola çıkmayacaksın
00 YorumlaBenimde de eşin beni zorla oynatıyor. Geceleri geç yatıyorum sabah zor kalkıyorum onun yüzünden
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Devamını Gör(151)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşim çocuklarla ilgilenmek yerine tüm gün oyun oynuyor, böyle babalık olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler